Poster |
Message |
VeixES |
Camaro 1983
Tänud
Tegin siis raske otsuse, et see talv sõitma ei hakka sest investeering talverehvidesse+velgedesse+soendusse oleks hetkel liig st. see raha kulub muude asjade peale.
Eks näis...
Samas ootan ikkagi pakkumisi originaalroolile ja keretyybi vms plaadi asukohale
18.11.2004 at 22:49 |
|
InfernoVision |
Camaro 1983
Talv kestab mitu kuub btw. |
19.11.2004 at 10:49 |
|
Olds |
Camaro 1983
aga see mitu kuud läheb nii kuradi kiiresti, et ei saa arugi kui linnud hakkavad säutsuma, lumealt sulavad välja koerte pandud miinid, päike hakkab räästaid sulatama ja kiiremad vennad oma V8-id käivitama
19.11.2004 at 11:32 |
Last edited 19.11.2004 at 13:02 by Olds
|
vicat |
Camaro 1983
Kahjuks kohtasin sinu ja inferno masinaid SR foorumis, iseenesest pole see halb, aga kohati tuleb rops peale ,mis mõni mees seal usakate kohapealt räägib. ST foorum usakate kohapealt =SL õhtulehega. On ka asjaliku juttu väike % ...eristub tugevalt muust mölast ning pole raske leida ,kui pilk selge ja jalad maas
23.11.2004 at 00:34 |
Last edited 23.11.2004 at 00:39 by vicat
|
LaSa Moderator |
Camaro 1983
noh, eks ole tegelikult igaühe oma asi, kus ta oma autot presenteerib tegelikult...
Aga ma tõesõna loodan, et kodanikud Inferno ja Veix ei hakka Inferno 'casemoddingu' praktikast innustust saades oma Autosid modima... |
23.11.2004 at 00:51 |
|
Olds |
Camaro 1983
Ka mina avastasin SR foorumist pildid ja...aga nagu juba öeldi- eks igaüks ise teab, mis teeb. Loodan südamest, et väärt masinale ei hakka tekkima tilulilusid külge ja vastavat kleepekat aknale.
23.11.2004 at 08:47 |
|
Maik |
Camaro 1983
Sellepärast ei tasu muretseda.
audiot ikka võib ehitada ?
to lasa, casemodding on päris palju skilli andnud, seda saab nüüd ka rakendada kohati niisama elus ..
tegelt üks asjalik küsimus kah, mina ei leidnud võimalust kuidas enda masinat tõstuki käppadele saada , on keegi saanud kuidagi normaalselt käpad alla ees just ? Vist oli nii v6 ,kui v8 sumbuti suht kere ääres ees juba ees jne..
23.11.2004 at 10:40 |
Last edited 23.11.2004 at 10:44 by Maik
|
Olds |
Camaro 1983
Ei oska aidata. Minu praegusel (Dodge Charger) ja eelmisel (Pontiac LeMans) masinal käib tõstmine stangest.
LaSa võib pikalt jutustada seiki kuidas tal Pontiaci nina oli stangest ülesse tõstetud ja inimesed vaatasid toimingut kui ilmaimet
23.11.2004 at 10:53 |
|
VeixES |
Camaro 1983
Kodanik Veix ei kavatse mitte oma camator "tjuunima" hakata Eks see rohkem ego värk ole, õnnesoovidest ja komplimentidest auto kohta ei ytle kunagi ära
Tõsised kysimused ja probleemid jätab siia... kuna ma kardan et SRist adekvaatset vastust ei saa.
23.11.2004 at 10:54 |
|
camsist |
Camaro 1983
quote: Inferno:kuidas enda masinat tõstuki käppadele saada
Kui sul juhtub vedelema kuskil originaal tunk siis seal peaks hea õnne korral säilinud olema üks kollane pilt, mis näitab, kust tõstmine ette nähtud on. Aga muidu eestpoolt aja tõstukikäpp selle tala alla, mis käigukasti poolt tuleb esiukseposti alla. Eriti küll ei mahu aga ma olen siiamaani nii hakkama saanud.
23.11.2004 at 10:59 |
|
foke |
Camaro 1983
vt. ülemist pilti |
23.11.2004 at 11:03 |
|
Maik |
Camaro 1983
Jah,minul sinna alla ei mahtunud üldse kahjuks, eks peab siis nina alla panema laudasid jne.
Kuigi tegelt pole ju väga madal auto minuarust.
23.11.2004 at 12:26 |
|
hypertyyp |
Camaro 1983
Mistarvis sellel Camarol see tagumine ots nii kõrgel on? Kummid ei mahu muidu alla:P
23.11.2004 at 14:17 |
|
kalev35 |
Camaro 1983
quote: Inferno: kuidas masinat tõstuki käppadele saada , on keegi saanud kuidagi normaalselt käpad alla ees just ? Vist oli nii v6 ,kui v8 sumbuti suht kere ääres ees juba ees jne..
