register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : K: Hapniku, atsetüleeni ja propaani balloonid   1 2  
Poster Message
VANFAN

K: Hapniku, atsetüleeni ja propaani balloonid
Oleks huvitatud väiksemast CO2 balloonist. Mingi kümne kg-ne sobiks hästi.
29.10.2006 at 15:02
KoleKollu
Deem, kui oleksid saaremaal siis tahaks kohe seda hapnikuballooni osta, AGA võtab neid vastu küll aga eraisikul niisama pole mõtet viia, keskmine turuhind on 200-500 ballost mida ei maksa AGA, AGA annab 3 aastat rendivabadust enda balloonile kui viid neile vene oma, nokitsejatel pole vahet kas vene või AGA oma, meile- kui euro-riisi taaskasutussehakkijatele on need parimad. Ja siit koorub ka välja miks mulle meeldivad usakad, sest need on autod mitte hõbepaberi paksuse plekiga rollerid mida me nullvõtme alt läbi lasemem 300 tükki aastas.
30.10.2006 at 21:03
prins1
Olen huvitatud vene hapniku, co või argooni balloonist. Tartus või selle ümbruses.
5029637

07.11.2006 at 13:21
Rain FTC
Helista
07.11.2006 at 18:15
Lembit
quote:
Astro SS: Ma võtaks 2 propaani punast , kui tasuta antakse :rolleyes
Kui kellegi on veel punaseid propaani balloone üle, siis oleks kah huviline.
Ei pea ilmtingimata tasuta olema.
05.03.2007 at 15:08
vvt

Tõstan vana teemat. Üle on 3 ballooni, neist üks hapnik, teine atsetüleen ja kolmas teadmata, kuna kolihunnikusse ei pääse ligi. Vene omad. Kuusakoski tahab neid saada pooleks lõigatuna :uhoh Kui kellelgi on vaja, siis mingi hüvituse eest võiks need endale saada, Kuusakoski hind vähemalt;) Privas räägiks edasi.