register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Tahoel tagaots+b.pump pime  
Poster Message
Ropka
Tahoel tagaots+b.pump pime
97 aasta autol kodu ees manööverdades kadusid ära kõik tagumised tuled ja bensiinipump. Seega auto surnud. Korraks läks asi korda saba all olevate juhtmete sasimisest(ilmselt), sama suvaliselt kadus 5 mispärast jälle ära ka ja nüüd on kõik. Tulede sisud on üle vaadatud, korras, massipunkt on üle käidud, ok. Tagastange alla tulede pistikusse tulevad kõik pinged, aga kui kasvõi üks tuli külge ühendada on kõik läinud, niikaua on ka käru pistikus pinged olemas. Aga miks bensupunp ei käi? Relee korras, releele tulevad signaalid korras. Mõistus hakkab vaikselt otsa saama...mis veel olla võib?
15.04.2017 at 18:48
kaedoo
 
Tahoel tagaots+b.pump pime
Pead selle juhtmestiku ettevõtma. Ise ütlesid et liigutamine aitas. Hakkad kaitsmest pihta, tester ja väga pikk juhe abiks. Äkki üldine mass aga pead testriga kõik juhtmed üle käima. :beer
15.04.2017 at 21:07
ramman
Tahoel tagaots+b.pump pime
Igasuguste selliste anomaaliate otsimisel-lahendamisel soovitan tungivalt kasutada kontroll-lampi testri asemel. Ise sama asja läbi teinud, et tester näitab, et pinge on olemas, aga reaalselt asi ei tööta. Kui natukenegi koormust anda, siis on pinge maas ja asi ei toimi. Ohmi seadus meelde tuletada.


____________________________
Dodge RAM 1500 5.7 HEMI Longhorn 2012
Chrysler Grand Voyager CRD 2007
Tööauto MB Vito 119 2021
Club Fullsize
16.04.2017 at 18:21
kaedoo
 
Tahoel tagaots+b.pump pime
quote:
ramman: Igasuguste selliste anomaaliate otsimisel-lahendamisel soovitan tungivalt kasutada kontroll-lampi testri asemel. Ise sama asja läbi teinud, et tester näitab, et pinge on olemas, aga reaalselt asi ei tööta. Kui natukenegi koormust anda, siis on pinge maas ja asi ei toimi. Ohmi seadus meelde tuletada.

Sul õigus, mõtlesin ka sellele aga ei kirjutanud(jäin kõhklema).
17.04.2017 at 20:18
Ropka
Tahoel tagaots+b.pump pime
aina segasemaks läheb:
massid oleks nagu olemas, tulele lisamassi andmine ei muutnud miskit

küll aga bensupumba relee alt kontaktid lühistades pumba asemel hakkasid taga gabariidid põlema (miski muu sisse lülitatud polnud)....no mis jura on
pinged saavad kokku kuskil vist. minu teada peaks need juhtmed täiesti erinevates kõrides olema...küll aga ühise massi poldi alt (samuti eraldi juhtmed)
18.04.2017 at 17:48
rabakana
 
Tahoel tagaots+b.pump pime
Kui minu 95 Tahoe talvel suuremas kõhualuse taastamises oli, siis oli mul kogu kõhualune juhtmestik lahti võetud, massid lahti, pistikud lahti. Siis toimus ka igasugu naljakaid anomaaliaid, lambist põles näiteks taga katusel olev pidurituli mingihetk. Neid naljakaid asju oli veel gabariitide ja asjadega, hetkel ei meenu täpsemalt. Ilmselt oleks neid olnud ka bensupumbaga, aga ka paak oli maas. Ühesõnaga pead ikka kõik tagumised pistikud ja massid üle vaatama ilmselt. bensupumba mass ka. 2 ukselisel jookseb eest taha üks kõri, millest hargnemine besnupumpa, ülejäänud pistikud juba taga stange all. pumbal eraldi mass, ja taga raami otsas ka 1 mass igast viledele, lisaks kärupistiku ja ka bensu sisselaske kõri mass, mis muidugi sinu errorite põhjustaja ei ole, aga olemas ta on.
21.04.2017 at 17:14 3 edits. Last edited 21.04.2017 at 17:56 by rabakana
Ropka
Tahoel tagaots+b.pump pime
nooh.... tänud kaasamõtlemast
tänane lume, vihma ja päikese segune päev tõi asjale selguse

