register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid   1 2 3  
Poster Message
Vanaisa
  
Moderator
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Olds, no hard feelings, aga sina oled Top Partsi töötaja ja kas sa saaksidki muud moodi vastata? ;)
17.10.2007 at 21:29
Suur Irokees
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Tuttav käis hiljuti hoolduses ja kurtis, et auto kätte saamisel oli paagis ca 10l jagu vähem bensiini kui sinna viies...
18.10.2007 at 04:39
newton
 
Moderator
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Palun silmas pidada teema esimeses postis toodud nõudeid ja soovitusi - Ühelauseline "tuttav kurtis..." ei ole minu meelest nendega kooskõlas.
18.10.2007 at 11:38
dodge2500
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
SORRY,kui liiga tegin,ikkagi on Kaido Lember,kõige parem varuosa tellija Eestimaal..see on minu kogemus:D
Tervitused
21.10.2007 at 20:24
roby
 
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Tere.
Minul jälle Tartu Top-iga sellised kogemused, et viimased kolm või neli korda on nad vist ise USA-s minu tellitud juppide järel käinud.Iga asjaga(loe:ei ole eritellimusel valmistatavad) on läinud ikka tublisti väga mitmeid nädalaid.Aga muidu on nad ikka tublid.Jõudu ja jaksu neile edaspidiseks! P.s: osad olen ikka millalgi kätte ka saanud.(peaaegu kõik)
Terv. Roby

____________________________
tramm nr. 66
25.10.2007 at 17:26
praud
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Tartu Top-Parts kohta ei saa ka jätta kommenteerimata, kuigi pole eriline viriseja...Kui erinevaid detaile suudetakse paar korda valesti tellida, siis jätab küll see üritus kohtlase mulje, eriti kui teine kord sai veel ise tootekoodid ette antud (mida pole näiteks www.rockauto.com lehelt üldse raske leida). Ette antud koodide järel "saadeti" jällegi miskit jumala juhatamise järele. Nii et kontrollige kohe järele, mida teile sealt antakse, veel parem kui vana detail oleks võrdlemiseks kaasas. Ja helistage ette, muidu sõidate tühja antud lubaduste järele. Sealne probleem on lihtsalt pealiskaudses suhtumises.
05.01.2008 at 12:11
Safari
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Mina kiidaksin Tartu Top Partsi. On ainult meeldivad kogemused. Kõik soovitu on väga operatiivselt ja vahel tundub, et ka suisa isiklikust ajast Pärnu poole teele pandud. Mida kahjuks ei saa mõne Tallinna kontori kohta öelda.
Asju olen ajanud ainult telefoni teel, isiklikult kedagi tundmata ja siiamaani väga rahul. Au ja kiitus neile.
Tiit
06.01.2008 at 11:34
antoine
 
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Town Caril pikalt probleem air suspension'iga - otsitud abi siit ja sealt ja ilma kellegi kohta sõna ytlemata asi muutusteta. Kuni käik Imre juurde ja järgmisel päeval "lendav vaip" toimib täiega.
Ühtlasi tänud ka Edekule, kelle abiga vajalik jupp (vist sulenoid) hoobilt tekkis.

____________________________
Cadillac De Ville 1997
Cadillac Escalade Crew Cab Pickup 6.0 V8 2005
Jeep Commander 07 WH Facelift 3.0 V6 160kW 2005
26.01.2008 at 00:56
saffar
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Käigukast toimetab peale remonti kenasti,kiirelt tehti korda ka.Seega minu kogemus-küll ainuke seal firmas-on positiivne.

____________________________
astro 95-leidis uue omaniku
26.02.2008 at 09:43
eston
 
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
tartu top partsi teeninduses remonditi pontiaci kaigukasti oli oru.lekkis o rongas tihendi vahelt.parast enam tihendit oma pessa tagasi ei pandud.suruti toru niisama sisse.see tuli loomulikult valja sealt.oli lisati liiter aga kirja pandi neli.
19.04.2008 at 19:10
_siim_
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Kui midagi/kedagi maha teed,siis palun vaata oma kirjavead enne postitamist üle!
21.09.2008 at 21:33
sqirrel
 
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Käisin Tallinna Top Partsis sillaremonti ja -reguleerimist tegemas. Internetis tehtud hinnapäringule tuli vastus vähem kui 1h-ga. Remondiaja sain kiiresti, töö tehti korralikult ja teenindus oli meeldiv.

