register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : Ja ma jälle ei saa vait olla!   1 2  
Poster Message
PlyVal64
Ja ma jälle ei saa vait olla!
Ehk vaatasin, nagu vist paljud, eile TV3e politseisaadet.
Ja tundsin üheselt ära ühe põgenemisvideo "kangelase", kes kahjuks ka siinsel saidil käis(käib, kui türmist jälle välja lastakse?). Tegemist siis Melli ja turbo-Roveriga. Pagana kahju oli vaadata, kuis auto oli igasuguseid kleepekaid täis(äkki ka TqHq.ee oma?), juht umbjoobes, sõidab eest ära ja autosolijate abiga(tänud neile!) vahele jääb. Paistis väga mõistlik noormees olevat, sõitis hästi aga vat mis ...
Ehk jõuan jälle ühe eksistentsiaalse küsimuseni, kuna enamus siiski leidis "kas"ide vajalikkuse:
5. kas peaks regamisel siia saidile sisse viima mingi eetikareeglite kogumi või lepingu?

Need tuleks muidugi enne koos välja töötada. Ja seal peaks olema ka saidi sümboolika kasutamise kord. Ma usun, et enamus ei soovi mitte, et TqHq.ee püsivalt politsei silmes streetrace.org nimega samastuks...

edit: särgi-kleepsu valmistajad saavad äkki kontrollida, kas üldse oli võimalik halvim siinse saidi suhtes?
11.10.2002 at 11:34 Last edited 11.10.2002 at 11:46 by PlyVal64
ylovoitka
Ja ma jälle ei saa vait olla!
Kuigi olen suht uus kasutaja, olen ise ka sellele mõelnud. Ma arvan, et foorumi lugemiseks ja kirjutamiseks ei ole mingit erilepingut vaja. Küll aga tqhq NIME ALL ESINEMISEL. See tähendab, et sul on autol tqhq kleepekas või särk (seljas). Kui sellisel juhul liikluseeskirju rikutakse, peaks mingid sanktsioonid välja mõtlema.

Edit: Või teha hoopis selline kampaania (meedia kisa-kära), et USA fännid, kes oma autole tqhq kleepeka panevad lubavad liikluseeskirju järgida ja nende rikkumisel annavad mingi neljakohalise summa tqhq tegemiste toetamiseks.
11.10.2002 at 11:39 Last edited 11.10.2002 at 11:42 by ylovoitka
peep
 
Moderator
Ja ma jälle ei saa vait olla!
Mell ei käitunud kõige õigemini aga ei näe seetõttu põhjust hakata teda siin veel täiendavalt trukkima - oma karistuse saab ta mujalt kätte.

Tqhq ei puutu siin üldse asjasse ja mingeid kleepse me ka kuhugi ei plaani kleepida - rustang on momendil ainuke kleepsukandja ehk vaata ette Avo, et Sa mingeid lollusi ei tee !!!:)
11.10.2002 at 11:44
udu
 
Ja ma jälle ei saa vait olla!
jajah, kui keegi rikub eeskirju siis antakse talle kollektiivselt molli!
unustage ära, kes ei rikuks liikluseeskirju?
ilma rikkumata ei saagi autoga sõita, mingi elupüha ühendus me ka ei ole.
seega siiski iga tont vastutab ise enda eest.

aamen

____________________________
Chevrolet Corvette '80
Cadillac CTS '06
11.10.2002 at 11:45
rustang
  
Moderator
Ja ma jälle ei saa vait olla!
quote:
peep:Tqhq ei puutu siin üldse asjasse ja mingeid kleepse me ka kuhugi ei plaani kleepida - rustang on momendil ainuke kleepsukandja ehk vaata ette Avo, et Sa mingeid lollusi ei tee !!!:)
Selle klepsu sain tasuta TQHQ-laste käest. Sigadusi ei plaani teha, purjus peaga ei sõida. Aga kui üldsus otsustab, et klepsudele EI, siis kraabin maha.
11.10.2002 at 12:10
LaSa
 
