register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : USA liikur  
Poster Message
prijuhin
 
USA liikur
Tere!

Kohtasin liikurit nimega: PONTIAC FIREBIRD TRANS AM!!! Kuskil 80-ndate oma. Nii väitis omanik. Oli küll firebird, aga trans am? Südameks 6,2 (?) tundmatu allikas, kastiks SIERRA manuaal. Uskuge töötas. Omanik ostis mingi venna käest kes oli autost tahtnud teha kitti. Istusin sees. Jube nägi välja. Originaalkellad minema visatud, bmw omad asemel (ükski ei töödanud). Armatuur ja uksepolstrid olid PÜÜTUD mingiks ühtseks kondliks ehitada.

Olen kuulnud vene autode ristamisest mosse ja volga kast, aga selline ristand?
07.12.2002 at 00:25
Vanaisa
  
Moderator
USA liikur
Enda lolli aruga pakuks välja 2 versioni:
1. asjast saab originaal ja puha...
2. jääb "nemjasanerõbaks" ja kulgeb edasi värdina....

____________________________
KÕIK KASTIRATASTELE, SELTSIMEHED!!!
:evil
08.12.2002 at 08:48
Jansa
USA liikur
Kusjuures ma paar-kolm aastat tagasi Imre juures nägin (arvatavasti) seda. Eriliselt võttis silma punni ikka see salong- seal oli tõesti kilode viisi makrofleksi-taolist ollust vasakul-paremal-üleval-kus-iganes :eek
Vanaisa versioonidele pakuks lisaks endapoolse, pigem küll lootuse- ehk lõpetab keegi vaesekese piinad viimse süstiga.
08.12.2002 at 22:59
prijuhin
 
USA liikur
jah just mingi imelik makro segu oli. Siis kui mina seda nägin kuulus auto sepaametit pidavale mehele. Tollkorral leidis omanik et usa auto meeste sekks ei tihka minna nõugi küsiama äkki naeravad välja.
08.12.2002 at 23:21
slowracer
USA liikur
damn...kust seda autot näha saab???..Kui värvus on/oli selline lillakas/tumepunane, Bmw kellad ja + hunnikus makroflexi armatuuril ("ümar"armatuur-suunda kole ebamugav lülitada sisse) , samuti manuaal kast( vist isegi mitte sierra vaid opeli..), isekiletatud(hele kile)tagaaknal ,siis asi päris huvitav....
Too pandi ühelt mu sõbralt väidetavalt tuuri, ehk kaotas sõber oma liikuri mingite sahker/mahker tehingute tulemusena.(täpsemalt ei oska kommenterida-juhtus~3 a.tagasi)....
Oleksin selle mudeli asukohast ja omanikust väga huvitatud. Trans AM spoilaringi esimene juhipoolne spoila osa on isetehtud..Kui on muidugi sama masin...samas makrost armatuur ja Bmw kellad...kõlavad jube tuttavalt -olen ka ise seda autot näpuga sorkinud....On teada inimene või kontakt kellele auto kuulub??
tänud!
slowracer@hot.ee

ps:lisan veel ,et (kui on tegemist sama autoga) selline ümar, ümber juhi disain meeldis...Plaanitud oli katta kogu armatuur nahaga jne...sorry, aga minu arust bmw armatuur ja valgustus (vist oli ka bmw el.peeglite mootorid) esialgselt tundus nagu suhtkoht sobivat...Ah jaa-veel, mudel, mida silmas pidasin eelneva jutuga oli Targa katusega(isegi klaasist Targa vist..sorry ei mäleta)isend, armatuur oli traatidest punutud ja siis makroga vahed täis lastud...uksepolstrid olid ka samas stiilis(vähemalt esialgu olid).
11.12.2002 at 18:26
slowracer
USA liikur
veelkord, kuna keegi mu mailiaadressile täpsemat infot pole saatnud..

Oleks VÄGA vaja antud auto praeguse omaniku koordinaate , numbrit, aadress vms. Miks? Sest 95% kindlusega saab öelda ,et see on VARASTATUD auto( mitte vast praeguse omaniku poolt ...). Selleks , et see väide ümber lükata tuleb aga auto eelnevalt üle vaadata..Paraku Firesid, makroflexist isetehtud armatuuri,uksepolstrite, Bmw armatuuriga ei ole Eestis just palju, õigus?Ja Makrost armatuuri välja võtta ei saa...armatuuri päritolu ei saa olla romula...+veel mingi x mudeli manuaal käigukast.

hr Jansa ja Prijuhin , on teil lähemat informatsiooni selle auto asukohast?

Võimalik , et auto praegune omanik on kellegi hea tuttav , sõber , töökaaslane vms. Sorry, kuid inimene kellele auto TEGELIKULT peaks kuuluma on sellesse armatuuri/autosse kulutanud oma raha , aega ,energiat jne. Arvan ,et ühelegi siinse foorumi külastajale ei meeldi kui tema poolt ümberehitatud auto mingil hetkel lihtsalt varastatakse, paari aastakese pärast ilmub kusagil välja väga sarnase kirjeldusega auto, kuid auto uuesti kättesaamine(kontrollimine) tunduv võimatu olevat -ei tea kellele auto kuulub...

