Poster |
Message |
kiilakas |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Seekord siis jääb tulematta kuna van ei suvatse käima minna aga kõigile siis ilusat avakruiisi |
11.01.2009 at 16:29 |
|
wagoneer |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Näe vaatasin jah,et viimsis Jussika ees kahtlaselt palju vanne on koos suuri ja väiksemaid.
Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76` |
11.01.2009 at 19:17 |
|
mehis1 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
niisiis käidud ja nähtud,kena,et ka uusi VAN on tekkind juurde .
11.01.2009 at 21:37 |
|
maddog |
Lgp. VAN-ide omanikud!
just ,see et uusi "vanne" juurde tuleb on meeldiv. Ja minu arust oli ka päris vinksvonks cruise. |
11.01.2009 at 21:53 |
|
mehis1 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
cruis oli normaalne jah ei mingit jama,a läbi sõitnud pool eestit ,maal lumi maas ja kõrvalised teed laus kiilas jää millel vesi peal,st kodu hoovi keerates otsustas me VAN ikene otse minna ,mul õue peal rohkem kui üks auto, ja valis neist kõige suurema kuhu poole põrutada ,kõverat VAN jäi puudu mõned sm ,nüüd seisabki seal kuhu maandus ei edasi ega tagasi ,ajasin suure auto vähe kaugemale äkki hakkab VAN alla mäge libisema ,
11.01.2009 at 22:51 |
|
maddog |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: mehis1: cruis oli normaalne jah ei mingit jama,a läbi sõitnud pool eestit ,maal lumi maas ja kõrvalised teed laus kiilas jää millel vesi peal,st kodu hoovi keerates otsustas me VAN ikene otse minna ,mul õue peal rohkem kui üks auto, ja valis neist kõige suurema kuhu poole põrutada ,kõverat VAN jäi puudu mõned sm ,nüüd seisabki seal kuhu maandus ei edasi ega tagasi ,ajasin suure auto vähe kaugemale äkki hakkab VAN alla mäge libisema ,
siis läks ikka sigaõnneks |
11.01.2009 at 23:03 |
|
pisikekaty |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Kahjuks meie ei olnud suutelised seekord kohale tulema.....suur pidu laup õhtul maha peetud ja pea ikka väga haige.....
aga loodan et oli tore üritus...
Järgmise korrani siis |
11.01.2009 at 23:18 |
|
Dodge,Kass |
Lgp. VAN-ide omanikud!
...Tehtud ja võib öelda ,et RADA ON MEITE POOLT..KES NÜÜD KÕIK KOHAL OLNUD, SISSE SÕIDETUD ME OLEME PAGANAMA TUBLID JA VARAKULT HÕISKAKS KA ÜLE , ET UUED TUURID KORJAME ÜLESSE - JÄLLEGI ROCA KATUSEL 15.02.2009 KELL 17.00
...Ja siis Me alles näeme ,kes on " " tõelised Sõbrad " "
Mõned Külma-Võetud Pildikesed ..kõige lõpus http://live.hot.ee/gallery/show_gallery?id=514618
12.01.2009 at 01:58 |
2 edits. Last edited 12.01.2009 at 02:08 by Dodge,Kass
|
jan22 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Tervitused,
Mõned pildid viimasest kogunemisest:
http://live.hot.ee/gallery/show_gallery?id=1024684
|
12.01.2009 at 09:47 |
|
Malibu |
Lgp. VAN-ide omanikud!
igatahes olin kohal. Buss oli küll kõige väiksem ja kõige kauem pidite meie seltskonda ootama, aga ikkagi suured tänud meeldiva pühapäeva õhtupooliku eest...!!! ja loodan et järgmine kord ka kohal kui mu masin ei otsusta vahepeal saba anda. |
13.01.2009 at 12:45 |
|
Astro-97 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
tore, et rahvas kabulad kaasa võttis. neist on kasu omavahelisel suhtlemisel kui äkki mingid plaanid vms muutused kogemata peale tulevad.
kellegi Cobrat ma testisin seal katuseparklas ja 6km kaugusel vanalinnas olev teine isik suhtles minuga vabalt, niiet tuld härrased ka järgmistel kordadel!!!
73!
15.01.2009 at 22:38 |
|
buru1 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Tere Van-i omanikud.
Kuna olen värske van-i omanik siis tekkis selline küsimus et kas need kokkutulekud on ainult Tallinna sisesed või on plaanis ka pealinnast väljapoole liikuda?
Tervitades Buru |
30.01.2009 at 14:44 |
|
Dodge,Kass |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: buru1: Tere Van-i omanikud.
