Poster |
Message |
chevymax |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: tyyp: quote: Üritus ju kõigile Suurtele Vanidele ja ......
Et nagu pisema Vaniga polegi siia asja?
mini-van on ka van--isegi minu vana roheline astro-halli tiivaga oli ka kohal
05.02.2009 at 17:30 |
1 edit. Last edited 05.02.2009 at 17:37 by chevymax
|
Astro-97 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: tyyp: No mõtlesin, et äkki photoshop.
mis jutt see nüüd on
marss kohale!
05.02.2009 at 22:55 |
|
maddog |
Lgp. VAN-ide omanikud!
VUTA-VUTA katusel näeme
|
05.02.2009 at 23:28 |
|
Ropka |
Lgp. VAN-ide omanikud!
neljapäevastest üritustest on sujuvalt kujunenud pühapäevaõhtused....et siis mis ajendil?
mina pühapäeva õhtul küll ei viitsi eriti kuskile lällama minna |
06.02.2009 at 12:55 |
|
VANFAN |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Ega vist ei olegi võimalik leida kõigile sobivat nädalapäeva. Mulle ei sobi näiteks kumpki...ju ei ole siis piisavalt motivatsiooni |
06.02.2009 at 12:58 |
|
Malibu |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Nonii, sain rattad uuesti alla ja kindlasti oma meeskonnaga ja naiskonnaga pühapäeval kohal. |
11.02.2009 at 19:59 |
|
maddog |
Lgp. VAN-ide omanikud!
nonii (van)rahvas, ja teised huvilised. pühapäev on kohe-kohe käes. seda lihtsalt meeldetuletuseks neile kes mingitel asjaoludel on lihtsalt ära unustanud,et 15.02. kell 17.00 saame jälle kokku. ja ehk on kellegil tulnud hilisema istumiskoha suhtes helgeid mõtteid või ideid ? |
13.02.2009 at 21:53 |
|
Astro-97 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
helged mõtted ja ideed peavad seostuma ka sellega, et vannirahval oleks ka kus oma ühetoalisi ratastel kortereid parkida miskis istumiskohas...
ja kes seekord kabulad kaasa võtavad, siis repiiter oli vahepaeal maas ja kanal 3.37 ei toiminud. see sai nüüd eile korda tehtud ja kanal 3.00 on nüüd mindud vana kanali peale tagasi.
kellele ei meeldi oma jutu kordamine papagoi poolt, saab valida kohapeal kokkuleppeliselt mis sidekanal saab olema sõidul punktist A-B.
näeme 17.00 Roccas !
73!
14.02.2009 at 02:11 |
1 edit. Last edited 14.02.2009 at 02:12 by Astro-97
|
Tuuletallaja |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Nii kahetsusväärne, kui see ka pole, ei ole ma taaskord van`i omanikuna jõudnud kordagi teiega liituda ja tööülesannete pärast ei saa ka seekord. Huvi pärast küsin kuidas asi toimub. Esmalt kogunemine siis väike cruise (u kui pikalt) ja siis kuskil mingi istumine?
Terv,
Gert |
14.02.2009 at 21:37 |
|
Astro-97 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
eks näeb mis seekord toimub.
võtan kaasa ka ühe G bussi omaniku, vaatab kas hakkab huvi tundma
15.02.2009 at 01:20 |
|
maddog |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: Tuuletallaja: Nii kahetsusväärne, kui see ka pole, ei ole ma taaskord van`i omanikuna jõudnud kordagi teiega liituda ja tööülesannete pärast ei saa ka seekord. Huvi pärast küsin kuidas asi toimub. Esmalt kogunemine siis väike cruise (u kui pikalt) ja siis kuskil mingi istumine?
Terv,
Gert
täpselt sellises järjekorras asi toimubki, cruise pikkus on suhteline ja eelnevalt kokkulepitav.
aga siis järgmine kord kohtume ? |
15.02.2009 at 12:46 |
|
Tuuletallaja |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: maddog: quote: Tuuletallaja: Nii kahetsusväärne, kui see ka pole, ei ole ma taaskord van`i omanikuna jõudnud kordagi teiega liituda ja tööülesannete pärast ei saa ka seekord. Huvi pärast küsin kuidas asi toimub. Esmalt kogunemine siis väike cruise (u kui pikalt) ja siis kuskil mingi istumine?
Terv,
Gert
täpselt sellises järjekorras asi toimubki, cruise pikkus on suhteline ja eelnevalt kokkulepitav.
aga siis järgmine kord kohtume ?
No loota ju võib aga kuna mul graafiku alusel töö siis kõik oleneb kuupäevast |
15.02.2009 at 12:51 |
|
Dodge,Kass |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Sai siis käidud, vaadatud, sõidetud - maha istutud ja muljetatud... Ilm oli külmapoolne aga Meie olime tublid ja ei andnud alla - sest oma neljarattalises Majakeses on ju alati soe. Meie kokkuistumise teemaks sai järgmise kuu HEATEGEVUS-AKTSIOON LOOMADE VARJUPAIKA . Ja seda mitte Tallinna külje alla .. vaid vaataks vähe kaugemale. Hetkel käivad täpsustamised ,et kuhu ja millal ja millega, siis Meie omalt poolt abiks saaksime olla. Üritus Meie raames on täiesti vabatahtlik ja ei kohusta millekski - kes tunneb ,et saab ja tahab - see ka tuleb ja teeb !
