register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : tqhq  
Poster Message
minimum
tqhq
quote:
Hannes:PS! SR foorum on olnud selline mõttetu läbu koht,kus enam käia ei viitsi.
SRY, aga see vist hakkab sarnaseks muutuma
sry aga selline mulje hakkab jääma küll üha enam. pekstakse üksteist auto.ee ja SR stiilis (no offence), fleimi tekitab iga teine topic jne.
kunagi oli siin vist ka jutuks et peaks mingi aastamaksu tqhq-le rakendama, sellest tekkis ka idee:
mingisugune aastamaks, mis annaks mõned eelised:
"rääkimisõigus" foorumis (lugemine oleks vaba) ;)
ühisüritustel soodushind (tasuta sissepääse vms)
ntx liitujale tasuta logoga särk/müts/kleepekas/misiganes
+ veel üht-teist

aastamaksu annaks nö ühisel otstarbel ära kasutada - finantseerida paremat serveripinda/ühendust, saidi promo jne (ülejääv raha ühisürituste :beer tarbeks :p )

M@loodab.peksa.mitte.saada

____________________________
-
13.05.2002 at 12:58
arxx
tqhq
nõus.
kohati kisub totaalselt mõtetuks "tatistamiseks" ja läbuks (enamatel juhtudel paraku värskete liitujate poolt, kes ilmselt pole kas jõudnud tutvuda vanemate postidega, millest tulenevalt ajavad "kägu", või saabudes muudest boardidest toovad kaasa sealse suhtluskultuuri) :(.
... taanimaal on miskit mäda ... kui usa auto harrastajad hakkavad teatama, et nad ei soovi siin enam sõna võtta (mõned sellised teated vist juba olnud?). samas oleks paras vist lohutuseks lugeda üht vanemat posti http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=2703
seega, kas siis varsti teine ee.auto???
13.05.2002 at 13:51 Last edited 13.05.2002 at 13:56 by arxx
minimum
tqhq
muidugi enne postitamist oleks abiks Netiquette'i lugeda (eriti kes pole seda veel teinud), tähelepanu võiks pöörata järgmistele punktidele: ;)
quote:
Don't get involved in flame wars. Neither post nor respond to incendiary material.
quote:
If you are caught in an argument, keep the discussion focused on issues rather than the personalities involved.
quote:
Since the Internet spans the globe, remember that Information Services might reflect culture and life-style markedly different from your own community. Materials you find offensive may originate in a geography which finds them acceptable. Keep an open mind.


____________________________
-
13.05.2002 at 15:31
urmz
tqhq
paljud särgi juba ostnud on ?
selle järgi saab ju arvestada tulevast "klientide" arvu :)
13.05.2002 at 15:34
minimum
tqhq
quote:
urmz: paljud särgi juba ostnud on ?
selle järgi saab ju arvestada tulevast "klientide" arvu :)

mul olemas :) aga kindel "klient" oleks ikkagi

____________________________
-
13.05.2002 at 15:38
LaSa
 
Moderator
tqhq
särgiomanikke on ca. 60
13.05.2002 at 16:06
Riho
tqhq
quote:
LaSa: särgiomanikke on ca. 60

Särgiomanik ei ole, aga kvaliteetsesse suhtlemisse investeeriks kindlasti.
13.05.2002 at 16:32
Heiti
tqhq
Aasta tagasi tõesti oli asi palju rahulikum,võibolla peaks uutele liitujatele mingid reeglid kehtestama.Minuteada on enamus ütlemisi tekkinud just nendega kes tulevad korraks foorumisse kütavad siin kired ülesse ja siis kaovad või logivad endid uue nime all jällegi sisse ja sama teema jätkub.Näiteid ilmselt tooma ei pea neid leiab siin küll ja veel.
Kas sellele ei ole mingit rohtu,piiraks äkki kuidagi kasutajate arvu või sõnaõigust.
See on kõigest minu isiklik arvamus.
13.05.2002 at 16:56
madis
tqhq
See häda on ka, et "tegijad" kipuvad kõiki projekte ja plaane mis nende omadest lahjemad on maha laitma. Tehnilist vestlust on vähemaks jäänud, rohkem on stiili: "kus ? mis ? lahe ! see on jama ! " jne jne
13.05.2002 at 17:12
ylovoitka
tqhq
Minu viimastele tehnilistele küsimustele pole keegi suvatsenud vastata, tänane päev kulus kõigil teemale "Raadi War".

Tänan!
13.05.2002 at 18:48
BlueStang
 
tqhq
Klge, rääkige, mis kamm on. Kas mina olen mingi "RaadiWar" põhjustanud või mis. Oma arust tulin ürituselt ja andsin kohe adekvaatse ülevaate toimunust ilma mingi poolehoiuta ühele või teisele seltskonnale.
Kui keegi end puudutatuna tunneb, siis SORRY and PEACE, kuid nii need asjad erapooletule pealtvaatajale välja paistsid. Kui kellelgi vaja siis lülitage mind siit välja.

