register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Usaraud.ee   1 2 3  
Poster Message
Ets
Usaraud.ee
Novot, sai kah üleskutsele allutud:)
02.01.2005 at 13:24
Peeter82

Usaraud.ee
quote:
fire83: ee.. kuidas palun, mida täpsemalt ??? :)

Noh, ma ei lugenud kuskilt välja, et "olete oodatud" jne...

02.01.2005 at 15:29
_martin_

Usaraud.ee
quote:
Peeter82:
quote:
fire83: ee.. kuidas palun, mida täpsemalt ??? :)

Noh, ma ei lugenud kuskilt välja, et "olete oodatud" jne...

Loomulikult on kõik Ameerika autode omanikud oodatud oma sõiduvahendeid usaraud.ee leheküljel nii sõnas kui pildis tutvustama.

02.01.2005 at 15:55
tryku
Usaraud.ee
Välimäärajas on see jama, mis oli vanal lehel kah, et Camaro 3. generatsiooni polegi.
02.01.2005 at 16:52
_martin_

Usaraud.ee
quote:
tryku: Välimäärajas on see jama, mis oli vanal lehel kah, et Camaro 3. generatsiooni polegi.
Camaro 3. põlv on tõesti puudu, kui mahti saan, proovin selle vea parandada ja netist veidi pilte ja juttu otsida.
Samas kui keegi arvab, et talle mõni USA automark ja/või -mudel on väga südamelähedane ja tal on viitsimist ja tahtmist selle auto kohta kokku panna pildilist ja tekstilist materjali, siis oleksin väga tänulik kui see isik kontakteeruks tagasiside vormi kaudu, et saaks privas edasi arutada, kuidas usaraud.ee-d paremaks muuta.

02.01.2005 at 17:10
Põssa
Usaraud.ee
Ma ei tea kas viga on nüüd minu arvutis aga kui olen natuke aega saidil mölland siis muutub arvuti jube aeglaseks ja ei taha enam piltegi avada vaid jääb jokutama!
ja nii juba mitmeid kordi. Teiste saitidega seda viga pole???

04.01.2005 at 20:46
ayron

Usaraud.ee
Mul täpselt sama jama, ühtegi pilti ei näita. Ja kui ma olen sellelt saidilt läbi käind, ei näita enam kuskil mujal ka. Nagu saaks sealt mingi haiguse :uhoh
04.01.2005 at 21:34
_martin_

Usaraud.ee
Ei oska küll kuidagi seda pilditeemat kommenteerida. Ise olen saidi arendamise vältel hoidnud lehte ees praktiliselt terve päeva jagu ja pidevalt pilte kinni-lahti teinud. Ei ole küll ei arvuti aeglustumist ega piltide mitteavanemist kohanud. Ehk täpsustate, milliseid brausereid ja op-süsteeme kasutate. Siis saaks ise ka sarnast sümbioosi testida.

04.01.2005 at 21:59
Vanaisa

Moderator
Usaraud.ee
Mozilla 1.7 ja Firefox 1.0 igatahes toimetavad ilusti selle saidi kallal.

04.01.2005 at 22:01
Astro-97

Usaraud.ee
quote:
ayron: Mul täpselt sama jama, ühtegi pilti ei näita. Ja kui ma olen sellelt saidilt läbi käind, ei näita enam kuskil mujal ka. Nagu saaks sealt mingi haiguse :uhoh

siin täpselt sama asi. korra käid läbi ja on puuks, arvuti aeglane ja ühtki värvi kusagile enam ei tule, rääkimata
piltide avamisest. lisaks sellele tuli kuskilt läbi ka veel mingi
ms-search.com mida enam ei õnnestu kuidagi välja ajada...
04.01.2005 at 22:19
Madman

Usaraud.ee
Mina küll ei tähelda mingit muutust IE 6.0 ga.

04.01.2005 at 22:55
vr_

Usaraud.ee
Ise olen seda sarnast jama kuulnud fotokala foorumis, kus ometi rohkem pilte läbi käib,..

seal harutati lahti et teatav IE patchimata versioon oskas teatavat sorti pilditöötlusprogrammi poolt genereeritud valmis pildi puhul pange panna just sedasorti kombel et enam ükski pilt ei avanenud ei seal ega ka mujal saidil enne seda kui IE kinni ja uuesti lahti tehtud sai..