Seoses sellega on teretulnud kõik ettepanekud, et asi saaks hästi aetud...
Toimumis aeg jääb Meil samaks ,et siis kuu keskpaiku ..vaid päevaliselt võib see kõikuda kas laup. või pühap. see sõltub sellest millal meid vastu võetakse jne . Olen teema ülesse tõstatanud ja paluks aktiivset tagasisidet
PS: Ükskord Me käime seal ära niikuinii
Niisiis Oleme jõudnud ühe võimaliku varjandini , kuhu teha külaskäik - Loomade Varjupaika Haapsalus ..Üks pisike ja väeti kohake..Vastu meid võetakse kahel käel ja oldi VÄÄGAGI KOHKUNUD JA ÜLLATUNUD ,kui sai hel. ja asja uuritud. Päevaks jääks 21.03. 2009 kuskil kella 13.00 seal juba .
Täpsemat infi ..tel. nr. ja asukohast saab tänase päevaga veel siia üles pandud + mõni pilt ka kohapeal tehtust.
Tean ,et vajaka seal on hullult kasside toidust ( neid seal kõige rohkem ..mingi 100 kond ) ja kaela rihmadest mis siis nahast ,seemisnahast aga mitte metallist ja kettidest ja magamis pesadest...Samuti kuluks võimalust mööda rahaline annetus ( ravimitele) kuna Haapsalu Linnavalitsus ei kompenseeri teemat. Ja nii see nooremapoolne naisterahvas seal oma palga maha matabki jne.
Haapsalu loomade varjupaik
Tulbi põik 3, Haapsalu
telefon: 5552 1212
loomade talitaja: 5620 9754
avatud: E-R 18.00 - 20.00
www.haapsaluloom.ee
info@haapsaluloom.ee
Nii nüüd siis mõni pilt ka sellest kohast
http://live.hot.ee/gallery/show_gallery?id=1089294
16.02.2009 at 00:00 |
7 edits. Last edited 19.02.2009 at 14:02 by Dodge,Kass
|
jan22 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Päevast,
Siin viimased pildid toimunust!
http://live.hot.ee/gallery/show_gallery_thumbs?id=1085769
|
16.02.2009 at 09:23 |
|
tyyp |
Lgp. VAN-ide omanikud!
HEATEGEVUS-AKTSIOON LOOMADE VARJUPAIKA
Kas seda kuupäeva ei saaks liigutada? 7-8 või 21-22 märts? Töö paneb piirangu osalemisele.
16.02.2009 at 10:57 |
|
Tuuletallaja |
Lgp. VAN-ide omanikud!
See väga hea mõte. Kuupäev kahjuks minu jaoks ei sobib aga ehk järgmine kord Kas poleks tulevikus vahvam teha selliseid heategevusaktsioone lastekodudesse.
Või veel parem paljulastelisse, puudust kannatavatesse peredesse - teha nö ringsõit külastada päeva jooksul u kolme-nelja ühes kandis asuvat peret. Lastel mida oodata ja vaadata, meil äge kruiisida. Viia neile kodus ülejäänud riideid ja muid tarvilikke asju ning võibolla natuke ka rahalist toetust.
Lihtsalt mõte
Gert |
19.02.2009 at 18:25 |
|
Malibu |
Lgp. VAN-ide omanikud!
tõesti hea mõte, aga prooviks kõigepealt selle üritusega hakkama saada. Eks siis tulevikus paistab kuda meil need aktsioonid välja nägema hakkavad. |
19.02.2009 at 18:36 |
|
tyyp |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Haa, kuupäev hakkas klappima. Ma võin kassitoidu ja muu nänni kohta uurida ühest hulgilaost.
19.02.2009 at 18:48 |
|
kiilakas |
Lgp. VAN-ide omanikud!
http://nagi.ee/photos/kiilakas74/9545543/ siin siis minu põhjus miks eelmisest kruiisist osa ei võtnud |
20.02.2009 at 15:11 |
1 edit. Last edited 20.02.2009 at 15:12 by kiilakas
|
buru1 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
kuda sul nii hästi õnnestus kinni külmuda:
20.02.2009 at 16:34 |
|
maddog |
Lgp. VAN-ide omanikud!
ohh Sa väike talve ohver |
20.02.2009 at 20:17 |
|
Buldog |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Kindlalt poolt kodutute loomade juurde minemisega. |
26.02.2009 at 20:20 |
|
kiilakas |
Lgp. VAN-ide omanikud!
nii minu van on nüüd jäävangist vaba ja vurab jälle ringi |
27.02.2009 at 16:18 |
|
maddog |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: kiilakas: nii minu van on nüüd jäävangist vaba ja vurab jälle ringi
ja mis Sa arvad meie plaanitavast üritusest ?
|
27.02.2009 at 17:10 |
|
kiilakas |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: maddog: quote: kiilakas: nii minu van on nüüd jäävangist vaba ja vurab jälle ringi
ja mis Sa arvad meie plaanitavast üritusest ?
ikka positiivselt suhtun
|
27.02.2009 at 19:14 |
|