Poster |
Message |
Archangel |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=320670
Küsiks natuke ostuabi. Teab keegi midagi antud isendist ning kas esialgse kuulutuse vaatamise järgi on hind omal kohal? |
15.06.2008 at 05:32 |
|
hunt |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
Ilus auto !
Aga selles hinnaklassis, kui just käsikasti vastu midagi pole, eelistaks Anryo Camarot, sellel ikka mootoriga ka päris mitu vaeva juba ära nähtud.
15.06.2008 at 06:06 |
|
Martin K |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
Muidu igati vinks vonks auto, aga keegi on sellele Trans Amile tavalise Firebirdi nina külge pookinud &(. Käisin seda paar aastat tagasi vaatamas Motokeskuses (nemad ta maale tõid), tookord jättis küll hea mulje, va esiots. Aga hiljuti müüdi Auto24 üks Camaro LS1 mootoriga 159 000.- Kuid Anryo Camarot tasuks küll väga tõsiselt mõelda . |
15.06.2008 at 07:20 |
|
anryo |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
Teen siis reklaami ka, kui juba kiidetakse.
Pilte ära väga vaata, sellest ajast on seal palju muutunud juba. Helista ja teeme proovisõitu, kui on huvi.
http://www.usaraud.ee/index.php?id=5_5_20_868
16.06.2008 at 07:58 |
2 edits. Last edited 16.06.2008 at 07:59 by anryo
|
Archangel |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
Selline küsimus tekkis nüüd.
Uurin vaikselt auto soetamise võimalusi ning vaatan, et ei ole kindel, kuidas asjale läheneda.
Kas võtta auto liisingusse ning kannatada igakuist ca. 1000+ kroonist kohustuslikku Kaskot või võtta hoopiski väikelaen. Väikelaenuga pean üldjuhul auto eest natukene rohkem maksma, kuid kuna puudub kasko kohustus jään kokkuvõttes päris korralikult plussi. Olenevalt intressimäärast võin plussi jääda ca- 30k enda arvestatud 4 aasta peale.
Sellel autol on vähemalt auto24 järgi suht kõrge liisingu intress. ca. 15%. Ehk ei erine suht väikelaenu omast. Võit tuleb sissemaksu ja jäägi arvestamisel. Kuid kohustuslik kasko nullib võidu.
Kas Kasko on midagi mida kõik soovitavad või on mõtekam sellest loobuda? Eriline kihutaja ei ole, liiklust rikun nii vähe kui võimalik. Maanteel sita ilmaga ekstreemsusi ei harrasta. Ning omavastutus röövib niigi igasugu pisikõksude hüvitamised ära. Niiet sealt Kasko abi ei paku.
Küsiks sellist asja, kas auto24-s määratletud intressimäär on fikseeritud või sõltub see ostjast? Hea sissetuleku korral on pank nõus rohkem vastu tulema? Saatsin panka oma küsimused ära kuid seni ei ole veel vastust tulnud.
Praegu olen jubedalt kahevahel. Kaskot maksta eriti ei tahaks ning väikelaen meelitab lihtsusega. Lisaks on väikelaen 500.- kroonise lepingutasuga, samas kui liising on 2500.-.
Kui pakutaks autole liisingut ligi poole võrra väiksema intressiga oleks küsimus lahendatud, kuid hetkel ei ole pakkumist veel tulnud, seega uurin kõik võimalused veel läbi.
Teie kogemused? |
18.06.2008 at 05:22 |
|
Maik |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
1 option tee 50k sissemaks, ja võta auto liisingusse ilma kaskota , täitsa võimalik selline asi.
2 option , äkki on võimalik müüaga see 50k liisinguväliselt maksta ja ülejäänud võtta liisingusse kaskota
väikelaen on ju ainult 75k ?
18.06.2008 at 06:34 |
|
Peeter82 |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
Ja seda autot ei soovita üldse laenu või liisinguga osta (eriti 4 aastaks!)
Tekib tahtmine uusi velgi, nahksisu saada, mootorit kangemaks ehitada?