Moderator
Ja ma jälle ei saa vait olla!
rahu rahu, klepse plaan ikka juurde teha & siis parimate isamaa poegadele autopeale kleepida ;)
11.10.2002 at 12:14 Last edited 11.10.2002 at 12:14 by LaSa (Moderator)
PlyVal64
Ja ma jälle ei saa vait olla!
quote:
udu: jajah, kui keegi rikub eeskirju siis antakse talle kollektiivselt molli!
unustage ära, kes ei rikuks liikluseeskirju?
ilma rikkumata ei saagi autoga sõita, mingi elupüha ühendus me ka ei ole.
seega siiski iga tont vastutab ise enda eest.
aamen
Udu, üks asi on niisama rikkumine, teine asi sellisel moel "meediakangelaseks" saamine, millele vist järgneb arest+trahv ja suurima tõenäolsusega ka Mellil töökohakaotus(pole teist juba ammu näha olnud).
Ok!, ma olen veidi pikemaajalisem(ammu enne Ply`d sai muude sealse maa masinatega tegeldud-sõidetud) USA-raua fänn ja püüdnud olla pea kõigil asisematel cruiisidel. Olid ajad, kui seda cruisingut ajasid Jörm&Co. Asi lõppes sellega, et HydroTexaco jaama kogunes päris hea hulk häid autosid, kuid mitmed olid nii narko- kui viinakoomas. Sõideti Vettega lahtise kapotiga jaama territooriumil(mis oli tuugalt autosid täis), tänavatel sigatseti, mitte ei cruisatud niisama jne. Ja siis viskas mul küll üle ... ja vist väga paljudel soliidsematel fännidel veel. Järgmine "peatuspaik"(ja vahe oli päris pikk) oli mul siinsel saidil ja siinsete inimestega, kes ülimalt mõistusliku lähenemisega sellele kultuuriosale paistsid olevat. Ja ma isiklikult ei tahaks, et see arvamus minus jälle kord muutuda võiks ... siiani on kõik need USA-auto klubide-cruiiside tegemiste üritused lõpuks samasse "auku" jooksnud, ehk minu silmis joodikute romurallideks muutunud.

Tegelikult tekkis vist samalaadne - liiklushuligaanide seostamise - teema ka Off-Road klubil. Egas nad muidu püüa end ühemõtteliselt muudest jeebiomanikest-rullnokkrikkujatest eraldada läbiviidavate kampaaniatega. Ja eks neil ole see ka õnnestunud, õnneks!
11.10.2002 at 12:16
rustang
  
Moderator
Ja ma jälle ei saa vait olla!
PlyVal-ile:
Meie kui USA-katega sõitjad ei peaks ju väga oma maine pärast muretsema, kui keegi Hondat meenutava Roveriga sigadusi teeb.

Mis ei tähenda muidugi, et purjus kihutamine kuidagi aktsepteeritav oleks. Õnneks ei saanud seekord keegi surma ja hetkel kehtivad karistused annavad kindlasti pikaks ajaks mõtteainet.

Tegelikult võib ju suvaline tegelane (Haapsalu krooniline joodik - laste surnuks sõitja ntx) oma autole sprayvärviga meetrikõrguste tähtedega TQHQ kirjutada ???
11.10.2002 at 12:18
Indrek
Ja ma jälle ei saa vait olla!
quote:
PlyVal64:

Tegelikult tekkis vist samalaadne - liiklushuligaanide seostamise - teema ka Off-Road klubil. Egas nad muidu püüa end ühemõtteliselt muudest jeebiomanikest-rullnokkrikkujatest eraldada läbiviidavate kampaaniatega.

Mis Sa sellega nüüd öelda tahtsid? ???
11.10.2002 at 12:21
PlyVal64
Ja ma jälle ei saa vait olla!
Rustangile: ma vist ei muretsegi USA-masinatega sõitjate pärast(või siis nati-nati). Üleüldine suhtumine oleks oluline. OK!, ma olen ju ühe MTÜ juht ja pean ka sellistele asjadele mõtlema. Õnneks pole siiani vanaauto fännid millegi väha halvaga liikluses silma paistnud(sest ka eilseid videosid komminud Indrek Sirk on tõsine vanaauto fänn ja ma olen talt seda uurinud), kuid millal ka see kord tuleb...
Jõustruktuurid SEOSTAVAD väga lihtsalt teatud ringkondasid, ka selliseid, kui siin, interaktiivses keskonnas toimivaid(ei peagi ametlik klubi ju olema). Tore oleks olla nende silmis selles "helgemas" otsas.

Indrekule: sry! See, et Sina kogemata Jeepi omad, ei peaks ju tähendama, et muud liiklejad Sinu liiklemise järgi tänavatel võiks Sind sinna halbade klassi liigitada. Lihtsalt on tume bemm ja maastikuauto saanud tavaliiklejate silmis arrogantsetest kodanikest koosneva elanikkonna kihi sõiduvahendi staatuse. Olen seda isegi kogenud, kui tulitera Tahoega linnas liiklesin!
11.10.2002 at 12:36
ats
 