Kuna olen värske van-i omanik siis tekkis selline küsimus et kas need kokkutulekud on ainult Tallinna sisesed või on plaanis ka pealinnast väljapoole liikuda?
Tervitades Buru
Tervitusi ka uutele omanikele
Hetkel oleme jah olnud Talina kesksed .....aaga Me alati huvitavatele pakkumistele avatud ja kindlasti hakkame ka kaugemale liikuma..selles pole kahtlustki . Üritus ju kõigile Suurtele Vanidele ja kel vähegi aega ja tahtmist - saavad ka kaugemalt kohale tuldud ( seni kohale käidud Raplast,Märjamaalt,Haapsalu eest ja tagant jne ) Ainult tahtmist on vaja- lihtne
30.01.2009 at 15:04 |
|
buru1 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
See on tore.
Aga kas on van-i mehi ka ida-virumaalt?
Kuna olen värske omanik siis tahaks nii mõndagi küsida ja vaadata kuda nendel on tehtud.
Parimat soovides Buru. |
30.01.2009 at 17:33 |
|
VANFAN |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Tekkis lambist siuke mõte....kuda oleks Van-ide suvepäevadega Sõidaks kusagile mereranda ja lällaks kohe paar päeva jutti. Seda ikka suvekuudel,ma mõtlen? |
30.01.2009 at 19:51 |
|
maddog |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: buru1: See on tore.
Aga kas on van-i mehi ka ida-virumaalt?
Kuna olen värske omanik siis tahaks nii mõndagi küsida ja vaadata kuda nendel on tehtud.
Parimat soovides Buru.
Meie ei tee vahet,et kes uus või kes vana. Meil on Vanid. Ja koos käimegi selleks,et muljetada ja kuulata kudas keegi mingile viperusele lahenduse on leidnud. Sest mida rohkem meid on ja kokku hoiame ,seda lihtsam on kõiksugu problasi ennetada või kõrvaldada. Aga Tallinnast välja... hmm... päris hea mõte! Ja kui soovid otsekontakte siis siit postist ikka midagi leiad. |
30.01.2009 at 20:14 |
|
Astro-97 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: VANFAN: Tekkis lambist siuke mõte....kuda oleks Van-ide suvepäevadega Sõidaks kusagile mereranda ja lällaks kohe paar päeva jutti. Seda ikka suvekuudel,ma mõtlen?
kuldsed mõtted....
esimesel päeval tõmbad ... hm genekal rihma maha ja teisel siis üritad tagasi panna.
31.01.2009 at 04:24 |
|
mehis1 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
minu teada virumaal VAN,e rohkem kui üks ,rakveres võiks midagi orkunnida küll, ise liigun seal pool päris tihti tapa kandis iga päev ,siit käin ka kokkutulekutel .
31.01.2009 at 12:06 |
|
asjapulk |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: mehis1: minu teada virumaal VAN,e rohkem kui üks ,rakveres võiks midagi orkunnida küll, ise liigun seal pool päris tihti tapa kandis iga päev ,siit käin ka kokkutulekutel .
Rakveres vannimehi küll, kõigiga pole õnnestunud juttu puhuda aga veel ühised huvisid on leidunud - ühe vannimehega koos suveläbi põhiliselt kahel rattal.
|
03.02.2009 at 14:08 |
|
tyyp |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: Üritus ju kõigile Suurtele Vanidele ja ......
Et nagu pisema Vaniga polegi siia asja?
04.02.2009 at 11:17 |
|
Dodge,Kass |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: tyyp: quote: Üritus ju kõigile Suurtele Vanidele ja ......
Ommikut ! Kallis Inimene,kui oled ikka tõsiselt huviline....leiad ka Meie kokkusaamistest tehtud pilte....ja saadki vastuse oma murele :!
04.02.2009 at 12:05 |
|
tyyp |
Lgp. VAN-ide omanikud!
No mõtlesin, et äkki photoshop.
04.02.2009 at 16:55 |
|
MARTIN 760 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
Tere mina siis kah uustulnuk teie foorumis arvan et liitun siis ka teiega 15,02 kell 17,00 |
04.02.2009 at 21:57 |
|
maddog |
Lgp. VAN-ide omanikud!
ainult rõõm uutest tulijatest, kohtume Katusel . |
04.02.2009 at 23:12 |
|
jan22 |
Lgp. VAN-ide omanikud!
quote: tyyp: quote: Üritus ju kõigile Suurtele Vanidele ja ......
Mingit sellist piirangut pole ja kui täpsemalt pilte uurid siis näed millised margid ja kui suured sõidukid on kohal käinud!
Kohtumiseni 15.02.09 kl 17.00 Rocca katusel! |
05.02.2009 at 10:52 |
|