____________________________
GMC Safari '96
Chevrolet Astro '95
-----------------------
01.10.2009 at 20:58
Kummipuru
 
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Ma viskaks ühe kivi...
02.10. käsin Top Partsus lootusega leida abi Navigatori peeglite sees olevate kollaste (stock valgusti muide) pirnide asendamiseks, kuna olemasolevate pirnidega oli keegi varasematest omanikest pornot teinud ja kollane lakk nende pealt suuremas osas lahkunud. Letist öeldi mulle, et taolisi pirne olemas vaid valgeid mis tulebki kollasega üle värvida/lakkida kui kollast vaja. Kollaseid selliseid polegi olemas, vähemalt pole keegi neist taolisi näinud. Üritati ka pakkuda varianti, et mul ehk mingid aftermarket peeglid!!?? Peeglid nii stock kui vähegi olla saab, lombi tule ja suuna tule klaas peegli alaosas valget värvi, ehk siis ilma toonita. Lombitulel valge pirn, aga suunatule puhul raske uskuda, et valge klaasi taga kasutatakse stockis valget pirni (või punast!!!).

Härrased, hoolimata kiirest ajast (ja loodetavasti mitte viitsimatusest) oleks vahest kasulik ka oma silmaringi laiendada ja mitte alustata vestlust omale tundmatul teemal fraasiga "pole olemas", "ei ole võimalik" või "ei tehta". Vahest võib juhtuda, et mõne teema puhul on klient targem ja/või kogenum.

Võrdluseks siia kõrvale... AA-s oli teenindaja esimene küsimus peale mu mure ära kuulamist "palju vaja on"!!!

____________________________
puidust väikeehitised ja saunad
võitlussport, enesekaitse, eratreeningud
05.10.2009 at 14:41
challanger
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Tore juhtum oli Tartu Top Partsi esindusega.
Nimelt oli vaja ühel vanal Tahoe rondil vahetada ära tagasillas tigu ja taldrik. Uurisin üle eesti hindasid, et kes teeb ja mis maksab.
Algul otsisin Tartust, et lähem remonti minna. Saigi ühendust võetud Tartu Top Partsiga, küsisin, et mis võib maksma minna jupid ja vahetus.
Ise otsisin enne, et usas maksavad uus tigu ja taldrik natuke rohkem kui 300$. Top Partsist sain hinnapakkumis ca 30 000 pluss tööraha.
14 000 krooniga oleks saanud juba terve tagumise silla, seega püüti mulle müüa tigu ja taldrikut kahe silla hinnaga.

need mehed on võimsad!

Teine mure oli sama poega, läksin küsima uut õlipunni, kuna vana oli usas üle keeratud. Esimese pakkumise sain 325 krooni, kui ma ütlesin, et sellise raha eest võin ma selle punni ise ka valmis nikerdada, öeldi, et neil on teisi punne ka, mis maksavad 65 krooni.

Samas on väga head kogemused US Partsi edasimüüjaga Tartus OÜ Morgen. Sealt saab jupid alati mõistliku hinnaga ja kiirelt kätte. Paar korda on juhtunud, et jupid tuuakse isegi koju ära.
01.03.2011 at 01:10
mix112
 
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Mul mõlemipoolseid kogemusi.
Chevy transpordil vahetati seal termostaat, lamda ja igasuguseid muid pisikesi pudinaid. Selle kohta ei ole mitte üks paha sõna öelda.

Samas uurisin teisele autole vähe käredama nuka hinda koos vahetusega(suvi 2010), öeldi vist 7500eek nukk+ 7000eek vahetus ja lisaks tuleb vahetada ära klapivedrud.... nende hinda ei tea siiani. Helistasin ja uurisin veel paar korda siis loobusin.

Nüüd on ootamisel üks veovõll, sissemakse ka tehtud. Kohale pidi tulema nädalaga, tänaseks on möödas 2nädalat ja veel pole ta kohal.

