Poster |
Message |
rutua |
Mehed vaadake mis toimub!
Kirjutan selleks et öelda mida arvan!Viimasel ajal selles foorumis muud polegi kui üks mustamine.Mingid poiskesed on kättesaanud 10kilo ja on kõvad usa raua austajad.Nendel meestel pole aimugi mis asjad maksavad ja palju asja toomine peavalu tekitab.Tõsiseid tegijaid ja austajaid on lehekülg eemale tõuganud.Nii et teen ettepaneku enne registreerimist foorumisse kontrollida mis meestega tegu ja las poisikesed otsivad omasuguseid kelle kallal norida ja mõnitada! |
13.06.2005 at 17:16 |
|
madis |
Need poisikesed polegi nii poisikesed, mõnel mehel kes 10k pakkus on 8 meetrit usa rauda tagumiku all.
Btw. sa loe parem newbie faq läbi, siis paned teinekord korralikumaid kuulutusi ja enam ei pea tögama |
13.06.2005 at 17:18 |
|
rutua |
Asi polnud hetkel minu autos vaid olen siin lugenud ja vaadanud hulk aega mis siin toimub ,isegi tuttavad kes pole kasutajad ütlevad et see on jama mis teil toimub. |
13.06.2005 at 17:22 |
|
smr |
No konkreetse müügikuulutuse puhul oli küll tegemist sinu veaga. Ei väsi korralikku müügikuulutust eeskujuks tooma - http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=12632
Võrdle nüüd, palju sinu kuulutus infot sisaldas? |
13.06.2005 at 17:24 |
|
madis |
Meil siin Eestis toimub igasugu jama aga see lisabki elule vürtsi. |
13.06.2005 at 17:30 |
|
newton Moderator |
Foorumi populaarsusel on nii head kui halvad küljed, aga kui sa oma kuulutuses mingit infot ei anna, orienteeruvat hinda ei maini ja pakkumisi privasse ei palu saata, siis pole ka moderaatoritel palju variante, et vältida seda, mis sinu jaoks antud juhul jama ja läbu oli. Kuigi Bikermani postist see "läbu" alguse sai, siis ilmselt oli temalgi eesmärgiks rohkem kuulutuse puudulikkusele viidata.
Seal teemas enam või vähem tõsiseid pakkumisi teinud inimesed on tõepoolest kõik täiskasvanud inimesed, kellel kõigil USA raud istumise all olemas.
Ja kui sa hakkad peale moderaatori poolt "läbu" splittimist veel ise teemat omapoolse off-topic huumoriga vürtsitama, siis ei jää moderaatoril tõesti muud üle kui teema lukku panna. Kui nüüd rahu majas on natukeseks, siis võib teema jälle lahti teha. |
13.06.2005 at 17:52 |
Last edited 13.06.2005 at 17:55 by newton (Moderator)
|
Maik |
Mõtekam on õppida asju müüma,kui viriseda selle üle,et pakutakse naljaviluks hinda... kelle viga see siis on ?
Kõigil peaks ju vanust piisavalt olema,et mitte mõnitada auto24 kuulutuse lingiga teist inimest ja aru saada,et nalja pärast pakutaksegi hindasid mis ebareaalsed.
Eks teravaid ütlemisi siin foorumil ikka kohtab neh.. :P
13.06.2005 at 18:20 |
Last edited 13.06.2005 at 18:24 by Maik
|
anti |
Inimestel lihtsalt erinevad arusaamad, milline peaks üks korrektne müügikuulutus olema ja mis infot sisaldama. Ei tea kas aitaks see, kui pandaks turg/tähelepanu! sellesse esimesse postitusse tekstiplokk, kust saab seda copy-paste võtta. À la mark-mudel-väljalaskeaasta-odomeetrinäit-jne, jne. Ehk aitaks?
