register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 4-gen Camaro tuuning   .. 4 5 6 7 8 9 10  
Poster Message
Maik

4-gen Camaro tuuning
Einoh jah... On ikka lihtne elada, kui elu mõtteks mõttetu kommentaari kirjutamine. Kirjutaks mootorist siis oleks elu palju mõtekam kohe,onju ? let it be....

Veljed ja kummid all, terve ring 275/35/20" vaja läks relakat, drelli, kruve, kuumapuhurit ... sõita kannatab vabalt, aga esimesi lööb vastu logarit ülesse suuremal kiirusel ja lohkudel , ilmselt on amordid väsinud või tuleb jäigemate vastu vahetada - esialgne kiirlahendus lähipäevil tuleb lihtsalt pinget suurendada millegiga , tagumised said hiljuti vahetatud ja ei lähe kuskile vastu (vähemalt veel pole läinud - ca 15km sõidetud linna ja maanteed 3 inimesega) . Paremal pool ees väiksem kummi ja tiiva vahe - imelik . Põhiline mida cuttima pidi oli laiendite siseservad mis originaalidest oluliselt laiema servaga on... stock camarole saab need oluliselt väiksema vaevaga alla. (kuigi koopa siseserva tuleb ikka lõigata, õnneks välimus selle all ei kannata)

http://www.amiflex.ee/camaro/velg_all/ Mulle meeldib nii,et postitused aruteluga,et teile tõesti ei meeldi ei ole oodatud - neid juba piisavalt nähtud siin teemas ... Tegemisest on ka päris mitu pilti, kahjuks teises fotokas ja neid täna ei saa.

natuke kakub rohkem, eriti jäigemaks ei läinud.. selles suhtes polegi nii hull see suur velg :) Aega läks päris kaua nii,et nüüd võib rõõmsalt õlut juua .

12.05.2006 at 20:41 2 edits. Last edited 12.05.2006 at 21:03 by Maik
hents99

4-gen Camaro tuuning
Sobivad imehästi. Aga miskipärast ei tundu nad 20" olevat, ma pakuks 18" kui ma ei teaks mis nad tegelt on.

12.05.2006 at 21:34
Method187
4-gen Camaro tuuning
Tulemus ei olegi kõige hullem:)

Inetuna tunduvad nüüd väga väikesed pidurikettad hoopis:p

13.05.2006 at 03:15 1 edit. Last edited 13.05.2006 at 03:15 by Method187
dodge
4-gen Camaro tuuning
Jube änksa! Tahaks oma ramile kah, aga ikka miski 30" ja ilma
rehvita üldse. Muidugi ma pean siis relakaga vähendama bensupaaki ja esitulesid...
13.05.2006 at 10:21
Ragnar
4-gen Camaro tuuning
20" on vähe liiga suur IV genile - näeb vähe selline allroad/cross country välja, isegi nende laienditega.
14.05.2006 at 09:30
ROKIPEER

4-gen Camaro tuuning
Tegelt oleks mingi madaldus nüüd mõtekas, nats kõrge tundub küll. ;)
14.05.2006 at 09:41
hunt

4-gen Camaro tuuning
Mul oma autol all 18 tollised. Juba see minu arust (meie teedel !? ) ka juba veidi üle vindi keeratud... Arvan, et optimaalne oleks 17 tolli, et kumm veljel ikke päris püksirihmaks kätte ei läheks.

14.05.2006 at 10:21
Maik

4-gen Camaro tuuning
kumm pole minuarust eriti püksirihm...
kuigi jah, tõsi ta on,et 18" nats mõtekam oleks olnud... :(

Teoreetiliselt peaks saama neid velgi veel õnneks nii müüa,et kahjumisse ei jää. Ilmselt lükkan müüki mingi aeg.

Madaldus..hm.. mõtlesin juba sellepeale,aga ei saa hästi pihta,et kuskohas see rehv siis veel käima hakkab? Netis on samas palju 20" velgedega madalaid camarosid... kas ülijäigad amordid ja vedrud ? Vaatab-mõtleb. Tahaks auto koos velgedega müüa.

edit: ahja, madala autoga on jube halb laevade peale saada (ntx nordic).

14.05.2006 at 11:00 2 edits. Last edited 14.05.2006 at 11:10 by Maik
foke

4-gen Camaro tuuning
Newton, pane see jura kinni lõpuks.
Inferno, Sulle soovitus - püüa ette kujutada, mis mulje Sul endast jääb, kui sattuksid oma juttu siin nt. 10 aasta pärast lugema... vist suudad aru saada, et häbi hakkab!
Tee omad järeldused.
14.05.2006 at 13:11
Maik

4-gen Camaro tuuning
10a pärast muutub päris palju nii,et ilmselt sul on õigus...

hea küll, teema lukku või kustutamisele,kõigil parem olla,ok?

