register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Dodge Durango   1 2  
Poster Message
vvt

Dodge Durango
Alati on võimalus vastupidist tõendada. Kui Sul Durango remondikulud on suuremad kui selle auto igapäevane bensiinikulu, siis võid rahulikult selle auto Emexi hoovile viia.

Praegu läheb igapäevaseid sõite tehes juba 1.6 autoga 3000 kr bensiini, sellega hakkab minema vähemalt 6000. Remondid seda autod 6000 eest iga kuu???

17.08.2005 at 13:14 Last edited 17.08.2005 at 13:17 by vvt
vr_

Dodge Durango
quote:
vvt: Alati on võimalus vastupidist tõendada. Kui Sul Durango remondikulud on suuremad kui selle auto igapäevane bensiinikulu, siis võid rahulikult selle auto Emexi hoovile viia.

Praegu läheb igapäevaseid sõite tehes juba 1.6 autoga 3000 kr bensiini, sellega hakkab minema vähemalt 6000. Remondid seda autod 6000 eest iga kuu???

Kord jahud sa ühte siis teist.
kord on sul durango kord on sul 1,6 auto

räägiti ju hinna kindlustuste ja hoolduse kogusummast

sel päeval kui ma raatsin oma raha kulutada 700+ maksva käru peale.. on mul tõepoolest sinu välja toodud hinnavahe 3k eek täiesti pohlad ma pakun.

17.08.2005 at 13:34
Kummipuru

Dodge Durango
quote:
Charly: mine käi viibi kõigepealt kuu-paar kohapeal...siis hakka elamisest rääkima.
Osad põhjamaalased ei saa sellest kultuurist kunagi aru ja shokk võib sind sealt alatiseks eemale peletada

sorri et OT aga olen oma shoki juba ammu kätte saanud... otsin elamiseks kohta euroopast väljaspool...

17.08.2005 at 13:48
Märt
Dodge Durango
quote:
vr_:
quote:
vvt: Alati on võimalus vastupidist tõendada. Kui Sul Durango remondikulud on suuremad kui selle auto igapäevane bensiinikulu, siis võid rahulikult selle auto Emexi hoovile viia.
Kord jahud sa ühte siis teist.
kord on sul durango kord on sul 1,6 auto
räägiti ju hinna kindlustuste ja hoolduse kogusummast
sel päeval kui ma raatsin oma raha kulutada 700+ maksva käru peale.. on mul tõepoolest sinu välja toodud hinnavahe 3k eek täiesti pohlad ma pakun.

No minul on see Durango, bensiini kulu on ca 50+ dinaari kuus ( 500+ liitrit) ja kulu hooldusele on iga 5000 km tagant ca 20-40 dinaari. Kindlustus on aastas 500 dinaari juures.
Pole see remont nii kallis midagi, veermikul on 7 aastane garantii ja muud jubalakd vast nii kallid pole.

dinaar=33 krooni.

EDIT: kuna kasutan autot ka tööajal, siis bensiin ja õlivahetused on tööandja kanda:D

17.08.2005 at 14:28 Last edited 17.08.2005 at 14:30 by Märt
inka

Dodge Durango
No minul on see Durango, bensiini kulu on ca 50+ dinaari kuus ( 500+ liitrit) ja kulu hooldusele on iga 5000 km tagant ca 20-40 dinaari. Kindlustus on aastas 500 dinaari juures.
Pole see remont nii kallis midagi, veermikul on 7 aastane garantii ja muud jubalakd vast nii kallid pole.

dinaar=33 krooni.

EDIT: kuna kasutan autot ka tööajal, siis bensiin ja õlivahetused on tööandja kanda:D

Peaks ka mõne sheigiga tutvus sobitama...
http://www.delfi.ee/news/majandus/majandus/article.php?id=10996904

17.08.2005 at 15:52
Märt
Dodge Durango
http://www.edmunds.com/future/2007/dodge/durango/100510945/preview.html?tid=edmunds.f.specs.leftsidenav%850.Dodge*

varsti ka patareidega versioon turul :D

09.09.2005 at 11:11
lumekakk
Dodge Durango
quote:
Märt: Saudi kohta ei tea:p, aga Bahreinis ja UAE-s pakuvad 0 sissemaksu ja liisingut 5 aastaks. Samas vanast autost on raske lahti saada. Sai lolli peaga ostetud 98 Grand ja müüa väga raske... 160 kkm on üüratu läbisõit ja vanus kah suur :(

Dubais on eraldi suur kasutatud autode müügi ala, kus leiab asju seinast seina. Esimene kord ajas ikka hulluks, alates Hummeri limust Chevy Matizini on kõike saada. Rollce ja muid kallimaid asju kah hulgi. Homsest olen Bahraini elanik, kahjuks siiani siin pole suurt turgu leidnud, küll on aga olemas Ferrari poeke kus 6 autut ostjat ootab:D.

Ja jeepudega on raske, kuna puudub liivakõrb, siis saada on ainult 2x4 mudeleid. Durango pakkus ainukesena suurematest ka 4x4. Expeditioni tarneaeg oli 6-8 kuuni :kill
Samas Dubais 2x4 jälle leida ei õnnestu. Ja vahemaa neil 500km...

Saudidest veel, siis seal paistab raha veel rohkem olevat, nädalavahetused Bahrainis on täis SUURI saudi autusi(siin viin poes ja baaris saadaval)

Ja hindade üle ei kaeble keegi, makse pole, ei tulu ega aktsiisi, bena on 0.1 dinaari 98 ja 0,08 dinaari 95 liitrist.

Kõige kallim Durango oli pisut alla 12 000 dinaari...

EDIT: Sorry OT eest....

Ma ei tea mis,aparaatidega praegu Saudi armees lliguvad,kuid 80-ndate keskel "pidid lepima" itaalia toodanguga Lamborghini Cheetha LM 002 maastur ligi 500 hj Vmax 215km/h ja janu mnt-l 40 ning maastikul kuni 65liitrit/100km-le!
18.09.2005 at 02:05 Last edited 18.09.2005 at 02:45 by lumekakk
tqhq.ee foorum : Autod : Dodge Durango   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.