Poster |
Message |
Rein000 |
Mnemoturniir
Laske suusatamine ehk, kus hiljem liidetakse trahvi sekundid? |
07.02.2013 at 12:43 |
|
foke |
Mnemoturniir
quote: vr_:
Mis spordialal võib olümpial juhtuda nii, et sportlane kes ületab finishijoone viieteistkümnendana saab kuldmedali kaela?(eraldistardi teemat mitte filossoffeerida palun)
Sõudmise 8-paat näiteks
Kui tihe finišiheitlus, võib hõbedapaadis 7 meest võitjapaadi roolijast vabalt eespool olla ja teoorias võib ka neid paate rohkem finishijoonel lähestiku lõpetada.
Ahjaa.. sõudmine on ka sellesmõttes tore ala, et võitja lõpetab selg ees (ka levinud viktoriiniküsimus). |
07.02.2013 at 13:24 |
|
vr_ |
Mnemoturniir
quote: foke: quote: vr_:
Mis spordialal võib olümpial juhtuda nii, et sportlane kes ületab finishijoone viieteistkümnendana saab kuldmedali kaela?(eraldistardi teemat mitte filossoffeerida palun)
Sõudmise 8-paat näiteks
Kui tihe finišiheitlus, võib hõbedapaadis 7 meest võitjapaadi roolijast vabalt eespool olla ja teoorias võib ka neid paate rohkem finishijoonel lähestiku lõpetada.
Ahjaa.. sõudmine on ka sellesmõttes tore ala, et võitja lõpetab selg ees (ka levinud viktoriiniküsimus).
Sõudmise 8 paat on vähemalt üks õige vastus, eriti kui täpsustada, et hiljem jurude liitmisi ja mitmevõistluse hilisemat punktiarvestust ei tohi kasutada.
Teoorias, kui lõpuheitlus on mitme paatkonna vahel võib sportlan ka hiljem kui 15ndana joont ületades kulla saada
Tegelikult on veel 2-4 ala kus selg ees lõpetatakse peale sõudmise, endal meenub hetkel 2 ainult.
Tehnikaga oli küsimus seotud niipalju, et paadid on ikak vist ka tehnika
07.02.2013 at 13:41 |
|
BlueStang |
Mnemoturniir
quote: Lowrider: quote: BlueStang: Mul ka üks küsimus mnemoturniirile - mis autode foorum on tqhq.ee?
(mingitest bemudest ja sirjedest läks järku jutt lahti)
quote: viplala: Et igav ei hakkaks talvekuudel
Reeglid on lihtsad. Küsimused ja vastused, tehnika teemas. Ei oma tähtsust, kas tegemist on ameerika või mõne muu mandri toodanguga. Tegemist ei pea olema isegi autoga.
No ma ei tea - kes see reeglikehtestaja siin on? Kui muidu isegi usa autot puudutava teema adminnid viskavad lukku juba peale paari editit ja ühe põhilise saidilooja pidev sõnum siin on mitte usa autode väliselt läbustada... |
07.02.2013 at 14:02 |
|
ervin |
Mnemoturniir
quote: BlueStang:
No ma ei tea - kes see reeglikehtestaja siin on? Kui muidu isegi usa autot puudutava teema adminnid viskavad lukku juba peale paari editit ja ühe põhilise saidilooja pidev sõnum siin on mitte usa autode väliselt läbustada...