Ja ma jälle ei saa vait olla!
Kiikasin, siis mida räägitakse teises foorumis, ega seal ka just väga rõõmsad poldud.
http://www.streetrace.org/forum/viewthread.php?fid=38&tid=7253
11.10.2002 at 12:54
ervin
Ja ma jälle ei saa vait olla!
milleks tekitada probleemi sellise kohapeal kus seda tegelikult ei ole. mell keetis supi kokku ja sööb selle ka ise ära, nagu kõik teisedki on söönud. see kas keegi istub segi peaga rooli, või mitte on tema enda ja politsei vaheline asi. TQHQ-de ja muude "institutsioonide" seostamine sellega on absurd, samamoodi nagu juhusliku kakleja seostamine Al Quaidaga oleks.
11.10.2002 at 13:08
Fire
Ja ma jälle ei saa vait olla!
Polegi nagu kunagi SR.orgi lugenud, päris hariv oli, üllatusi ei tekkinud, osa rahvast tundub isegi päris norm. olema, aga leidub ikka pärle küll. Näiteks nagu see isend Pets1, kes ka Raadil augusti alguses võistles (ja seal enda bmw-ga iga Kadetti käest lakki sai, ning hiljem hirmsalt McDonaldsi parklas autode ja laste vahel kummi vilistas. Tooks ära tema kommentari antud teema kohta:
"Irw. Kui ma omale auto ostan mis ca 280-300 välja jookseb (järgmine aasta siis), siis ma küll proovin kas saab mendil eest ära kasvõi huvi pärast". tõenäosus on suur et selline mees siis ka kellegi surnuks sõidab, loodetavasti ainult enda.
Ja teine pärl veel "PS! Kui mina eest ära ajan siis ikka nii, et kätte ei saada"
Vat nii kõvad mehed on seal.

GOD !!!

____________________________
I don´t care how much horsepower the newest Corvette wonders put forth, they still don´t shake the earth.

Corvette ´81
Bronco ´86
Town Car ´97
11.10.2002 at 13:31
PlyVal64
Ja ma jälle ei saa vait olla!
Kusjuures võib Pets1-e reaalses elus vägagi mõistlike inimeste hulka liigitada(on au tunda). Ja nii ta siis ongi, et üks on mõistlik siin, teine reaalis. Hea, kui oleks muidugi mõlemas ... a hädavajalik vähemalt reaalis.
11.10.2002 at 13:39
vkx
 
Ja ma jälle ei saa vait olla!
quote:
ekgerke: see kas keegi istub segi peaga rooli, või mitte on tema enda ja politsei vaheline asi.

No ega ikka ei ole küll!!! Purjus autojuht on ohuks KÕIGILE teedel ja tänavatel liikujatele, olgu selleks teine autojuht või jalakäia ja seega on see KÕIKIDE asi!!!
11.10.2002 at 13:40
ervin
Ja ma jälle ei saa vait olla!
quote:
vkx:No ega ikka ei ole küll!!! Purjus autojuht on ohuks KÕIGILE teedel ja tänavatel liikujatele, olgu selleks teine autojuht või jalakäia ja seega on see KÕIKIDE asi!!!
No jumal-jumal, politsei püüdis ta kinni ja tegeleb asjaga. Kutt saab oma karistuse kätte ja loodetavasti on teine kord targem. Iseasi oleks see, kui ta vahele ei oleks jäänud, siis võiks sõbramehe poolest ise talle vastu pead anda.

Teisi taga rääkima on kõik mehed, samas öelge mulle üks inimene, kes ise suuremat või väiksemat sigadust ei ole teinud. Mina igatahes seda enda kohta väita ei saa ja vaevalt et eriti palju tegelasi üldse on, kes nii väita saavad.
11.10.2002 at 13:47
Fire
Ja ma jälle ei saa vait olla!
quote:
PlyVal64: Kusjuures võib Pets1-e reaalses elus vägagi mõistlike inimeste hulka liigitada(on au tunda).

Olen ise ka Pets1-ga kokku juhtunud, sel hetkel jättis täitsa mõistlikku inimese mulje, aga auto roolis on küll.....
ja need kommentarid.

Huvitav kas liikluspolitsei loeb ka SR.org-i, kui ja siis on sellel mehel autoga üpris keeruline liigelda.


____________________________
I don´t care how much horsepower the newest Corvette wonders put forth, they still don´t shake the earth.

Corvette ´81
Bronco ´86
Town Car ´97
11.10.2002 at 13:51
Fire
Ja ma jälle ei saa vait olla!
quote:
Teisi taga rääkima on kõik mehed, samas öelge mulle üks inimene, kes ise suuremat või väiksemat sigadust ei ole teinud. Mina igatahes seda enda kohta väita ei saa ja vaevalt et eriti palju tegelasi üldse on, kes nii väita saavad.

Jah, ega ise ka nüüd päris puhaspoiss pole, sai ka nooruses igasugu lollusi tehtud, aga eks ta ole ikka et teiste peale näpuga näitamine on nii hea tegevus.

