Poster |
Message |
ollo |
IT nõu vajaka (püsiühendus)
quote: ekgerke:IMHO on see GAIN (ms-i antispyware) üks parimaid vidinaid ja kui ta peaks tasuliseks minema, siis ma ta ka ilmselt ostan
Odott, GAIN (Gator Advertiser Information Network) ja M$ Antispyware on nüüd küll 2 totaalselt erinevat asja.
GAIN on ülilevinud saastware (levib mingi Precision Time, Date Manager jms. vidinatega), mis sinu tegevusharjumusi Suurele Vennale ette kannab ja vastavalt sulle igasugu reklaami toimetab.
-ollo-
kasutab võimaluse korral Firefoxi, vajadusel IEd. |
30.06.2005 at 08:12 |
|
qwerty |
kas Opera või Firefoxiga saab ms exchange web accsessi meili kasutada? |
30.06.2005 at 08:34 |
|
minimum |
quote: ekgerke: MS teab täpselt windowsi hingeelu ja seega kustutab ainult reaalsed ohud ja ei vingu tühja asja peale
kui see nii oleks, siis ei tuleks pea iga nädal uut critical update'i välja ju?
ega see firefox ka mingi imeriist pole, on sellelgi auke leitud(tõsi, mõni küll MS möödalaskmine seal all)
ise kasutan ad/spy jms -saastvara ennetavaks tõrjeks supertrick nimelist asja, mis blokeerib teada-tuntud saidid, mis selle saasta levitamisega tegelevd. lisaks mainitud firefoxi laiendus adblock, mille kasutamisega tuleb olla ettevatlik
30.06.2005 at 08:46 |
|
minimum |
quote: qwerty: kas Opera või Firefoxiga saab ms exchange web accsessi meili kasutada?
saab aga osad featuurid on puudu
30.06.2005 at 08:47 |
|
ollo |
quote: minimum: quote: qwerty: kas Opera või Firefoxiga saab ms exchange web accsessi meili kasutada?
saab aga osad featuurid on puudu
Äkki kommenteerid, mis puudu on? Ise kasutan OWAt aegajalt F-foxiga, aga pole aru saanud, et miskit puudu oleks. Pole hoolega otsinud ka muidugi... |
30.06.2005 at 08:54 |
|
smr |
quote: ollo: quote: ekgerke:IMHO on see GAIN (ms-i antispyware) üks parimaid vidinaid ja kui ta peaks tasuliseks minema, siis ma ta ka ilmselt ostan
Odott, GAIN (Gator Advertiser Information Network) ja M$ Antispyware on nüüd küll 2 totaalselt erinevat asja.
GAIN on ülilevinud saastware (levib mingi Precision Time, Date Manager jms. vidinatega), mis sinu tegevusharjumusi Suurele Vennale ette kannab ja vastavalt sulle igasugu reklaami toimetab.
-ollo-
kasutab võimaluse korral Firefoxi, vajadusel IEd.
ekgerke mõtles tõenäoliselt GIANT´i, mitte gatorit |
30.06.2005 at 09:09 |
|
minimum |
quote: ollo:Äkki kommenteerid, mis puudu on? Ise kasutan OWAt aegajalt F-foxiga, aga pole aru saanud, et miskit puudu oleks. Pole hoolega otsinud ka muidugi...
hiire parema nupu alt kontekst menüüd puudu. IE all 'Folders' eraldi vasakule ribale välja toodud, 'Rules' nupp (meilifiltrite tegemiseks jne)
uue kirjaga ie all html'i formattimise nupud jnejne
30.06.2005 at 09:09 |
|
rat_013 |
quote: Muide, Firefoxil on minu meelest ka hullult mugav adblocker. Reklaamil parem klikk ja "block" ning pool aastat on enamkasutatavad veebisaidid minu jaoks reklaamivabad. Võibolla on IE-ga ka nii, a siis kui mina seda kasutasin, ma oma rumalusest sellist head ja mugavat blockerit ei leidnud.
xp sp2-l on popupblokkeri featuur juba sees
30.06.2005 at 10:37 |
|
epsum |
http://reviews.cnet.com/4520-3000-5568116-1.html
Ehk siis Firefox on toimetaja hinnangul parem, kui IE, ainumas asi milles FF kehvem on, on ActiveX support, aga arvestades AX turvaauke, pole ka see eriti oluline argument.