ma ei ole veel kordagi näinud, et ükski huvitav ja asjalik teema - olgu ta siis autodest, või millest iganes - kinga oleks saanud. moded on siin vägagi asjalikud ja mõtlevad inimesed. ei pea sina, ega ka mina siin mingite reeglite tegemise ega lubatud/mittelubatud teemade pärast muretsema. ärme rohkem solgime huvitavat lugemist |
07.02.2013 at 14:08 |
|
Jesper |
Mnemoturniir
Mul selle 15ndana lõpetamise küsimuse peale lõi kohe pähe et Tour de France - esimesed 14 diskvalifitseeritakse
07.02.2013 at 16:34 |
|
viplala |
Mnemoturniir
Suht raske on küsida küsimust nii, et google seda esimese otsingu peale kohe ära ei arvaks. Seega ma püstitan järgneva küsimuse selliselt:
Mis asi see on, mis lendab sulle 500 km/h mööda nägemist ja mille üle, sa peale seda, veel õnnelik ka oled ? |
07.02.2013 at 18:13 |
|
BlueStang |
Mnemoturniir
Läheb samas vaimus edasi? Herr viplala on ennegi siin sedalaadi küsimusi esitanud
quote: viplala: Üks loll küsimus :
Sõidab mööda teed traktor, ilma tagumise aknata (teate küll selline üles või ära käiv aken), 50km/h. Tagant läheneb traktorile kärbes, kiirusega 55km/h (selline kiire kärbes )
Jõudes traktorini, lendab pidurdamata, tagumisest aknast sisse. Mis nüüd juhtub, kas kärbes lendab 55km/h vastu esiakent surnuks? Kui sa traktori kabiinis sees oled, pead ju paigal püsima või peab kärbes edasi 50km/h lendama või seisma jääma?. Viimasel juhul sõidab traktor alt ära ju
|
07.02.2013 at 19:11 |
|
supp |
Mnemoturniir
ma olen ühes teises autofoorumis väga palju viktoriini küsimusi küsinud ja just sellised mida netist on suht raske leida, niiet usa asjade foorum peaks jääma ikka usa põhiseks, eriti arvestades seda et huvitavaid küsimusi võib leida lademetes.
Noh panen siis ühe lihtsa küsimuse ka igaksjuhuks (aru ma pole saanud mis loogika põhjal neid siia pannakse, seega võivad moded selle kustutada kui vaja) :
Üks ameerika küsimus
Üks ameeriklane sai kord shampuse pudeli korgiga silma, ja sellest tulenevate tüsistuste sunnil leiutas ta ühe vidina, mis on kasutusel sisuliselt kõigil autodel juba aastakümneid. Kes oli see mees ja mis ta leiutas?
vihjeks: paljud usa autofirmad püüdsid ta leiutis kaaperdada, aga ta sai ikka kümneid miljoneid nii fordilt kui rüüslerilt |
07.02.2013 at 20:08 |
|
DevilDeVille |
Mnemoturniir
intervalliga kojamehed?
07.02.2013 at 20:19 |
1 edit. Last edited 07.02.2013 at 20:20 by DevilDeVille
|
viplala |
Mnemoturniir
quote: BlueStang: Läheb samas vaimus edasi? Herr viplala on ennegi siin sedalaadi küsimusi esitanud
Ekstra sinule, sõnastan küsimuse ümber, et kõik õnnelikud oleksid.
Millise tehnika vidinaga on tegemist? Esmakordselt kasutati seda vidinat, poest ostetavas autos, 1973 Oldsmobile Toronado's. Avarii korral, võib mõni teie kehaosa selle vidinaga kokku puutuda, kiirusega 500 km/h.
Vihjeks veel niipalju, et ese paisub väga kiiresti. Oma lõpliku kuju saavutamiseks kulub alla 40 millisekundi.
|
07.02.2013 at 21:00 |
|
supp |
Mnemoturniir
DevilDeVille vastus õige |
07.02.2013 at 21:09 |
|
Lowrider |
Mnemoturniir
quote: viplala: quote: BlueStang: Läheb samas vaimus edasi? Herr viplala on ennegi siin sedalaadi küsimusi esitanud
Ekstra sinule, sõnastan küsimuse ümber, et kõik õnnelikud oleksid.
Millise tehnika vidinaga on tegemist? Esmakordselt kasutati seda vidinat, poest ostetavas autos, 1973 Oldsmobile Toronado's. Avarii korral, võib mõni teie kehaosa selle vidinaga kokku puutuda, kiirusega 500 km/h.
Vihjeks veel niipalju, et ese paisub väga kiiresti. Oma lõpliku kuju saavutamiseks kulub alla 40 millisekundi.
Turvapadi. Liiga lihtsaks tegid sellele vastamise oma vihjetega . |
07.02.2013 at 21:30 |
1 edit. Last edited 07.02.2013 at 21:32 by Lowrider
|
DevilDeVille |
Mnemoturniir
quote: DevilDeVille: Unikaalsed lukustuspoldid, nimi meenutab miskit eelajaloolist kõigusoojast?
Key-Rex
08.02.2013 at 07:52 |
|
Jesper |
Mnemoturniir
Kas nüüd võib küsida või? Mul on täitsa usaraua küsimus!
Miks on NASCARi ässadel raske Indy500 võita?
