register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Radaripüüdjad?   1 2  
Poster Message
Madman

Radaripüüdjad?
quote:
Motorsport: On kogemusi, keegi kasutab ?
Arvad et keegi siin selle puhtsüdamlikult üles tunnistaks :D

31.05.2004 at 17:24
urmas
Radaripüüdjad?
quote:
Madman: Üks firma kunagi reklaamis end nii et kui tema radaripüüdjaga vahele jääd siis maksavad nemad trahvi ära. See oli vist Inglismaal kui ma ei eksi.
Inglismaal on radaripüüdja vägagi legaalne instrument. Igast elektroonikapoest võib selle osta.
31.05.2004 at 17:48
diesel
Radaripüüdjad?
idiootsuse tipp. sõida seaduses lubatud kiirustega ja pole mingit muret. samas, pole sellisel riistal tegelikult mõtet, kuna nagunii poolitsaid kusagil pole ja kõik imbetsillid kihutavad nii kuis jaksavad.
aga vähemasti nende radarite vastu, mis raadiolaineid kasutavad, oli kunagi mingine booster olemas. teoorias siis radar saadab siksnaali välja ja kuulab kõrv kikkis selle tagasitulevat õrnukest peegeldust, a see booster võttis radari piiksu vastu, võimendas nii näituseks tuhande kordseks ja saatis siis radarile tagasi. tulemuseks siis sinise suitsu väjumine kallist mõõteriistast.
veel mingi aparaat, millest olen kuulnud, pidi olema seuke, et tekitab kaja. võtab ka signaali vastu ja peegeldab seda mitu korda tagasi. selle peale pidi ka muist aparaate segi minema.
siiski, sõitke parem korralikult. või siis makske trahve, saab vähemalt riigikassa midagi.
31.05.2004 at 17:56 Last edited 31.05.2004 at 17:57 by diesel
max
Radaripüüdjad?
Radaripüüdjast on abi, kui ta registreerib radari signaali, mis on suunatud mõnele teisele eesliikuvale autole - siis päästab. Praktika näitas, et u 1-2km enne oli piuks kuulda kui auto nähtavale ilmus, millel potililled katusel. Kui SInd mõõdetakse, siis pole jah suurt päästa...
31.05.2004 at 17:59
urmas
Radaripüüdjad?
quote:
smr: kusjuures sellest pole ma siiani aru sanaud, kuidas see asi võimalik on ... radaripüüdja on ju oma olemuselt raadiovastuvõtja ning nendepoolt väljasaadetav signaal on ju imeväikese võimsusega ....

Võimalik on see sellepärast, et tavaline radaripüüdja on üks odav elektrooniline instrument. See puistab oma tööks vajalikke kõrgsagedussignaale sedavõrd, et ühte radaripüüdjat võib isegi teise püüdja abil avastada, rääkimata siis veel mingist spets püüdja-püüdjast.

Kui radaripüüdja funktsioneeriks ainult laser-radarile, siis sellist püüdjat väljast avastada pole võimalik mingi elektroonikaga. Paraku on kõik püüdjad universaalsed ja võimaldavad avastada ka suunatud raadiosageduslikke laineid. Raadiosageduste töötlemiseks jälle tekitatakse väljast avastatav puistesagedus.

Stalkerit võis Tartu mnt sirgel avastada 6km kauguselt. Polnud tähtis, kas politsei oli ees või taga. Püüdja kasutamise mõte sai otsa siis, kui politsei varustusse ilmusid laser-radarid. Seadme soetamine täna on suht mõttetu raha raiskamine, kuna efekt on küsitav ja pikemas perspektiivis on vahelejäämine ca 100% kindel.
31.05.2004 at 18:10
tfr

Radaripüüdjad?
quote:
urmas:Paraku on kõik püüdjad universaalsed ja võimaldavad avastada ka suunatud raadiosageduslikke laineid. Raadiosageduste töötlemiseks jälle tekitatakse väljast avastatav puistesagedus.
Jah, ning selle püüdja avastamiseks genereerib politsei avastaja jälle omakorda neid puistesagedusi. :) Mille peale tekkis radaripüüdjatele stealth-tehnoloogia, mille eest jälle natuke lisaraha küsida sai - mis skännis ka neid avastamisvahendite puistesagedusi ja kui sealt midagi leidis, lülitas enda raadioosa välja.
31.05.2004 at 18:30
partel

Radaripüüdjad?
Ses suhtes nõus küll, et kõige odavam tuleb kihutamisest hoidumine...

P @ elab end välja ametlikel kiirendusvõistlustel ja autot ehitades...

31.05.2004 at 18:52
Motorsport
Radaripüüdjad?
Tark on siiski mitte kihutada ja kokkuhoid on ka lisaks kütusekulult jne. aga vahest läheb vaja ikka...olukordi kus oleks marjaks kulunud on ilmselt kõigil.

Ühesõnaga ärge kihutage maanteel - minge kihutage 26.06 Kuressaare lennuväljal ;)
31.05.2004 at 19:07
Madman

Radaripüüdjad?
Ega vist maanteel polegi seda asjapulka niiväga vaja (mul vähemalt). Suurem oht on ületada kiirust linnas 30-ne alas näit. 49-ga sõites aga ega püüdja vist asustatud punktis hästi ei toimi.

31.05.2004 at 19:11
partel

Radaripüüdjad?
Linnas on jah jama, korraliku tänavaautoga tuleb 100 km/h nii kiiresti, et arugi ei saa. Olenevalt rehvidest 1.8-4 sek.