kontrolllambiga proovitud...väikese jamamise peale selgu, et kõik pinged tulevad tulede pistikusse, ok
tuled külge, asi tumm, panen siis tule pistikule massi juhtmega juurde, tumm. massi võtsin stangest ja poltidelt, mis nähtaval olid, no
mingi hetk masse juhtmega lisades tulid tuled tagasi, aga gabariidid kippusid suundadega koos vilkuma veidi. ikkagi mass nõrk

pinget kontrollisin aga paagi õhutoru massi suka pealt (tankimistoruga paralleelne), sest krokodill oli pisike ja igale poole ta kinni ei jäänud.
Ja mis välja tuli: mass oli plekkidel ja bensutorul olemas, raamil aga mitte, no krt. No selge, koht mida mina torkisin, oli tegelikult korras, mis aga peale suurt jamamist enam niiväga hea välja ei paistnud. kõik juhtmepuntrad laiali jne, tuled said kannatada (20 aastat on vahepeal oma tööd teinud)
Vahepeal sai internetis otsitud massipunktide skeemi, see paistis sõjasaladus olevat, ei leidnud, auto alla tagasi.
Raamile tuleb mass kõrvalistuja jalgealuse lähistelt, koos tulemüüri ja mootoriga....noojah, kõik lindid puruks ja tilpnevad õrnalt raami peal.
no selge jama leitud, bensupumbal ju ka polnud oma massi väga laialt kätte saada, sellega siis nad koos tuledega omavahel konkureerisid

sellist massisukka ju kodus kellelgi ei ole rullidena, leidsin muud pehmet kiulist vaskkaablit hetkel paranduseks, pool tundi peadpidi mootori vahel ja ühendus olemas. Tuled põlevad ja pump suriseb...auto käib jälle.

Küll aga jäi õhku mootori küljest tulev mass selle raamiühenduse koha peal, mina ei näinud kuskohta ta välja läheb...ülevalt ega alt seda kohta kätte ei paistnud ja juhe ise oli väga räbal, murdub igast punktist mida näpid. Seega jäi see koht praegu lahti, mõni teine massipunkt toimib ka...mootor käis ja ka kõik teised tarvikud
Kus see polt on mootori küljes? ja kuskohast pehmet vasklinti saaks mida massijuhtmena kasutada?

päevatööga vähemalt rahul, auto sõidab jälle
22.04.2017 at 19:03
emty
Tahoel tagaots+b.pump pime
motonetis j2id massijuhtmed just silma, pyhap2eval lahti ka...aga vist ei olnud vasest...

____________________________
'88 Van g20, 350 TBI...
'15 Challenger, 345 Hemi...
22.04.2017 at 19:38
hirax
  
Tahoel tagaots+b.pump pime
Ma olen saanud massijuhtmeid Tööristamarketist Pole küll vask, aga ajab asja ära.
Ja paraku pühapäeval kauplus suletud

____________________________
Mercury Cougar 86
C10 1981
22.04.2017 at 22:50
kadjakas
Tahoel tagaots+b.pump pime
Erineva pikkuse ja kristlikuma hinnaga pakub nt Automaailm säänseid kaablijuppe.
22.04.2017 at 23:05
kaedoo
 
Tahoel tagaots+b.pump pime
quote:
hirax: Ma olen saanud massijuhtmeid Tööristamarketist Pole küll vask, aga ajab asja ära.
Ja paraku pühapäeval kauplus suletud
Kasutasin oma autol ka neid, 6 aastat juba juhtinud masse. :beer
22.04.2017 at 23:57
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Tahoel tagaots+b.pump pime  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.