Poster |
Message |
tfr |
PC versus mac
quote: PlyVal64: Minu eelistus on töötav arvuti. Selline, kus hiireklõpsuga saab veebi lehitseda, kirjatööd teha, meile lugeda, musa kuulata, filmi vaadata, plaate kirjutada ja mänge mängida(korra aastas). Mis kuradi op seal sees on ... mis see minu asi on Ahjaa, word ja exel peavad ka korralikult töötama. Seega on vist tavakasutajale ainus mõeldav asi see personaalne compuuter. Vajutad nuppu ja kasutad.
Mac on just täpselt selline arvuti. Vajutad nuppu ja kasutad. Veebi saad lehitseda, plaatide kirjutamiseks pole vaja eraldi softi osta või pirada, MS Office (Word, Excel, Powerpoint) on olemas ja töötab isegi paremini kui Windowsi versioon.
Ainus, kus ta jänni jääb, ongi mingid väga spetsiifilised programmid kitsale valdkonnale, millest Maci-versiooni tehtud pole. |
06.01.2005 at 20:35 |
|
PlyVal64 |
PC versus mac
quote: tfr: Mac on just täpselt selline arvuti. Vajutad nuppu ja kasutad.
Aga hind? Vist ei konkureeri pc'ga. Eks see hind on väga oluline faktor. Pisike pain-in-ass tasub ennast vist ikkagi ära. Saad sama raha eest rohkem, või midagi sellist. |
06.01.2005 at 21:33 |
|
tfr |
PC versus mac
Lauaarvutid on jah paraku kallimad kui PC-d. iBook-seeria sülearvutid seevastu vägagi konkurentsivõimelised. |
06.01.2005 at 21:34 |
|
mrtn |
PC versus mac
tqhq.ee oligi viimane foorum maailmas, kus PC vs MAC lõime polnud. |
06.01.2005 at 23:28 |
|
tfr |
PC versus mac
Oli juba enne ka. Peebu algatatud sealjuures. |
06.01.2005 at 23:36 |
|
kongo |
PC versus mac
moderaatorid pange teema kinni.. palun
peace
kisub laupäevöhtuseks baarilabuks
06.01.2005 at 23:52 |
|
spinna |
PC versus mac
Lisaks siia oma juhusliku elukogemuse :
1991...92 aastal soomes pani tollane leivaisa mu mingi televiisori taha istuma ja näitas laual olevale klaviatuurile ning mingile juhtmega junnile : ühega pidi saama tähti toksida ja teisega sai mingit noolekest televiisoris liigutada ja nagu hiljem selgus - asju "aktiivseks" teha ning ekraanil teise kohta tõsta. Isegi prügikasti sai asju tõsta, see oli ka ekraanil olemas... Mõne kuu pärast teadsin, et tegu on arvutiga ja arvuti nimi on "mäkk". Ka olin mõne kuuga omandanud töö käigus elementaaroskuse tekste kirjutada ja neid kujundada ning mingeid eskiise joonestada ( justnimelt, joonestada, mitte joonistada...)
Tulin soomest tulema ning aastal 1994 sain siis eestis oma esimese tööarvuti : PC ja Windows 3.1 (vist ) Word ja Solitaire olid sees..... Igatsesin kõiki neid võimalusi, mis Mac oli mõned aastad tagasi pakkunud ja ilmnes, et ongi olemas täiesti erinevad asjad - PC ja Mac, kusjuures PC selliseid võimalusi ei jaga nagu Mac seda oskab....
Siis tuli W95 ja äratundmisrõõm....teate küll, nagu oleks tänaval kohanud vana head lapsepõlvemälestust : "küüruga Ikarus" või GAZ21 või Zil 157 jne.... selline soe tunne restaureeritud vanakest nähes...
Nüüd on 2005 ja mul ei ole õrna aimugi, kas Mac on sama pööraselt arenenud nagu PC maailm või pikutab oma vanadel loorberidel.....
Lihtsalt selline "point-of-view"... niisama, ilukirjanduslik etteaste
|
07.01.2005 at 14:20 |
|
bob |
PC versus mac
Tööl PC, kodus Mac - juba neljas masin ca 10 aastajooksul. Kuna vihkan igasuguseid viiruseid ja nuhkvara siis PC-d koju ilmselt kunagi ei too, piisab sellest, et tööjuures vähemalt korra aastas tuleb uuesti Windowsit installeerida. Kodus macitaga pole kunagi midagi sellist ettetulnud, et oleks vaja OS-i uuesti installeerida või mingitpidi puhastada. Hind on muidugi tunduvalt kallim PC-dest aga närvid on ka selletõttu kodus arvutipoolepealt vähemalt alles |
07.01.2005 at 14:49 |
|
|