register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Walesi avarii tehnilisest küljest   1 2  
Poster Message
PlyVal64
Walesi avarii tehnilisest küljest
quote:
matukas:Minu mäletamist mööda oli mootor suht terve ja mõningal määral ainult taha poole nihkunud. Aga ehk mäletan valesti. Piltidelt pole väga hästi aru saada kahjustuste suurust.
Vaata ikka pilti;) Mootor oli tagapool oma pool meetrit, pildilt on näha, millises asendis on käigukang. Ma ei mäleta, kas mitte RNT(olite vist ju koos) ei teinud seal paremat pilti... Igal juhul olid olemas lähivaated auto põhjast, mis oli ikka kortsus. Seejuures jah, vennad olid suht terved, kuigi neid vigastusi loetakse juba rasketeks. Lihtsalt läks hästi. Mis kiirustesse puutub, siis seda lõiku mäest alla sillale sõidab isegi tavaautoga 110-120 km/h vabalt, kui ikka natukenegi mootoris jõudu on.
22.09.2005 at 18:25
matukas

quote:
PlyVal64: Vaata ikka pilti;) Mootor oli tagapool oma pool meetrit, pildilt on näha, millises asendis on käigukang. Ma ei mäleta, kas mitte RNT(olite vist ju koos) ei teinud seal paremat pilti... Igal juhul olid olemas lähivaated auto põhjast, mis oli ikka kortsus. Seejuures jah, vennad olid suht terved, kuigi neid vigastusi loetakse juba rasketeks. Lihtsalt läks hästi. Mis kiirustesse puutub, siis seda lõiku mäest alla sillale sõidab isegi tavaautoga 110-120 km/h vabalt, kui ikka natukenegi mootoris jõudu on.
Aga sellepärast ma kirjutasingi, et oli nihkunud mõningal määral. Ma ei mäleta, kas tal (RNT) oli mingi digiseebikas või tegi ta filmikaameraga.
Aga käigukangi asendi järgi ei saa ka alati täit infot. Ma lihtsalt avaldan arvamust, et minu meelest oli kiirus 100 või alla. Oluline, et ei tekkinud situatsiooni, kus kõikide asjaolude koosmõjul oleks fataalsed tagajärjed olnud, sest siinsete piltide järgi on turvapuur minu meelest minimaalse konfiga.

22.09.2005 at 20:18
walgewares
Ei hakka pikka Quotet tegema aga :

1. See soomlaste bemm lendas puusse alla 100 kmph kohe kindlasti. (1. olin ise seal juures. 2. olen seda teed sõitnud nii ralli kui tavaautoga. ) 100 kmph tavaautoga tavarehviga tahaks lausa näha kuigi väljaspool autot)

2. Herr Borkmann suht palju teab mis räägib. Takistus mis kohalt ei liigu on väga valus. Tõestuseks ca kuu tagune lugu läti nn. Rahvarallilt kus täis puuriga ja ralli ettevalmistusega evo sõitis teetruupi nina ees. Tulemuseks haiglas kaardilugeja ja postuumselt ralli võitnud piloot. Kõik sõltub siiski antud olukorrast. Kahjuks kõiki olukordi ei ole võimalik alati testides simuleerida.
22.09.2005 at 21:23
japanspeed
Viimasele kommentaarile lisaks et olen ise üsna palju luid elus murdnud tänu tehnikaspordile ja võin kogemustele tuginedes öelda... mõnikord on lõpeb täiesti nö. "süütu" laks paarinädalase haigevoodi ja pikaajalise kipsiga. Teinekord jälle on pauk selline et kõik ümberringi pilbasteks, hoog millega see juhtunud suur kuid viga ei midagi.

Juhus mängib väga suurt rolli ja sentimeetritel, isegi millimeetritel on roll mida mitte kuidagi ette läbi mängida ei saa.

Sellised on minu reaalsed kogemused ilma turvapuurideta maailmast.
22.09.2005 at 22:14
rustang

Moderator
Ekspressis olid suured fotod saatuslikust puust - seal mingi oksatüüka asukohta küll ei tuvasta, ju see oli infomüra.
23.09.2005 at 09:07
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Walesi avarii tehnilisest küljest   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.