08.02.2013 at 11:47 |
|
PTC |
Mnemoturniir
ega toyota camry'ga vormelit ei püüa - või siis nascari ässad on teisele poole kaldu. |
08.02.2013 at 11:57 |
1 edit. Last edited 08.02.2013 at 11:59 by PTC
|
Jesper |
Mnemoturniir
Minuteada on ikka samale poole kaldu (vasakule) Eks sõidutehnika suhtes ole ka kindlasti erinevusi, aga ässad on tihti kõiges ässad ja küsitav põhjus on nii konkreetne et USA ajakirjanduses on sellele isegi eraldi termin välja mõeldud.
08.02.2013 at 12:06 |
1 edit. Last edited 08.02.2013 at 12:09 by Jesper
|
Stang-R |
Mnemoturniir
quote: Jesper: Kas nüüd võib küsida või? Mul on täitsa usaraua küsimus!
pidurite käitumine, kere jäikus ja lahtised rattad?
http://aol.sportingnews.com/nascar/story/2012-05-26/danica-patrick-juan-pablo-montoya-sam-hornish-jr-coca-cola-600-indy-500-indycar
08.02.2013 at 12:12 |
|
DevilDeVille |
Mnemoturniir
Istuvad rehvivahetuses vajalikust ajast kaks korda kauem ja ootavad õlaloleva kankuga tankijat pikisilmi?
08.02.2013 at 12:14 |
1 edit. Last edited 08.02.2013 at 12:15 by DevilDeVille
|
jjanno |
Mnemoturniir
Tere
quote: Jesper:Miks on NASCARi ässadel raske Indy500 võita?
Wiki lugemise järel on päris põnev seda logistikat ette kujutada. Kuna ma aga peast vastust ei teadud (aimasin) siis jätan vastaja au kellelegi teisele.
jJanno |
08.02.2013 at 12:15 |
|
Jesper |
Mnemoturniir
Neetud wiki ilmselt pole mõtet edasi küsimust lahti hoida, kes tahab leiab nagunii hetkega üles. Vaatasin küll diagonaalis, et seda seal pole, aga võta näpust: Memorial Day Double.
Point siis selles, et Memorial Day pikk nädalavahetus on nii tähtis hetk publikuhuvi seisukohast, et Indy ajal toimub alati ka NASCARi etapp, 1000km eemal Põhja-Carolinas. Tegemist on ilmselt kõige raskema duubliga kogu mootorispordis, vähesed on üritanud, keegi pole siiani hakkama saanud.
08.02.2013 at 12:35 |
1 edit. Last edited 08.02.2013 at 12:36 by Jesper
|
mart154 |
Mnemoturniir
Double Duty.
Memorial Day'l tuleb väga kiiresti saada Indy 500 finishist Charlotte Motor Speedway starti.
Ja kokku päeva jooksul tiirutada 1100 miili.
Edit. Never mind, kõigepealt tuleb teema lõpuni lugeda, ma jäin ikka väga hiljaks |
08.02.2013 at 17:01 |
1 edit. Last edited 08.02.2013 at 17:02 by mart154
|
Jesper |
Mnemoturniir
Kuna keegi vist küsida ei viitsi, siis torkan veel ühe.
Tänapäevastel LMP autodel on teatud põhjusel rataste kohal suured ja koledad augud, vt näiteks Audi R18. NASCARis on sama probleem lahendatud oluliselt esteetilisemal moel, vastav seade on pea märkamatu. Mis probleemist on jutt?
Minust on vist talvega NASCARi fänn saanud , enne pidasin seda redneckide tsirkuseks, aga tegelikult on ülimalt nüansirohke ja põnev ala.
09.02.2013 at 15:01 |
2 edits. Last edited 09.02.2013 at 15:03 by Jesper
|
indrek82 |
Mnemoturniir
Aerodünaamika? Ratas ringleb ja sealt tulenev õhuvool aitab kere paremini suurtel kiirustel vastu maad suruda? |
09.02.2013 at 15:09 |
|
Jesper |
Mnemoturniir
LMP puhul see auk kindlasti aitab rattakoopa ventileerimisele kaasa, aga see ei ole põhjus miks see seal on. Enne aukude tegemist kasutati sellised ventilatsioonireste. Ja noh nagu ma mainisin, NASCAR-il on täiesti erineva välimusega jupstükk täpselt samaks, küsimuse aluseks olevaks otstarbeks.
09.02.2013 at 15:19 |
|