____________________________
http://www.mustangandfords.com/news/1305-top-10-svt-cobras/ no more
Dream car for family, who needs to go FAST!
new: Grand-dad of all offroad cars
13.05.2002 at 19:36 Last edited 13.05.2002 at 19:37 by BlueStang
Ago
 
tqhq
Kardan, et aastamaksuga ei ei saavuta soovitud tulemust. Kes maksta viitsib muliseb sama mõttetult edasi. See ei tähenda, et ma maksustamise vastu oleksin. Pigem võiks midagi karmimat kasutusele võtta. Näiteks uutele liitujatele midagi katseaja taolist kus lugeda saaks vabalt aga läbutekitamise eest kasutajate nimekirjast mõneks ajaks eemaldada. Siin muidugi jälle see probleem, et atlati võib endale kohe uue accoundi tekitada.

____________________________
Pontiac Trans Sport `96
13.05.2002 at 19:55
max
tqhq
Klge, ärge olge nii hellad, enne solvumist mõelge natuke. Nt ylovoitka, see et Sa oma küsimusele vastust ei saanud, on suht normaalne. Mina (ja enamik teistest) ei ole unes kah selliseid asju näinud, nagu '92 Sable starteri harjade numbrid :) Varuosade poed või lääne foorumid kindlasti abiks, ei ole mõtet selle peale pöidlaid alla loopida.

Üks põhjus ka kindlasti see, et paljud vanad olijad loevad mõningaid küsimusi juba 75-ndat korda ja seeg aei viitsi enam vastata. Sel juhul search abiks. Hea näide on thirdgen.org foorum, kus mitme aasta vanuses boardis küsivad uued iga päev ühte ja sama küsimust, tegemate enne search arhiivist. Neid sõimatakse kah selle eest :)

OK, läksi lobaks juba... Kokkuvõtteks, ärge solvuge iga tühja-tähja peale, ärge erutuge iga posti peale ja ärge mölisege, kui midagi asjalikku öelda pole. Peace :)
13.05.2002 at 20:29
PlyVal64
tqhq
Avaldan siis kah oma tagasihoidliku arvamust(mis alati nii välja ei kuku...sry!).
Nimelt peaks olema tqhq.ee sait sellistele inimestele, kellele USA-rauaga jändamine on elustiil, ehk mõnusast ja stiilsest lugu pidavatele inimestele. OK!, kohati on meestele oluline ka see "kõige, kõige...", kuid taoline "elustiilne" suhtumine ei saa kaduda "rullnokluse, riisilembuse ja tatipritsimise" tõttu. No ja tegelikult võiks selle "kõige, kõige..." siiski jätta siin saidil omavahel VAID USA-rauda puudutava piiresse, sest "torqued" ju S2000 "pöördemomendi peakorteris" pole! Samas pole eestimaal nii palju tõsiseid autofänne, et igale eraldi saiti teha ... Seega võiks siia lisada spetsiaalse "Kiirendusvõistlemise" alapealkirja ja siis seal "materdada" teineteist, kui soovi on, ja kõikidest autodest rääkida-arutada. Ja see võiks siis olla, koos "Muud"-teemaga, igaühele ligipääsetav. "Autode", "Tehnika", "Ürituste" all võiks ikkagi ja AINULT "üle lombi" pärit asjadest-elustiilist rääkida. Ja üritustel ka vastavalt käituda...

