register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : kasutajate nimekirja korrastamine  
Poster Message
newton
 
Moderator
kasutajate nimekirja korrastamine
Käes on jälle see aeg, kus me korrastame natuke kasutajate nimekirja. Plaanis on kustutada kasutajad, kes pole selle aastanumbri sees foorumit kasutanud.

Nimekiri kasutajatest on siin:

http://www.tqhq.ee/forum/userlist.php

Igaüks võiks siis vaadata, kas tema staatus on OK (kui oled sellel aastal sisselogitud olnud, ei tohiks probleemi olla); kui ei ole OK, aga sooviks on sama nime all jätkata, siis tuleb siin kisa tõsta.

Teine suur palve on veel, et kui keegi on rekanud mitme nime all, ja rohkem kui ühe taga neist on OK, siis andke teada, siin teemas või tqhq@tqhq.ee, et saaksime vaid õige nime alles jätta.

Kui kellelgi on suur soov mõjuval põhjusel oma kasutajanime vahetada, siis võib sellest samuti teada anda; kui neid soove just kümnete kaupa ei saabu, siis üritame vastu tulla ja nime koos muu korrastamisega ära muuta. Nimi peab olema vähemalt 3 märki pikk ja peab olemasolevatest nimedest erinema vähemalt 2 märgi võrra. Seda saab ise tollesama nimekirja järgi vaadata.

Seoses selle korrastamisega läheb foorum eeldatavasti sellel nädalavahetusel veerand kuni pooleks tunniks maha, selle kohta annan veel hiljem täpsemalt teada.
22.04.2003 at 09:55
tfr
 
kasutajate nimekirja korrastamine
Kuidas Sul postid useritega seotud on? Kui lihtsalt viitega user_id'le, siis userite tabeli puhastamisel tekivad orphaned postid ju?
22.04.2003 at 10:41
newton
 
Moderator
kasutajate nimekirja korrastamine
See vist läheb jälle väga arvutijutuks ära :evil, aga põhimõtteliselt hakkab poste omanud kustutatavate kasutajate osas asi välja nägema samasugune nagu rekkamata kasutajate osas, nagu paistab siin:

http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=5700

Ehk sisuliselt user_id on 0 ja posti juurde läheb vastavale väljale tekstina kirja see nimi, kes posti tegi. Profiili jms. siis muidugi võimalik vaadata pole. JOIN'id on sellised, et sellised "orvud" ka üles leitakse ja ära näidatakse. Nimi on ainult postide tablas, seepärast muudel tasemetel vaadates on postitajaks "a guest".

Selliste ja mõnede veel "piinlikumate" ümberkantimisoperatsioonide jaoks tulebki foorum korraks maha võtta, muidu poleks sellest juuserite kustutamisest eriti abi.

newton@mõningaid andmestruktuure natuke häbeneb :uhoh
22.04.2003 at 11:04
fire83
 
kasutajate nimekirja korrastamine
Paturegister.ee on küll suht mõttetu kasutaja, 2 posti ja needki mingi veebireklaam, samas OK järel...

____________________________
Arvutiporno
'08 Oranzh HHR LT
'93 Must TransAm
'83 Punane Firebird
26.04.2003 at 17:55
newton
 
Moderator
kasutajate nimekirja korrastamine
Täna öösel eeldatavasti kunagi kesköö paiku või veidi peale seda läheb foorum siis kasutajanimekirja korrastamistöödeks maha.

Tööde oletatav kestus on pool tundi, kui see peaks muutuma, üritan ajutisel lehel sellest teada anda.

Kui jälle üleval oleme, ei ole vajalik uuesti sisselogimine, kõik peaks olema vanaviisi. Kõik senised teemad märgitakse kõigil kasutajatel loetuks.

Uuesti peavad sisse logima ainult need inimesed, kelle kasutajanimi muutub. Mulle on laekunud kolm sooviavaldust (Lumina, kongopongo, 109cid), mis saavad ilmselt kõik ka muudetud, kui just midagi väga ettenägematut ei juhtu. Loodan, et teil on oma uus soovitud nimi ja kehtiv password ikka meeles? :)

Võimalikud küsimused ja probleemid saavad vastuse siinsamas või martin@tqhq.ee.
26.04.2003 at 19:17
newton
 
Moderator
kasutajate nimekirja korrastamine
No nii, oleme nagu jälle elus, ja 380 kasutaja jagu vaesemad :) Kui midagi väga imelikku silma torkab, palun teada anda.
26.04.2003 at 01:07
tqhq.ee foorum : tqhq.ee : kasutajate nimekirja korrastamine  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.