Vabalt võib juhtuda, et näiteks käigukast lendab. Võtad laenu juurde?
Muidugi kui selleks kõigeks raha on, siis tekib küsimus, et milleks üldse liising?
18.06.2008 at 07:12 |
|
Archangel |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote: Peeter82: Ja seda autot ei soovita üldse laenu või liisinguga osta (eriti 4 aastaks!)
Tekib tahtmine uusi velgi, nahksisu saada, mootorit kangemaks ehitada?
Vabalt võib juhtuda, et näiteks käigukast lendab. Võtad laenu juurde?
Muidugi kui selleks kõigeks raha on, siis tekib küsimus, et milleks üldse liising?
18 tollised veljed olemas + 16 tollised talve omad. Nahksisu sees, mootor küllaltki võimas minu jaoks.
No kui käigukast lendab on suht pekkis. Kuid kui tihti seda juhtub igapäeva tänavasõidus? Uusi velgi saan aru, kui vaja võib minna aga nende jaoks kuskilt ikka raha pigistab. Uued veljed on ikka suhtkoht muu asi, kui kohe terve raksuga 152k maksev masin välja osta.
Kahjuks puhas väljaostmine jääb ära.
Inferno: mõte hea, aga kas liising muutub sissemakse suurusest? Hansaliisingu lehel on kirjas, et kasko tuleb üle 100 000.- masinate ostu puhul. Või mõtlesid nad tõesti seda, et kuna juba niivõrd suur summa on sisse makstud siis auto väärtus mida sa neilt liisid langeb tõesti alla 100k piiri. Küsin pangast sellist asja - või endal kogemus olemas?
Päris 40k endal taskus ei vedele, kuid kui selline asi Kaskost päästaks siis saaks 40k võtta väikelaenu ja seda kasutada liisingu sissemakseks. Jälle kena summa säästetud. Nii tuleks 10% jäägiga 4-ks aastaks kuumakse ca. 3600.- väikelaen ja liising kokku. Ainult laen oleks 4600.- ja ainult liising 10% sissemakse ja 10% jäägiga 3600+1000 krooni. Seega võit oleks igal juhul olemas ja ca- 1000.- kuus. Tundub parim lahendus olevat, kui mitte arvestada 3000.- kahe lepingutasu eest.
Väikelaen on kuni 150k, kuid Seb-s või rohkem ka saada, kui nad heaks kiidavad.
Ning seda 50k eraldi omanikule otse maksta pole ka paha mõte. Vaatab mis sellest saab. Probleem võib tekkida sellest, et masin on hansaliisingu poolt hinnatud ja võib tunduda imelik, kui järsku omanik 50k odavamalt seda müüma hakkab. Samas peaks see tema enda asi olema mis hinnaga müüb... uurib ka seda.
Tänud vastuste eest. Kui on veel midagi pakkuda andke teada. Ma proovin täna kõik seni pakutud variandid läbi käia. |
18.06.2008 at 08:11 |
|
tfr |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote: Archangel: Inferno: mõte hea, aga kas liising muutub sissemakse suurusest? Hansaliisingu lehel on kirjas, et kasko tuleb üle 100 000.- masinate ostu puhul. Või mõtlesid nad tõesti seda, et kuna juba niivõrd suur summa on sisse makstud siis auto väärtus mida sa neilt liisid langeb tõesti alla 100k piiri. Küsin pangast sellist asja - või endal kogemus olemas?
Minu teada peaks olema nii, et väikeliising (kus kasko pole nõutud) on võimalik vormistada siis, kui finantseeritav osa on alla 100k.
PS. Mingis teises teemas alles tahtsid suht uusi Mustangeid hordide kaupa Eestisse importima hakata, nüüd siin veeretad kroonist edasi-tagasi näpu vahel? |
18.06.2008 at 08:44 |
|
Olds |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote: tfr: quote: Archangel: Inferno: mõte hea, aga kas liising muutub sissemakse suurusest? Hansaliisingu lehel on kirjas, et kasko tuleb üle 100 000.- masinate ostu puhul. Või mõtlesid nad tõesti seda, et kuna juba niivõrd suur summa on sisse makstud siis auto väärtus mida sa neilt liisid langeb tõesti alla 100k piiri. Küsin pangast sellist asja - või endal kogemus olemas?