14.05.2006 at 13:59
dodge
4-gen Camaro tuuning
Tellisin just 35" veljed ära, kullatud. Maja pidin küll kahjuks maha müüma ja pangast laenu küsima. Varsti panen pildid ka.
Magada enam ei saa, nii kui silmad sulen - veljed, veljed, veljed...
14.05.2006 at 14:09
Method187
4-gen Camaro tuuning
17 on ja jääb eestil parimaks lahenduseks tavasõidu masinatel ja millel ei ole kummi profiil vähem kui 40
18 on LAGI.

kui sa vaatad siis näed et need camarod ja muud mis on 20" siis võiks ju aru saada, et enamus neist on lihtsalt showmasinad, ja tänaval neid igapäevaseks sõiduks ei pruugita, olgu see tee milline tahes inglismaal elades ei paneks ma ka siin alla 20" vaid 17 sest siis säilib auto välimus mitte ei ole nagu auruveduril.

14.05.2006 at 18:25
peep

Moderator
4-gen Camaro tuuning
quote:
Method187: 17 on ja jääb eestil parimaks lahenduseks tavasõidu masinatel

Minu arvates on Eestis parimaks lahenduseks Toyota Yaris Land Cruiseri ratastega, võtab vähe bensu, kindlustus on odav ja sõidab hästi aukudest läbi, ehk absoluutseid tõdesid pole olemas. Kõik oleneb autost, liisingusse võetud tarbeauto puhul on 17 ehk tõesti maksimum, teatud stiilis ehitatava hobiauto puhul pole 20" mingi piir. Minu igapäevaautol on 19" all (tehasest) ja saab sõidetud küll.

Ma arvan, et Inferno viimane vastus näitab, et pole ta nii noor ja roheline ühtegi, kui vahest tundub - minu pärast võib see teema jätkuda...
14.05.2006 at 18:38
zeke
4-gen Camaro tuuning
Suht hea näeb välja nendel velgedel kogu kompott kuigi pole neegrivelje austaja. Aga esipidurikettad ja tagatrummlid näevad küll nagu jalgratta pidurid välja selle suure veljega.

14.05.2006 at 18:45
dodge
4-gen Camaro tuuning
Ma ei tea, kas olen mina loll, või on midagi viltu. Suured veljed on vajalikud autole, millel on suured pidurid. Suured pidurid on autol, mis omab suurt mootorit. Siin nagu jääb vajaka midagi...
Selle loogika järgi võiks ju auto üldse vahelt ära jätta, ja lihtsalt minna tibisid lantima ja pilke püüdma ühe suure veljega. Kust nemad teavad, et mul polegi autot ja et mul ainult üks velg on?
Elu on kummaline...
14.05.2006 at 19:57
spk41q
4-gen Camaro tuuning
Ma ei saa aru,mis mõttega te siin vingute teisemehe töö üle?
Kas tõesti ei mahu see täiskasvand meestele hinge,et kõik ei taha "suuri mootoreid" ja performance pidureid?
Nagu lasteaed!Las mees ehitab ja modifitseerib autot nii nagu TEMA seda tahab.
pole mõtet ju mitu lk mingit haiglast lapsejuttu ajada.
palju muidu siin see keskmine vanus on?15 aastat?

igatahes ilustöö(Y)
ära kuula seda jorinat.
Peameeles sa ehitad teda enda jaoks!
14.05.2006 at 20:49
Vanaisa

Moderator
4-gen Camaro tuuning
pean eelkõnelejaga nõustuma - rohkem tolerantsust härrased!

14.05.2006 at 20:50
peep

Moderator
4-gen Camaro tuuning
quote:
dodge: Ma ei tea, kas olen mina loll, või on midagi viltu.

Ma arvan (loodan), et ka kõik naised pole sellised mis sulle meelidvad aga ometigi keegi neid tahab. Ilmselt ka kõik bändid maailmas Sulle ei meeldi aga ometigi keegi neid fännab... Hobiautodega on sama lugu - kõik stiilid ja lähenemisnurgad lihtsalt ei saa meelidida aga see ei tähenda, et nad oleksid valed. Kui igav oleks maailm, kui kõik sõidaks ringi autodega, mis on ehitatud ühe kindla printsiibi alusel.

