register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Split: PlyVal meie ühisest armastusest - USA autost   1 2  
Poster Message
hellraiser

Split: PlyVal meie ühisest armastusest - USA autost
quote:
Peeter82:
EDIT: mitte lihtsalt autode, vaid USA autode keskne foorum. Tabad vahet? Muu pläma on teisejärguline, kui üldhuvitav, siis las olla.
Just ja seda minagi ütlesin. Esialgne postitus, millele mina vastu vaidlesin, oli see, et tegemist ei ole ameerika kohta käiva foorumiga, vaid autode kohta, mis on ameerika omad.

17.11.2004 at 11:41 Last edited 17.11.2004 at 11:42 by hellraiser
kahesteipiisa
tegelikult käib see kohutav sõda USAkad vs Jaapanlased siin foorumis ilmselt sellepärast et eestis puudub foorum TÕSISTELE jaapani/euroautode fännidele ja need kes streetracerite lapsemeelsest debiilikute mölafoorumist (kus keskne arvamust on et viltune M lisab BMW318-le 100hj ning fastandthefuckingfurious on maailma parim film) välja kasvanud soovivad ka kuskil oma teadmisi-tegemisi arutada.tavaliselt valitakse selleks tqhq,aga kuna mõni mees siin pea igas postis räägib kuidas monstertruckiga jaapani autodest üle sõita,siis ei jäägi muud üle kui see SÕDA mis siin praegu toimub
17.11.2004 at 14:07
Olds

keegi läks väääga vihaseks...

17.11.2004 at 14:08
Themes
Kusjuures härra Oldsi kommentaarid on siin teemas eriti sügavamõttelised ....
Nagu grammofon, ma olen tegija .... ma olen tegija .... ma olen tegija .... ma olen tegija ....
Äkki oleks foorumit palju parem lugedam, kui sellised mõtteavaldused stiilis: mina ja mu ameerika auto = GOD, millega sõidan üle kogu muu maailma, jääksid olemata ?
Vastasel juhul võrdub see nagu iga teise rühmituse moodi ...
Selline suhtumine tekitab aga positiivsust ?
Kusjuures, selleks et oma arvamust avaldada, peab 2 aastat regatud nimega salaja lugema ? No mida veel ?
Sellised mõttelennud ongi väga lapsikud minu arvates, kui selle foorumi on keegi oma koduks teinud ja tahab seal pere mängida, siis tõmmake kardinad ette ja keerake uks lukku ... Ka külalised arvavad teinekord, et see laualinik ei sobi köögilauale vms, aga siis saadate ta peppu ja ei lase teda enam kunagi sisse ?
Kui seda kriitikat on juba päris palju siin just selle foorumi üleoleva käitumise suunas, kas siis on ikka muu maailma kodanikud need ohmud ?
Pean vist vajalikuks siia lõppu lisama, et kõik mõtted oma peast, mitte mõnitava ega solvava tooniga jne jne ...
17.11.2004 at 15:04
Olds

sügavamõttelised või mitte...lihtsalt muigama ajab kogu see asi.
Tegija!? Kes teab. Mõnes valdkonnas kindlasti, mõnes mitte.
Ja tore, et siin ka grammofone leidub :lol

17.11.2004 at 15:12 Last edited 17.11.2004 at 15:18 by Olds
ervin
neutraalse kõrvalseisjana arvan, et pange kõik õige põlema ennast. see on nii läbijahutud teema, et süda läheb pahaks. tahtmata jääb mulje, et see foorum hakkab kaotama oma kunagist asjalikkust. just my ten cents.
17.11.2004 at 16:02
vvt

Elus on inimesi ikka kaks võlusõna nimedega "tolerants" ja "argument" edasi aidanud. See, mis siin käib, on pesuehtne :bs