Minu teada peaks olema nii, et väikeliising (kus kasko pole nõutud) on võimalik vormistada siis, kui finantseeritav osa on alla 100k.
PS. Mingis teises teemas alles tahtsid suht uusi Mustangeid hordide kaupa Eestisse importima hakata, nüüd siin veeretad kroonist edasi-tagasi näpu vahel?
Järelmaks sellise auto puhul on karm teema. Usu, aastakese pärast tekib nälg suurema võimsuse järgi ja mis siis saab? Lisalaen kõrvale nagu Peeter eelpool mainis? Ega sellist summat korraga välja panna pole muidugi lihtne kuid mõtle siiski hoolikalt järele.
Ja mis selle masina ninaga on tehtud? Puht minu arvamus, aga see on koledaim Firebird`i nina, mis eales toodetud
18.06.2008 at 08:52 |
|
partel |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
150K on selline odavama otsa 500-600+ big block Chevy mootori ehitamine. Ehk mitte kõige suurem summa objektiivses mõttes, erinevatele inimestel muidugi erinev.
Nagu öeldud, mis siis teed kui tuleb 50K remondirahaks eraldada? Natuke peaks finantsvaru ka olema.
Mis Anryo Camarosse puutub, siis ma ei tea sellest midagi, aga samas ostaks hetkegi kõhklemata "põrsa kotis", lihtsalt vormistada vaja, mis proovisõit, mis ekspertide ülevaatus Kui midagi viga või teha vaja, küll ta siis ise ütleb.
18.06.2008 at 09:10 |
|
Maik |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
Lisaks,et minuarust on see auto päris kirves.
Ma müüsin enda camaro 132 eest ja sinna oli üle 80k pandud alla aasta ajaga...
18.06.2008 at 10:09 |
|
AK1 |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote: Inferno: Lisaks,et minuarust on see auto päris kirves.
Palju sul seal mootoripool tehtud oli? Ära võrdle siga ja kägu. |
18.06.2008 at 11:06 |
1 edit. Last edited 18.06.2008 at 11:07 by AK1
|
Maik |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote: AK1: quote: Inferno: Lisaks,et minuarust on see auto päris kirves.
Palju sul seal mootoripool tehtud oli? Ära võrdle siga ja kägu.
Ma räägin sellest 205kw autost millest teema nagu on... sina räägid käost ja seast.
Kevadel ja talvel oli neid lt1 mootoriga autosid päris palju saada 90-130k vahemikus. Edit: On ka nüüd siiski neid saada , nii firet kui camarot.
mis sellel häda on ?vingem ju..
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/585/auto_php-id=364585-www_auto24_ee.html
18.06.2008 at 11:13 |
3 edits. Last edited 18.06.2008 at 11:23 by Maik
|
AK1 |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote: Inferno: quote: AK1: quote: Inferno: Lisaks,et minuarust on see auto päris kirves.
Palju sul seal mootoripool tehtud oli? Ära võrdle siga ja kägu.
Ma räägin sellest 205kw autost millest teema nagu on... sina räägid käost ja seast.
Kevadel ja talvel oli neid lt1 mootoriga autosid päris palju saada 90-130k vahemikus. Edit: On ka nüüd siiski neid saada , nii firet kui camarot.
mis sellel häda on ?vingem ju..
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/585/auto_php-id=364585-www_auto24_ee.html
Sry minu viga. Sain aru ,et võrdlus sinu vana ja Anryo auto vahel. |
18.06.2008 at 11:36 |
|
Archangel |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote: tfr: quote: Archangel: Inferno: mõte hea, aga kas liising muutub sissemakse suurusest? Hansaliisingu lehel on kirjas, et kasko tuleb üle 100 000.- masinate ostu puhul. Või mõtlesid nad tõesti seda, et kuna juba niivõrd suur summa on sisse makstud siis auto väärtus mida sa neilt liisid langeb tõesti alla 100k piiri. Küsin pangast sellist asja - või endal kogemus olemas?
