register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : autode müümine  
Poster Message
kkerem
autode müümine
Selline küsimus, siis praegu (juba kaks kuud) päevakorral. Loodetavasti see teema ei tekita siia palju kurje kirjeid jne, aga küsimus siis selline, et kui hästi või halvasti on teie (kes te oma autosid müüte) automüügiga läinud viimastel kuudel. Ise juba totaly depressed, et auto veel hoovis seisab ja keegi selle vastu huvi ei tunne. Kuulutanud olen igas vähegi mõistlikus kohas, kus autoostja võiks vaadata. Hindki ei ole teab mis kõrge, ok auto ei ole ka ideaalses seisus, kuid arvestades vanust, hinda ja palju muid tegureid, siis ei peagi olema. Muidugi võin ennast süüdistada, kui kehva müügimeest, kes peab lugema ülesse autol olevad vead ja ei ole viitsinud seda ka müügiks ära klantsida (edit: poleerida, vahatada ja rooste täppe mingisuguse kingaviksiga üle käia).

:*(

endiselt müügis :(
26.04.2004 at 10:35
Ras
autode müümine
Kevad on müümiseks kõige parem aeg, soovitan sul ta ära vahatada ja rooste eemaldada. Sellist käkki ei ostas sult keegi. Igale autole on olemas ostja, tuleb ta ainult üles leida!

____________________________
Caprice
26.04.2004 at 10:56
blood
 
autode müümine
täpselt igale autole on kuskil keegi olemas - sellest olen ma ammu aru saanud - veidi kannatust ilusad lmad siis ehk selline auto kui sul ka kaubaks läheb - aga jah ilusamaks ikke tasub teist natuke teha - ja autot ei tasu kunagi seisma jätta seda ullemaks asi ju läep, kui asi ikka sõidab on inimesel ikka rohkem huvi.
26.04.2004 at 11:06
417RR
autode müümine
quote:
blood: täpselt igale autole on kuskil keegi olemas - sellest olen ma ammu aru saanud -

sellest ajendatuna tahaks väheke head nõu.

Kuidas selle inimeseni viia ifo kes kusagil olemas on.
kas keegi teab mõnda kes pakuks komleksteenust - a-la
miski raha eest paneks kuulutused , pildid ja kirjelduse enimlevinutesse/loetavatesse kohalike ja spets lehtedesse netilehekülgedele.

Või siis oleks kellegil nimekiri kuhu kindlasti tasuks panna kuulutus et "selle inimeseni" info jõuaks

rainer@Kaheukselisest kõrini
26.04.2004 at 13:46 Last edited 26.04.2004 at 13:55 by 417RR
vkx
 
autode müümine
Olen ka mina ise seda probleemi tajunud alates umbes sellest aasta algusest kui ka paljud minu tuttavad, kes tegelevad kasutatud autode maale toomisega ja müügiga kaebavad sama mure üle. Üheks probleemiks peetakse 1 mail saabuvat EL-i või õigemini seda teadmatust, mis siiamaani enamuse seas valitseb: mis saab hindadest, mis saab maksudest/tollidest, kas läheb odavamaks või kallimaks jne. Seepärast on praegult enamus inimesi lihtsalt äraootaval seisukohal ja vaatavad, mis hakkab saama pärast 1 maid. Teiseks arvatakse, et kohlik kasutatud autode turg on lihtsalt täis juba ning nii mõnedki tegijad(müüjad) vaatavad juba läti ja leedu poole. Kolmandaks põhjuseks on esinduste poolt pakutavad väga soodsad uute autode soetamise tingimused, paljud firmad pakuvad praegult ikka päris odavaid liisingu protsente ja seetõttu vaatavadki paljud potentsiaalsed autoostjad juba rohkem uute autode poole. Aga nohh, kevad käes ja lootma peab, et asi ehk vähe elavneb.

