OFFTOPIC :
Tegelikult on asjal veidi jumet. Elektroonilised elektriarvestid arvestavad natuke ka pingega.
Ehk siis tõestamisel olev teooria praegu(nagu ka veemõõtja case) on, et eesti energia hoiab mõnedes punktides(tööstuste lähedal jms suur tarbijad) võrgupinget kõrgemal kui vaja, põhjendus praegusel hetkel on liinikadude kompenseerimisel.
Ehk siis ei tule sul juhtmest 400 v aga tuleb 410 V (vahe 3% EUs enamus elektriseadmetele lubatud tolerants on +- 10 %)vms. Kui on tegemist mitte väga peenelektroonikaga(millel lubatud kõikumine on üli väike 0,... %) siis enamus elektritarbijaid ei saa aru sellest kõikumisest aga elektiarve on mõned % kõrgem kui tegelikult vaja.
Või kui teil on tegemist väiksepingega siis olge vähemalt rahul väiksemate arvetega
Seega suurtarbijad(miks mitte ka elektriga kütjad) võiksid selle peale veidi mõelda.
7. Mees tuleb panka ja ütleb, et tahab alustada väikeettevõtlust. "Mida teha?" küsib ta. Pank soovitab: "Ostke suur ettevõte ja oodake!"
8. Töövestlusel: "Oma eluloos kirjutate, et töötate pianistina bordellis?"
Tööotsija: "Hmm... üldiselt olin ma pankur, aga ma ei tahaks seda eriti reklaamida..."
9. Turg saavutas põhja ja alustas kaevamist...
10. Analüütik on inimene, kes homme teab, miks see, mida ta eile ütles, täna ei teostunud.
sellist asja lapsepōlves eestimaal oma silmaga nähtud - käisid mingid tegelased (vist ukrainlased) mööda maad ringi, panid oma tynni ja selle ymber telgi yles ja kimasid seina peal. igasugu trikke tegid veel - lahtiste kätega, ratta peal pysti, kahe riistaga vastasuunas sōit jne.
Natuke nalja vol 34
sellise masinaga peaks küll midagi vaalast väiksemat suutma püüda
kui sa viitad autoomaniku naisele, siis maal, kus friikartulid on tervisilik toit, kuna tegemist on juurviljaga, oli too naine püüdmise hetkel ka suure tõenäosusega hoopis teiste mõõtudega. olen mõningaid "totaalseid muutumisi" sealmaal näinud ja suht hämmastav on see.