Ehk kallis rahvas proovib uuendada oma turva jms auke täis olevat tarkvara ja siis teadustada, kui probleeem jätkub...???

vr@ ka sarnast jama kunagi kohaniud, väga vananenud brauseriga mööda piltide laia maailma ringi kolades.

EDIT: ehk siis viga avaldub liig vana IE versiooni ja teatava standartist möööda pamneva pilditöötlusproge koosmõjul.

04.01.2005 at 23:27 Last edited 05.01.2005 at 10:55 by vr_
Olds

Usaraud.ee
Sai oma raudpruut kah siis juurde lisatud

05.01.2005 at 09:29 Last edited 05.01.2005 at 11:31 by Olds
ayron

Usaraud.ee
quote:
ehk siis viga avaldub liig vana IE versiooni ja teatava standartist möööda pamneva pilditöötlusproge koosmõjul.
Täpselt nii oligi. Mul seisis 12 update-i järjekorras, polnud lihtsalt varem neid mingil põhjusel tähele pand :)
05.01.2005 at 18:06
_martin_

Usaraud.ee
Igal autoomanikul nüüd võimalus oma auto kallal tehtavate toimetuste kohta päevikut pidada.

18.01.2005 at 21:35
mr. RocknRoll

Usaraud.ee

jälle üks juures

19.01.2005 at 09:26
hirax

Usaraud.ee
quote:
mr. RocknRoll:
jälle üks juures
mr.RocknRoll vaata meili!

23.01.2005 at 03:15
_martin_

Usaraud.ee
Autosid usaraud.ee-s juba omajagu ning tänu kalev35 soovitusele sai parema ülevaatlikkuse saamiseks lisatud võimalus vaadata Eesti usaraua jagunemist aastate lõikes.

16.11.2005 at 13:41
vr_

Usaraud.ee
Usaraud.ee meeskond armastab ikka vaatamas käia, mis ilusat rauda eestimaa pinnal liigub.
Seoses maha sadanud lume ja läheneva jõuluhullusega tuli mõte teha päris oma advendikalender, kuhu kogusime kokku meie arvates tähelepanu väärivad isendid.
Valikul sai määravateks tingimusteks auto ilu ja autoomaniku suur soov lisaks oma kaariku pildilisele ka sõnaline eksponeerimine ja usaraud.ee tegijate isiklik maitsemeel.

Iga päev avaneb uus pilt ja uus auto. Loodame, et meie maitse ühtib kasutajate omaga. Palju uut rauda sussi sisse ja head nuputamist homse maiuspala äraarvamisel!

09.12.2005 at 19:32
vr_

Usaraud.ee
Usaraud.ee's jälle üks rubriik juures
Uudis ja otselink nädala raud
Lugege terviseks või veelparem kirjutage terviseks;)

10.01.2006 at 14:00 Last edited 10.01.2006 at 14:03 by vr_
kalev35

Usaraud.ee
Raua maale-veele toojad mitu rauda uutele omanikele üle andnud... Kas autod nimistusse ka lisanduvad?

09.05.2006 at 15:22
426

Usaraud.ee
quote:
kalev35: Raua maale-veele toojad mitu rauda uutele omanikele üle andnud... Kas autod nimistusse ka lisanduvad?
Seda peavad uued omanikud ikka ise tegema kui nad seda tahavad.
10.05.2006 at 06:18
kalev35

Usaraud.ee
Seda peavad uued omanikud ikka ise tegema kui nad seda tahavad.
Ma seda silmas pidasingi.

10.05.2006 at 09:04 1 edit. Last edited 10.05.2006 at 22:58 by kalev35
vr_

Usaraud.ee
Mõtlesin, et kui mõni meist ei peaks teadlik olema siis hetkel tehakse usaraua logoga särke..
aega tellimiseks on viienda juulini...
lähem info
http://www.usaraud.ee/index.php?id=17

Et pärast poleks kipras kulmuga keegi otsa vaatamas ja nurisemas, et infot ei jagatud:)

Aega veel 3 päeva tellida!

EDIT: 5. juuli seepärast, et siis lootus, et ABCS'i ajaks valmis ehk jõuab.

03.07.2006 at 14:00 3 edits. Last edited 03.07.2006 at 14:02 by vr_
kalev35

Usaraud.ee
särk töötab väga hästi!
Nice, Prantsusmaa
Andorra la Vella, Andorra

15.09.2006 at 19:31
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Usaraud.ee   1 2 3  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.