Poster |
Message |
MitsuPower |
Kolmevahel naisfänn palub nõu ja häid soovitusi
millegipärast on üsna palju tõestusi, et just leedukad ja lätakad need türklaste enamjaolt vuntsitud rapped saksast ära toovad ja siis veel hullemini ära vuntsivad ning siis rõõmsalt "imelikult odavalt" maha müüvad. Odava raha eest jahh paraku head asja ei saa:P
Kuid loomulikult on ka erandeid ja paljud täitsa norm autod saanud!
Ise samuti ennem sean sammud saksa poole ja katsun mitte türklasest kokkuostjalt autot osta! Nii ka tegin juba |
03.10.2005 at 18:10 |
|
sniffer |
Milleks auto Leedust, sealt jääb saksa kõigest tuhat km ja millised võimalused: www.mobile.de; www.autoscout24.de või registreerudes www.ebaymotors.de Loomulikult tuleb jälgida et müüja ei ole "karvasekäega" türklane |
03.10.2005 at 20:30 |
|
bagheera |
nii, nüüd üks selline veel kerkis esile: http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=616758#1
see siis 95 aasta, 2,5 mootoriga ja 54KW. aga kahjuks ainult bensuga sõidab. kui palju üks selline isand süüa võiks? asi, mis mulle imponeerib, on muidugi manuaalkast, mul puuduvad igasugused kogemused automaadiga. kas kiidate heaks või laidate maha? väljalaskaasta ikkagi 4 aastat hiljem, kui tollel punasel, mille enne välja valisin...
ja veel: kui palju võiks maksta tagumine kolmene iste grand voyagerile ja kas meil neid üldse saada on? üks, mida pakutakse, on hetkel 4-kohaline, aga peremees ütles, et neil müüdavat tagumisi istmeid 100 euriga. |
06.10.2005 at 13:01 |
|
anti |
Kas põhjendaksid, miks just Leedu pakkumised sõelal? |
06.10.2005 at 13:03 |
|
bagheera |
põhjendan: hind määrab. seal chryslerite hinnad nii 32000.- kanti jäävad - just nii palju on hetkel minu eelarves raha. no väikeste mööndustega ehk... |
06.10.2005 at 13:06 |
|
anti |
Seal küll jah 2K euroseid hindu näitab aga mis kulutused veel kaasnevad? Siin kohapeal ju 37-42K vahemikus neid hulgem.
Seda mõtlen just, et pead pelgalt piltide põhjal ju otsustama ja siis kohale minema? Ja kui osutusid kunstfotodeks? |
06.10.2005 at 13:32 |
Last edited 06.10.2005 at 13:34 by anti
|
bagheera |
no mul neid hetkel kümmekond siin välja valitud, kõik ikka kunstfotod ei ole. ehk. aga jah, mis mul muud üle jääb. no äärmisel juhul siis kaunase turule, kui muu ei aita. kuigi jah, ise eelistaksin kellegi käest osta ikka. |
06.10.2005 at 13:46 |
|
chevymax |
quote: bagheera: nii, nüüd üks selline veel kerkis esile: http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=616758#1
see siis 95 aasta, 2,5 mootoriga ja 54KW. aga kahjuks ainult bensuga
vabandan,et tülitan-kas see aparaat mitte diislit ei söö-2,5 manuaali on ka diisel olemas ja kw-tid viitavad ka sellele.kuskil mingi kirjaviga tekkind äkki,helista omanikule ja küsi üle
06.10.2005 at 16:41 |
|
tfr |
Punnita äkki see oma eelarvesse? |
06.10.2005 at 22:31 |
|