Edit: 2 x kirjaviga... tänud Egon märkuse eest, päästsid mind lõvide käest |
13.06.2005 at 18:46 |
Last edited 13.06.2005 at 19:22 by anti
|
smr |
anti: http://lehma.com/aalaa.html |
13.06.2005 at 18:52 |
|
anti |
quote: smr: anti: http://lehma.com/aalaa.html
Satisfied? Mine sinu pärast Wordi, tee Alt+I+S ja otsi
P.S. Mis keeles on seal sinu viitel all "comprends"? Ikka comprende... ? |
13.06.2005 at 19:04 |
Last edited 13.06.2005 at 19:09 by anti
|
PlyVal64 |
quote: anti: Inimestel lihtsalt erinevad arusaamad, milline peaks üks korrektne müügikuulutus olema ja mis infot sisaldama. Ei tea kas aitaks see, kui pandaks turg/tähelepanu! sellesse esimesse postitusse tekstiplokk, kust saab seda copy-paste võtta. A'la mark-mudel-väljalaskeaasta-odomeetrinäit-jne, jne. Ehk aitaks?
Mina teeks ettepaneku, kuna tegu siiski USA-raua müügikohaga, minna lausa USA automüügi teed: VIN ka kohustuslik. Saab kohe ajalugu uurida, enamusel autodel ka optionsite paketi teada. Kui tahad autot müüa, siis ei tohiks see VIN küll mingi saladus olla - tegu pole ometigi ju Audi või Volksuga, millele koheselt võltspassi tegema suundutakse. Raual tavaliselt ju VIN igaühele lugemiseks...
Äkki Newton progeb sellise lihtteksti sisselöömiseks aknakese, mida automüügil tuleb kohustuslikus korras kasutada: Mark, mudel, aasta, VIN, hind, odo näit, asukoht, pildi url ja siis lisateave. Viimane võib olla vabatahtlik, sest mõni automüüja ju nii salatseb Proge paneb kohe automaatselt topicu tekstiks M: mark-mudel-aasta-hind. Kui seda turumoodulit ei kasuta, siis on kohene delete? Kui on poolikult täidetud või mõni number absurdne, siis ei lase topicut tekitadagi. Ebatavaline, 1.5 milline või 0 km odomeetrinäiduga auto, kui keegi seda kunagi ka müüb, võib siis tõesti tavakorras ilmutuda.
Tavaline turu rubriik jääks siis varuosadele ja muule rauaga seotud kaubale.
Mulle meeldib selles suhtes ebay: kurat, ilma hinnata asju pole olemas! Kasvõi alghind on asjadel ... või on nad "ära anda" rubriigis. Eestlased on ühed vastikud müüjad, enamus kaubast on "hindamatu". Paku midagi, blä-blä. Loodad 3000 saada, pane 6000 ja märkustesse: kaupleme! Praegu lugesin mina ka välja, et et see Buick on äraandmiseks. Niigi hästi pakuti |
13.06.2005 at 19:05 |
|
hunt |
Kui keegi hõlptulu tahab saada, siis ostke parem loteriipileteid- tõenäosus on suurem, kui keegi ilma hinnata auto puhul sellist hinda pakub, mis müüja ootusi ületab. |
13.06.2005 at 19:11 |
|
Dodge 93 |
quote: hunt: Kui keegi hõlptulu tahab saada, siis ostke parem loteriipileteid- tõenäosus on suurem, kui keegi ilma hinnata auto puhul sellist hinda pakub, mis müüja ootusi ületab.
Müüja ootusi...Millised nimelt?
13.06.2005 at 19:14 |
|
hunt |
Mõte oli niipidi, et kui müüja unistab auto müügist saada summa x, siis vaevalt keegi pakub summat x+y. |
13.06.2005 at 19:23 |
|
smr |
quote: anti: quote: smr: anti: http://lehma.com/aalaa.html
Satisfied? Mine sinu pärast Wordi, tee Alt+I+S ja otsi
P.S. Mis keeles on seal sinu viitel all "comprends"? Ikka comprende... ?
Sry, MS Word ei tööta minu operatsioonisüsteemi all, seega ei tea, mida see teeb.
Ma ei oska kahjuks vastata, mida "comprends" tähendab. Uurin sinujaoks välja
|
13.06.2005 at 19:24 |
|
Madlobster |
quote: Dodge 93: quote: hunt: Kui keegi hõlptulu tahab saada, siis ostke parem loteriipileteid- tõenäosus on suurem, kui keegi ilma hinnata auto puhul sellist hinda pakub, mis müüja ootusi ületab.
Müüja ootusi...Millised nimelt?
