register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Minu esimene usaraud: 65 Vette Stingray:)   1 2 3  
Poster Message
BlueStang

Minu esimene usaraud: 65 Vette Stingray:)
quote:
Raits: Rõõm näha et siin veel mõni plastist USA autode austaja on(vähemalt asi liigub sinna poole). Millist varianti teed? Mäletamist mööda oli vist kolm võimalust.
Olen selliseid mudeleid kogunud umbes seitse aastat ja on kogunenud päris ilus "autopark", umbes 30 tk ikka.
BlueStangile - Stangi mudeleid on ikka igas võimalikus variandis ja kõikvõimalike aastakäikude omi. Sinu auto mudel oli veidi aega tagasi Eestis täitsa müügis. Ise tegin lahtisena.

Mis-kus? Mustang Cobra 1995 tahan - musta värvi, musta sisuga!

24.09.2004 at 12:07
NoName
Ajasite mulle ka mudeli isu peale!!!
Nii et lippasin poodi ja tõin endale Revell'i 1/24 Unimog'i.
Kuna see on mu esimene mudel, siis ma ei ole kindel mis sellest välja tuleb.
25.09.2004 at 12:18
sten666
Kui keegi näeb kuskil VW Golf MK1 siis öelge
25.09.2004 at 18:23
Raits
quote:
BlueStang:
quote:
Raits: Rõõm näha et siin veel mõni plastist USA autode austaja on(vähemalt asi liigub sinna poole). Millist varianti teed? Mäletamist mööda oli vist kolm võimalust.
Olen selliseid mudeleid kogunud umbes seitse aastat ja on kogunenud päris ilus "autopark", umbes 30 tk ikka.
BlueStangile - Stangi mudeleid on ikka igas võimalikus variandis ja kõikvõimalike aastakäikude omi. Sinu auto mudel oli veidi aega tagasi Eestis täitsa müügis. Ise tegin lahtisena.

Mis-kus? Mustang Cobra 1995 tahan - musta värvi, musta sisuga!

Minu oma näeb välja selline http://www.album.ee/?o=287781156
Ostetud paar aastat tagasi Tallinnast Hobimix kauplusest (aadress oli vist Reimani 4)
Nädalavahetusel oli aega ja lugesin üle oma USA autode ja mootorrataste mudelite kogu ja üle 40 tuli.
Raits
27.09.2004 at 09:40 Last edited 27.09.2004 at 09:42 by Raits
Olds

Käisime nädalavahetusel Soomes, Pistons klubil külas ning inimene kelle juures ööbisime, kogus samuti mudeleid...küll aga ise kokkupandavaid. Ütleme nii, et silme eest võttis kirjuks see vaatepilt. Enimlahedad olid hotrod mudelid ja üks raadioteel juhitav tõsine monster truck.
Enamus oli ostetud ebay.com kaudu.

28.09.2004 at 07:46
vvt

Paneme siis progressist paar pilti ka kui pahaks ei panda:)
Alustame siis mootorist, kuna teatavasti on vette mootori vihmavari. Vanakooli austajate pahameeleks on aga sellel autol fuel-injection mootor.

Siis siis plokk koos ja proovime sisselaset

1:8 SBC täies hiilguses :hail

28.09.2004 at 22:14
valts
sellel lingil saab tellida paris asjalikke mudeleid. Eriti lahedad on minuarust seal lastele need pedaalidega autod ja hinnad pole ka vaga hullud

;))))
29.09.2004 at 05:03
MargoC
Üks tore mudel:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=223&item=6930166552&rd=1
Ise antud mudelile ei pretendeeri:)
01.10.2004 at 10:14
smr
Natukene samasse auku - automudelid Tartus - http://www.minut.ee/article.pl?sid=04/10/05/0610243&mode=nested
05.10.2004 at 08:38
Nitroracer
Krt, see teema on tekkitanud ilge tahtmise kah mingi suuremat sorti mudel hankida :) Kunagi sai liimitavate mudelitega tegeldud, praegu opereerin sellise asjaga:

http://www.smokefarmracers.com/photogallery/tartu22052004/IMG_0867.jpg

http://www.smokefarmracers.com/photogallery/tartu22052004/IMG_0863.jpg
05.10.2004 at 18:14
vvt

Lisan siis paar pilti huvilistele isu tekitamiseks ehituse progressist:

Shassii on praeguseks koos. Kroomi on nime vääriliselt:smokin Kollased täpid on aku korgid ja läikiv asjandus seal peal paisupaak

Esiosa altvaates

Tagaosa altvaates

Salong koostatud. Pilt on kahjuks vilets, aga pöörake tähelepanu detailitäpsusele

Kere krunditud, värvi ootel. Põhivärv tuleb kuldbeez metallik, praegu mõtlen, kas teha äkki kahevärviline - vööliinist allapoole tumesinine???

