register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : '93 Corvette Coupe   1 2  
Poster Message
_martin_

'93 Corvette Coupe
quote:
Sulev:
1. on kellegil kogemusi, et convertible on kuidagi pehmem?
2. teab keegi kindlalt, kas corvetti puhul katus mängib tugevdavat rolli või mitte?
1. Convertible kogemus puudub, aga kui vaadata seda, et tehasest sai kõiki neid Z-pakette, mis handlingut parandasid, ainult coupe-le, siis võib arvata, et cnv-ga autocrossingut teha ei olnud ette nähtud.
2. Katus teeb auto jäigemaks küll, seda olen oma auto puhul tähendanud. Müüakse ka näiteks spetsiaalseid vidinaid, mille paned peale katuse maha keeramist asemele, et auto sama jäik oleks.

Ehk siis taas sõltub, milleks autot põhiliselt kasutada. Spetsiaalset kiirendus- ja/või ringrajaautot convertiblest ehitada ei ole arvatavasti mõtet. Convertible on kahtlemata coolim, samas on ka coupe ilma katuseta, vähemalt minu jaoks, juba piisavalt lahtine auto. Nii palju kui mina olen hindu vaadanud, siis cnv. on coupe-st ikka omajagu kallim. Parem see kuni paar tuhat taala, mille võrra hind erineb, panna korralikuma coupe ostmisse või parendamisse. Teisalt, ei ole vist praegu Eestis ühtegi cnv. vette'i ... ;)

11.08.2004 at 20:14
ayron

'93 Corvette Coupe
quote:
Teisalt, ei ole vist praegu Eestis ühtegi cnv. vette'i ...

Ühte olen näind viimasel ajal, aga ei oska öelda kas auto on eestist.
12.08.2004 at 01:01 Last edited 12.08.2004 at 01:03 by ayron
Sulev
'93 Corvette Coupe
quote:
_martin_:Convertible on kahtlemata coolim, samas on ka coupe ilma katuseta, vähemalt minu jaoks, juba piisavalt lahtine auto.
Kas siinkohal pead silmas "hard top'i? Kas sinu oma ons ka selline?
Olen mõelnud ise, et selline peaks vist olema parim lahendus nii väljanägemise kui sõiduomaduste poolepealt (+ sobiv lahendus meie ilmadega).
12.08.2004 at 08:46
_martin_

'93 Corvette Coupe
quote:
Sulev:Kas siinkohal pead silmas "hard top'i? Kas sinu oma ons ka selline?
Olen mõelnud ise, et selline peaks vist olema parim lahendus nii väljanägemise kui sõiduomaduste poolepealt (+ sobiv lahendus meie ilmadega).
Pean silmas ikka coupe-d. C4 toodeti ainult 2 keretüüpi: coupe ja convertible. Ja coupe-l on katus targa.

12.08.2004 at 09:25
vkx

'93 Corvette Coupe
Hardtop ehk kõvakatusega(mitteäravõetavakatusega) vette on targa'st ja convertible'st kindlasti jäigema kerega, lisaks ka mõnevõrra kergem eelnimetatutest. Seega kui eesmärgiks on võimalikult kiireid aegu saavutada erinevatel võistlusüritustel, siis oleks vast HT-st rohkem kasu.

12.08.2004 at 11:00
Sulev
'93 Corvette Coupe
oot, seltsimehed: martin ütleb, et oli VAID kaks varianti coupe (targa) ja convertible. Kuid vkx lisab, et oli hardtop (mitte-ära-käiva-katusega) ka. Minu arust ka. ZR1 coupe näiteks, ma ei usu, et see targa on. Ja LT4 - kas mitte see polnud ka AINULT hardtop (või oli targa ka? Igaljuhul convertible LT4-ja polnud) Kuidas siis tegelikult oli?

