register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Normaalne USA auto igapäevasõiduks?   1 2  
Poster Message
speedbird

Normaalne USA auto igapäevasõiduks?
Tere!

Meil peres hetkel kaks autot, minu Jeep ja veel üks Peugeot 307. Kuna viimasel saab liising varsti läbi, auto hästi hoitud ja müüks kindlasti hinnaga 110-120k või enam, siis on mõte see vahetada millegi vastu. Arvestades, et minu huvi ameerika autode vastu üha süveneb, tahan ma ise muidugi USA-rauaga ta asendada. Meil ei ole üldse väga palju sõitmist, rääkimata pikkadest otsadest, seega mootor ei tarvitse väga väike vist olla. Saab olema peamiselt naisterahva auto ja teatud mõttes probleemiks saab sõiduki suurus. Endal hakkaks ka kahju, kui see tulevane sõiduk kusagile manööverdamisel ära rihitakse.

Tahaksingi teada, et mida oskaksite soovitada u. 100-150 tuhande krooni hinnaklassist? Kihk on endal muidugi millegi nõksuke erilisema poole ja vaatasin Cadillac Eldoradosid (mida eriti hetkel müügis pole) ning eriti hakkasid silma Lincoln Town Car, Continental ja Mark VIII. Palun öelge, kuidas on nende sõidukite vastupidavus, juppide kättesaadavus/hind jne. Iseseisvalt saan kergemate töödega hakkama ja Jeebil näiteks olen elektripeegleid korda teinud, piduriklotse vahetanud ja muid kergemaid töid teinud. Siiski ei ole mul piisavaid oskusi mootoriremondiks. Tean, et Cadillaci Northstar mootorid kipuvad olema kallid remontida, iseasi kui tihti nad üldse puruks lähevad. Kuidas Lincolnil sellega on?

Lihtsalt oleks soov soetada kena sõiduk, kuid ei taha endale liiga palju probleeme kaela tõmmata.

Tänud ette!

17.08.2008 at 15:03
tfr

No Lincolnil on peamiseks nõrgaks/kalliks kohaks õhkamordid vist.

Mul muidugi reaalseid kogemusi pole, aga peale vaadates tundub Mark VIII selliste kerejoontega, kus juhi koha pealt gabariite ilmselt väga ei näe, seega see võib naisterahva jaoks probleemiks osutuda. Parkimisandureid talle vist ei pakutud, samas äkki on siis mõistlik panna mingid kolmanda partei omad.
17.08.2008 at 15:14
Vanaisa

Moderator
Eldo on ju kõll parajalt väike ja välja näeb sealt ka hästi.
Ära seda N* väga pelga - pole ta nii õrnake midagi.
Vähe on neid jah hetkel.
Kui huvi on - võid minu oma proovida - et kas üldse meeldib.

17.08.2008 at 15:37
speedbird

Marki puhul on äkki see tõesti väike probleem, et halb gabariite näha. Samas on ta mulle tundunud justkui väike, Eldoradost ka väiksem. Kuidas tegelikult on?

Vanaisa: Aitäh sellise pakkumise eest. Tuleksin ja viskaksin hea meelega pilgu peale küll ning prooviks sõitu. Tegin sulle kõne just, kuid sa ei vastanud. Kirjutasin maili.

17.08.2008 at 16:18
tfr

quote:
speedbird: Marki puhul on äkki see tõesti väike probleem, et halb gabariite näha. Samas on ta mulle tundunud justkui väike, Eldoradost ka väiksem. Kuidas tegelikult on?

autos.msn.com pakub:
Mark VIII: 5263 x 1900
Eldorado: 5095 x 1918

Ehk siis Mark on päris märgatavalt pikem, aga grammi jagu kitsam.
17.08.2008 at 16:23
speedbird

Paganama pikad on ikka nad küll. Võrreldes mõne eurooplasega :) Samas arvan, et ikkagi puhtalt harjumise küsimus. On ju noori chikke, kes linna peal Escalade'dega põrutavad ja ei ole vist ka muresid... ?

17.08.2008 at 17:54
Soul
OT aga mul naine STSi roolis juba üle aasta, pole seni kuulnud mingit hädaldamist ja kui korra mainisin et vb peaks miskit muud soetama teiseks autoks juurde,siis öeldi et eks soeta mis tahad, mina cadyst ei loobu!

Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
17.08.2008 at 18:19
STW
võin ka OT na lisada, et mul ka proua exploreriga sõidab eelnevalt sõitis cherokeega ja vahepeal Pologa, kokkuvõttes ei kummagi maasturiga pole mingit kriipimist ega muud jama olnud aga Polo sai küll igast otsast ära kraabitud, nii et selle koha pealt suure autoga saab ta paremini hakkama.