Kui hästi püüda, siis järgmine nädal saab ehk kokku. Töötunde on praeguseks kulunud ca 100.

16.10.2004 at 21:41 Last edited 16.10.2004 at 21:44 by vvt
diesel
tupli.
ja viimase pildi peal on see asi ka mida koosteprotsessi kiirendamiseks nuusutad. :)
16.10.2004 at 21:46
vvt

Tänaseks piisas sellest krundi lõhnastki, koer aevastab siiamaani:D

16.10.2004 at 21:48
anti

Ahoi vvt, arvestades teemat pole üldse OT kui küsin, et millal originaalmõõtudes usaraua plaanid soetada?
17.10.2004 at 08:57
hyperion
ära jumala eest kahevärvilist tee, rohkem aju****i ja võimalus on et pärast ie jää sirged jooned,
btw kui tahad sügavat läiget lase krundile kerge kiht matt musta peale ja siis see pärlavärv mis sul on ja siis lakk ;)

*me at pool elu autumudelied ehitanud, plaanid liiguvad sama mudeli poole :)
18.10.2004 at 12:58
hyperion
usaraua mudeleid leiate siit www.modelexpress.net või siis idamaade tootjad www.1999.co.jp thats it.
*edit vale urli lõpp
18.10.2004 at 13:00
Hylas
quote:
hyperion: usaraua mudeleid leiate siit www.modelexpress.net

heh, abiks info.
Kohe siis mulle riiulile jõudmas 67 Pontiac GTO :)
18.10.2004 at 13:36
Hylas
niih, GTO käes. viilimist on tänu valujääkidele üksjagu. Aga positiivseks teeb asja see, et kaasa on antud 2 komplekti erinevaid velgi, 2 erineva scoobiga kapotti, stock sisu ja korvistmete+rollbariga variant ja mootori kohapealt on nii stock kui bloweri installimise võimalus :)

Nüüd tekkisid mõned tehnilised küsimused :
kuidas teie kere värvite ? mis krunt ? mis värv ? millega peale kannate ?

teine suht huvipärast. Mismoodi plastmassi kroomitakse ? või on se mingi muu kaval nipp ? ma pean silmas neid kroom juppe mis mudelitega kaasa tulevad.

29.10.2004 at 19:43
PTC

Krundina on kasutatud Revell'i Base (hall või valge) - sest muud pole õnnestunud osta. Värvimiseks võib kasutada Humbrol'i spray'sid - jällegi vist ainus, mida Eestis saada on. Samas võib kasutada ka tavalistes ehituspoodides saada olevaid spray värve (u 60 - 70 kr purk ja suht hea toonivalik, mida ei saa humbroli kohta öelda). Spray'd mis on ette nähtud "suurte" autode värvimiseks ei sobi, kuna reageerivad krundiga. Humbrol katab kehvemini ja kiht on õhem - kergesti hakkab valguma. Kuid kuivab kiiresti. Ehituspoe värvid katavad paremini, lõpptulemus on parem, kuid kuivab 12 h. Lisaks on olemas Revell'i komplekt = väike pihusti + suruõhuballoon. Päris OK. Kuid balloon saab ruttu tühjaks. (Seal saad kasutada humbroli nn pintslivärve, kuid nende vedeldamine spray tarvis on paras kunsttükk). Lisaks võib veel osta spec airbrushi + kompressori. Kuid selliseid asju pole Eestis enam kohanud, kui juhtud stockolmis olema - võid käia NK kaubamajast üle tee Wentzelsi nimelises poekeses - seal on igatsugu kraami. Värvimise juures on kaks olulist asja - et ei hakkaks valguma ja vältida tuleks igatsugu tolmuosakeste värvi sisse sattumist. See viimane on päris raske ja pole siiani 100% õnnestunud - soovitavad värvida kasti sees - paned mudeli suuremasse pappkasti - niisutad selle ära tolmu sidumiseks ja värvid siis selles kastis.... Lisaks - värvimise juures on hea omada pintsette või nõela - saad vajadusel pisikesed karvad kuivamata värvikihi seest välja õngitseda.
30.10.2004 at 21:33
Uiskur

pole küll usakas, aga väga tõetruu mudel on küll http://www.iol.ie/~donohoer/0BMW_635CSi.htm
30.10.2004 at 22:21
Stealth