PS. Mingis teises teemas alles tahtsid suht uusi Mustangeid hordide kaupa Eestisse importima hakata, nüüd siin veeretad kroonist edasi-tagasi näpu vahel?
Uurin veel pangas asju.
See raha kokkuhoid on minu meelest täiesti loogiline asi, mida kõik peaksid vahest tegema. Mustangide asi on hoopis teine laks. Seal ei ole ma ainuke inimene. Seal teised inimesed abiks, kes raha, kes nõu ja jõuga.
See ost praegu oleks ainult mu enda lõbuks ja puhtalt enda finantseeringuga.
Igasugu remondirahad jms leiaks alati. Praegu on lihtsalt selline loll seis, kus alles sattusin tööl magusama otsa peale ning pangaarvel pole see veel kuigipalju kajastuda jõudnud.
Privasse tuli sellise masina pakkumine: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/205/auto_php-id=454205-www_auto24_ee.html
Tunduvalt odavam, võimsam ning näeb samuti tip-top välja. Samas punane värv pole just lemmik ning kust kogu see võimsus leitud on? Selle mudeliaasta Firebirdid küll nii võimsad ei olnud.
Ning tõesti - http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/585/auto_php-id=364585-www_auto24_ee.html - see masin pole ka paha. Jällegi küll punane värv kuid hind samuti soodne.
Proovin praegu kogu värki seedida. 205 kW-ne Trans Am'i hind ma pakun sõltub kindlasti selle heast korrast ning lisadest. 18" valukad all, 16" valukad talvesõiduks ning rehvijooksud samuti kaasa. Iseasi, kas see seda raha ka väärt on...
Teie jätkuvad arvamused on ainult kasuks. Ühe neist kolmest masinast ma arvatavasti ostan, kuid millise pole veel otsustanud.
EDIT:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/205/auto_php-id=454205-www_auto24_ee.html - hmm... pakkuja ise ütles ka, et ei tea, kust võimsus võetud on aga tehnilises passis pidi nii kirjas olema. Samas on selle masina valukad väga Formula mudeli moodi. Ning kui vaadata 1994 aasta kõige võimsamat mudelit siis Formula Firehawk SLP väljalaskega on kirjas 315hp. Kui ma nüüd õigesti aru saan.
Igastähes suundub kas homme või ülehomme Tartu lähemalt kaema ning hüppab võibolla ka raplamaalt läbi seda teist punast elukat vaatama.
|
18.06.2008 at 13:25 |
1 edit. Last edited 18.06.2008 at 13:41 by Archangel
|
anryo |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
Kui auto maksab 152 000.-
Võta ühes pangast väikelaen 53 000.- eek ja lepi müüjaga kokku, et maksad selle 53 000.- talle sulas. Siis saad teisest pangast võtta auto liisingusse 99 000.- eek ja kaskot tegema ei pea. Saad piirduda vaid minikaskoga.
18.06.2008 at 13:51 |
|
eikeegi |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote: Archangel: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/205/auto_php-id=454205-www_auto24_ee.html - hmm... pakkuja ise ütles ka, et ei tea, kust võimsus võetud on aga tehnilises passis pidi nii kirjas olema. Samas on selle masina valukad väga Formula mudeli moodi. Ning kui vaadata 1994 aasta kõige võimsamat mudelit siis Formula Firehawk SLP väljalaskega on kirjas 315hp. Kui ma nüüd õigesti aru saan.
See on täiesti tavaline Formula, mitte Firehawk.
18.06.2008 at 14:06 |
|
Soul |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
Ostad pildi järgi autot st välimus meeldib või oled konkreetset autot proovinud ka kunagi?
