First off, the tires are the largest takeaway from this set of photos. You can see clearly on the tire itself that the front tire reads 305/30ZR/20, with question of a 21-inch rear wheel. You can also clearly see that these are the new Michelin Pilot Sport 4S tires that will be available on the GT Performance Package Mustangs for the 2018 model year as well.
V-Sport paketiga CT6 ise näeb selline välja.
Mulle isiklikult meeldib tavalise CT6 nägu rohkem ja mitte V-Sport pidi saama sama mootori tagasihoidlikuma versiooni, 500hp vist.
USA kaasaegse autotööstuse uudised vol. 2Sirvisin täna värsket kuuma ora magasiini ja avastasin, et lõpuks on võimalik ka neljanda põlve ehvpadidele tiba õigema suunitlusega tagasilda osta:
USA kaasaegse autotööstuse uudised vol. 2On ka eriarvamusi: https://grassrootsmotorsports.com/articles/suspension-mythbusting-solid-axle-vs-irs/
Minu arvates on korras ja seades talasild normaalsete vedrude ja amortidega täiesti OK, vähemalt mina ei näe pointi sellist raha IRSi peale kulutada. Auto tuleb korda teha, siis on ka oldschool lahendused täitsa toimivad.
Enamus tootmisega seotud praktikad on välja kujunenud pika aja jooksul, kõvasti trial and errorit. Ja seda on akumuleerinud Ford, BMW, VAG jne jne jne
Kui nüüd Musk kireb et see kõik on mingi vanakooli jama ja tema teeb kiiremini ja teistmoodi ja paremini (räägin siinkohal ainult kerest ja veermikust, mitte elektrimootorist) siis oleks vaja tema sõnade kinnituseks ka teisi argumente peale selle et "olen Musk ja magan liini all magamiskotis".
Paari aasta pärast on meil elektrivolkarid, bemmid, mersud aga Teslat pole.
quote:madis:
Paari aasta pärast on meil elektrivolkarid, bemmid, mersud aga Teslat pole.
Tesla nimi on piisavalt väärt et selle ükskõik kes üles korjaks- hiinlane, venelane, india tegelane või mõni suurem, eelpoolnimetatud totjatest. Nii et tesla jääb ja seda kindalasti.
____________________________ Vineda Racing | "The engines are free. The limitations of cylinders, restrictors and turbo pressures are removed." --- ACO
09.08.2018 at 22:27
2 edits. Last edited 09.08.2018 at 22:30 by Jesper