____________________________
Seville STS `02
26.04.2004 at 13:48
udu
 
autode müümine
quote:
417RR:kas keegi teab mõnda kes pakuks komleksteenust - a-la
miski raha eest paneks kuulutused , pildid ja kirjelduse enimlevinutesse/loetavatesse kohalike ja spets lehtedesse netilehekülgedele.
BRC-l on selline teenus olemas


____________________________
Chevrolet Corvette '80
Cadillac CTS '06
26.04.2004 at 13:59
kkerem
autode müümine
Tjah, esimesest maist kuuldatavasti läheb liising raskemaks, kuna tuleb kohe käibekas ära maksta (summa-summaarum jääb samaks).
Samas olen müünud eelnevalt kaks autot ilma eriliste probleemideta, kuid selle müümisel on ilmnenud ikka igasugu raskusi. Enamik eeldavad, et nad saavad 20+ k eest mingi eriti vinge ja korraliku auto.
Enivei, BRC ei ole kindlasti sellise auto müügikoht, kuna tegu on ikkagi autoga, mida tuleks arendada-edendada. Endal enam rahalist muret ei ole, kuid siine foorum ja 4x4 foorum on tekitanud teatud kihu muud sorti edeviku järele.
26.04.2004 at 14:10
crazycookie
autode müümine
Tea kas see aitab, aga olen tähele pannud, et müügikuulutusse pandud piltidel on enamusel auto ilgelt must. See 100 krooni investeerida auto puhtakssaamisesse enne pildistamist tuleb igal juhul vähemalt 10-kordselt tagasi.
26.04.2004 at 14:17
morpheus
autode müümine
quote:
417RR: Kuidas selle inimeseni viia ifo kes kusagil olemas on.
kas keegi teab mõnda kes pakuks komleksteenust - a-la
miski raha eest paneks kuulutused , pildid ja kirjelduse enimlevinutesse/loetavatesse kohalike ja spets lehtedesse netilehekülgedele.

Või siis oleks kellegil nimekiri kuhu kindlasti tasuks panna kuulutus et "selle inimeseni" info jõuaks

rainer@Kaheukselisest kõrini


Eelmisel aastal olin ise samamoodi hädas ja suur osa sõpradest ka. Seega panin püsti sellise veebilehe http://auto.pri.ee (hetkel veeb selline lihtne, uus kohe kohe valmimas). Võtsin digika kätte ja tegin autodest pildid ning riputasin üles nii sinna lehele kui ka Kuldsesse Börsi, Soovi, Infolainesse ja siis lisaks veel ka suurematesse foorumitesse. Ja viimasel ajal ongi saanud autode müük peamiseks tegevuseks...Nii, et kui abi vaja, siis martin@auto.pri.ee :D Aga auto müük on alates oktoobrist olnud väga karm tegevus. Inimesed käivad ja uurivad, aga osta ei julge...ootavad vist jah eurot...
26.04.2004 at 15:04
vr_
  
autode müümine
ehk nuputad endale kiriema netiühenduse välja.. ma laseks kohe sealt jalga neid pilte oodates:D
26.04.2004 at 15:27
diesel
autode müümine
pildid jooksevad nigu lipsti, äkki sul omal oli vahepeal juhtmel sõlm sees? :)
a muide huvitav leht, ma kohe läksin ühe kuulutuse peale kihevile ja asusin tegutsema. :)
26.04.2004 at 17:45
vr_
  
autode müümine
no see et mingi starmhunn* liigutab ainult oma võrgus kiiresti ja väljaspoole eriti midagi ei paista see pole vast minu syy:D
minu toru sellest kitsamaks ei lähe.

*starmani asemel vabalt olla võib misiganes teenusepakkyuja, kuigi tavaliselt nendega nutt ja hala koguaeg.