Jällegi ütleks, et pisemate tellimustega olen alati rahule jäänud( piduri klotsid, kettad, jagaja, erinevad puksid jne).
Laos olevate varuosade hulk on üle keskmise hea.
Hindade osas olen saanud ka enamasti heale kokkuleppele.

üldiseks hindeks paneks ikkagi koolipoisi 3me.

tegemist siis tallinna TPga
02.03.2011 at 03:51
mikimouse
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Tegelt ma isegi mõistan, et tuuningjuppidega ei viitsita mässata. Reeglina ei tea ju kunded ise ka päris täpselt, mida ja kui palju neil õigupoolest vaja. Siis on hinnad liiga kõrged jne. Usun, et 90% kõikvõimalikest kangema nuka ja karpasoovidest jääb vaid unistuseks, ehk siis niisama "onamiseks" nagu seda nimetatakse :D:D

____________________________

02.03.2011 at 08:37
partel
  
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Partsude kohta seda, et kas näiteks toidupoes kassapidajat saab süüdistada, et ta ei viitsi teha custom torti vms.

Tema asi ikkagi stock kraami läbi lasta, custom asjade jaoks on eri letid koos spets töötajaga vms.

Kui kulutada mitu tundi combo kokkupanemiseks ja siis küsija ütleb "ahah" või üldse "liiga kallis", siis selle ajaga oleks nii mõnegi piduriklotsi ja rooliotsa reaalselt maha müünud ja sellega reaalset käivet teinud.

Iga asja jaoks oma ostukoht.

* Palju vidinaid Partsudest
* Osa Summitist ja Jegsist
* Mõned otse USA tootjalt
* jne

Foorumilugejatest reaalsed huvilised ju teavad, kuhu pöörduda performance jm projektidega.


____________________________
_
02.03.2011 at 11:38
tfr
 
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
quote:
partel: Partsude kohta seda, et kas näiteks toidupoes kassapidajat saab süüdistada, et ta ei viitsi teha custom torti vms.

Konkreetset kaasust ei tea, aga üldiselt - siis tuleb kliendile öeldagi, et ei (viitsi|soovi|taha) sellega tegeleda, mitte et "anname teada" ja järgneb vaikus.
02.03.2011 at 12:46
viplala
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Minu viimane kord neid külastada, jäi samuti aastate taha. Probleem oli sama ja korduv. Lubati osad (filtrid, tihendid) tarnida nädalaga ja siis teada anda. Ootasin, ootasin, helistasin, helistasin, lõpuks peale kolme nädalat, loobusin ja võtsin (siis ning edaspidigi) kõik oma tavaari US Partsist. Hiljem olen läinud vaikselt üle netist tellimisele, sest mis seal salata, hinnavahed on ikka päris suured.
02.03.2011 at 13:12
partel
  
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Eks igaüks hääletab oma rahakotiga talle sobival viisil. Varustusahelaid on erinevaid.

Partsudest ju ei peagi saama custom nukkvõlli, custom turbiini, custom karpasid, blowerit vms.

Partsusid on esimesest päeavast peale külastatud pidevalt.

Kui lastakse lattu uitama, et "võta, mis sinu uus kaup on ja vaata ise mis sul vaja on", siis vast on tegemist aastatepikkuse usaldusväärse püsikliendiga.

Partsud on asendamatud.


____________________________
_
02.03.2011 at 14:25
rabbit rider
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
huvitav, et kodanikud nutavad asjade üle mis mitu aastat tagasi halvasti läinud. Ise olen kõik oma jubinad kätte saanud, ennevanasti venisivad tellimused nagu tigu mööda porgandit, kaasajal läheb väga harva üle 2 nädala....ps. hiig perfomaanse osadad oleks mõtekas ikka ise teada konkreetselt, mida tahta, mitte - "anna mulle seda rohelist kella , kusagil nägin...teil ei olegi vä ?"
02.03.2011 at 15:07
Olds
  
