register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal  
Poster Message
PlyVal64
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
Kuna devilc kommentaare alguses nõuab, siis ühe mõtte paneks siia veel vaadates reganute nimekirja: kuna tegemist on siiski tqhq.ee saidi ehk USA-raua omanikele mõeldud üritusega ja kord on selline võistlus pääle USA-rauaga cruisi ka toimunud, siis peaks neid aspekte veidikesegi jälgima. Ehk minu ettepanek oleks Ragnar, kui Chevy omanik, garaazhi aktiivne liige ja eelmise korra 2. koha mees(abs. kiireima ringiajaga) nimekirjas ettepoole tõsta(ehk igal juhul võistlema lasta). Kuigi ei tahaks kellelegi liiga teha, peaks miskit moodi USA-auto lembus-omamine ka tasutud saama ...
07.10.2002 at 13:48
peep
 
Moderator
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
Millest Sa räägid ??? Esimesed 25 on ju võistlejad ja see järjekord on jumala suvaline - finaalidesse pääseb treeningsõidu aja põhjal.

Ja üldse ka - siin saidil ei ole loodetavasti võrdsetest võrdsemaid.
07.10.2002 at 13:51
PlyVal64
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
quote:
peep: Millest Sa räägid ??? Esimesed 25 on ju võistlejad ja see järjekord on jumala suvaline - finaalidesse pääseb treeningsõidu aja põhjal.

Ja üldse ka - siin saidil ei ole loodetavasti võrdsetest võrdsemaid.
Vabandan, minu viga .... 21-na reganu on ...

Võrdsematest võrdsemaid ei ole? Ikka on, ja peabki olema, muidu muutub tegevus kontrollimatuks. Aga neil lasub ka sel hetkel suurem vastutus ...
Mõte u. sama, kui Pärtlil "vähese torque-jutu" puudumise kohta: ei tohi liiga USA-raua kaugeks muutuda. Kõik tõsised harrastajad-omanikud ei satu saidile iga päev.

Edit siia: näiteks hetkel George. Üks enimtuntud autoga liiklejaid ja USA-autondust suurimal näitusel Eestis promonud kodanik. Ta vast ei teagi hetkel kartingust midagi. Aga tqhq.ee egiidi all võisteldes oleks tema väljajätmine kuritegu meie mõttemalli ja saidi logotüübi vastu...
Samas ripub siin pidevalt palju niisama tõsiseid autofänne, kuid USA-rauaga pole neil mitte mingit pistmist. Ja kahjuks on nad kõik ka lahedad kujud ... kuid mingitel kordadel tuleks siiski kuhugi joon tõmmata. Keegi ju ei hädalda, kui jaapani päritolu kiire ja võimsa autoga "tungivalt keelatakse" USA-raua cruisil osaleda või et Haapsalus Lossiplatsile näitusele ei lastud. Kui "teema ja stiil", siis lõpuni.

In Torque We Trust!!!

Mina nimetaks kartingu ümber "Niisama tõsiste autofännide ja mõnusate inimeste hobikartimise meistrivõistlusteks", mille ametlik lehekülg lihtsalt kogemata(ehk seal ongi enamus tõsistest fännidest koos) asub tqhq.ee domeeni kandval leheküljel.
07.10.2002 at 14:20 Last edited 07.10.2002 at 14:29 by PlyVal64
tfr
 
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
Eks te siis tehke sinna osalejate nimekirja linnukesed taha neile, kes võrdsemad on. Ja kõigepealt võetakse 25 siis nende hulgast ja kui sealt ruumi üle jääb, siis on äkki minusugustel (kes ma lihtsalt ei leidnud viimane kord autot otsides nõudmistele vastavat ja piisavalt viisakas korras USA-rauda) ka lootust.

Kui ei, siis noh, eks ma leian muid viise ka oma laupäevi sisustada.
07.10.2002 at 15:34
Indrek
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
quote:
tfr: Eks te siis tehke sinna osalejate nimekirja linnukesed taha neile, kes võrdsemad on. Ja kõigepealt võetakse 25 siis nende hulgast ja kui sealt ruumi üle jääb, siis on äkki minusugustel (kes ma lihtsalt ei leidnud viimane kord autot otsides nõudmistele vastavat ja piisavalt viisakas korras USA-rauda) ka lootust.

Kui ei, siis noh, eks ma leian muid viise ka oma laupäevi sisustada.

Lollus minu meelest.
Kui osavõtjaid tuleb rohkem, siis tuleb lihtsalt eelsõitudes osalejate arvu suurendada, finaalikohtade arv jääb samaks, eelsõidu tulemuste põhjal.
07.10.2002 at 15:40
peep
 
Moderator
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
klge ärge hakake nüüd mingit jura ajama - Priit ütles mis tema arvab ja tal on ju õigus arvata, seepärast ei pea nüüd kohe jonnima hakkama.

Momendi seisuga on osalejate arv 25 kiiremat registreerijat, kellest 15 päsevad finaali ja saavad punkte. Need 25 on oma koha ära teeninud, kuna nad lugesid õigel ajal meie foorumit ja omavad kiiret otsustusvõimet. Nimekiri on siis juba pikemat aega rippunud, kes vähegi foorumilugeja on, omas võimalust ennast kirja panna (ja siiamaani võib btw.).

