Edevad pasunadgaz 53 baasil tuletõrje autol puhus pasunat sumps.salongis oli kang, millega sai väljalaske suunata pasunasse.nii, et kompressorit polegi tingimata vaja
quote:004: gaz 53 baasil tuletõrje autol puhus pasunat sumps.salongis oli kang, millega sai väljalaske suunata pasunasse.nii, et kompressorit polegi tingimata vaja
Need peavad olema siis madalsurve peal töötavad pasunad. Igat pasunat nii tööle ei pane.
EDIT: Minu eelmises postis näidatud pasunad sumpsi pealt kindlasti ei tööta!
21.06.2008 at 12:39
1 edit. Last edited 21.06.2008 at 12:41 by Madlobster
quote:wagoneer: Oh seda üllatust ülevaatusel kui signaalseadme korrasolekut testitakse
2) M ja N kategooria sõidukitel peab helisignaal vastama E-reegli nr 28 või direktiivi 70/388/EMÜ nõuetele ja L kategooria sõidukitel direktiivi 93/30/EMÜ nõuetele;
/.../
4) M ja N kategooria sõidukitel ning L kategooria sõidukitel mootori võimsusega üle 7 kW peab helisignaali helitugevus olema suurem kui 105 dB(A), kuid ei tohi ületada 118 dB(A). Mõõtmisel peab müramõõdik asuma 2 m kaugusel signaali membraanist, kusjuures mõõtmine toimub kohas, kus signaali tugevus on suurim;
Kuigi see 118 dB ülempiir peaks ikkagi päris kõva prääksu lubama vist.
Edevad pasunadKõik need reeglid kehtivad juhul, kui selle loomapasuni rooli külge ühendate. Kui eraldi on, siis on tarvis vaadata niisama müra tekitamisele kehtivaid reegleid, ehk pasun läheb samasse kategooriasse pagassis oleva supakaga.
____________________________ '84 Fiero 4.5T mängimiseks
Eesti esimene dragster, eiteamilleks?
P.S. Sellel aadressil pakutakse ka veduripasunaid, koos audioklipi kuulamisvõimalusega, aga nagu ma mingil määral jutust aru sain, siis onud ei taha neid niimoodi autodele paigaldamiseks müüa.
P.S. Sellel aadressil pakutakse ka veduripasunaid, koos audioklipi kuulamisvõimalusega, aga nagu ma mingil määral jutust aru sain, siis onud ei taha neid niimoodi autodele paigaldamiseks müüa.
Ma loodan leida midagi sobivat koduturult.