Poster |
Message |
senco |
Aidake valikul: Expedition 97 või Suburban 97
nagu kassbasiilio mainis.
ega tegelt rohkem poosetamiseks vaja oleks ja naisega metsavahel läks kümnesse.
Päris põlvini mudas ei ole ka hetkel väljavaade.
SUB meeldib ka endale rohkem nagu mehelikumad vormid.
Kuid krt pärast ei vinni seda kodusõda koguaeg pidada
et miks mina veoautoga lapsi lasteaeda pean viima?!
Tahaks ju nn. "teie klubisse" astuda küll
Nu vaatame, mis teha annab...
|
04.01.2006 at 22:04 |
Last edited 04.01.2006 at 22:37 by senco
|
ERAK |
OT: Sain siin seltsimeeste jutust nii aru, et hull küttekulu on 25-30L /100km.Tunnistan, et minu auto ahmab ka ikka mingi 30 linnas ära..(maanteel cruise control'ga 95-100 km/ h, siis tagaveoga 15-16). Kuna see on mu ainus auto, siis on ta mul igapäevaliikur ja pooleteise aasta järel olen sellise küttekuluga harjunud (oeh..kunagi oli mul 1,1L Nissan Micra ) ja ega ma Micrat taga ei igatse.
Ahjaa.. soovitan siis ikka kindlalt Suburban'it- tugev auto, osad odavad..ise sõidan iga päev sellega Tallinnas (K1500 Stepside kastikas küll lühem jah), ega kurda..juhid on viisakad..lasevad ilusti vahele
PS. Volvod võtavad koledalt bena ja on täiesti isikupäratud autod! (khm, see on minu isiklik arvamus).. ja veel- minu naine fännab mu kastikat väga
rehvide müük |
05.01.2006 at 01:19 |
Last edited 05.01.2006 at 02:14 by ERAK
|
brougham |
Olen omanud 92.a Chevy Van Starcrafti 5,7l, aga sõidumahla ei läinud kunagi üle 20l/100km. Kuidas see uuem Suburbani 5,7l Vortec siis nii palju joob?
Eelistaksin ka Suburbani Expeditionile(pikem , rohkem istekohti, rohkem pakiruumi)
Endalgi Suburbani hange pooleli. |
05.01.2006 at 08:43 |
|
raix_ |
Kas mõni GMC Yukon või Chevy Tahoe ei oleks alternatiiviks?
Imo Eestisse vähe paremini sobiv. Äkki ka kulutused natuke mõistlikumad. Sisuliselt on vist tegemist tagant lühemaks lõigatud Sub'iga?
Siis võibolla ei teki koguaeg tunnet kah, et sõidaks nagu mõne bussi või veoautoga (see on muidugi isiklik arvamus). |
05.01.2006 at 08:56 |
|
peep Moderator |
Minul oli Tahoe ja Yukoniga sõites pidevalt rekkamehe tunne. Kui teema algataja ei ole enne sellistega liikunud, siis soovitan enne ära proovida, et kas ikka tõesti oleks isu igapäevaselt sellise emalaevaga linnavahel liikuda ? |
05.01.2006 at 12:03 |
|