Ma olin ka vahepeal mõtetega seal et ostaks ka camaro või fbirdi kuna perre teist autot vaja ja see ei pea olema 4door, aga sinna sisse istudes kadus mu soov sama kiirelt, vb oli asi selles et istusin sinna otse STSist. Olid nahksisud ja targa katused ja pärla värv ja särgid värgid,aga tagumiku tunne ütles,et see auto lihtsalt pole minu jaoks.
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
18.06.2008 at 14:13 |
|
AK1 |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote: anryo: Kui auto maksab 152 000.-
Võta ühes pangast väikelaen 53 000.- eek ja lepi müüjaga kokku, et maksad selle 53 000.- talle sulas. Siis saad teisest pangast võtta auto liisingusse 99 000.- eek ja kaskot tegema ei pea. Saad piirduda vaid minikaskoga.
Ei pea isegi minikaskot tegema. Saab täiesti ilma kaskota. Ainuke kohustus on e-kindlustusleping teha kohustusliku kindlustuse jaoks. Nii oli vähemalt Hansaliisingus. |
18.06.2008 at 14:13 |
|
rescue |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote: Olds: quote: tfr: quote: Archangel: Inferno: mõte hea, aga kas liising muutub sissemakse suurusest? Hansaliisingu lehel on kirjas, et kasko tuleb üle 100 000.- masinate ostu puhul. Või mõtlesid nad tõesti seda, et kuna juba niivõrd suur summa on sisse makstud siis auto väärtus mida sa neilt liisid langeb tõesti alla 100k piiri. Küsin pangast sellist asja - või endal kogemus olemas?
Järelmaks sellise auto puhul on karm teema. Usu, aastakese pärast tekib nälg suurema võimsuse järgi ja mis siis saab? Lisalaen kõrvale nagu Peeter eelpool mainis? Ega sellist summat korraga välja panna pole muidugi lihtne kuid mõtle siiski hoolikalt järele.
Ja mis selle masina ninaga on tehtud? Puht minu arvamus, aga see on koledaim Firebird`i nina, mis eales toodetud
Tegelikkuses polegi asi nii hull.....kõike annab ju uuendada :P siit leiab pilte Yhe vana 95 aasta firest
http://www.cardomain.com/ride/2131767
|
18.06.2008 at 15:32 |
|
Maik |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
16" talvevelgi pole mõtet suure plussina tuua, need on kindlasti originaalid ja päris kindlasti on päris paljudel selliseid originaal velgi odava raha eest vedelemas!
ega need rehvid seal peal ka niipalju ei maksa - ja lisaks kõigele , päris südatalvel lumega vaevalt,et tahad sellise autoga sõita.
Mõnele tundub see aga suure plussina ja on nõus näiteks 15k rohkem kasvõi maksma asjade eest mida saab ala 4-5k-ga osta.
Võtame kasvõi naised - kui autol on ilus tiib küljes,ollakse nõus see 10k kallim hind makstama, hoolimata sellest,et ise tiiva ost+värvimine maksaks ntx 4k...
Eks meestega juhtub samasid asju muidugi
EDIT: See 94a vs 96a oleneb autost endast kõige rohkem,kuidas hoitud on jne,muud asjad peaks seal juba samad olema.. alates 97 tuli alles uus sisu
18.06.2008 at 16:30 |
3 edits. Last edited 18.06.2008 at 18:08 by Maik
|
Thekiller |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=140020 Camaro on ikkagi ilusam aga maitse asi |
18.06.2008 at 17:12 |
|
Olds |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
quote: Thekiller: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=140020 Camaro on ikkagi ilusam aga maitse asi
Kuigi pole GM-i fänn pean tõdema et Camaro on way better välimusega
19.06.2008 at 10:37 |
|
peep Moderator |
'96 Trans Am 5.7 205 kW
Hobiauto ost laenuga ei ole minu arvates mõistlik. Sellise auto puhul on ostusumma ainult esimene rida pikas kulutuste nimekirjas... |
19.06.2008 at 15:47 |
|