register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Ferrari F430 cabrio nähtud!   1 2  
Poster Message
Raceboy

Ferrari F430 cabrio nähtud!
quote:
MitsuPower: Raceboy: pakun, et pigem teema selline, et ta teab, et võib saada pähe kõvasti odavama auto käest aga tal lihtsalt pole aega selliste asjadega tegeleda! Inimesel muud hobid ja eks peab ju Ferrari raha teenimiseks aega ka leidma:P..seega töö võtab kõvasti aega ära!

ei saa ju öelda, et miks ma marke ei kogu...kas tõesti sellepärast , et äkki mõnel on parem margikogu(A)?

See vist oli samuti natu liiga utoopiline näide aga mõte vast tuleb välja:P

Ei ole mõtet vaidlema hakata, aga sa ei saanud mu mõttest vist aru :) Ma pidasin silmas seda, et omades taolist autot, piirdubki sõidukogemus (enamasti) ristmikelt kiirendamisega, mitte auto reaalsete võimete proovilepanekuga, mis kahjuks kohe kindlasti mitte ei saa tulla. Põhjuseid, miks ei tulda, on seinast seina, minu toodu on lihtsalt suvaline näide, mida ei pea sõna-sõnalt võtma.

07.07.2005 at 14:42
peep

Moderator
Noo, oskan nimetada ühte Ferrari omanikku, kes selle autoga käib ringrada sõitmas ja netist loetu põhjal käivad välismaa Ferru omanikud tihtipeale rada sõitmas.

Selge ju, et enamus Ferrari või mistahes teise sportauto omanikest pole nii profid, et oma auto võimeid täiel määral ära kasutada aga mis siis, peaasi on ju rahulolu ja selle põhjused võivad olla väga erinevad. Mõnele piisab teadmisest, et tal on mingi tuntud brändi nime kandev auto. Kui mul oleks võimalusi, sooviksin kindlasti kord elus Ferrarit omada.

Edit: meie oludes nõuab muidugi Ferrari omandamine keskmisest suuremat kodanikujulgus ja natuke masohhist peab vist ka olema, kuna siinsed sõidutingimused on kaugel selle auto jaoks sobivatest.
07.07.2005 at 15:01 Last edited 07.07.2005 at 15:04 by peep (Moderator)
Aspelund
Ja eksisteerib ka kodanikke, kes ei pea tingimata ennast võistlusrajal tõestama kukkuma või linnatänavaid müraga terroriseerides. Nad teavad oma võimeid ja oma masina võimeid niig, seega ei tunne ka vajadust oma käitumisega üle maailma karjuda "Vaata mind".

Eks see paljuski ego suuruses ja inimese enesega rahulolu astmes ka kinni on.

Asp
07.07.2005 at 15:46
Raceboy

quote:
Aspelund: Ja eksisteerib ka kodanikke, kes ei pea tingimata ennast võistlusrajal tõestama kukkuma või linnatänavaid müraga terroriseerides. Nad teavad oma võimeid ja oma masina võimeid niig, seega ei tunne ka vajadust oma käitumisega üle maailma karjuda "Vaata mind".

Eks see paljuski ego suuruses ja inimese enesega rahulolu astmes ka kinni on.
Asp

See on küll hea vaatepunkt :lol Duh, seda ma võimetest räägingi, et linnatänavatel on kõik kõvad mehed, kuid kahjuks tihtipeale asi ainult tänavaga piirdubki. Ja tõestada pole vaja midagi, on vaja vaid enda oskused auto võimetega kooskõlla viia, vastasel juhul võib palju pahandust tulla.

07.07.2005 at 16:10 Last edited 07.07.2005 at 16:10 by Raceboy
prr

Antud juhul oleks minu huvi lihtsalt seda autot näidata rahvale 1000 EUR Race'l :)

Tulgu kasvõi vaatama, kui (v)/(s)õita ei taha :)

07.07.2005 at 16:12 Last edited 07.07.2005 at 16:12 by prr
MitsuPower

quote:
Raceboy:
quote:
MitsuPower: Raceboy: pakun, et pigem teema selline, et ta teab, et võib saada pähe kõvasti odavama auto käest aga tal lihtsalt pole aega selliste asjadega tegeleda! Inimesel muud hobid ja eks peab ju Ferrari raha teenimiseks aega ka leidma:P..seega töö võtab kõvasti aega ära!

ei saa ju öelda, et miks ma marke ei kogu...kas tõesti sellepärast , et äkki mõnel on parem margikogu(A)?

