Poster |
Message |
5.0 |
Paypal
quote: neolux: VISA ja Mastercard on mõlemad krediitkaardid, neid on veel teisigi aga Euroopas peamiselt need. VISA on algselt pärit Ameerikast ja Mastercard Euroopast. Deebetkaardid on Visa Electron ja Maestro.
näe sai jälle targemaks- ma kogu aeg olnud teadmises, et VISA on brittide ja Eurocard/Mastercard sakslaste töö. Aga ega üldiselt nende naljakrediitkaartidega (Magnet, virtuaalne krediitkaart jms., mis tegelikult väga deebetkaardi sarnased on) igalpool tehinguid teha ei saa jah (deebetkaartidest rääkimata). Selles osas petetakse tarbijaid, kui püütakse selgeks teha, et need on sama head krediitkaardid kui kõik muud.
|
31.10.2006 at 16:54 |
|
Jesper |
Paypal
Mul töötab Paypal Magnetiga väga kenasti. |
31.10.2006 at 17:28 |
|
vedurijuht |
Paypal
...ja omaltpooltlt lisan tänud seltsimeestele, kes leiutasid virtuaalse krediidikaardi-pane ainult täpne kogus raha ja tee tegusid! |
31.10.2006 at 18:52 |
|
JmKorraldaja |
Paypal
quote: ivoalaska: Jätkuks PayPal teemale. Nimelt tegin ka endale seal konto ja sisestasin krediitkaardi andmed kuid siis visati ekraanile järgmine kiri: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Võtsin pangaga ka ühendust kuid sealt öeldi et mu kaart on täiesti korras ja toimiv. on kellelgi sarnast probleemi esinenud? Andmed sisestasin õigesti.
jah, juhtus täpselt sama asi 3nädalat tagasi.
tegemist oli tol hetkel sellega, et makse suurus, mida ma üritasin teha, oli suurem, kui oli mu krediitkaardi päeva /vöi/ kuulimiit, mis sellele kaardile oli sätitud (kuigi krediitarvel oli mitu korda rohkem raha, kui limiit). seega pidin ostetavat asja maksma 3päeva järjest PayPalis osade kaupa..... aga sai tasutud, ning ostja oli rahul.
01.11.2006 at 22:07 |
|
ivoalaska |
Paypal
quote: labor: quote: ivoalaska: Jätkuks PayPal teemale. Nimelt tegin ka endale seal konto ja sisestasin krediitkaardi andmed kuid siis visati ekraanile järgmine kiri: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Võtsin pangaga ka ühendust kuid sealt öeldi et mu kaart on täiesti korras ja toimiv. on kellelgi sarnast probleemi esinenud? Andmed sisestasin õigesti.
jah, juhtus täpselt sama asi 3nädalat tagasi.
tegemist oli tol hetkel sellega, et makse suurus, mida ma üritasin teha, oli suurem, kui oli mu krediitkaardi päeva /vöi/ kuulimiit, mis sellele kaardile oli sätitud (kuigi krediitarvel oli mitu korda rohkem raha, kui limiit). seega pidin ostetavat asja maksma 3päeva järjest PayPalis osade kaupa..... aga sai tasutud, ning ostja oli rahul.
jah tundub et mul sama teema, sain eile õhtul asja korda ja juba esimene ost ka tehtud |
02.11.2006 at 12:01 |
|
Mell |
Paypal
Hai,
et mul ka praegu PayPal ga probleem...kuigi kolmas makse alles
äkki siin mõni targem oskab aidata või vähemalt mulle saabunud kirja sisu täpselt lahti seletada,kuna mu inglise keel pole just väga tugev?
quote: Dear Meelis Viese,
Two days ago you sent a payment to hoehler-mail@t-online.de. This payment is still
unclaimed. Often, unclaimed payments are a result of a payment being sent to a
misspelled or otherwise incorrect email address. Please double-check to make sure you
sent your payment to the intended recipient's correct email address.
One common cause of unclaimed payments is that the intended recipient has two
duplicate email addresses, but only one version of it has been registered to their
PayPal account.The four most common examples of this are: recipient@webtv.com &
recipient@webtv.net; recipient@msn.com & recipient@email.msn.com;
recipient@earthlink.com & recipient@earthlink.net; and recipient@att.com &
recipient@att.worldnet.net. So if your recipient has an @webtv, @msn, @earthlink, or
@att email address, please verify that you have sent it to the version of this
address which is attached to their PayPal account.
If you did not intend to send a payment to hoehler-mail@t-online.de, it is easy to
cancel the transaction:
1. Log in to your PayPal account.
2. Go to the "History" subtab of the "My Account" tab and find this transaction
(with a status of "Unclaimed").
3. Press the "Cancel" button in the "Action" column.
4. On the confirmation page, press the "Cancel Payment" button to confirm. Your
payment will be cancelled and the funds returned to your PayPal account.
If you intended to send a payment to someone who is not yet a member of PayPal, you
can forward them the below reminder message, which explains how to sign up for a
PayPal account and accept your payment.
Sincerely,
PayPal Operations
Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not
receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help
link located in the top right corner of any PayPal page.
nagu ma aru saan,siis väidetavalt saaja email ebakorrektne vms...?
samas maksma hakkasin otse ebay lingilt peale müüja poolse "arve" (transaga kogusumma) saamist,sealt siis "jetzt bezahlen","paypal" jne
igatahes raha ootajale saatsin ka selle kirja edasi...tema ütles selle peale ainult,et "was für`n Scheisse muB das?"
väitis,et tema email,seesama "hoehler-mail@t-online.de",on vägagi korrektne...et selle alt tal siiani ebay asjad kõik käinud?
nüüd on selle kirja saamisest nädalake möödas,minu kaardilt raha reserveeritud...samas müüjani pole jõudnud...ei oska nagu kuhugi midagi kirjutada ka kohe,kuna see PayPali kiri ka vist roboti saadetud,nagu kirja lõpus seisab?
Tänud ette,kui keegi kasuliku nõuandega aidata viitsiks!
Mell
17.01.2007 at 12:43 |
|
tfr |
Paypal
Nagu ma aru saan, siis kauba müüja peab Paypalis makse omalt poolt aktsepteerima, mida ta seni teinud pole. |
17.01.2007 at 12:46 |
|
Maik |
Paypal
nagu kirjas, mine cancelda ära paypalist asi ?
Edasi tead ise kas proovid veel kord või mitte...
17.01.2007 at 15:32 |
1 edit. Last edited 17.01.2007 at 15:34 by Maik
|
|