register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : ostuabi hiiuautod.ee   1 2  
Poster Message
vetu83
ostuabi hiiuautod.ee
Tere,
Proovisin küll ilma läbi ajada aga hädasti oleks usakat tarvis.
Kas keegi on kursis hiiuautod pakutava ParkAvenuega?
Või on kellelgi pakkuda midagi hinnaklassis 1500.-?

Head jaani!
Vetu
24.06.2014 at 08:26
Lowrider
ostuabi hiiuautod.ee
Kuigi ma konkreetset Avenüüd pole näind ja ei ole isegi kuulutust vaadand, ütleb hiiuautod samas lauses juba, et ära raiska aega. Sealt auto ostmine on puhas loterii, peab ikka hästi joppama et hea tehingu otsa saada. Enamasti luuletatakse kuulutustes midagi sveitsist toomise kohta kah, kuigi tihti on auto eestist ostetud ja nahhaalselt lihtsalt ajalugu juurde mõeldud.
Klienti suhtumisest räägitakse ka legende...
24.06.2014 at 01:08 1 edit. Last edited 24.06.2014 at 01:11 by Lowrider
PiiluMart
 
ostuabi hiiuautod.ee
enda park ave sai ka sealt ostetud, algul oli kõik ilus kena aga kui juba järgi minema hakkasin siis hakkas auto tuledevahetuse veast rääkima...
see mind väga ei hirmutanud. Kui lähed autot vaatama, siis proovi kõik ukselukud üle ja pagass, kapott, et kõik lahti käiks ja töötaks, endal oli pagassi lukuga jama hiljem avastasin ja juhiukselukuga ... aga paar aastat sõitsin nii ära ,et suuremaid jamasi polnud... koht ka kõige viisakamat muljet ei jätnud... aga see minu arvamus.
25.06.2014 at 11:43
hunt
 
ostuabi hiiuautod.ee
Ei ole ma kuidagi nende hiiuautodega seotud .. aga väga lollakas on siukest LapseMöla lugeda ... jääb vägisi siuke mulje, et :

- KÕIK hiiuautodest ostetud autod on meelega p*rse keeratud .. kui nad veel enne seda polnud

- kõik mujalt ostetud autod on okasroosikesed

Kasutud auto ost on ja jääb loteriiks - kus riskide maandamine on 100% ostja enda probleem.

Nüüd äkki keegi võiks hakata halama seda ka, et Meerikast pildipäält ostetud auto polnud kah päris see, millest unistatud ?!?

____________________________
EX Corvette C5 Procharged - 1/4 mile 11,0 ... piima järgi käimiseks oli kõva küll
25.06.2014 at 12:02
Lowrider
ostuabi hiiuautod.ee
Muidugi on kasutatud auto ost ka üleüldiselt loterii, aga mõnes autoaias tundub pasa kontsentratsioon natuke kõrgem olema kui teises. Kui ostetakse Eestist vana mersu ja pannakse kuulutusse et toodud šveitsist, siis vihjab juba nii mõndagi selle äri kohta.

Leidsin ka teisest foorumist kasutajate kogemusi:
http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=17&t=131763

25.06.2014 at 12:15 1 edit. Last edited 25.06.2014 at 12:17 by Lowrider
rommel
ostuabi hiiuautod.ee
1500 eest vabrikukorras autot oodata on muidugi pisut... ma ütleks viisakalt: lihtsameelne. Eks teatud suuremate ja väiksemate vigadega nii nähtaval kui varjatud kujul tuleb selliste autode puhul arvestada.
Lowriderile: Ei maksa teiste arvamusest nii leili kohe minna, eks müüja ka haistab vaesust kaugelt ja igaühega ei viitsi libekeelt mängima hakata. Ma just rikkusega ei hiilga (suhteliselt vaene tegelikult kui aus olla) aga kergemast ning viisakamast jutuajamisest pole siiani ükski automüüja keeldunud. Proovisõitu küsides peaks olema reaalne huvi autot osta mitte silmad punnis uurida, et kas saaks ehk "ära proovida".
Hiiukatega vist otsene kogemus puudub aga nagu juba Hunt eelnevalt mainis siis kasutatud auto ost on igal pool loterii. Ja loll saab kirikus ka peksa.

