Huvitavaid müügikuulutusi laiast maailmastSeal küsimus ilmselt selles, et Soomes oli 80-ndatel maksude kohapealt väga oluline võit, kui auto arvele võtta veoautona (firmaautona)
Sel juhul muidugi pidi 70 märk ka saba peal olema ja puhkepäeviti võis sõita ainult sõidupäevikut pidades.
Mul tuttaval oli Astro sama case'ga. Jube kihvt oli 70- ga kimada mööda maanteed.
Mul tuttaval oli Astro sama case'ga. Jube kihvt oli 70- ga kimada mööda maanteed.
Lubatud kiirus oli siiski 10 ühiku võrra rohkem, ehk tubli 80 km/h
Ise olen sõitnud seal maal, toreda universaalkere Mersuga, 3,0 td ja 4wd, nahksisu ja muud lisad, ainuke probleem ,et tagaiste oli vineerist(svammi oli 5cm ja nahk peal) ja max kiirus 80
See oli tore lüke maksudest kõrvale hiilida.
Soomepoikaad on leidlikud seaduse auke ära kasutama.
Tean ühte tegelast nimega Erska,kellel on 3500 seria Ram (pika kabiiniga,salongis 6 kohta) ja mille kasti on ametlikult registeeritud nahkdiivan (3 kohta ja ilma turvavöödeta, selg sõidusuunas)
Selle liikuriga võib ametlikult liigelda 9 tegelast !!!!!
Tegelane mainis,et suht tihti (kui reisijad lällavad diivanil) on miilitsad kinni pidanud ja rõõmsalt tahtnud arvet kirjutama hakata, kuid oh seda häda kui teh passis kõik lubatud.
Kõige suurem rõõm pidi olema, kui nukker miilists (kes ei saanud trahvi teha) soovib head päeva jätku ja longib saba jalge vahel on masina poole.
Huvitavaid müügikuulutusi laiast maailmastHuvipärast viskasin pilgu http://www.pininfarina.com/ kodulehele ja ausalt, mul jäi lõpuks suu lahti, kui suure haardega läbi ajaloo võib olla üks disaini firma. Pole nagu erilist tähelepanu ennem pööranud Pininfarinale, lihtsalt on üks asjapulk kes on vähe pliiatsit liigutanud aga võta näpust.
Huvitavaid müügikuulutusi laiast maailmastPininfarina üks kuulsamaid ja parimaid auto disainifirmasid üldse maailmas. Vähe autotootjaid on, kes pole selle ettevõtte teenust mingi ajahetk kasutanud. Kuulsamad vast erinevad ferrari mudelid, mille sünnile pininfarina kaasa aidanud! Ise olen asja uurinud kuna endalgi hetkel istumise all üks sõiduk mis Pininfarina tehasest väljunud ( n.ö. vaese mehe ferrari )