EDIT: ma ei väitnudki et kellegil peenem või jämedam.. no ok natuke väitsin, aga omavaheline suhtlemine pisut ppuus ikka vist.. mul siiani ei jookse sealt kähku ..
26.04.2004 at 18:15 Last edited 26.04.2004 at 18:57 by vr_
diesel
autode müümine
eelmine oli küll totaalne ot.
kui mina väidan, et mul tuli leht koos piltidega lupsti lahti, siis selle peale pole vaja oma jämedat juhet kohe kiita ja teisi maha teha.
kui sul juhe jäme nigu neegri ... (just :D) siis miski muu kala järelikult kusagil. mina oma peene elioni juhtmega igatahes näen siiani käbedalt. sorry.
26.04.2004 at 18:40
blood
 
autode müümine
jah auto puhtaks, järjepanu ikka kuulutada jne ( iga kuulutuses võiks olla mingi erinev lause- ntx proovid ükskord panna küttekulu, teine kord ntx et mis sul kõik vahetatud on, või et näe need kummid annan kaasa ja kindlustus ja ülevaatuski olemas - ja rääkida koheselt inimesele tel. teel ära mis ja kuda jne - siis väldid a'la liigseid vaataid ja niisama huvilisi - tean isegi seliseid ostjad kes 20k tahavad saada uut autot ja nigu kriimu näevad 15a vanusel autol kohe tahavad tingida mitu tuhat alla et a'la nüüd pean auto ära värvima. Ja 2 ukselistega veel see raskus et suurem pere( maa inimesed) selliseid ei vaata eelarvamusel et sinna midagi kedagi ei mahu ja põhi käib vastu maad jne - ja üle jäävad aint rullnokad, mudu vahtijad, mõned ostjad kes otsivad naisele autot ( välimus jällegi tähtis ja ka sisu) - vot siuke lugu sai kokku
26.04.2004 at 20:07
morpheus
autode müümine
Ei tea, minul jooksevad pildid küll suht korralikult lahti. Minu interneti ühendus on üsnagi hea kuid võibolla serveri ühendus on lahja...Aga ei hakka pilte autodest väiksemaks ka tegema, sest siis ei ole sealt enam suurt midagi näha.

Diesel, milline huvi pakub?
Kodanik Blood'iga üldiselt 100 % nõus.
26.04.2004 at 20:35
diesel
autode müümine
well, meilis kirjutasin sel teemal.
26.04.2004 at 21:35
crossfire
autode müümine
mina müüsin oma Bonneville maha nii, et kuulutus ilmus ainult siin foorumis.Ja 3nädala jooksul oli müüdud.Huvilisi ja helistajaid oli selle ajajooksul umbes 20.
Miks siis üeldakse,et ameerika autosi on raske müüa?
26.04.2004 at 22:51
LaSa
 
Moderator
autode müümine
crossfire: Kas siis Poncho leidiski ilusti uue ja hea omaniku? Sul oli muidugi hind kah väga atraktiivne autot arvestades.. ;) Ükspäev nägin just linnapeal seilamas Bonneville'i j amõtlesin et huvitav kas said müüdud..
26.04.2004 at 23:07
blood
 
autode müümine
nägin minagi seda liikumas, seisab tihti peale Lilleküla poe kandis vist. Ja pole see usa raua müük midagi nii keeruline tõesti - igale autole on kusagil ostja -ja kui isend eriti korralik nagu see Poncho siis on neid lausa mitu :-)
27.04.2004 at 11:10
Indrek
autode müümine
Eks nende autode müümisega ole nii, et kõik on hinnast kinni.
Lihtne on müüa suht stock autot odavalt, aga kõvasti moditud ja ehitatud endise omaniku maitset ja harjumisi arvestadades on vist reaalne, kui saad 50-60% oma sissepandud rahast tagasi. Ostes kehvemas seisukorras auto inimesed tavaliselt lihtsalt ei taju, palju selle ideaalkorda viimine maksma läheb+oma töö. Tõsi, tihti ei soovitagi viia autot ideaalkorda, võid kohe sõita ja võtta viimast ja siis omakorda edasi müüa. Rahaliselt on selline variant kindlasti oluliselt soodsam, kui ei otsita seda rahulolu, mis kaasneb mõne kehvas seisukorras oleva auto ehitamisega heasse seisukorda, aga rahaliselt on see väga kallis tee.
27.04.2004 at 11:35
porge
autode müümine
raskeks läks autode müümine ajal kui Saksast hakkas treila treila järel odavaid fordi/volksu jne saane siis vohama nagu seeni peale sooja vihma -see oli siis kuskil 2aastat tagasi kui kadus aktsiis või mis iganes see oli.
Ennem seda tegelesin aktiivselt ostu ja müügiga ning siis võis tõesti öelda, et alla turuhinna natuke ja nädala paariga masin lännu, eriti aktiivselt läksid kaubaks ka USA päritolu masinad, samuti praegu ei ole raske odavat USA masinat müüa kuna puudub pealetulev värske kaup -vähemasti hinnaklassis alla 50K kindlasti.
Krt Euro või japsi puhul aga pead nüüd laskma hinnast kõvasti alla turuhinna ja vuntsima auto viimseni, et inimestele sinu pakkumine atraktiivsena tunduks