____________________________
ex Ram '04
ex Taurus '97
god hates us all
25.06.2014 at 19:34
vetu83
ostuabi hiiuautod.ee
Säästsin oma närve ja võtsin kodu ligidalt auto ära. Sain täpselt nii palju kui 1500.- eest tahta saab. TÜV olemas, kiirendab, pidurdab, vahetab käiku ja midagi koheselt ära ei kuku. Nokitseda siit-sealt ikka on.
25.06.2014 at 20:19
Lowrider
ostuabi hiiuautod.ee
Noh jah, võibolla tõesti läksin liiga leili. Teinekord võib tõesti mõne hea asja otsa seal juhtuda. Aga niipalju kui mul omal tuttavad on käinud seal autosi vaatamas, on seal nähtud aint pahtliroimasid ja halba klienditeenindust. Kas tasub oma väärtuslikku aega kulutada riskimisele, et ehk nüüd on üks kord kümnest, kui selle autoaiaga häid kogemusi saada?
25.06.2014 at 22:18
Indrek_S
 
ostuabi hiiuautod.ee
ma tahaks reaalselt näha inimest kes selle ettevõtmise kohta suudab sirge näoga öelda midagi neutraalset või sellest positiivsemat.

____________________________
not done until it's done
25.06.2014 at 00:05
90Deville
 
ostuabi hiiuautod.ee
Veidi kahtlen ka ise sellise inimese olemasolus:)
Samas-ise seal kahte autot vaatamas käinud, esimene oli juba pealevaadates käkk, niiet mingit ostumötet ei saanudki tekkida. Teise ostis söber ära ja siiani söidab sellega, vigadeks vöiks vast lugeda rattakoobaste värsket mastiksiga ületömbamist mis nüüd hakkab märke andma seal all puuduvast metallosast. Samas- vähemalt 5 aastat on kulgenud, mingi pärl pole, vigasid on leidunud omajagu a üheski neist peale keremögistamise ei kipuks aeda süüdistama.
Suhtlemise poole pealt on muidugi ilmselt lihtsam rääkida orava vöi mägraga möistlikku juttu, sest sealt ei saa küll mingeid vastuseid peale "treilaga tuli otse kuskilt, maeiteamittemidagi-köikonkorras". Isegi kui sai ette öedud et homme tuleme autole järgi, pange aku laadima, siis hui pandigi.

____________________________
KKK-Koledate Kastikate Klubi
26.06.2014 at 07:26
Martin K
 
ostuabi hiiuautod.ee
Kusjuures sellelt ulmeliselt kliendivaenulikult platsilt on läbi käinud ka väga korralikke prillikivisid. Paar aastat tagasi erinevaid 3 gen f body masinaid ja üks 1978 Pontiac Grand Prix millest ise napilt ilma jäin. Kord ammu sai isale sealt üks ´93 Mondeo ostetud. Peale hiljem avastatud kerimise (hoolduskleepekas kuskli) oli ta täiesti roostevaba ja heas korras auto, mis teenis truult aastaid. Tegelt oli ostu hetkel roolil tutikas nahk peale pandud, oleks võinud kohe järeldused teha :D.
26.06.2014 at 09:11
Madlobster
ostuabi hiiuautod.ee
Pole mina sellest aru saanud, mis eelise annab autole sveitsist, saksast või veel mingist kolmandast riigist toomine, mida koguaeg hirmsasti müügikuulutuses punaseks tehakse?
Kas seal siis elavad ülihoolsad pensionärid, kes iga nädal korra autoga nii kontrolli mõttes teenindusest läbi sõidavad ja hoiavad teda elutoas pehme vaiba peal. Versus eesti, kus on ainult rullnokad, kes õli vahetamata kõik autod laibaks tallavad ja siis müüki panevad.
Nagunii tuleb auto platsil üle vaadata. Kui ise ei oska tuleb kaasa võtta oskaja või viia margi esindusse kontrolli.

Kui esineb vasturääkivusi odoka näit versus ajalugu ei klapi ning veel igast pisivigasi, mille kohta tuleb soravat sogast juttu tasub ostmata jätta. Aga meil ostetaks paraku läbisõitu (100 000 sõitnud rape läheb kiiremini ja kallimalt müügiks kui 300 000 sõitnud korralik liikur) Kuigi kõik märgid näitavad, et on keritud siis ikkagi vahitakse ardunult seda numbrit seal spido all. SEE NR EI TÄHENDA MITTE MIDAGI SEAL!!! VAATA AUTOT MITTE NR!!!
Kui mina viin oma papist saaledega, 300K KERITUD ning makrost kerega auto Hiiu autosse ilusa jutuga ainus omanik väike vanainimene sveitsist käis aint jumala teenistusel sellega siis Hiiu auto ei ole selles süüdi samuti oleks ma võinud selle sulle otse müüa.