Nii et, Sorry ja PEACE


____________________________
I don´t care how much horsepower the newest Corvette wonders put forth, they still don´t shake the earth.

Corvette ´81
Bronco ´86
Town Car ´97
11.10.2002 at 13:56
vkx
 
Ja ma jälle ei saa vait olla!
quote:
ekgerke:
quote:
vkx:No ega ikka ei ole küll!!! Purjus autojuht on ohuks KÕIGILE teedel ja tänavatel liikujatele, olgu selleks teine autojuht või jalakäia ja seega on see KÕIKIDE asi!!!
No jumal-jumal, politsei püüdis ta kinni ja tegeleb asjaga. Kutt saab oma karistuse kätte ja loodetavasti on teine kord targem. Iseasi oleks see, kui ta vahele ei oleks jäänud, siis võiks sõbramehe poolest ise talle vastu pead anda.

Teisi taga rääkima on kõik mehed, samas öelge mulle üks inimene, kes ise suuremat või väiksemat sigadust ei ole teinud. Mina igatahes seda enda kohta väita ei saa ja vaevalt et eriti palju tegelasi üldse on, kes nii väita saavad.

No jumal tänatud, et ta pidama saadi enne kui mingit hullemat juhtus! Aga ega see, et läks ju õnneks seekord, pole mingi vabandus! Ja minu kommentaar oli suunatud just nimelt nende kaitsvate kommentaaride vastu, mille naiivsusest ma aru ei saa, või noh saan aru jah, et võibolla kellegi sõber jne. ja vaja nagu kaitsta kuidagi.
11.10.2002 at 14:06
ylovoitka
Ja ma jälle ei saa vait olla!
Kas kummi vilistamine on LE's keelatud?
11.10.2002 at 14:07
Fire
Ja ma jälle ei saa vait olla!
Liiklusohtliku olukorra tekitamine või midagi sarnast igastahes on....

____________________________
I don´t care how much horsepower the newest Corvette wonders put forth, they still don´t shake the earth.

Corvette ´81
Bronco ´86
Town Car ´97
11.10.2002 at 14:15
PlyVal64
Ja ma jälle ei saa vait olla!
quote:
ekgerke: Teisi taga rääkima on kõik mehed, samas öelge mulle üks inimene, kes ise suuremat või väiksemat sigadust ei ole teinud. Mina igatahes seda enda kohta väita ei saa ja vaevalt et eriti palju tegelasi üldse on, kes nii väita saavad.
Suuremat sigadust pole tõesti teinud - mitte ühtegi kriimu ei endale ega teistele; täis peaga pole kunagi roolis olnud; arutult kihutanud veidigi tihedama liiklusega teel jne. Väike kiiruse ületamine küll ja mõnikord mõne märgi-seadusepunkti eiramine, kuid need ka alati TEADLIKULT tehtud ja kaasliiklejatega arvestades. Näide kah(või olen vist juba seda ka kirjeldanud): vedasin oma Astra Caravaniga 7.40 pikka jahimasti katusel ilma LE-le vastavate maärgistusteta. Olid vaid punased lipud ja taga masti otsas rippus ohukolmnurk. Peeti siis kinni a tehti suuline hoiatus ... sest ma suutsin põhjendada selle käitumise ohutust ja omapoolset teadlikust. Egas pöördel jalakäijate ohutust ei tekita spetslatakas mastitopis, ikka juht(nagu ka kraanaga sõites). Ja idioodist kaasliikleja suudab ülegabariidilise veose endale ka sellise lataka olemasolul "silmade vahele" sõita. Lisaks oli valge ja selge.
A "näpuga näitamise" kohalt jääb vähemalt minu arvamus alatiseks samaks: ilma enam ammu ei saa. Joodikuid on juba tõesti liiga palju.
11.10.2002 at 14:20
wax
 
Ja ma jälle ei saa vait olla!
Nii nagu siin, on ka SR rahva hulgas igasugu inimesi. ;)

Peace!

wax@siin-seal
11.10.2002 at 14:25 Last edited 11.10.2002 at 14:27 by wax
Iff
Ja ma jälle ei saa vait olla!
Peale juhtunut (see olevat toimunud 22 sept.) ple Mellist midagi kuulda küll olnud. Ple ta juba tükk aega siin midagi kirjutanud, tea kas pistetigi puuri? Septembrist ju trahvid soodsad:P

Ootaks hea meelega Melli enda kommentaari asjale.
11.10.2002 at 14:27
tfr
 
Ja ma jälle ei saa vait olla!
No kui seda topicut vaadata, siis on ta kirjutanud ka 23.09, 24.09 ja 27.09 - järelikult päris kohe teda ilmselt puuri ei pistetud.
11.10.2002 at 16:26
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : Ja ma jälle ei saa vait olla!   1 2  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.