Tom@kodus Firefox, tööl Netscape
|
30.06.2005 at 11:28 |
|
ats |
Kes IEd tahab edasi kasutada, aga rohkem mugandusi, siis on juba aastaid MyIE nimeline korralik skin IEle tehtud. Tänapäeval uue nimega Matxthon, sisaldab tabbed browsingut, hästihäälestatavat content ja popup filtreid.
Uudiste saite on hea lugeda - reklaamide asemel on tühjad augud , segavat sodi ka vähem. |
30.06.2005 at 12:00 |
|
ervin |
GIANT justnimelt kirjuta veel unise peaga ja 10 muu asjaga samal ajal tegeledes |
30.06.2005 at 12:07 |
|
smr |
Ja veel, hot.ee on kahtlemata paha vahend tööalaseks kirjavahetuseks. Kui vaja just veebipõhist meili kasutada, siis siiras soovitus kasutada Google maili ( www.gmail.com ). Kellel huvi, andke meiliga märku, saadan kutse teile. Gmail annab sulle üle 2 giga meiliruumi, firefoxile on hunnik pluginaid sealse liikluse jälgimiseks jne. |
30.06.2005 at 12:28 |
|
Maik |
quote: ats: Kes IEd tahab edasi kasutada, aga rohkem mugandusi, siis on juba aastaid MyIE nimeline korralik skin IEle tehtud. Tänapäeval uue nimega Matxthon, sisaldab tabbed browsingut, hästihäälestatavat content ja popup filtreid.
Uudiste saite on hea lugeda - reklaamide asemel on tühjad augud , segavat sodi ka vähem.
Ma olen seda browserit ca 2-3 aastat juba kasutanud. Firefox jääb minu silmis alla, kuigi ka see on olemas. Harjumise ja konfimise värk. Ie-ga ei anna võrrelda, seda kasutavad tänapäeval aint kinnisidees olevad ...lambad kes ei näe muudes browserites rohkemaid ja paremaid võimalusi
30.06.2005 at 12:37 |
Last edited 30.06.2005 at 12:38 by Maik
|
mms |
Ma võin kihla vedada et keskmine kasutaja kasutab IE-l või ükskõik millisel brauseril kokku u 2 nuppu (back ja go), siis ilmselt ka linke, aga mitte palju. Ja IE on reeglina arvutit ostes olemas ja default. Need võimalused millest sa räägid, neid ei koti, sest nad ei tea nendest midagi. Ja kui nähtavaid probleeme ka ei ole, siis nii jääbki.
30.06.2005 at 13:09 |
Last edited 30.06.2005 at 13:09 by mms
|
rat_013 |
isiklikult ma võin isegi teada võimalusi, aga ma põhimõtteliselt ei kasuta neist enamust - go ja back on piisav :P
aga mida sa siis kasutad neist võimalustest?
30.06.2005 at 14:56 |
|
udu |
quote: Inferno: Ma olen seda browserit ca 2-3 aastat juba kasutanud. Firefox jääb minu silmis alla, kuigi ka see on olemas. Harjumise ja konfimise värk. Ie-ga ei anna võrrelda, seda kasutavad tänapäeval aint kinnisidees olevad ...lambad kes ei näe muudes browserites rohkemaid ja paremaid võimalusi
Räägi meile ka, kuidas nii isased mehed nagu sina tqhq foorumit loevad,
siis teavad minusugused lambad ka õppida
30.06.2005 at 15:05 |
|