teema algataja auto vajab olulist iluravi esialgu pesemise ja poleerimise näol -see kohe esimene määrav asi mida vaadatakse kui kuulutusega pildid lisad -koleda pildi peale ei vaevu isegi mõtlema -minu esimene mõte kohe, et pann ja mõttetu hinnaga NB! ise müüsin 91 aasta eagle talon 2.0 -i 15K(ehk siis sama auto praktiliselt) ja oli täiesti normaalses korras
27.04.2004 at 12:11 Last edited 27.04.2004 at 12:17 by porge
crossfire
autode müümine
quote:
LaSa: crossfire: Kas siis Poncho leidiski ilusti uue ja hea omaniku? Sul oli muidugi hind kah väga atraktiivne autot arvestades.. ;) Ükspäev nägin just linnapeal seilamas Bonneville'i j amõtlesin et huvitav kas said müüdud..

Jah,uus omanik jah.Ja tundub,et ka hea peremees vist.Muide peaks olema aktiivne foorumi lugeja.Ja inimene kes kuskilt Kadaka tee (oli vist) platsilt ostis selle kerge külje ja esiotsa laksuga Crysler NewYorkeri.Veel oli tal või ta sõbral maja ees 79-82 Olds 98(jälle täpselt ei mäleta)Coupe.
Tõesti väike kahetsuse uss närib hinge,sest auto oli tõesti korralik.Aga arvan et eriti palju kallimalt seda enam poleks võimalik müüa olnud,või krt seda teab!

P.S kui ka ma ei eksi siis on uue omaniku nimi Robi või Roby või midagi sinnapoole.
27.04.2004 at 12:47
gretzky
 
Moderator
autode müümine
lugesin kusagilt, et auto müügiga võib rahulikult pool aasta aega minna. Turg on täis , auto on tänapäeval tarbeese, mille võib kuupalga eest osta.
Samas pidi siga hea meetod olema: klaasil silt müüa kiire ja number, naabripoiss aint nii talitabki.

____________________________
Dodge Ram 5.7 hemi '04 - rebuild
Ford Mustang '05
Jeep Grand Cherokee '08
27.04.2004 at 17:28 Last edited 27.04.2004 at 17:29 by gretzky (Moderator)
vr_
  
autode müümine
isajänesest ju tõesti pandav autu,
vähemalt nii arvasin ca 18 aastaselt.. kui näppida sain teist...
edit: (siis lihtsalt eclipset mitte seda konkreetset junni)

küll kiirelt sõita küll kässariga autodevahele parkida(ma siiamaani ei tea kuda ma seda julgesin)

tol ajal liigutati asju 100k eest.. tea äkki oli rohkem korras..
27.04.2004 at 17:45 Last edited 27.04.2004 at 17:51 by vr_
417RR
autode müümine
samal teemal teised:

http://www.bmw-club.ee/forum/viewtopic.php?t=4021

http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?t=12471
27.04.2004 at 19:02
tqhq.ee foorum : Vaba teema : autode müümine  
Log in:
Account recovery
 
muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.