Lauspettusi kahjuks esineb ja nende vastu ei saa. Kui risk ületab võimaliku rahakoti taluvuse piirid tuleb ka ostmata jätta. Võib õnneks minna võib perse minna kui läheb õnneks on kõik ok kui läheb pekki siis pead olema ka selleks valmis. Kui aega tahtmist ja jõudu on võib tagantjärele mudugi papi ja makro mehi munepidi lakke tõmmata, mis on tervele ühiskonnale eeskujulik ning kasulik tegevus. Tavaliselt selleks aga jõudu, aega ja tahtmist napib.
Lisaks esineb ka üllatusi. N: Ostsin kasutatud murutraktori ning poole tunni pärast oli mootor kotis. Ei olnud müüja ka sellest teadlik, et vastukaalu keps tegi oma viimaseid liigutusi seal sees.

26.06.2014 at 16:22 1 edit. Last edited 26.06.2014 at 16:26 by Madlobster
Rein000
 
ostuabi hiiuautod.ee
Võtke saksa luxmark, näiteks Audi A 8 ja alles hakkate nägema kerimisi :) Peamiselt müüvad veel eraisikud kes auto ise otse saksast toonud benskari käest.
26.06.2014 at 20:14
rommel
ostuabi hiiuautod.ee
Kuidas teemaalgataja teeninduse ja autoga rahul on? Peaks juba esimene viha üle olema ja mõned miilid sõidetud :)

____________________________
ex Ram '04
ex Taurus '97
god hates us all
26.06.2014 at 21:16
vetu83
ostuabi hiiuautod.ee
Kui mind mõeldud siis olen rahul, et ei hakanud tlna sõitma ja võtsin auto Pärnust. Ja autoga siiani rahul.
26.06.2014 at 21:36
kulgur
ostuabi hiiuautod.ee
quote:
vetu83: Kui mind mõeldud siis olen rahul, et ei hakanud tlna sõitma ja võtsin auto Pärnust. Ja autoga siiani rahul.

Kui ostsid Pärnust New Yorkeri firma platsilt, siis see oli minu oma aasta tagasi. Läks uue auto sissemaksuks. Järgmine nädal olen eestis, kui on küsimusi eks küsi. Auto juures sai nii mõndagi tehtud.
26.06.2014 at 00:11
otsiabi
 
ostuabi hiiuautod.ee
vb olen ma valesti aru saanud aga kui automüügiplats müüb autot siis peab ta selle kauba eest ka vastutama sh ka peidetud vigade. kui plats ei kontrolli kauba päritolu ja seisukorda ega müü ausat kaupa siis kandku ka kahjud - lihtne!

hiiuautode kohta pole nii minul kui ka kõigil, kes sellega mu tutvusringis kokku puutunud, ühtegi head sõna öelda suhtumise kohalt ning just suuresti tänu sellele ka kas õnneks või kahjuks ka kaubad tegemata jäänud

____________________________
'64 T-bird
'71 F100
'74 Charger
'86 STW
26.06.2014 at 00:14
hunt
 
ostuabi hiiuautod.ee
quote:
otsiabi: vb olen ma valesti aru saanud aga kui automüügiplats müüb autot siis peab ta selle kauba eest ka vastutama sh ka peidetud vigade. kui plats ei kontrolli kauba päritolu ja seisukorda ega müü ausat kaupa siis kandku ka kahjud - lihtne!


Einoh tule taevas appi - võibolla peaks plats veel kõik raiped oma kulul veel TuttKonditsiooni ka viima ?!?

____________________________
EX Corvette C5 Procharged - 1/4 mile 11,0 ... piima järgi käimiseks oli kõva küll
27.06.2014 at 09:37
Madlobster
ostuabi hiiuautod.ee
quote:
hunt:
quote:
otsiabi: vb olen ma valesti aru saanud aga kui automüügiplats müüb autot siis peab ta selle kauba eest ka vastutama sh ka peidetud vigade. kui plats ei kontrolli kauba päritolu ja seisukorda ega müü ausat kaupa siis kandku ka kahjud - lihtne!