See vist oli samuti natu liiga utoopiline näide aga mõte vast tuleb välja:P

Ei ole mõtet vaidlema hakata, aga sa ei saanud mu mõttest vist aru :) Ma pidasin silmas seda, et omades taolist autot, piirdubki sõidukogemus (enamasti) ristmikelt kiirendamisega, mitte auto reaalsete võimete proovilepanekuga, mis kahjuks kohe kindlasti mitte ei saa tulla. Põhjuseid, miks ei tulda, on seinast seina, minu toodu on lihtsalt suvaline näide, mida ei pea sõna-sõnalt võtma.

sry sain tõesti vähe valesti aru:P
07.07.2005 at 16:14
ats

quote:
prr:Tulgu kasvõi vaatama, kui (v)/(s)õita ei taha :)
Aga räägi selle 360 omanikuga, kes Saugal on käinud ja seekordki tuleb.
Või on vaja just lahtist ja kinnine ei kõlba?
07.07.2005 at 16:29
prr

quote:
Aga räägi selle 360 omanikuga, kes Saugal on käinud ja seekordki tuleb.
Või on vaja just lahtist ja kinnine ei kõlba?

Mul pole mingit kontakti...ja kui Sa tead/tunned teda, siis oleks marujubetänulik, kui temaga rääkida saaks. Lahtine/kinnine ei oma mingit tähtsust.

07.07.2005 at 16:51
lumekakk
quote:
smr:
quote:
lumekakk: reg.nr-i jättsin ka meelde,aga ei tohi ju avalikult ülesse panna
Reg. number on riigi omand :) Pole ei sinul ega auto omanikul õigust seda varjata

OK-077 AUX
07.07.2005 at 22:25
Grandido
Nuh ütleks ka paar sõna sekka .Tegemist on Ferrari 360 Spider F1-ga.F1 tähendab käiguvahetust roolil.Ja auto nr on 711 AUX.Spiderid on teatavasti lahtised.360 on 3,6 l ja V8.Tahaks ka loota et Lex laseb ta ükskord korralikult peeneks .
08.07.2005 at 21:27
vvt

quote:
LaSa: Ühes naabervabariigis sai stripipeal nii mõnedki korrad sellisele elukale foorist rohelist näidatud. No ei tea, aga pirises kohalt võttes nagu mingi mägrapeer. Ei oskanud mina küll sellest junnist ööd ega mütsi arvata.
See-eest F1 stripipeal oli päris lõbus vaadata ja hääled olid kah lahedad :)

Mina julgeks küll vastu vaielda selle euro V8 mahategemisele "õige" kõrval. Ei ole kahjuks ise õnnestunud sõita selliste loomadega, aga mul on arvutis paar videolõiku (sh paar tükki autos sees filmitud) ja mingis sääsepirinast seal küll juttu ei ole. Ferrut ei ole, on uus M6 Nürnburgringil, eelviimane M5 ja nii edasi. Viimane (siis V8ga) tundub kabiinis tehtud video heli kuulates ikka üpris lärmakas, lausa imestama pani, kuidas nii kärarikas (selline madalatooniline jõmin) üldse olla saab.

Vormeli kiirendusandmed---no jah...seal pole esiteks kiirenduseks mõeldud vedrustus ja rehvid (vaata või 60 ft aegasid -nagu amatöör tänavakummiga) ning peaülekanne - arvestades F1 pöördeid võiks seal kiirenduse ülekanne olla some 9.00 või midagi sellist - tegu siiski kiirusele orienteeritud autoga, kus tippkiirus uhkelt 300 taga. Madal peaülekanne, jäik vedrustus ja muu selline teadupärast kiirendust ei paranda. Aga kooslus 1/4 kuskil 9-10 sek ja tippkiirus nt 340 kmh on küll eeskujulik kooslus.