Loodan mõistvat suhtumist antud postitusse ja igasugune auto asukohta kajastav info on väga teretulnud.Kordan veel, 95% kindlusega võib öelda ,et tegemist on VARASTATUD autoga.

slowracer@hot.ee
12.12.2002 at 10:39
peep
 
Moderator
USA liikur
quote:
ehk kaotas sõber oma liikuri mingite sahker/mahker tehingute tulemusena

Kas see oli ikka vargus ? Ja kui oli, siis kas politseid on teavitatud ?
12.12.2002 at 11:38
slowracer
USA liikur
tead ma ei tea täpselt tehingutest...igatahes sai sõber oma jõhkrama auto(Trans AM) vastu lahjema mootoriga uuema Fire(must-suur kotka logo esikapotil) aga dokumentatsiooni vormistamise poolt mina ei tea. Igatahes lõppkokkuvõttes oli ta mõlemast autost ilma.
Politseis asi oli(on) sees, minuarust.
Tegelt,kurat, ma ei viitsi ka teiste eest siiń juttu puhuda. Helistan sõbrale, las ta teeb siin ise selgitustööd...
Mul ju kama -point selles ,et ise oli(e)n selle auto endale ostmisest huvitatud..
12.12.2002 at 13:40
Pretender
USA liikur
Hmn, võtsin siis vaevaks ka ennast regada ja asjaga veidike ennast ja teisi kurssi viia olnud ja olevast.
Lugu juba aastate tagune ja habemega.
Sai kunagi ühel tollitöötajalt ostetud 35 000 eekuga Pontiac Trans AM. Kuna aega oli ja isu midagi enda jaoks lihtsalt huvitavat teha siis mõtlesin käe harjutamiseks natuke disani teha. Macrost tehtud alusvorm aga tuli teha alguseks otse autosse. hiljem aga epoksiidiga katta saadud vorm. Macro oleks ikka pidanud hiljem eemaldama. Õppisin seda ühel kolleegilt kes saksamaal BMW tuuningu firmas töötas. Kindlasti polnud sarnased töövõtted veel tollal eriti tuttaavd kellegile.Kuid huvi pärast tahtsin proovida.
Mingi aeg , ei mäletagi kuidas. ilmus üks teine Fire omanik/fänn välja kes oli nõis lükkama autod vaihto(vahetusse), et võtab minu oma ja annab enda oma vastu ning vahe maksan ajapikku kinni. Kaup koos.
Autod vaihto. Sain tema auto enda käsutusse ja regama pidime siis ümber kui mul rahad makstsud sest minu TRANSAM jäi ka minu nimele. Aga ühel hea päeval löödi sisse n.n minu sõitev TransAMi klaas, andsin auto vana omaniku kätte kes pidi klaasi ette panema. Kadus mees koos oma ja minu masinaga ja enam ei kippu ega kõppu, tel ei vastanud ja oligi kõik. Mulle jäid mu vanad dok.mendid vauid. Seega olin ilam nii ühest ku iteisest masinast. Andsin asja politseisse , kirjutasin sealjuures 4 ja pool lehekülge pika seletuskirja.Politsei vaatas luges helistas, ja sai vastuse et jah auto on team käes ja mis siis. politsei vabandas tülitamise pärst ja soovitas mul avalduse tagasi võtta.Sinna paika asi jäigi. Läinud mõlemad masinad. Hiljem sain veel tel kõne tollelt mehelt, et olen talle veel 8000 võlgu, mis sest et olin talle juab 12000 maksunud tema enda auto eest. ühesõnaga kadu oli 35 000 +12 000. ja sittagi ei jäänud mulle. Hiljem müüsin TRANS-ami dok niisama maha sest mul polnud nendega mitte midagi teha.
HMn ...arvate et oleks pidanud karmimalt võtma...ei tea, püüaks ikka inimese moodi....veel..
12.12.2002 at 16:16
peep
 
Moderator
USA liikur
quote:
Politsei vaatas luges helistas, ja sai vastuse et jah auto on team käes ja mis siis. politsei vabandas tülitamise pärst ja soovitas mul avalduse tagasi võtta.Sinna paika asi jäigi

Mitte, et see niiväga minu asi oleks aga sellest kohast ma ei saa kottigi aru ???
12.12.2002 at 16:33
Pretender
USA liikur
Mina ka ei saa... kui just et mitte ametlikel andmetel on kellegil käpp politseis sees......
12.12.2002 at 17:10
gets
USA liikur
Võibolla siis oli nii, et pollar helistas sellele kutile ja sai teada, et auto on tema käes, kuid kuna ta on dokumentide järgi auto omanik, siis jättis pollar asja sinnapaika?
13.12.2002 at 16:42
tqhq.ee foorum : Autod : USA liikur  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.