register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : SPLIT: Naljateema võiks igaveseks lukku panna  
Poster Message
anti
 
SPLIT: Naljateema võiks igaveseks lukku panna
Naljateema võiks igaveseks lukku panna.
20.07.2007 at 12:57
newton
 
Moderator
SPLIT: Naljateema võiks igaveseks lukku panna
quote:
anti: Naljateema võiks igaveseks lukku panna.
Naljateemasid pole seni kinni pandud seepärast, et nad on natuke nagu magnetiga õlikorgid - tõmbavad igasugu p***a ligi, mida muidu läbuna muudesse teemadesse või uute läbuteemadena postitataks. Praegu vähemalt natukenegi teab, mille peale võib Vabas teemas ilma lugemata "Mark Read" panna.
23.07.2007 at 10:52
peep
 
Moderator
SPLIT: Naljateema võiks igaveseks lukku panna
Täpselt, 1000+ inimese hulgas on alati neid kel soov mingit läbu postitada ja seda täielikult takistada oleks jube töö, seega las koguneb sinna ja on ju lihtne teemat mitte avada, kui ei soovi.
23.07.2007 at 12:40
foke
 
SPLIT: Naljateema võiks igaveseks lukku panna
Saan Anti kopast igati aru.
Tahes või tahtmata kisub mõte jälle regamise/inimeste/postide/möla ohjamisele. Kuigi mitu korda läbijahvatatud, peaks ehk jällekord mõtlema tasulisele regamisele või aastamaksule. Äkki on aeg käes? Aitaks palju kaasa, kuigi toob teise käega jälle omajagu uusi probleeme.
Nii või naa, tunnustus modedele asja ohjamisel!
Ma ise pole aasta otsa naljateemat avanud, aga "magedat nalja" saab ka teistes topicutes kõvasti. Kes päriselt naerda tahab, leiab selleks ka siit foorumist asjalikest teemadest mõnusaid pärleid või siis saab sõpradega väljaspool virtuaalmaailma kokku ja naerab.

Muidu justkui viimasel ajal on foorum taas pöörde asisemuse (imelik sõna tuli) poole võtnud, sügis-talviti kisub kangesti metsa.

Edu ja kindlat meelt!
23.07.2007 at 13:09
Max3,0
 
SPLIT: Naljateema võiks igaveseks lukku panna
Kuna just võtsin sõna Peebu ja fire83 vaidluse teemas siis mõneti saab foke sinu mõtet sealse murega siduda. Tasulise foorumi puhul ei saa asjad nii käija nagu seal teemas mõned kodanikud arvavad, et eriarvamusega võib mujale foorumisse minna või enda oma teha. Siin ole siis kui oskad karjas joosta ja mõtlemata kooris kaasa laulda.

Nalja teema selles suhtes jah õige asi, et vastasel juhul oleks modedel väga palju tööd, kuna neid linke ikka tilgub siia-sinna, mida inimesed vaimustunult ka teistega jagada tahaks.

____________________________
3,0 rear wd & 3,0 four wd
28.09.2007 at 09:00
fire83
 
SPLIT: Naljateema võiks igaveseks lukku panna
olgem tõsised jah ja nalja ärgem tehke, või kui siis kodus ja teki all...

Ausalt, naljateema on üks asjalikumaid teemasid siin (tegelt ka) ja suur osa ülejäänut on puhtakujuline loba ja kõvatamine mis lihtsalt ei pruugi asjaosalistele endale välja paista. Aga härrased eespool, kellel käenärvid tõmblevad ja tahtmatult Natuke nalja teemal klikivad ja siis siia halama tulevad, pekske newtonit ja nõudke, et ta teeks võimaluse peita teemad, mida te näha ei taha. Kuigi lihtsam oleks teil neid teemasid mitte lugeda kui ei meeldi. Aga ilmselt pole lihtne...



____________________________
Arvutiporno
'08 Oranzh HHR LT
'93 Must TransAm
'83 Punane Firebird
28.09.2007 at 10:31
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : SPLIT: Naljateema võiks igaveseks lukku panna  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.