Ja kes seekord rajale ei pääse, omab võimalust järgmine kord - kokku on 7 etappi, ei mina usu, et kõikidele selline tung on.
07.10.2002 at 15:50
devilc
Moderator
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
quote:
PlyVal64:Mina nimetaks kartingu ümber "Niisama tõsiste autofännide ja mõnusate inimeste hobikartimise meistrivõistlusteks", mille ametlik lehekülg lihtsalt kogemata(ehk seal ongi enamus tõsistest fännidest koos) asub tqhq.ee domeeni kandval leheküljel.
IMO, kui see tqhq nimi/logo Sulle nii armas on, et selle all ainult valitud inimesed võistelda võivad, siis nimetame selle ürituse pealegi ümber whatever nimega. Aga jutt stiilis, et see on vend vinge BB autoga, tema peab kindlasti sõita saama, ei käi selle üritusega hästi kokku. Kartingul ei ole USA-rauaga suurt pistmist, nagu ei ole pistmist Lukoilil ja Dunlopil igamehe sprindiga. Tuntust toob see neile aga küll. See, kas soovite oma saiti ja tegemisi veidi laiemalt promoda või mitte, on juba teie asi. Kui mitte, nimetame võistluse ümber, aga mingeid poliitilisi mänge USA-raua ümber eriti kuulata ei tahaks.

Ander, lihtsalt autofänn (rohkem ei jonni)
07.10.2002 at 15:55 Last edited 07.10.2002 at 16:00 by devilc (Moderator)
Vanaisa
  
Moderator
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
Pole midagi, jääb nii, nagu pikk ütles - 19ndal kolmveerand 12 kohal ja kes on, see on - vaevalt, et palju üle 25 kokku tuleb...
Ja veel - alati on ju võimalik seltskonda suurendada ja juurde maksta.
Mina küll mingit muret ei näe...
Pealegi võib tänane opelimees ka ju homme usaka osta...või kuidas???

____________________________
KÕIK KASTIRATASTELE, SELTSIMEHED!!!
:evil
07.10.2002 at 16:07
PlyVal64
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
quote:
devilc: IMO, kui see tqhq nimi/logo Sulle nii armas on, et selle all ainult valitud inimesed võistelda võivad, siis nimetame selle ürituse pealegi ümber whatever nimega.

Nagu Peep mainis, on see minu isiklik seisukoht. Ja selline on mul alati olemas(mis mulle ka palju pahandust toonud, kuna tihti üldisega ei kipu klappima). Aga nimi/logo PEAB armas olema, muidu ei saa ju seda auga kanda, vähemasti hinges(kusjuures mul ei ole särki ega kleepsu autol...). Juttu polegi olnud ju mingist "valitud" seltskonnast kartingul(näide võrdsematest oli ju saidipõhine, ehk seal peavad ju opid-tegijad olema). Kogu kaader on lahe ja isiklikult tahaks kõigiga tuttavaks saada ja ka kardirajal rinda pista.
Muidugi ei saa minna tsikliklubide teed, kus "omi värve" kaitstakse ka vere hinnaga. See on jama. Aga mingisugune "oma" siiski peaks olema. Õnneks ei ole tqhq.ee registreeritud ühendus põhikirja ja eetikareeglitega, kuid sellise tekkel oleks seal vist üheselt olnud mõningad USA-rauda ja meelsust puudutavad nõuded. Ma isiklikult küll loodan, et "autoesitluste" alla ei teki mõnd mitte-USA päritolu autost jutukest(kui see just ehtameerikalikult rodistatud isend pole).

copy/paste Neti autoklubide lehelt:
Torque Headquarters (TqHq) Ameerika autod, kiirendusvõistlused, tehnika

Sellisena on tqhq.ee nüüd juba mõned aastad autohuviliste mällu sööbinud. Ja mulle SEE just meeldibki.
Ja mina püüan vähemalt tqhq.ee-st rääkides jääda SELLEL lehel(vast mõni kasutaja pole sinna vaadanudki)
http://www.tqhq.ee/dir.php?id=84
kirjeldatud tegevuse-mõttelaadi juurde.

Ja ma üldse ei jonni. On meid autofänne niigi vähe, et kedagi mingi hirmsa "tõekspidamise" pärast eemale peletada. Aga nagu öeldakse: "täpsus on kuningate viisakus", seega püüan olla täpne teatud ürituste-toimingute defineerimisel.

Austusega KÕIGI autofännide poole,
kuningaks mitte sobiv(ei tasu seda mõistet edasi arendadagi),

PlyVal64 alias Priit
07.10.2002 at 16:30
devilc
Moderator
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
Priit, ei olnud absoluutselt kavas tqhq'd kui sellist maha teha. Protesti tekitas Sinu katse USA-raua omanikke karting-sarjas eelistada. tqhq on täitsa OK sellisena, nagu ta on, ja kui foorumis ürituste või vaba teema all muud juttu aetakse, siis mis sellest, eksju? Uutest tulijatest ei ole pea keegi usakaid maha teinud, nad lihtsalt ei räägi nendest, kuna ei teagi neist midagi...

Sry OT pärast.

Ander
07.10.2002 at 16:44
Ets
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
quote:
Vanaisa: Pealegi võib tänane opelimees ka ju homme usaka osta...või kuidas???

Hehheh, ma kah ju GM mees:)
07.10.2002 at 17:43
hide
Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal
quote:
Vanaisa: Pealegi võib tänane opelimees ka ju homme usaka osta...või kuidas

JAH :p

regaks siis ka ennast ära, 31. siis praeguse seisuga vist?
07.10.2002 at 21:18 Last edited 07.10.2002 at 21:20 by hide
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : Eksistentsiaalne teema vol. 1 by PlyVal  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.