Astud küll kohe kahe jalaga pidurile, nii et 5 aastat ei pea jõusaali minema, aga kui vahepeal +50 km/h tuvastatakse, siis on karm aga õiglane :kill

31.05.2004 at 21:01
rasmus
Radaripüüdjad?
quote:
partel: Linnas on jah jama, korraliku tänavaautoga tuleb 100 km/h nii kiiresti, et arugi ei saa. Olenevalt rehvidest 1.8-4 sek.

Astud küll kohe kahe jalaga pidurile, nii et 5 aastat ei pea jõusaali minema, aga kui vahepeal +50 km/h tuvastatakse, siis on karm aga õiglane :kill

:hail
01.06.2004 at 11:11
smr
Radaripüüdjad?
quote:
urmas:
quote:
smr: kusjuures sellest pole ma siiani aru sanaud, kuidas see asi võimalik on ... radaripüüdja on ju oma olemuselt raadiovastuvõtja ning nendepoolt väljasaadetav signaal on ju imeväikese võimsusega ....

Võimalik on see sellepärast, et tavaline radaripüüdja on üks odav elektrooniline instrument. See puistab oma tööks vajalikke kõrgsagedussignaale sedavõrd, et ühte radaripüüdjat võib isegi teise püüdja abil avastada, rääkimata siis veel mingist spets püüdja-püüdjast.

Kui radaripüüdja funktsioneeriks ainult laser-radarile, siis sellist püüdjat väljast avastada pole võimalik mingi elektroonikaga. Paraku on kõik püüdjad universaalsed ja võimaldavad avastada ka suunatud raadiosageduslikke laineid. Raadiosageduste töötlemiseks jälle tekitatakse väljast avastatav puistesagedus.

ok.
kuid minu puudulikud teadmised sellel alal väidavad, et need puistesagedusel kiiratavad signaalid on ikkagi ju nii madala võimsusega, et sa pead paari meetri raadiuses olema, et neid avastada ...
01.06.2004 at 12:25
urmas
Radaripüüdjad?
quote:
smr: ok. kuid minu puudulikud teadmised sellel alal väidavad, et need puistesagedusel kiiratavad signaalid on ikkagi ju nii madala võimsusega, et sa pead paari meetri raadiuses olema, et neid avastada ...
See distants on ca 50m. Piisav, et avastada mistahes vastutulevat detektorit ja pea-aegu piisav et avastada ees/taga sõitvat detektorit. Eks see oleneb mudelist ka muidugi. Loovutasin oma detektori paar aastat tagasi Soome Tollile näitlikuks õppevahendiks. Sellise suure au eest tuli miskine 200€ ka veel maksta.
01.06.2004 at 14:18
wagoneer
Radaripüüdjad?
Eila sõitis minu ees just üks opel kadet gsi millel oli no ma julgeks väita,et oma kümmekond cd-plaati mööda autot laiali riputatud. Plaate rippus nii ees kui taga kui külgedel.
Huvitav kas onu miilits sellise asja peale ei tee ka trahvi. Pole need plaadid küll radaripüüdjate kategoorias aga lihtsalt mõtetud tilberdavad asjad.
03.06.2004 at 06:10
rrrr

Radaripüüdjad?
Üritasin selgust luua ühes Silhouettes valitsevas ussipesa meenutavas juhtmete rägastikus. Autos igasugu lisa lüliteid ja andureid. Kiskusin maha sellise asjanduse. Kas oli tegemist radaripüüdjaga?

ja doonorid
06.06.2004 at 17:16
rasmus
Radaripüüdjad?
Jah, oli.
06.06.2004 at 17:26
mrtn
Radaripüüdjad?
suur oli minu üllatus, kui kiskusin oma escordi armatuurialuse lahti ja leidsin karbikese kirjaga "RADAR DETECTOR". pärast ütles mu signapagaldaja, et tegu on hoopis signalisatsiooni mingi osaga.
06.06.2004 at 17:53
kolhoos
Radaripüüdjad?
Radari detektor e. radaripüüdja on seade, mis avastab eetris oleva radari poolt kiirgava kõrgsagedusliku signaali ja alarmeerib sellest juhti, aidates niimoodi ära hoida mõttetuid kukrukergendusi. VG–2 seadmega on võimalik kindlaks teha, missuguses liiklusvahendis on radaripüüdja. Uuemad radaripüüdjad oskavad aga ennast VG–2 sedme eest peita. Tavaliselt kasutab politsei VG–2 seadet koos radariga, niisiis, kui radaripüüdja alarmeerib teid VG–2 seadme olemasolust, tuleb olla eriti ettevaatlik.
Uutel radaripüüdjatel pole seda muret et neid vôiks keegi avastada :) . Vaata näiteks uusi mudeleid http://www.sloleht.com -ist , juba paari tuhande eest saad avastamatu voi VG-2 kaitsega radaridetekori.
21.05.2005 at 16:15
rosco
Radaripüüdjad?
quote:
jungle:
quote:
Raul: Kui nüüd sinu radaripüüdja hakkabki piiksuma, siis on juba hilja ja kiirus mõõdetud.

Kas radaripüüdja reageerib ainult siis, kui minu auto kiirust mõõdetakse? Kas ta sellele ei reageeri, kui lähiümbruses mingi radar tegutseb?

Jungle@ei oma radaripüüdjat

Kunagi sai proovitud radarit ,see hakkas ka siis piiksuma,kui linnas ummikus mendi auto seisis u. 20m eemal sama sõidusuunaga. Igast kaubakeskuste uste avamis süsteemide peale hakkas kah karjuma.

21.05.2005 at 16:25
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Radaripüüdjad?   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.