Nu kui müüja arvab auto eest saada 15 tuhat aga siis äkki keegi pakub 25 tuhat siis müüja ootused ületatud ja müüja ilgelt rõngas ja vaene ostja ei teagi et oleks tegelt kümme tonni odavamalt selle auto kätte saanud.
|
13.06.2005 at 19:24 |
|
jaak |
quote: rutua: Kirjutan selleks et öelda mida arvan!Viimasel ajal selles foorumis muud polegi kui üks mustamine.Mingid poiskesed on kättesaanud 10kilo ja on kõvad usa raua austajad.Nendel meestel pole aimugi mis asjad maksavad ja palju asja toomine peavalu tekitab.Tõsiseid tegijaid ja austajaid on lehekülg eemale tõuganud.Nii et teen ettepaneku enne registreerimist foorumisse kontrollida mis meestega tegu ja las poisikesed otsivad omasuguseid kelle kallal norida ja mõnitada!
No my GOD! Kas sa siis tahad autot müüa või ei? Ega ma ka lõpmatuseni sul seda ostma ja ootama jää! Mis sa seda nutad, mis asjad maksavad. Kallis on alati siis kui kaks kätt ümber kaela. Ole parem mõistlik mees ja ütle oma auto hind seal turufoorumis. Ma siis vaatan oma santikud ja vertikud üle ja ütlen mis ma asjast arvan. Minu jaoks on ka 10K suur raha, mis sa mõtlesid et tahtjad lahmavad kohe sulle 100K peo peale või? Naljamees, vaata mis hindadega aparaate ringi liigub ja juhuseid ning küsijaid on igasuguseid. Ärge hakake vaidlema et ei ole. Olen ise ostnud ja näinud ise milliseid autosid on "poolmuidu" turult leitud, kui inimesel rahahäda ja kiire müügiga.
Ja ära arva, et ma ei tea mis asjad maksavad. Olen mitmeid autosid üles ehitanud ja edasi aretanud vastavalt oma väärastanud maailmavaatele sobivaks Aga nagu ma SINU müügikuulutusest aru sain, siis pidi KIIRE olema müügiga...nüüd aga vaatan et POLE KIIRE. Selle asemel, et mõistliku juttu ajada tuled siia halama kui keegi kohe sobivat summat ei pakkunud.
Väike iroonia võis ju sulle vastanute teemades olla. Aga ega see pole ju maailmalõpp. Kõik kodanikud, kes pakkusid on respekteeritud tegelased ja mina võtaks isegi siis nende pakkumist tõsiselt kui see esialgu pilana tundub. Aga noh, paistab et sul on kodutöö tegemata ja hakkad kohe mõistliku jutu asemel inimesi keda sa ei tea maha tegema. Krt küll, sinusuguse venna käest ei tea kas tahabki autot osta kui sa seda õieti müüa ei taha, pärast saab heauskne ostja veel miskise jama kaela.
Ja Newton võiks siia foorumisse regavatele teha kohustuslikuks ka maksuametile laekunud maksude kohta välja sisse viia...et saaks kontrollida kas inimesel on ainult kommiraha või ka midagi muud ... irwe |
13.06.2005 at 19:59 |
|
devilc
Moderator |
Comprends? = saad aru? (pr. k.) |
13.06.2005 at 20:03 |
|
anti |
quote: devilc: Comprends? = saad aru? (pr. k.)
Selge, arvasin, et kirjaviga. Hispaania keeles vist comprende=saad aru? Targem taas |
13.06.2005 at 20:13 |
Last edited 13.06.2005 at 20:16 by anti
|
Rain FTC |
Vat mulle ei meeldi, kui keegi pakub mingit kaupa, või teenust ja küsimusele hinna kohta vastab, et ma ei tea no paku midagi. Pean kahetsusega tunnistama, et mul sihuke inetu komme on selle peale ausa näoga 1 kroon pakkuda. Peale seda ja mõnda sekundit haput nägu, tuleb ka tegelik hinnasoov lõpuks välja. |
13.06.2005 at 21:22 |
Last edited 13.06.2005 at 21:44 by Rain FTC
|
LaSa Moderator |
Nojah, vaat siin jällegist see aspekt, et kui hõigatakse välja kõrge hind, siis hakkab hirmus kisa-kära, et hind on kallis, auto si**, padi torgib, maa on jube külmunud ja lisaks kõigele eelnevale on veel kodus kah probleemid.
Ja kommenteerijad on loomulikult 99% juhtudest asjasse mittepuutuvad (loe: ehk ei ole tegu inimestega, kes asja ostimsest reaalselt huvitatud oleks) tegelased. |
13.06.2005 at 22:03 |
|
lundve |
Kes siin poisikesed on?
