register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : OFFTOPIC: Pisut tolerantsi  
Poster Message
auto_sõber
OFFTOPIC: Pisut tolerantsi
Ma olen sirvinud teie pöördemomendi peakorteri foorumi vaba teemat nii ühte kui teistpidi ja ma ei suutnud vastu panna tahtmisele natuke seda kommenteerimast.

Te olete minu arusaamist mööda kõik väga heal tasemel autoasjatundjad ning otse loomulikult on teil välja kujunenud oma eelistused automarkide suhtes. Aga kas see tähendab, et auto mis ei ole päritolult Made in U.S. on kehv ja vastupidi – auto mis on U.S. on tasemel. Ma ühinen teie arvamusega, et oma suure kubatuuriga Vette’iga on tõesti uhke ringi sõita aga ja veerandmiilil hiilata ning mootori meeldivat möirgamist kuulata. Temake on tõesti väga ilus ja tubli auto läbi aegade olnud kuid rallit temaga ei sõida. Niipea kui tuleb aga siis lehele mõni kommentaar selle kohta et eurooplane või japs on selles ja selles osas parem kui usakas ei nõustu te selle arvamusega ja eeldate et teine inimeseloom on kohe rullnokk.

Lõpuks ma tahaksin kindlasti rõhutada, et eelnev jutt ei ole kindlasti mõeldud ei teie ega usakate halvustamiseks vaid üksnes selleks et te avaksite oma silmad ka teiste ajalooliste automarkide suhtes. Tolerantsi teiste markide austajate suhtes. Samas ma ootaksin kindlast sellele postitusele vastukaja foorumis.

P.S. Ise sõidan ringi Mitsu Galandiga aastast ’94 ja igatsen aega millal mul on piisavalt raha et endale korralik ’78 aasta Vette osta.
05.01.2003 at 17:03
partel
  
OFFTOPIC: Pisut tolerantsi
Nonoh, mina jälle tunnen tõsist muret, et uued külastajad arvavad, et see on euro-japside foorum.

Muuseas, usas müüdavad riisid on pea kõik made in USA, aga "usakaid" toodetakse hoopis Kanadas ja Mehhikos. :)

P.S. Vette tavaliselt ei ole suure kubatuuriga mootoriga...
05.01.2003 at 17:42
erik
OFFTOPIC: Pisut tolerantsi
võib-olla sul endal tolerantsist natuke puudu ja ei talu fakti, et seltskond on leidnud endale meelepärase mõtte, mida haipida ja teiste omasugustega mõtteid vahetada? torque selle saidi mõttes ja virtuaaltuunitud mazda6/galant/micra/accent pildid ning "kust saab 100 krooniga undercar neon kiti" on nagu siga ja kägu. Ära saa valesti aru - euro ja japs ei tähenda automaatselt põhjatulesid, kuid see aeg ei oleks siin foorumis siis enam ka kaugel. Kindlasti leiad endale galandi haipimiseks sobiva foorumi. Ja kui ei leia, siis ei ole see ka meie süü, et ilmetu ja isikupäratu autoga sõidad (<-fleim :)) Ma ise sõidan ka hyundaiga, kuid ma ei haibi seda ei siin ega kusgil mujal. Kui mu siiras soov on USA auto, siis see ta ka on. Ma ei hakka oma mõistust koormama mingi värdmõttega, et mu hyundai ongi mu unistuste auto, kui ma kellad valgeks värvin, k&n koonuse ostan ja kulmud ette teibin. Sick!

Tegemist siiski USA saidi ja foorumiga. Ka vaba teema tegelikult (minu arusaamist mööda) loodud selleks, et USAka omanikud saaksid oma igapäevasõidu euro-japside kohta mõtteid vahetada.

peace

ps. sobiks vist tqhq või katsetamise teema alla. parem oleks veel omaette teema luua "ketserid" või siis "diisel" :D (<- jälle fleim)
05.01.2003 at 18:05
partel
  
OFFTOPIC: Pisut tolerantsi
Vaba teema on ikkagi vaba teema, s.h. euro-japsidest rääkimine, mis paljudel foorumi liikmetel igapäevasõidukiks on ning millega mõned ka ringrada sõidavad. Ei ütleks, et rullnokaks sõimamine nii märgatav on.