BTW. ma ise pole välise tuuningu austaja aga see ei tähenda, et ma peaks seda stiili kritiseerima. Nii nagu ma ei näita ka näpuga mehe peale, kes käib ringi naisega, keda ma eales ei puutuks - kui ta nad teineteisele sobivad, siis ainult õnne soovin...
14.05.2006 at 21:07
foke

4-gen Camaro tuuning
Kui oluline on iga jummala liigutust siin (mitte ainult siin topicus ja mitte ainult Infernole suunatuna) kõigile turundada? Varsti loeme 10 lk, kuidas keegi järjepidevalt seletab, mismoodi ta hambaid pesi ja nüüd juba habet proovib ajada ning mismoodi siis seda irwitatakse või takka kiidetakse. Võiks ise aru saada, mida ilmtingimata peab kohe siia riputama ja mis ehk kannataks ka riputamata jätta.
Vähegi asjalikumad teemad ei lõppe narrimise ja tabatamisega, järelikult on sel põhjus.

Mul muidugi savi ja ma ei loegi selliseid teemasid, aga nostalgia tuleb peale, kui meenutada 4 aastat tagasi foorumi üldpilti tänasega:)
Õnneks sai pikk talv läbi, nüüd vähemalt on mingeid sündmusi, mille ümber klaviatuuri klõbistada.
14.05.2006 at 21:10
anryo
4-gen Camaro tuuning
No aga ega seda teemat ei pea ju kõik lugema!
Mina küll loen ja ei näe siin midagi taunimisväärset...

14.05.2006 at 21:16
spk41q
4-gen Camaro tuuning
quote:
foke: Kui oluline on iga jummala liigutust siin (mitte ainult siin topicus ja mitte ainult Infernole suunatuna) kõigile turundada? Varsti loeme 10 lk, kuidas keegi järjepidevalt seletab, mismoodi ta hambaid pesi ja nüüd juba habet proovib ajada ning mismoodi siis seda irwitatakse või takka kiidetakse. Võiks ise aru saada, mida ilmtingimata peab kohe siia riputama ja mis ehk kannataks ka riputamata jätta.
Vähegi asjalikumad teemad ei lõppe narrimise ja tabatamisega, järelikult on sel põhjus.

Mul muidugi savi ja ma ei loegi selliseid teemasid, aga nostalgia tuleb peale, kui meenutada 4 aastat tagasi foorumi üldpilti tänasega:)
Õnneks sai pikk talv läbi, nüüd vähemalt on mingeid sündmusi, mille ümber klaviatuuri klõbistada.

Ja seda räägib mees,kellel on lausa eraldi lehekülg tehtud sellejaoks,et näidata mida ta lisand on või mis kumme ta kasutab.
Halenaljakaks läheb juba!
http://www.tqhq.ee/dir.php?id=153
14.05.2006 at 21:21
peep

Moderator
4-gen Camaro tuuning
foke, '87 aasta suvel ma tuunisin oma Mosset - 100% visuaalne tuuning: õhemaks treitud veetorust sumpsi ots, Vihuri spoilerid eest ja taga, isetehtud sportrool, lühemaks lõigatud käigukang, 4 cm laiemaks keevitatud veljed, pirukamosse tagavedrud (jäigemad) jpm. Kui sel ajal oleks olnud internet, siis ma ei välista, et igast minu liigutusest oleks saanud kogu maailm lugeda. ;)
14.05.2006 at 21:21
Method187
4-gen Camaro tuuning
quote:
peep:
quote:
Method187: 17 on ja jääb eestil parimaks lahenduseks tavasõidu masinatel

Minu arvates on Eestis parimaks lahenduseks Toyota Yaris Land Cruiseri ratastega, võtab vähe bensu, kindlustus on odav ja sõidab hästi aukudest läbi, ehk absoluutseid tõdesid pole olemas. Kõik oleneb autost, liisingusse võetud tarbeauto puhul on 17 ehk tõesti maksimum, teatud stiilis ehitatava hobiauto puhul pole 20" mingi piir. Minu igapäevaautol on 19" all (tehasest) ja saab sõidetud küll.

Ma arvan, et Inferno viimane vastus näitab, et pole ta nii noor ja roheline ühtegi, kui vahest tundub - minu pärast võib see teema jätkuda...
No ma arvan, et me oleme Inferno-ga suht ühevanused.
Teiseks ma pidasin silmad autot siis sedaan sõiduautot, vaevalt sinu mainitud igapäeva liikuril nüüd siis no ei teagi mis profiil 20" on kummidel 30 ehk?
kui nii siis oled rikas:)
aga seda pidasingi silmas et sõiduautodel maximum 17" ja 40profiilis kummid.

14.05.2006 at 21:53
newton

Moderator
4-gen Camaro tuuning
Teeks nii, et Inferno fännklubi liikmetest fooruminjuubid ei irise inimeste kallal, keda tqhq on palunud kirjutada oma auto performance modifikatsioonidest.
14.05.2006 at 22:00
tqhq.ee foorum : Vaba teema : 4-gen Camaro tuuning   .. 4 5 6 7 8 9 10  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.