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
quote:
rabbit rider: huvitav, et kodanikud nutavad asjade üle mis mitu aastat tagasi halvasti läinud. Ise olen kõik oma jubinad kätte saanud, ennevanasti venisivad tellimused nagu tigu mööda porgandit, kaasajal läheb väga harva üle 2 nädala....ps. hiig perfomaanse osadad oleks mõtekas ikka ise teada konkreetselt, mida tahta, mitte - "anna mulle seda rohelist kella , kusagil nägin...teil ei olegi vä ?"
Kui viimane aasta TOP Partsis töötasin, olid tellimused kohal nädalaga ( reedel telliti ja järgmise nädala neljapäev-reede olid ka meil Tartu poes olemas ). Mis puudutab performance osasid, siis kliente oli erinevaid. Oli õnneks selliseid, kes hoomasid asja ja teadsid, et piltlikult öeldes ainult karburaatorist ja nukkvõllist tihtipeale vajalikeks soovideks ei piisa, et alati pole kõige suurem just kõige parem ja vahel on targem asju kaaluda erinevate nurkade alt. Samas kohtas inimesi, kes üritasid olla kõiketeadjad ja soovinud asju läbi arutada ning kuulata soovitusi/arvamusi. Rääkisid vaid ulmelistest jõusoovidest, performance numbritest ja tellisid üsnagi umbmäärast kaupa odava otsa masstootjatelt...jumal nendega siis. Isiklikult püüdsin alati kliendiga suuremad plaanid läbi arutada, võtta asja rahulikult, kuulata vajadusel ära soovitused ja mõtted inimestelt, kes on selle juba läbi käinud ja siis jõuda otsusele-mida,milleks ja kui palju
Hetke Tartu poe tarnetingimustest ja profesionaalsusest ei oska kaasa rääkida...olen kuulnud nii üht kui teist

____________________________
Premium Performance - Ameerika autode varuosad,remont,race osad & custom mootorite ehitus
Tim McAmis ametlik partner
COMP Performance Group brändide ametlik ainumaaletooja baltikumis
02.03.2011 at 15:43
A-Berg
  
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
aprillis 2012 Aare Karu teostas minu Ford Expedition'i käigukasti kapitaalremondi, mille eest tasusin temale sularahas 2600 euri.
Soovisin saada tehtud töö kirjeldust ja k/kasti vahetatud osade nimekirja, mille varemmainitud meister lubas mulle meilida.
Maikuu lõppuni olen temalt seda küsinud (isiklikult ja sms teel)- kuid lubadused jäidki lubadusteks.
Ja seletus miks seda pole senini tehtud oli tema poolt üks ja sama - "pole aega".
Juuni alguses leppisin temaga kokku et kiiret sellega ju tegelikult pole ja suvel ma teda ei tülita, aga selle aja jooksul ta peab leidma aja oma lubaduse täitmiseks.
Augusti lõppus saatsin temale meeldetuletuse smsi teel - pole vastust ega kirjeldust.
4 septembril suhtlesin temaga isiklikult jälle ja ta lubas mulle kirjelduse nädala lõppuni ära saata ,
mida loomulikult ta pole teinud - ja vat see oli viimane tilk minu kannatuste karikasse !
Olen tema klient olnud aastast 2004 ja tõesti ei kujuta ette, millega olen sellist suhtumist ära teeninud.
Enne seda juhtumit kõik oli korrektne ja viisakas, isegi väikeseid arusaamatusi polnud.
Kes teadis et normaalne inimene ja asjalik meister võib muutuda jobuks ?

Ainult pöördumine otse Top Partsi omanikule pani rattad käima ja kirjeldus nüüd olemas.
Kõik tuleb teha teenindusleti kaudu, ei tasu minna vanal viisil otse meistriga asja ajama.
19.09.2012 at 11:03 1 edit. Last edited 19.09.2012 at 11:06 by A-Berg
gles
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
Lisan ka enda äsjase kogemuse. Kahjuks mitte just kõige mõnusama, aga vähemalt ei juhtunud ka midagi hullu, va 1,5 tundi ajakulu ja Mäealuse igavas ümbruses ringi lonkimist (nüüd tean vähemalt, kus Skype'i maja asub,.... ja lähedalasuvas Konsumis lasin LHV neidisel endale kõige äkilisema pensionifondi pähe määrida)

Masinaks 2001a Town&Country, aastakäik millel selgus, on üpris kapriisne Infinity stereosüsteem.