(sorry, panin eespool väljendiga puusse, pidasin oma 'hardtopi' all silmas ikka targat.)
12.08.2004 at 11:21
_martin_

'93 Corvette Coupe
Nii palju kui mina tean, siis tuli hardtop alles C5 mudelivalikusse ja siiski väga väikestes kogustes.
ZR1 ei olnud convertiblet, ainult coupe. Võibola on siin segadus tingitud sellest, et coupe-d nimetatakse mõnes kohas ka removable hardtop-iks?

12.08.2004 at 11:35
porkee
'93 Corvette Coupe
Ühinen siinkohal Martiniga,minuteada on kõik kuni c5 targa või conv.Samas ka õnnitlused Maritnile ilusa mänguasja soetamise puhul.
13.08.2004 at 00:34 Last edited 13.08.2004 at 00:36 by porkee
Indrek
'93 Corvette Coupe
C4 Vette on tõesti vaid kaks varianti, convertible ja siis targa. Targa oli ka ZR1 ja seda mudelit ei toodetud muus variandis. Kui neid kahte mudelit omavahel võrrelda, siis targa variant on nagu meie silmis parem, sest kliima on siiski jahedavõitu ja targa versiooni mahub peale reisijate ka paar spordikotti sisse ja kui katus ära võtta on auto ju juba piisavalt lahtine, convertible variant on küll ilusam, aga palju sa siis lahtisena sõidad ja pakiruumi on suht "O" vaid. Kuigi convertible ilusa ilmaga on muidugi silmale kenam vaadata. Traga on kõvasti jäigem kui convertible. Kui targal katus maha võtta, muutub auto ikka kõvasti pehmemaks. Erinev on veel esiakna raam, convertible puhul täidab esiakna raam ka targakaare turvalisuse ülesannet auto katuse peale keerates.
Käigikaste oli siis kaks, automaat ja manual. Üldiselt muidugi Vette osta kulgemise mõttes pole nagu mõtet, siis tasub juba näiteks Caprice osta. Vette ikka nagu kiiremaks sõiduks mõeldud. Kulgemise mõttes soovitab autoga kaasas olev tehase raamat sõita linnas nii, et lähed esimesega kohalt ja siis kohe neljas. Saad ju kruisata küll, kuna neljendaga saab siis sõita suht pikalt, jõudu ja väänet jätkub. Automaat rajale ei sobi, kuna automaatika haakab segama teatud aegadel kurvides gaasiga mängides. On võimalus teha nii, nagu sai minu endisel Vettel tehtud, et automaat ehitada manuaaliks, siis hakkab toimima nagu ilma sidurita manuaal, aga minu valiks tänapäev kindlasti manuaalkasti, kuna kuus käiku ón ikka midagi muud automaadi nelja käigu vastu.
Muidugi omakorda eriline auto on ZR1, kus on kulgemise(ja sõbrale laenamise)kohta armatuuris selline võtmega keeratav lüliti, normaalajal on auto kulgemise asendis, aga et saada full power, pead siis erivõtmega sooja mootori puhul niiöelda poweri sisse keerama. Kas autot laenates sõbrale(elukaaslasele) annad selle võtme kaasa või ei, on siis sinu teha.
13.08.2004 at 10:57 Last edited 13.08.2004 at 10:59 by Indrek
forced2race
'93 Corvette Coupe
Meie eesti oludes ilma silmas pidades on parim lahendus omada kahte vette-i. Convertible ja targa .
Kuid samas võib ju omada convertible -i koos selle eemaldatava katusega - hardtop-iga . Nii nagu Sõnajaladel oli . Kaks autot ühes . Kuigi siin oli Indrekul õigus , pagasi roomi sel juhul zero . Ja ma nüüd shokkiga avastasin Full Throttle-s et endine udu oma oli ju manuaal . :)

15.08.2004 at 15:28
elame näeme
'93 Corvette Coupe
paljuga maha müüd??
04.01.2005 at 17:49
max
'93 Corvette Coupe
quote:
elame näeme: paljuga maha müüd??
Vaata siia ;)
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=12646
04.01.2005 at 20:33
tqhq.ee foorum : Autod : '93 Corvette Coupe   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.