Lasnamäel on punasel tänaval üks kena pood , MEKA või midagi sellist , vat seal teisel korrusel on ka mänguasjapood, kus ka mudeleid leidub. Saksmannide suur kahur 1/35 mõõdus Karl Mörser oli tugevalt üle tuhande eegu. Autosid seal küll praktiliselt ei ole, sõja ja lennutehnika poolest vast eesti parim.

Kusjuures peaks mainima et seal MEKA kaubanduskeskuses asuvas mudelipoes on ka mudelautosid müügil. 1:18 mõõdus.
Kunagi läbi ma-ei-mäleta-mis-imenipi sai see pood sealt üles leitud ja kohe ka konjuktuuri uurima asutud. Mudelid on enamjaolt firmalt Yatming. Hiinlaste tehtud on nad küll aga suhtkoht vägagi hea koostekvaliteet ja NB! autod on metallkeredega. Nii et ikkagi nii,nagu auto olema peab...
Hinnad on kuskil 500 eegu kandis (1:18 mõõdus)
Saab ka väiksemaid osta,aga nonde hindasid ei tea öelda.

Netiaadress on sellel mudelivalmistajal siis selline:
http://www.yatming.com/home.html

Valmistavad nad peale ameerika omade ka euroopa ja Jaapani masinaid. Nii et igaühele midagi.
Endal on olemas sellest sarjast siis `49 aasta Cadillac Coupe De Ville ja `48 aasta Tucker Torpedo ja `71 aasta Buick Riviera mudel. Viimase ma värvisin üle pärlaefekt- hõbedaseks + must nahkkatus sinna juurde ja musta värvi salong, kuna see originaalvariant-valge kere,pruun katus,ei meeldinud eriti.
Mis mõttes "pärlaefekthõbe"? Ses mõttes et auto oleks nagu hõbedane aga ühe nurga alt on natuke helerohelist tooni,teise nurga alt vaadatuna hoopis helesinine.
Ja plaan on nendele veel ikka lisa juurde soetada.
Silma ja mõttesse jäi viimati `57 aasta Mercury Turnpike Cruiseri mudel ,1:18 mõõdus (kohvipruuni metalliku tooni).

Ühesõnaga, omal moel väärt asjad millede väärtus ka 5 või isegi 10 aasta pärast ei kao ja samamoodi hea vaadata on.
17.11.2004 at 02:18
Stealth

See mu eelnev jutt oli mõeldud vvt jutule lisaargumendiks aga kuna ise nö."roheline" alles siinolemise mõttes, siis kogemata sai kasutajanimi tema jutu eest ära kustutatud.
Aga vast põhimõtteliselt muu jutt on enamvähem arusaadav.
17.11.2004 at 02:37
Stealth

Lisaks siia ühe netiaadressi juurde, kust saab ka mõningat inffi erinevas skaalas automudelite kohta:
www.diecast.org/diecast98/html/asp/list_reviews/review.asp

Seal on siis osadel mudelitel ka natuke juttu ja hindeid juures.
Et kes-kuidas vastavat eksemplari siis ka väärtustab.
17.11.2004 at 11:17
Stealth

See jäi ennem juurde lisamata et netis on kaks aadressi,kus pakutakse müüa kvaliteetseid mudeleid.
Hinnad on ka muidugi vastavad. Aga kuna see enamjaolt käsitöö,siis ses suhtes on see mõistetav.
http://www.danburymintdiecast.com/intro2.asp
ja teine on
http://www.franklinmint.com/
(Sealt siis Diecast alt saab autodele-tsiklitele ligi pääseda)
17.11.2004 at 11:25
Draal

Kuna siin juba mudelite peale jutt läks siis äkki keegi oskab öelda kust võiks Tartus leida aerograafi (vist on õige sõna, selline pisike värvipihusti peenete värvimiste jaoks). Ei oska ise yhestki poest otsida. Kunagi oli riia mäel pood Hobinurk, see nyyd kadunud. Kas mõni analoogne pood on äkki kuskile Tartusse juurde tekkinud.

17.11.2004 at 16:01
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Minu esimene usaraud: 65 Vette Stingray:)   1 2 3  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.