Lühidalt siis eelkõige minu murest:

Eelmine omanik oli originaalstereo (kassetikas) vahetanud mingi muu vastu, mis kahjuks väga hädiselt töötas. Avastasin, et põhjuseks oli originaalvõmenditest mööda minemine (need pisikesed võimud on kõik ehitatud iga kõlari sisse eraldi) ja maki ühendamine otse kõlaritega... ja päris huvitaval viisil, millest ma parem hetkel lähemalt ei räägi. Kuna originaalraadiot muidugi alles ei olnud jäetud, tuli paraku leida ise uus. Leidsingi ja kõik kenasti klappis, raadio, cd, roolinupud isegi. Kõlarid aga ei teinud piuksugi.

Väikese netisurfamise peale saingi teada, et kuna igale kõlarile on eraldi sisse ehitatud pisike võim, lülitab need sisse kaitsmekarbist NBS märkega relee. Paraku keeldus see relee oma ülesannet täitmast. Manuaalselt releele voolu andes hakkas siiski kõik kenasti tööle. Järelikult viga oli kuskil mujal.

Jätkasin netiavarustes teadmiste ammutamist. Uhuhh, sain igat keeruliste lühendite võrra taas targemaks. Selgus, et just 2001a Town&Country stereo oligi pisut eriline. Nimelt neis kõlarites olevad pisikesed võimud lähevad tööle läbi relee vaid siis, kui nad saavad PCI data bus kaablist (selline plastkorpusega eraldi peenike juhe stereost) FCM-i (Front Control Module) õige impulsi. Kui impulss on vale, siis FCM seda ei aktsepteeri, relee ei lülitu sisse ja kõlarid jäävad vakka. Hilisemate aastate masinatel seda imejama ei pidanud olema.

Elik lühidalt öeldes tehti mulle selgeks, et kui stereot vahetada, vajab FCB programmeerimist mingi DRB III-ga, et ta aktsepteeriks uue maki "audiokõverat"). Ühesõnaga väga keeruline jutt!

Sain ka teada, et selle eest kasseerivad esindused tõenäoliselt mõttetult palju raha ja lihtne lahendus oleks lihtsalt NBS releele makist ACC voolu anda või ühendada süüte peale. Mõtlesin, et see oleks viimane võimalus, kui tõesti programeerimine ei õnnestu. Aga ehk läheb õnneks, keegi on varem ka sarnase probleemiga kokku puutunud ning asi saab mõistliku hinna eest tehtud.

Hakkasin siis helistama. Silberautos ei osatud selle kohta ka suurt öelda, kui et võivad vaadata, kuid ei garanteeri midagi ja miinimumkuluks oleks vähemalt 40euri. Ka ülejäänud ei tihanud sellist tundmatut tööd ette võtta va Tallinna Mäealuse Top Parts. Telefonis arvati, et tunniga saaks programmeerimisega vast hakkama ikka. Muidugi olin õnnelik, et töö vastu võetakse ja saab ehk tiba odavamaltki. Natukene pani küll teenindaja liigne optimism esialgu kulmu kergitama, kuid... noh kui ei proovi, siis ei saa ju ka teada.

Masinat üle andes seletasin veel üle, et relee sisselülitamiseks soovin vaid programmeerimist ning kui see osutub keerulisemaks või kulukaks, siis helistataks enne mulle tagasi.
Viisakas klienditeenindaja lubas vähamalt poole tunni jooksul tagasi helistada ja olukorrast teada anda.

Nonii, kõnet siiski ei tulnud. Möödunud oli juba pea tund ja muutusin pisut rahutuks. Helistasin siis ise tagasi. Vastuseks sain, et hetkel on töömees lõunal ning helistavad 5min pärast tagasi. Nii juhtuski, ning sain teada, et masin on 15 min pärast valmis. Wuhuu!

Kohale jõudes tervitas mind arve 1 tunni ja 15 minuti töö eest - 41EURi kopitakatega. Ahh, elan üle, mõtlesin. Peaasi, et ei pea ise inetuid kaableid vedama kaitsmekarbis.
Autosse istudes tervitas mind 6 kõlarist tulev mõnus CD lugu. Kõik tipp topp! Tublid mehed!
Mõtlesin igaks juhuks pilgu ka kapoti alla vaadata. Kes teab, äkki siiski....?!