JACKING
GM Camaro 1982-1992 Repair Guide
23.11.2004 at 17:32 |
|
VeixES |
Camaro 1983
Sai siin vahepeal uued kapoti/pagassi amordid soetatud ning paigaldatud.
Täna võtsin ette ka soendusmootori. Töötas kuni teise kiirusastmeni ilusti aga kolmandale astmele keeratus lylitas välja. Syyde välla ja läks uuesti käima aga kolmandal kiirusel lylis uuesti välja. Peale seda ainult relee plõksib kui sisse lülitada... Kas viga võiks relees või siis reostaadis või miskit veel. Soendusmootor peaks olema täiesti töötav. Kysin siin kuna tol hetkel ei olnd teadjat meest võtta.
24.01.2005 at 19:19 |
|
max |
Camaro 1983
Ei viitsi elektriskeemi otsida, aga minu mäletamist mööda käisid 2 esimest astet läbi takistite, mis asuvad kapoti all salongisoojenduse/jahutuse süsteemi korpuse sees. 3 aste on aga otse, ilma takistiteta. Sealsamas lähedal on ka vastav relee. Lihtsaim lahendus on see, et otsi skeem nt autozone'st ja kontrolli mootor ning relee elementaarseid elekrialaseid teadmisi kasutades ära. Teine variant on asendada korraks relee teisega ja kontrollida/puhastada ühendusi. |
24.01.2005 at 19:37 |
|
VeixES |
Camaro 1983
Viga oli kehvas massi yhenduses. Oleks veidi rohkem aju kasutand oleks ise ka selle peale tulnd. Soendusmootor töötab kenasti aga siuke imelik probleem on et soendusradikas mis kõrvalistuja juures armatuuri all asub, ei taha mitte soojaks minna.
Ning puudu on kate selle ymber.... st. puhub täiega jalgade peale ning selletõttu on õhu liikumine muudes kanalites pea 0.
Ahjaa... viimaks sai arvele võetud.
05.03.2005 at 20:35 |
Last edited 05.03.2005 at 20:36 by VeixES
|
VeixES |
Camaro 1983
ÜV ka korras nyyd.
Kysimus: milles võib viga olla et kui auto pikemat aega käind siis yks hetk kaob õlisurve ära ja masin ename ei tööta. ootad 1-2h ja töötab jälle kenasti.
09.03.2005 at 16:47 |
|
Madlobster |
Camaro 1983
Üks võimalik põhjus. Õlisse satub bensiini. Õli läheb vedelaks ja pump ei löö mõne ajapärast on bens välja auranud ja mootor käib jälle. |
09.03.2005 at 17:01 |
|
Caddy73 |
Camaro 1983
Kui mootor ei tööta langeb mõne aja pärast ka õlirõhk ? Õlirõhk mootori töötamist minu arust küll segada ei tohiks(kuni kinni jooksmiseni)
09.03.2005 at 17:09 |
|
Madlobster |
Camaro 1983
tean juhust kus läbi mootori küljes oleva bensu pumba katkise membraani sattus õli sisse bensiini. Õli läks nii vedelaks, et pump enam survet ei tekitanud ja õli tuli läks põlema pärast seismist oli õlist bens välja auranud ja esialgne viskoossus taastunud. Ei väidagi, et mootori käimisele loeb va. halb hääl
quote: Kui mootor ei tööta langeb mõne aja pärast ka õlirõhk ? Õlirõhk mootori töötamist minu arust küll segada ei tohiks(kuni kinni jooksmiseni)
Mõne aja pärast ei lange õlirõhk loe tähelepanelikult. |
09.03.2005 at 19:18 |
|
Maik |
Camaro 1983
Samuti on mingi tihend läbi, kust tuleb õli välja. Pöördeid andes satub ka kollektorile ja auto alla pritsib samuti .
minu üks teooria oli,et äkki paks õli ei lähe läbi tihendi ja vedel läheb, sellest ka rõhu langus (tõsi, ei tea kas mootori jaoks ka mingit vahet on peale õlituse astme?) .
/me oli siis see vend kes seda slepis vedas... kapotikinnituse august...
Ootan huvita enda autoga teelejäämist varsti
09.03.2005 at 19:55 |
|
eikeegi |
Camaro 1983
quote: Inferno: Samuti on mingi tihend läbi, kust tuleb õli välja. Pöördeid andes satub ka kollektorile
Vaata, et põlema ei lähe.
09.03.2005 at 20:03 |
|
mrtn |
Camaro 1983
tulekahju pole sellise minekuga tõesti kaugel, usu mind. |
09.03.2005 at 20:21 |
|
VeixES |
Camaro 1983
Egas sõitmist ei toimigi enam. Vahetab tihendi, õlifiltri ja õli ära vaatab edasi.
09.03.2005 at 21:11 |
|