Einoh tule taevas appi - võibolla peaks plats veel kõik raiped oma kulul veel TuttKonditsiooni ka viima ?!?

muidu ei saagi ju vastutada.
27.06.2014 at 10:55
Vanaisa
  
Moderator
ostuabi hiiuautod.ee
Raipeid ei keela keegi müüa. Vigade list peab ostjale esitada olema.

____________________________
KÕIK KASTIRATASTELE, SELTSIMEHED!!!
:evil
27.06.2014 at 11:04
Indrek_S
 
ostuabi hiiuautod.ee
quote:
otsiabi: vb olen ma valesti aru saanud aga kui automüügiplats müüb autot siis peab ta selle kauba eest ka vastutama sh ka peidetud vigade. kui plats ei kontrolli kauba päritolu ja seisukorda ega müü ausat kaupa siis kandku ka kahjud

Laias laastus õige.

Kui ostad platsilt auto, mis müüja jutu järgi jube korralik aga reaalsus muu, siis koostöös tarbijakaitse ametiga tehakse platsile selgeks, et nemad vastutavad müüdava kauba eest ja kogu lugu. Võtku auto tagasi või tehku korda.

____________________________
not done until it's done
27.06.2014 at 13:35
RocknRattler
ostuabi hiiuautod.ee
Teemast jube kaugele kiskus:))

Tuleb tähele panna see, kas ikka nn. plats, või antud konkretsel juhul hiiuautod.ee müüb! Mina olen ammu soovitanud sellistel klientidel auto jätta eraisiku nimel, siis vastutus tunduvalt väiksem kui jur. isikul tegevusala kohaselt. Ettevõtjana peab jah vastutama! Aga kuidas kontrollida ja teda saada millal miski osa ülesse ütleb? Eriti 10-15 aastasel sõidukil! Mõistlikkuse piirides peab iga müüja infot valdma ja ostjale ausalt välja ütlema...aga andma garantiid...absurd! Tahate garantiid? Tuleb silberisse või ummi minna:)
Tulles tagasi hiiuautod.ee poole, siis soovitus osta otse eelmise kasutaja/omaniku käest, mitte sellisest kohast, kuna omanik paremini tunneb oma autot ja võõrandab mitte alati just kasu saamise eesmärgil!
P.S Tarbijakaitse otsused või soovitused ei ole kohustuslikud täitmiseks.

____________________________
fast´n loud
27.06.2014 at 15:02
vetu83
ostuabi hiiuautod.ee
quote:
kulgur:
quote:
vetu83: Kui mind mõeldud siis olen rahul, et ei hakanud tlna sõitma ja võtsin auto Pärnust. Ja autoga siiani rahul.

Kui ostsid Pärnust New Yorkeri firma platsilt, siis see oli minu oma aasta tagasi. Läks uue auto sissemaksuks. Järgmine nädal olen eestis, kui on küsimusi eks küsi. Auto juures sai nii mõndagi tehtud.


Ostsin eraisiku käest. Tema poolt Saksast toodud omal ajal jne.
27.06.2014 at 16:24
vvt
  
ostuabi hiiuautod.ee
quote:
Einoh tule taevas appi - võibolla peaks plats veel kõik raiped oma kulul veel TuttKonditsiooni ka viima ?!?

Esialgu oleks abiks ka see, kui lihtsalt müüjad ei valetaks ausa näoga autole omadusi, mida seal pole.
Ja lõpetaks näiteks ostjate petmise paberite vormistamisega nii, et justkui ostja ostis ise saksa eraisikult (lastes sellega maksud ka üle).
Konkreetsel Hiiu platsil on käo ajamisega kahtemata pikaajalised traditsioonid - oli kunagi kontori kõrval ja sai seal tihti käidud.


____________________________
Powered by BBB
Life begins @ 7500 rpm
11.07.2014 at 12:27
Madlobster
ostuabi hiiuautod.ee
quote:
vvt:
Ja lõpetaks näiteks ostjate petmise paberite vormistamisega nii, et justkui ostja ostis ise saksa eraisikult (lastes sellega maksud ka üle).


Kui sa soovid maksude võrra kõrgemat hinda auto eest maksta siis kindlasti ei ole ühelgi automüüjal selle vastu mittmidagi ja rõõmuga vormistatakse paberid vastavalt. ;)
20.11.2014 at 17:03
tqhq.ee foorum : Autod : ostuabi hiiuautod.ee   1 2  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.