register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kes pooldab ja kas teeme USAkate ja tsiklite swap meeti(kirbuka)?Ka masinate müük.   1 2  
Poster Message
anryo
Kes pooldab ja kas teeme USAkate ja tsiklite swap meeti(kirbuka)?Ka masinate müük.
Hei,
Teen ettepaneku vana teema taas üles tõsta ja asi käsile võtta kevadkruiisi raames 28.aprillil Kristiine keskuses. Mida arvate?

Anryo.

11.04.2007 at 20:29
altraditional
Kes pooldab ja kas teeme USAkate ja tsiklite swap meeti(kirbuka)?Ka masinate müük.
Mina arvan JAH, nagu eelmiselgi korral. Seeaasta on igast manti lausa päris palju kogunenud.
12.04.2007 at 09:09
Martin460
Kristiines oleks äge jah...autod juba on sees.Laotaks roostes poolraamid PRISMA põrandale laiali....lahe!

12.04.2007 at 10:12
Draakon
Tsiklist on üht-teist üle küll ja auto pakiruum üüratu (olin oma endise audirimaka olematu pagasrimuumiga harjunud juba), idee iseenesest hea, samas üle vaid tsikli juppe, eeldaks et biker.ee vendadest ka kedagi kohal oleks.

12.04.2007 at 18:46 1 edit. Last edited 12.04.2007 at 18:47 by Draakon
pisike99
Mul on ettepanek teha see üritus Kiilis minu pinnal. Ruumi on laialt, keegi ei kobise jne. Asi nimelt selles, et mul on üle olevat kola sellises koguses, et lihtsam on teistel sinna tulla. Ma kolisin oma põhitegevuse linna Veskimetsa 38 (1/2 Edeki angaarist) ja kogu jupimajandus ootab tegelt uut omanikku. Ma peaks tegema "garage sale" aga pole saanud mahti inventuurigi teha, et mis head seal siis on.

17.04.2007 at 09:24
Martin460
quote:
pisike99: Mul on ettepanek teha see üritus Kiilis minu pinnal. Ruumi on laialt, keegi ei kobise jne. Asi nimelt selles, et mul on üle olevat kola sellises koguses, et lihtsam on teistel sinna tulla. Ma kolisin oma põhitegevuse linna Veskimetsa 38 (1/2 Edeki angaarist) ja kogu jupimajandus ootab tegelt uut omanikku. Ma peaks tegema "garage sale" aga pole saanud mahti inventuurigi teha, et mis head seal siis on.
Aga Sa hüüa mingi kuupäev välja kui sa ise seal oled siis äkki on huvilisi-tulijaid-ostjaid.

17.04.2007 at 09:29
Astro SS
Soovitav oleks mingui nädalavahetuse päev ;) ja hommikul ca 10 alates ,et jõuaks veel päeva peale midagi korda saata.

Oleksin isegi kohal,kuigi karjuvat vajadust mingite juppide järgi ei ole.

17.04.2007 at 10:53
anryo
Et nagu ma aru saan - Kristiine keskuses järgmisel nädalal asja korraldada ei tasu? Nende "teeme seal ja seal ja pakkuge kuupäeva" asjadega on aga tavaliselt nii, et kuna keegi konkreetset kuupäeva ei pakugi - siis jääbki asi soiku.
Pakun ikkagi välja, et kui keegi on huvitatud, siis leian neile Kristiines vastava nurga. Aga eks te ise tea.

17.04.2007 at 18:56
altraditional
Ühesõnaga huvilisi on järjekordselt liiga vähe selle jaoks. Pakun et üksikutel tüüpidel ka ei ole mõtet tola tegema hakata.
17.04.2007 at 20:04
ROKIPEER

Ma arvan et paljud jäävad peale SUURT kruiisi ka pealinna ööbima seega sobiks ju ka väga hästi
järgmine päev läbi astuda? Või mis teised arvavad?
Kuigi üks mittesobiv faktor on 29-ndal toimuv pärnu üritus.
17.04.2007 at 20:45
Ri-Q.

Palju häid mõtteid.. Viiks ettepaneku tuleva kruiisi raames reaalsusesse? Pakutud kohti on rohkem kui üks, ju leidub ka huvilisi - suvepuhkuste aeg samuti.

22.06.2007 at 19:07
cipo
Varsti kogunevad mõned asjahuvilised Läänemaa pealinna Haapsallu, miks mitte laotada mõned tekkidel asuvad jupid mööda iidse müüri äärt?
OT. ostaks ise 95 a. Lumina "balteco" vanni ühe stanges oleva suunatule klaasi.

22.06.2007 at 19:36
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kes pooldab ja kas teeme USAkate ja tsiklite swap meeti(kirbuka)?Ka masinate müük.   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.