On ju elementaarne asi, et kuulutuses näidatakse ära auto hind, kui on kirjas, et pakkuge midagi siis hakatakse ju reeglina pakkuma väikest hinda. Niimoodi paraku autot või mida iganes asja ei müüda, ei ole ju poes banaanide juures silti, et pakkuge midagi
quote: rutua: Kirjutan selleks et öelda mida arvan!Viimasel ajal selles foorumis muud polegi kui üks mustamine.Mingid poiskesed on kättesaanud 10kilo ja on kõvad usa raua austajad.Nendel meestel pole aimugi mis asjad maksavad ja palju asja toomine peavalu tekitab.Tõsiseid tegijaid ja austajaid on lehekülg eemale tõuganud.Nii et teen ettepaneku enne registreerimist foorumisse kontrollida mis meestega tegu ja las poisikesed otsivad omasuguseid kelle kallal norida ja mõnitada!
Jeep Grand Gherokee 4,7 Limited ´00
Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Overland´07 |
13.06.2005 at 22:51 |
Last edited 13.06.2005 at 22:59 by lundve
|
vr_ |
quote: jaak: quote: rutua: Aga nagu ma SINU müügikuulutusest aru sain, siis pidi KIIRE olema müügiga...nüüd aga vaatan et POLE KIIRE. Selle asemel, et mõistliku juttu ajada tuled siia halama kui keegi kohe sobivat summat ei pakkunud.
Väike iroonia võis ju sulle vastanute teemades olla.
ÕIGE JUTT kui inimene kiirelt müüb siis on kindlasti inimesel raha vaja kiirelt...
Aga ütle mulle kas sinu jaoks on kõik foorumi kuulutused naljarubriigid kuhu väikest irooniat siputada. nüüd vaatan et ühe teise KIIRMÜÜGI kuulutuse all, kus eeldame, on ka pappi kiirelt vaja, pakud vastu maasturit ja küsid kompensatsiooni.. kus on loogika
et kuda me siis tõsiselt võtta saame..
Lisan siit omaltpoolt et kuna ma sind ei tunne päriselus väga, siis ei akka pikemaid järeldusi tegema..
võibolla kõlbab õllekannu taga juttugi ajada..
14.06.2005 at 08:54 |
Last edited 14.06.2005 at 08:57 by vr_
|
jaak |
Krt küll. Minu ostussoov selle Buick peale oli ja on veel siiamaani jummala tõsine. Ilmselt olin siis ainuke, kes ei ironiseeritsenud. Huvitav, et sellest aru ei saada. Ühendust pole keegi võtnud, rahanumbrit pole turu alla pandud. Praegu ainult eeldan müüja kommentaaride peale, et vist oli vähe mida pakkusin. VABANDAN VÄGA kui sellega müüja ja veel kellegi kolmanda EGO peale astusin.
Ja mis teist kuulutust puudutab, siis see kui kiire kellelgi müügiga on on igaühe enda otsustada. Pakkumine oli mul konkreetne ja tõsine. Võib-olla on soov autost kiirelt loobuda sellepärast, et on kõrini ära tüüdanud või pikemat aega plaanis midagi muud hankida ja nüüd lõpuks see teoks teha. Ja kuna mulle müüdav auto meeldis ja see oleks üks vähestest mille ma peale oma maasturi müüki hangiks, siis miks mitte pakkuda. Kui on huvi, siis on huvi ja kui ei siis ei.
Mis siin ikka jahuda. Varsti on keegi kolmas siin kommenteerimas, kellel hoopis oma arusaam asjadest. Loodame, et kõik õppisid midagi kasulikku ka sellest teemast siin ja foorum muutub tänu sellele paremaks kui ta enne oli. |
14.06.2005 at 09:24 |
|
newton Moderator |
Minu meelest oleks parem, kui ostukuulutusele vastuseks palutaks (ja tehtaks) pakkumisi privasse, et vältida läbu foorumis.
Samuti on minu meelest loogiline, et vahetust pakutakse (eriti kui selleks kasutatakse foorumiposti, mitte priva) ainult siis, kui müüja on kuulutuses sellist võimalust konkreetselt maininud. |
14.06.2005 at 12:33 |
|
|