Noja siis see pauk tuligi.

Vastu vaatas üks elu inetumaid soperdisi. Töömees oli jootnud kena jämme kaabli otse süütekaitsme otsa, eemaldanud stereo relee ning suranud teise kaabli otsa tühja releepesa auku. Mõlemad kaablid otsad olid lisaks mõnusalt kaugelt paljastatud. Uskumatu! Kahju, et ei tihanud sel hetkel ka pilti teha.

Tormasin vihasena tagasi esindusse ja küsisin ärritunult kes "selle huinjaa" mulle sinna kokku keeras?

Pisut kohkunud klienditeenindaja kargas püsti ja leidis peagi "süüdlase". Viimane teatas mulle tuima ilmega, et tegu oli arusaamatusega tema ja klienditeenindaja vahel, kes talle õiget informatsiooni ei edastanud. Tema ülesanne olevat olnud relee "tööle saamine". Nojah - pole releed - pole ka probleemi, kui selle saab ühe kaablijupiga lahendada! Tööde paberit vaadates oli aga seal programmmeerimine kirjas, ja tervelt 1h 15min. tõsi küll programmeerimisele järgnes küsimärk. Novot, oleks pidanud selle paberi enne üle vaatama oli üks jaburatest uitmõtest, mis peast läbi käisid, üritades endale kuidagi olukorrast mõistuspärast seletust leida.

Silmsidet vältides kiirustas sinine tunkemees tagaruumi, tõi sealt pätsatud relee ja eemaldet kaitsme ning sekunditega peale kapoti alla sukeldumist oli kõik taas endine. Noh peaaegu - kaitsmekarpi olid mulle meistrimehe poolt mälestuseks jäetud ka väikesed jootmisjäljed.

Julgemata taas otsa vaadata kiirustas tunkemees, kaitsme külge tinutet kaablijupp käes, ruttu kuhugi minema, tundus, et suitsu kimama ühe teise auto taha peitu.

Mõned minutid hiljem oli mul üle tunni kestnud rabava töö tasu sularahana ka tagastatud. Tõdeti, et nii keerulisi asju nad programmeerida ei oska ning said lihtsalt tööde iseloomust valesti aru. Klienditeenindaja, kes minu töö oli enne vastu võtnud, oli ka kahjuks kusagil ära. Seega polnudki mul seal paraku ühtegi vastast, keda oleks oma frustratsiooniga pisutki süüdi tundma panna ja jaurata. Tunkemehega oleks vaidlus olnud tõenäoliselt sama huvitav kui leiburi saiaga.

Nojah, kogemuse võrra taas rikkam, mõtlesin. Kuid teadmine, et see releedega sinapeal mitteolev meistrimees joodab seal veel tõenäoliselt paljusid juhtmeid edaspidigi ja peab releesaatanaga vaikset võitlust, ajendas mind panema siia siiski väikese hoiatuse - soovitaks, vähemalt praegu, eriti elektroonikatöödega, selles kohas pisut ettevaatikum olla.

Ka kõige paremasse töökotta võivad aeg ajalt parajad lontrused sattuda.
13.02.2013 at 00:32
einffer
Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid
quote:
gles: Eelmine omanik oli originaalstereo (kassetikas) vahetanud mingi muu vastu, mis kahjuks väga hädiselt töötas. Avastasin, et põhjuseks oli originaalvõmenditest mööda minemine (need pisikesed võimud on kõik ehitatud iga kõlari sisse eraldi) ja maki ühendamine otse kõlaritega... ja päris huvitaval viisil, millest ma parem hetkel lähemalt ei räägi. Kuna originaalraadiot muidugi alles ei olnud jäetud, tuli paraku leida ise uus. Leidsingi ja kõik kenasti klappis, raadio, cd, roolinupud isegi. Kõlarid aga ei teinud piuksugi.
.
Oled stereo tööle saanud?

____________________________
Naistel pole lootustki võistelda autodega, kuna autorattad on meestele nagu rinnad ja autol on neid neli.
14.02.2013 at 07:56
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Autoremondikohad (Top Parts) kommentaarid   1 2 3  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.