Muuseas proovisime ka Mark VIII, kui Vordi ostsime siis proal küll midagi nähtavuse kohta kurta ei olnud.
17.08.2008 at 19:30
speedbird

Ohoo, täitsa vinge info. Kui sain ükskord 97 Deville'ga sõita, siis oli ka ikka ülimalt mõnus tunne. Kuidagi kogu see sisu ja akende toon vms andsid sellise feelingu, nagu oleks Floridas, kuigi tegelt oli lihtsalt Pärnu maantee enne Laagrit :D

17.08.2008 at 21:50
udu

mina soovitaks Navigatorit ;)

18.08.2008 at 10:48
13piisab

quote:
speedbird:vaatasin Cadillac Eldoradosid (mida eriti hetkel müügis pole) ning eriti hakkasid silma Lincoln Town Car, Continental ja Mark VIII.
kas neil vedav sild erinevates auto otsades pole - ning kui on, siis kas see pole mitte määrav parameeter?
vaatan minagi talveautot - ning seni kentsakana tundunud caddy "suur auto ja FWD"-kontseptsioon ei ole enam üldse võõrastav.

20.08.2008 at 17:39
Vanaisa

Moderator
[/b]
quote:
speedbird:vaatasin Cadillac Eldoradosid (mida eriti hetkel müügis pole)
Alati võib ju tulla ja mulle rahapakiga pähe lüüa ;)

20.08.2008 at 17:58 1 edit. Last edited 20.08.2008 at 17:58 by Vanaisa (Moderator)
Bikerman

Äkki on hoopis see ,mis naisel meele rõõmsaks teeb http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=513610&rhash=9d20.Ja kui Peugeot on automaat,siis võib vahetust ka mõelda.
5018118 Edek
22.08.2008 at 22:43
speedbird

Vanaisa Eldorado ei ole üldse halb mõte :P Valge oleks ehk kõige meeldivam värv, kuid kõik unistused alati ei täitugi. Jätan su masina selles mõttes meelde!

Bikerman: Väga ilus Camaro sul müügis. Eks mõtlen ka selle peale. Peugeot on kahjuks manuaalkastiga, 2003 auto kohta läbisõit 45000 km on samas üsna väike :)

23.08.2008 at 09:46
wader
Mul on pakkuda üks valge, musta katusega Mark VIII.
23.08.2008 at 10:07
Ri-Q.

Miks mitte kaaluda ka 90-ndate lõpu V8-ga (4,6l) Mustangit? On piisavalt väike, atraktiivse välimusega, juppidega ei teki probleeme, kerge müüa. Miinuseks küll näotu salong.

23.08.2008 at 22:21
speedbird

Arvan, et selle Mustangi kere tõttu langeb meil küll see variant ära, isegi kui mulle see masin meeldib. Atraktiivne välimus on tal ehk meiesuguste jaoks küll, aga autovõõrale ta erilist muljet ei paista jätvat paraku. Veidi liiga vana ka. Samas äkki peaks vaatama mõnd uuemat Stangi...

24.08.2008 at 00:51
Ri-Q.

Mark VIII puhul pead nii või teisiti leppima ju 90-ndate lõpuga (-98). Pealegi pole ju Lincoln ja Caddy ka ekstraklassi "peapööritajad".
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=469276&rhash=8462

Veel autosid:

24.08.2008 at 10:11
Astro SS
Ri-Q, kas sinu postituse teine auto on Tjuuunitud Fjord Scorpio ? .:rolleyes

24.08.2008 at 19:29
hunt

.... isegi tagauksed minema tjuunitud

24.08.2008 at 19:32
Xpert
Mercury Cougar 'hotrod' vist peaks see olema
24.08.2008 at 20:17 1 edit. Last edited 24.08.2008 at 20:18 by Xpert
mambr
OT, aga no kas siis ei tunta Mercury Cougarit ära või? :)
Iga usakas (ma ei pea silmis euroturu suunitlusega) sobib ju, kui vaid meeldib! Peab proovima erinevaid ja siis saab kõhutunde järgi aru, et milline see hea ja õige on.

24.08.2008 at 20:23
mrtn
ma pakun välja, et AS Tross irvitas Sierra velgesid.
24.08.2008 at 20:36
RockinBandit

quote:
Xpert: Mercury Cougar 'hotrod' vist peaks see olema
Hot Rodindusega pole siin küll miskit pistmist!

Sry for OT

25.08.2008 at 07:04
Bikerman

Ja nii jäigi mehe naisele auto valimatta:uhoh....kõik on otsas,kõik on otsas-head autod siis...
26.08.2008 at 20:59 2 edits. Last edited 26.08.2008 at 21:00 by Bikerman
tqhq.ee foorum : Autod : Normaalne USA auto igapäevasõiduks?   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.