Minu arvates on märgatavam hoopis see, et usakatest räägitakse vähe ja kiirendusvõistlustest praktiliselt mitte üldsegi.
05.01.2003 at 18:42
deathdog
OFFTOPIC: Pisut tolerantsi
äkki oleks abiks see kui oleks eraldi teema(ma mõtlen et nagu vabateema ja tehnika) ringraja ja kiirendusvõistluste jaoks ja veel igapäevaliikurite jaoks

aga jah see ei sobi eriti siia foorumisse vist vähemalt minu arvamus
05.01.2003 at 19:05
mrtn
OFFTOPIC: Pisut tolerantsi
hakkab JÄLLE pihta, tra, see teema alles oli, ei viitsi hüüumärkide peale erutuda pidevate eksistentsiaalsete küsimuste pärast.
05.01.2003 at 19:08
urmas
OFFTOPIC: Pisut tolerantsi
Tegelt võiks ju näiteks Maaja foorumit runnata ja nõuda omale topicut, mis räägiks usa autodest ja kuuptollidest. Ja kui nad seal ei nõustu, siis tuleb ilgelt mossitada, vaielda ja süüdistusi esitada.
05.01.2003 at 19:16
prijuhin
 
OFFTOPIC: Pisut tolerantsi
Tere auto_sõber!
Inimeste tüüpiline sõnavõtt millegi kohta on tavliselt negatiivne kriitika. Tegelt kui sirviksid läbi ka foorumi teknika ja ka teised rubriigid oleks see igati hariv(võin vabalt annast eredaks näiteks pidada). Teiste automarkide mahategemisega siin ei tegeleta. Jälgi vastukajasi oma teemale ja leiad siinset kliimat.

Mõtle positiivselt.
05.01.2003 at 20:12
PlyVal64
OFFTOPIC: Pisut tolerantsi
quote:
auto_sõber: ...vaid üksnes selleks et te avaksite oma silmad ka teiste ajalooliste automarkide suhtes. Tolerantsi teiste markide austajate suhtes. Samas ma ootaksin kindlast sellele postitusele vastukaja foorumis.
P.S. Ise sõidan ringi Mitsu...
Neid ajaloolisi autosid, mida enamus pole sinnamaani kuulnudki, on siit saidilt "läbi käinud" oikuipalju(erilised tänud Peebule! ). Lisaks on enamus USA automarke kõik nii ajaloolised ja legendaarsed, et ainult nendest võib "jahuda" aastate kaupa(aint Saturn on uus). Ja eks mõnedest tuleb ka pikemalt kunagi juttu...
Aga kas see konkreetne Mitsu ongi "ajalooline" auto? Rallimaailmas EVOd vast küll(ja sedagi ainult tänu Mäkinen`ile), tavakasutuses aga suur 0 (null, ehk midagi rääkida pole, ei head ega halba). Aga näiteks on arutletud pikemalt sellise margi, nagu Tatra, teemal. Sest on, millest rääkida! Ja Paganid, Lambod etc. "meelierutavad" margid on tugeva tähelepanu osaliseks saanud. Ei ole meie "maailmapilt" nii üheülbane midagi!
05.01.2003 at 20:28
vkx
 
OFFTOPIC: Pisut tolerantsi
quote:
auto_sõber: Ma olen sirvinud teie pöördemomendi peakorteri foorumi vaba teemat nii ühte kui teistpidi ja ma ei suutnud vastu panna tahtmisele natuke seda kommenteerimast.


Minu arvates on probleem selles, et mõned uued foorumi külastajad ei viitsi ennast korralikult kurssi viia, kuhu nad õieti sattunud on:

tqhq.ee eesmärgiks on levitada eestikeelset informatsiooni USA autode ja kiirendusvõistluste kohta.
Eelkõige pühendub sait klassikalistele muskelautodele aastatest 1964-1974 ja nende tänapäevastele järglastele - Camarole, Mustangile ja Firebirdile. Sekka ka Corvette'e ja stiilsemaid autosid varasematest kümnenditest.
[/b][/b] http://www.tqhq.ee/dir.php?id=84

Mingit põhimõttelist mitteUSAautode vihkamist pole ma oma arust siin küll kohanud. Iga normaalse tooniga algatatud "riisi" teema on saanud ka normaalset ja abivalmit vastukaja, probleemid on tekkinud sellest kui see "riisi" teema algataja on seda teinud ilmse üleoleva ja ülbe tooniga ja on hakanud tõestama oma euro/japsi üleolekut siin foorumis põhiteemaks olevate autode üle. Ja just nimelt see suhtumine on see, mis on tekitanud "vanades" olijates seda pahameelt ja viinud paaril korral ka mõne värske mehe bännimiseni(arvestades foorumi suunitlust ka täiesti põhjendatult) aga mitte USA raua austajate võimetus alla neelata ja nõusse jääda faktiga, et näit. Civic TypeR teeb ringrajal 59 Caddyle ära või, et USAkas ei olegi igas olukorras see maailma kõige parem auto.

To auto_sõber:
Tere Aare, sina või... , Just kidding;)

06.01.2003 at 04:07
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : OFFTOPIC: Pisut tolerantsi  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.