Poster |
Message |
sven358 |
velgede remont
beterburi maantel on üks firma nimega kummimees naad ajavad sirgeks ja keevitavad valuvelgi ja samas kui jutule saad siis värvivad ära ka
kodu lehekülg on neil www.kummimees.ee |
19.09.2005 at 18:47 |
|
MitsuPower |
velgede remont
quote: laur: quote: mave: Jama ainult, et ei leia ta numbrit enam üles.
Igastahes kui Saue poolt tulla, suunaga Saku poole, siis kohe peale mingit väikest silda(peale seda peaks mingi Saku sild olema) keerab tee vasakule. Sealt sõita u pool km ja paremale jääb taluõu täis autosid Ise ka enam ei mäleta, võõras kant oli.
Teejuhised on õiged. Mehe nimi Ago ja number 5136807. Ise kah tema teenuseid kasutanud ja seni rahul.
külastasin ka eile seda mees....viisin ühe 16" TSW velje sinna millega äärekivisse kimasin. Veljel korralik mölk sees...aga väidetavalt on ka tsentrist väljas seega maksma läheb 1000 raha!
Äge muhe vanamees muide:P kui arvan, et enamus juttu mis ta mulle ajas oli ka nn müügijutt,irw...sest kui velg tegelt ka tsentris väljas oleks siis poleks ka peale pauku saanud sellega suurtel kiirustel sõita, sest siis oleks rooli käest ära visanud kuid kuna mujale ei viitsinud enam küsima minna siis lasin ikka töösse panna!
|
13.04.2006 at 09:33 |
|
Otto |
velgede remont
soovitan ka kummimeest. Mul oli veljest nii 10 cm tükk väljas ja tehti korda ~1000 kr eest, ja väga korralikult. |
15.04.2006 at 20:18 |
|
Raceboy |
velgede remont
Ei oska sinu konkreetse velje kohta öelda, aga kui velg tsentrist väljas on, saab sõita küll.
Ja olen Agol ka lugematu arvu velgi sirgestada lasknud, alati on ta enne parandamist velje minu silme alla pinki (vana rattarumm laua küljes:P) pannud ja üle vaadanud, samuti pärast sirgestatud veljega samamoodi. Seda on velje pealt suht hästi näha, kui ta südamikust kõver on.
Aga juttu tal jätkub, see on tõsi Õnneks tegusid ka.
16.04.2006 at 09:02 |
|
MitsuPower |
velgede remont
quote: MitsuPower: quote: laur: quote: mave: Jama ainult, et ei leia ta numbrit enam üles.
Igastahes kui Saue poolt tulla, suunaga Saku poole, siis kohe peale mingit väikest silda(peale seda peaks mingi Saku sild olema) keerab tee vasakule. Sealt sõita u pool km ja paremale jääb taluõu täis autosid Ise ka enam ei mäleta, võõras kant oli.
Teejuhised on õiged. Mehe nimi Ago ja number 5136807. Ise kah tema teenuseid kasutanud ja seni rahul.
külastasin ka eile seda mees....viisin ühe 16" TSW velje sinna millega äärekivisse kimasin. Veljel korralik mölk sees...aga väidetavalt on ka tsentrist väljas seega maksma läheb 1000 raha!
Äge muhe vanamees muide:P kui arvan, et enamus juttu mis ta mulle ajas oli ka nn müügijutt,irw...sest kui velg tegelt ka tsentris väljas oleks siis poleks ka peale pauku saanud sellega suurtel kiirustel sõita, sest siis oleks rooli käest ära visanud kuid kuna mujale ei viitsinud enam küsima minna siis lasin ikka töösse panna!
sain selle veljega eelmine suvi 2 kuud sõita ja paranduskohas mõra sees. Läksin Ago juurde tagasi ja vaatas üle ning tõdes, et keevitaja on ilmselt haltuurat teinud. Kuna talvekad läksid juba seekord alla siis lubasin, et kevadel külastan teda uuesti. Sai siis kaks nädalat tagasi enda TSW 16" sinna tagasi viidud pluss veel üks A8 17" originaalvelg millel väike pragu sees.
A8 velg läks maksma 300eek minu oma tehti korda garantiikorras. Seega vend teeb ja vastutab samuti oma kvaliteedi eest, sest tegijal ikka juhtub Muuseas ta vahetas ka keevitajat!
Igatahes soovitan!
|
16.03.2007 at 09:46 |
1 edit. Last edited 16.03.2007 at 09:47 by MitsuPower
|
Pöörane |
velgede remont
Estrider OÜ Tallinnas pakub ka velgede sirgestamist ja remonti. Hind 700.- (kui vajab keevitamist läheb kallimaks) Töö kvaliteetne.
Tel:56662868
12.02.2010 at 18:36 |
|
|