Tänan tähelepanu eest!
13.05.2002 at 21:22
Taavi
tqhq
Kuulge! Enne seda Raadi teemat ei ole siin ju ühtegi mõtetut fleimi olnud! Fleimid on olnud A)kas mõne väga huvitava auto teema all (viimati Fastback Mustang), B)tehnika rubriigis,kus inimesed vahetavad infot mingil spetsiifilisel teemal ja mis on kõigile huvitav C)Vaba teema all, kus on midagi naljakat või niisama huvitavat, mida kõik kommenteerida tahavad.
Nii palju kui mina mäletan pole siin enne ühtegi tatipritsimise topicut olnud. Raadi topicu fleim tekkis ainult ühel põhjusel: Ühed härrased kellel jäi midagi kripeldama tulid siia õigust nõutama. Mis siis ikka juhtuda saabki kui selline asi.
BlueStang ei tekitanud mingit läbu siin, minu arvates vähemalt. No pagan kui tqhq foorumis ka ei saa BB Camarole poolehoidu avaldada, kus siis üldse saab??? Pealegi, kui kõik info viitab ka sellele, et Camaro esinemisele ei ole midagi ette heita.
Kaua ikka jõuab erapooletu koguaeg olla, et see mitte kedagi isiklikult ei puudutaks? Ma arvan, et inimesed kes seda foorumit natukene pikemalt on külastanud, mõtlevad paljude asjade osas suht sarnaselt, vähemalt autode osas kindlasti. Sellepärast ei ole ka igasuguseid tatipritsimisi ja nö tylisid olnud. Ma arvan, et see oli lihtsalt ebameeldiv vahejuhtum.
Lahendus: Võistluse korraldaja võiks oma veebilehele eraldi foorumi teha, kus mingi arusaamatuse korral võiksid kõik inimesed öelda mida nad asjast arvavad:)
13.05.2002 at 22:11 Last edited 13.05.2002 at 22:35 by Taavi
smr
tqhq
HHmm... olen ka seda foorumit juba pikemat aega lugenud ning lühemat aega kirjutanud (võtsin teadlikult teatud "sisseelamise aja" endale) ning olen selle ajaga aru saanud siinsete inimeste mentaliteedist ning silmaringist.
Ei saa väita, et ma 100% samasuguse ellusuhtumisega olen, nagu siinne keskmine, võiks isegi vastupidist väita. Tegelikult hakkab ikkagi mõnipäev siinne suhtumine päris vastu oma kitsarinnalisuse ning piiratusega. Kuid samas ma jällegi teadvustan endale, et see siin ON USA auto foorum ning lugupidamist ka teiste heade autode (ei mõtle "street kinge" ja "tuunitud audisid" ) vastu siin ei tasu oodata, võib vaid loota.
Samas oli see raadi war nii etteaimatav: mingi jama võistlusel, siis panevad "omad" siis kirjatüki ülesse ning loomulikult ka SRi inimesed loevad ning karjuvad: meie omi pekstakse!! Ning nii see asi hakkab.
Kokkuõvttes on alati loota kerget fleimi, kui teemaks on mingi mitte usa masina sarjamine, sest ka muude autode omanikud loevad seda foorumit (näiteks kasvõi see kiirendushonda rahaküsimine).
14.05.2002 at 09:58
ylovoitka
tqhq
quote:
...ärge solvuge iga tühja-tähja peale, ärge erutuge iga posti peale ja ärge mölisege, kui midagi asjalikku öelda pole...

Mina ei ole solvununud, pole põhjustki. Lihtsalt Raadi teema muutus mõttetuks (Nüüd on pöial üleval) :p

14.05.2002 at 10:23
417RR
tqhq
asja aitaks kontrolliall hoida kui regamisel ei saaks jääda anonüümseks.
Profiilis oleks olemas mitte lambi vaid tõesed andmed.
See hoiaks nii mõnelgi vähe tagasi.

Kahjuks on SR lehele reganud tõeliselt anonüümseid tatipritse kes mõnuga tülisid tekitavad.
Seetõttu ka palju mõttetut teksti.
15.05.2002 at 15:00
ats
 
tqhq
Ühekordsete tatipritsijate vastu aitaks see, kui kasutaja peaks x aega olemas olnud ja y teemat läbi loetud, enne kui postitama saad hakata.
Näiteks 1 nädal ja 10 teemat or smth?
16.05.2002 at 04:56
minimum
tqhq
aga võibolla peaks tqhq jutuka tegema(kui seda veel pole)? seal võiks ju möliseda.. :)

____________________________
-
16.05.2002 at 14:47
LaSa
 
Moderator
tqhq
mingi asi on olemas kusjuures isegi, aga java softi pole ma ära remontinud.. :D

ligi pääseb ircust, server on delfi.ircworld.org ja kanali nimeks on #autokanal

edit: ja ircule ligi pääsemiseks on kõige parem asi mIRC, selle leiab aadressilt www.mirc.com
16.05.2002 at 14:50 Last edited 16.05.2002 at 14:55 by LaSa (Moderator)
smr
tqhq
quote:
LaSa: mingi asi on olemas kusjuures isegi, aga java softi pole ma ära remontinud.. :D

ligi pääseb ircust, server on delfi.ircworld.org ja kanali nimeks on #autokanal

edit: ja ircule ligi pääsemiseks on kõige parem asi mIRC, selle leiab aadressilt www.mirc.com
paar korda olen seal käinud, kuid seal valitses täielik vaikus...
16.05.2002 at 15:26
reo
tqhq
[quote aga võibolla peaks tqhq jutuka tegema(kui seda veel pole)? seal võiks ju möliseda.. :)
quote:

Ma lihtne maainimene ei saa nüüd jälle pihta mis iva selles on???. Et sama seltskond käib siis kahes kohas arvamust avaldamas? Näiteks kui ma tahan natuke isiklikumat seisukohta avaldada, siis lähen jutukasse ja kui tahan üldtunnustatud fakte korrutada, siis on foorum hea küll?
Või on jutukas laus-sopa jaoks? Kui nii, siis läheb asi isiklikuks ja kandub ju ikka lõpuks siia üle.
Ja kui juba asjatundmatuse ülesnäitamiseks läks - kas jutukad on need, mis käivad onlainis?
Valgustage võhikut.

PS isikliku arvamusena - pole siin niiväga tatistamist olnud midagi, et kohe probleemiks püstitada. Aga näiteks adminnid võiks küll kasutajanime taga konkreetseid nimesid näha. Mis aga kindlustab, et keegi soovija ennast kasvõi savisaareks ei nimeta???
Või siseneme kõik varsti ID-kaardiga :)
16.05.2002 at 17:42
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : tqhq  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.