register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : mis see tähendab  
Poster Message
beginner
mis see tähendab
Warning: Supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data01/www/t/www.tqhq.ee/htdocs/forum/index.php on line 29


05.01.2003 at 14:15
tfr
 
mis see tähendab
See tähendab seda, et MySQL server TQHQ veebisaidil tegi trikke. Ja seda, et kesiganes selle foorumisofti proges, ei ole vigade handlimist korralikult teinud :D
05.01.2003 at 20:21
peep
 
Moderator
mis see tähendab
quote:
tfr: Ja seda, et kesiganes selle foorumisofti proges, ei ole vigade handlimist korralikult teinud :D

newton proges ja ta pole sellel alal proff (juuraharidus), ehk andestad talle... ;)
05.01.2003 at 21:26
tfr
 
mis see tähendab
quote:
peep: newton proges ja ta pole sellel alal proff (juuraharidus), ehk andestad talle... ;)

Ma ei usu, et Newton selle foorumisofti ise proges, pigem on tegemist ikkagi mingi olemasoleva paketiga. Seega saab uurida, kas neil uuemat versiooni on, kus vead parandatud, ja kui ei, siis nende suunas bug reporte spämmida :)
05.01.2003 at 21:41
udu
 
mis see tähendab
see on mingi olemasolev jupp, mida newton on sigapalju muutnud, ilmselt uuest versioonist ei ole kasu.
samas newton on sellel alal suht proff juba...

____________________________
Chevrolet Corvette '80
Cadillac CTS '06
05.01.2003 at 21:45
peep
 
Moderator
mis see tähendab
Mida Sul uskuda vaja on - ise proges (nii ta vähemalt meile ütles) ja nii ongi. Eks ta võib lähemalt selgitada.

Eelmine foorum (ehk mäletate veel softivahetust ?) oli küll ühe freeware softi ulatuslikult muudetud variant.
05.01.2003 at 22:15 Last edited 05.01.2003 at 22:21 by peep (Moderator)
Andrus
mis see tähendab
quote:
peep: Mida Sul uskuda vaja on - ise proges ja nii ongi. Eks ta ise võib lähemalt selgitada.

Eelmine foorum (ehk mäletate veel softivahetust ?) oli küll ühe freeware softi ulatuslikult muudetud variant.

ei ole sel alal spets, aga ei usu, et see on ise progetud, olen veendunud, et see on lihtsalt kohandatud. hea töö igaljuhul!
05.01.2003 at 22:20
newton
 
Moderator
mis see tähendab
Nagu Peep ütles, on see tõesti sisuliselt nullist progetud foorum, kogu koodist on umbes 10 rida linkide parsimisega seotud regexp'e "laenatud", ülejäänu on minu kirjutatud :)

Tegin seda sellepärast, et:
a) oli väga kurb kogemus eelmise softiga, mida ma küll natuke kohandasin, aga põhjalikult ei uurinud. Asi hakkas varsti pangestama, kuna tal õnnestus ühe threadi näitamise kohta teha ca. 500 baasipäringut. See ei ole typo! :)
b) vabalt saadavatel foorumitel oli featuure kas liiga vähe või (enamasti) liiga palju, arvasin, et saan ise tehtud täpselt paraja, mis liigse nänni puudumise arvelt ka kiirem saab.
c) ma ei väida, et ma olen suur andmeturbeekspert (nagu ka toosama veateade näitab :rolleyes), aga mõnede pakutavate foorumite turvaaugud tundusid ikka väga lollakad (ja olid osaliselt tingitud liigsetest featuuridest), arvasin, et suudan ise natuke kindlama lahenduse teha.
d) pakkus huvi :)

Ma arvan, et praegune soft peaks olema üsna hästi optimeeritud (va. uute postide träkkimine, sellega saab ehk midagi ette võtta), seega on paha, kui baas jälle koormuse tõttu pangestama hakkab, sest omalt poolt ei saa ma sinna palju enam parata, ju siis on selline aktiivsus juba liig, et peale nädalavahetust tööle tulles on 59 uut teemat, sh. vaba teema all nii palju, et ei mahu esimesele lehele ära :eek. See ei tähenda siiski, et sellepärast kohe vähem postitama peaks hakkama, katsume hakkama saada.

Mõistagi pole asi täiuslik, ats ja jaanus näiteks on siin asiseid parandusettepanekuid teinud varemalt, minu vabandused, et ma pole neid teostanud veel.
06.01.2003 at 13:43
tfr
 
mis see tähendab
Millises "salastuse" astmes see kood Sul on? Ma oleks küll nõus võimaluste piires aitama sellele foorumile kätt külge panna, kui see sellest parem saaks.
06.01.2003 at 14:03
newton
 
Moderator
mis see tähendab
Salastatuse astet pole, ma pean lihtsalt veidike mõtlema, mida ja kuidas, kuna ainult omatehtud asja võiks ma muretult võimalikel tulevastel isiklikel eesmärkidel kasutada; kui on miski community asja taga, siis poleks see ilus.

Kui asja mingis liinis aretada, siis kõige vajalikum on topicute loetuse träkkimise/sessioonihalduse läbimõtlemine.
08.01.2003 at 18:31
ats
 
mis see tähendab
Siis tuleb iga tegijaga teha kasvõi meiliteel leping, et kõik muudatuse õigused kuuluvad Sulle ja nad ei evi mingeid õigusi antud toote müügist, tuludest ja ei tohi ilma Sinu loata kirjutet jupi kasutada. Aga see eest vastutavad isiklikult kogu varaga, et nende kirjutatud jupp töötaks tqhq foorumis iga ilmaga ;)
Versioonihalduseks on mõistlik kasutada CVS-i taolist asjandust, kui mitu inimest korraga koodi muutmas käivad (kui seda juba ei kasutata).
09.01.2003 at 12:42
tfr
 
mis see tähendab
Versioonihalduse koha pealt kuulub minu isiklik eelistus BitKeeperile, aga selle ainus miinus on see, et tal pole sisseehitatud autentimissüsteemi - variandid on kas teda kasutada deemonina (kus ta on siis kõigile valla vastavalt konfile kas lugemiseks või lugemiseks/kirjutamiseks) või siis üle SSH, kus kasutajad on küll mugavalt autenditud, aga mis eeldab, et kusagil on mingi server, kus kõigil progemishuvilistel on accountid.
09.01.2003 at 13:01
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : mis see tähendab  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.