register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Quadrajett - help   1 2  
Poster Message
japanspeed
Quadrajett - help
See filter ei näita selle kohta kas paagis ummistus on mitte midagi teinekord.

See ei ole suur vaev, igaks juhuks võid kontrollida.
Aga see on soovitus lihtsalt.
Otse elust juhtumid Audi A8 ja mitme opel omega näol kus keerati igasugu asju ja mõõdeti ja puuriti.
Pärast viga imelihtne.
04.10.2005 at 19:21
_siim_
Quadrajett - help
Mul ka jama selle Q-jetiga,ainult kiirenduspumba najal saan mootorit elus hoida,tundub ummistusena karpas,tellisin ka uue tihendikomplekti ära kuna tahan karpa legoks lammutada,ilusti ära puhastada.

Aga ei suuda netist ise leida Q-jeti jooniseid või manuale.
29.07.2009 at 17:15
R.Ott

Quadrajett - help
Rochester Quadrajet Manual

29.07.2009 at 17:29
speedbird

Quadrajett - help
quote:
R.Ott: Rochester Quadrajet Manual
Minu poolt ka aitäh selle lingi eest. Ma ise samuti otsisin inffi Qjeti reguleerimise kohta ja sain vahepeal enda kätte Qjeti Disassembly, Performance Tuning manuali, kuid seal lihtlabaseid reguleerimisi ei seletatudki. Nüüd saan selle ka läbi sirvida.

29.07.2009 at 17:46
_siim_
Quadrajett - help
ei tea kui ma ta lahti võtan,kas siis tuleb ka pärast hullult regullida?
29.07.2009 at 18:17
viplala
Quadrajett - help
Kui kellelgi igav on ja viitsib Q-jeti probleeme õhtuti taga ajada, siis võiks alustada siit http://www.digitalcorvettes.com/forums/showthread.php?t=88376
29.07.2009 at 18:18
speedbird

Quadrajett - help
Loogika ütleb, et kui algosadeks võtad selle, siis pärast on suhteliselt raske kõike samamoodi tagasi saada, eriti kui nüüd hakkab karburaator tööle paremini ja vajab tänu uutele tihenditele / paremale läbilaskevõimele teistsugust seadistust. Peab siis ikkagi tõenäoliselt korralikult kõik kruvid jälle paika keerama, arvestades mootori tööd konkreetse seade ajal.

29.07.2009 at 18:57
Ameeriklane
Quadrajett - help
Mu oli ka see quadrajett peal.Probleemide ilmnemisel vahetati see edelbrocki vastu koos sisselaskega lihtsalt välja.Kahjuks puuduvad eestis sellised inimesed kes neid reguleerida oskaks.
29.07.2009 at 20:12
vlzman

Quadrajett - help
q-jeti juppe, raamatuid ja manuale ning kõike muudki müüb Greg Gessler USAs http://www.gesslerheadporting.com/

29.07.2009 at 20:27
_siim_
Quadrajett - help
Ok nüüd on asi juppideks,osad asjad millele ma täpset nime anda ei oska,aga peaks liikuma olid täiesti kinni mädanenud,peab põjalikult puhtaks asja tegema.
Ma küll seal midagi ülemõistuse käivat ei leidnud,igast joonised on kuidagi liiga keeruliseks aetud.
29.07.2009 at 21:54
riviera71
Quadrajett - help
Mina sain Buicki puhul siit päris head infot karpa kohta: http://www.buick-riviera.com/servicemanual/064-40-60.pdf
30.07.2009 at 08:48
Vanaisa

Moderator
Quadrajett - help
mul on ka kuskil mõnusasti lahti kirjutatud dokument - mida ja kuidas timmida. kui vaja, püüan ta arvutist üles otsida...
30.07.2009 at 08:54
79capri

Quadrajett - help
quote:
_siim_: ........osad asjad millele ma täpset nime anda ei oska,aga peaks liikuma olid täiesti kinni mädanenud,peab põjalikult puhtaks asja tegema.

Oli see nn "power piston"?
30.07.2009 at 11:18
79capri

Quadrajett - help
quote:
_siim_: ........osad asjad millele ma täpset nime anda ei oska,aga peaks liikuma olid täiesti kinni mädanenud,peab põjalikult puhtaks asja tegema.

Oli see nn "power piston"?
30.07.2009 at 11:18
_siim_
Quadrajett - help
seesama jah arvatavasti
30.07.2009 at 15:55
_siim_
Quadrajett - help
Mootor käivitus poolest pöördest,koormuse all pole veel saanud testida aga kohapeal toimetab küll suht normaalselt,aga kas ongi suure mootori eripära,et reageerib väga äkiliselt väiksemagi gaasisiibri asendi muutusele :D
31.07.2009 at 16:17 1 edit. Last edited 31.07.2009 at 16:19 by _siim_
Steelrider

Quadrajett - help
Q-jet'i kohta selline küsimus, et kas "air horn" võiks olla eng- est tõlgitud kui karburaatori kaas/ülemine kolmandik.

Reguleerimisest- mina olen leidnud 4 reguleerimiskruvi välimusega kruvi (kaks esiküljel, all, üks gaasihoovastiku käiku piiramas ja üks toore (choke) käiku reguleerimas). Kas kuskil on veel midagi?
Kui kellegi on koostatud Q-jet'i häälestamise juhend, siis oleksin väga tänulik.
15.11.2009 at 20:02
Vanaisa

Moderator
Quadrajett - help
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=31591

siin õpetus olemas
15.11.2009 at 20:30
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Quadrajett - help   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.