Natuke nalja vol 20Kolm hipodroomi võidusõiduhobust istuvad pubis ja võtavad õlle!
Järsku läheb jutt võitudele.
Esimene hobune kiitleb "mul on 18-st sõidust 10 võitu" ja teeb sabaga zahh.
Teine ratsu " mul on 24-st sõidust 18-st võitu!" ja lööb kabjaga vastu rinda.
Kolmas seepeale " mul on 32-st sõidust 28 võitu"
Suksud on sedavõrd ametis kiitlemisega, et ei pane tähelegi et üks punase kiivriga puudel neil kõrval istub ja kõike pealt kuulab.
Puudel sõnab vaikselt " vabandust, ma ei taha küll nüüd ennast kõvaks meheks teha, aga mul on 44-st sõidust 40 võitu."
Hobused on hämmingus. Ei saa sõnagi suust. Ühel kukub õllekann vastu põrandat puruks!
Järsku ütleb üks hobune, silmad imestusest suured, "täitsa lõpp, rääkiv koer"!
24.01.2007 at 07:21
1 edit. Last edited 24.01.2007 at 07:52 by veedler
quote:Omaette teema on muidugi ka nn. „autopeded”, kes on oma sõiduriista igapidise putitamise võtnud üheks elu eesmärkidest. Eriti kummalised on need tüübid, kes oma autost rääkides kasutavad juba sõna „see” asemel „tema”. Nojah, võib-olla hakkaksin ma mina oma raudruuna tematama, kui oleksin tema tuunimisse matnud sellised rahasummad, mis ületavad isegi peaministri palka kordades. Sest see on tõsi — mõni armastav omanik on nõus kogu oma vähegi vaba raha investeerima autosse, kuulnud olen isegi arvamust, et „kuus naljalt alla viie tonni läbi ei saagi!”. Nojah, kust selline raha välja võlutakse ning milleks seda täpselt kasutatakse jääbki ilmselt „autopedede” siseringi saladuseks.
Midagi nii ajuvaba pole enne lugend:
Väike Arnold, kes seni oli vait, ütles: “Aga sina, politsei, tule sisse, ma annan sulle morssi.”
Ma seda Sauteri raamatut pole lugenud, võibolla on tervik vähe ülespoole naba, kui nende lõikude järgi arvata, aga teos, mida soovitada julgen, on Kivirähu 'Sirli, Siim ja saladused'. Pareminivarustatud raamatupoodidest leiab.
Eesti siseste vedude autojuht võtab teeäärest peale naissoost hääletaja. Peale pikemat vestlust läheb täiskasvanute asja tegemiseks. Järgmisel päeval on autojuhi kaaslaseks abikaasa. Vastu päikest sõites märkab aga abikaasa äkki kellegi jalajälgi esiklaasil...