register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : numbrimärk   1 2  
Poster Message
PlyVal64
numbrimärk
quote:
ekgerke: kas ainult mulle tundub, et see ilma esinumbrita sõitmine on mõttetu kiusu ajamine? kruvige see numbrialus külge, number peale ja on kõik teie vastavad mured murtud. rongid sõidavad näiteks ilma rehvideta - see ei tähenda, et teie peaksite
Tegelikult võiks ARK ja sealtkaudu ka MKM jõuda arusaamisele, et oleks hädasti vaja teha pealekleebitav numbrikleeps, mida siis saab auto esiosale(kaitseraud vms) peale kleepida. Rallimehed teevad endale selliseid asju ebaseaduslikult, kuid kes see jõuab neid plekke osta? Määrusesse säte sisse, et tagumine peab 100% plekk olema, esimene võib olla kas ARK'st väljastatav kleepsnumber(helkiv) või siis tavaline. Täpselt samamoodi, nagu antakse välja tavasuurusega numbri asemel USA-mõõdus numbrit. Olekski kõik probleemid lahendatud. Väga paljude autode puhul oleks õigustatud kleepsu paigaldamine.
29.06.2006 at 10:04 1 edit. Last edited 29.06.2006 at 10:04 by PlyVal64
Jesper

numbrimärk
Kas selline asi kuskil riigis seaduse toel üldse toimib? Niipalju kui mina tean, siis isegi prantslased loobusid oma lahedatest väikestest esinumbritest normaalmõõdus numbri kasuks, samuti ei saa inglased enam kaherealisi taganumbreid. Kleepsud on afaik igal pool isetegevus.
29.06.2006 at 12:18
Fog

numbrimärk
Tegelikult tuleks seda asja ajada hoopis varguste poolepealt. Metallnumbri ärakruvimine on lihtne, kuid kleepsnumbri(turvamärkidega) saaks teha sellise, et ühes tükis seda enam ei eemalda.

29.06.2006 at 12:25
tohoh

numbrimärk
Vaaat...
Nüüd paras minna portaali TOM ja seal asi üles riputada. Mine tea äkki teevad ära?

GAZ 24 ´84
29.06.2006 at 12:34
viplala
numbrimärk
quote:
ekgerke: kas ainult mulle tundub, et see ilma esinumbrita sõitmine on mõttetu kiusu ajamine? kruvige see numbrialus külge, number peale ja on kõik teie vastavad mured murtud. rongid sõidavad näiteks ilma rehvideta - see ei tähenda, et teie peaksite

Mulle küll ei tundu, et iga asjaga peab vait olema ja edasi teenma, sellisel juhul ei liigugi ükski asi mitte kunagi mitte kuhugi.
29.06.2006 at 15:17
F.I.R.E
numbrimärk
quote:
kas ainult mulle tundub, et see ilma esinumbrita sõitmine on mõttetu kiusu ajamine? kruvige see numbrialus külge, number peale ja on kõik teie vastavad mured murtud

Kui oled seda numbrialust 4gen formula peal näinud, siis saad aru, et tegemist on BS lahendusega.

29.06.2006 at 17:03
mr.zeed

numbrimärk
Konstaabel M.Tarkpea väitis, et eelmistel aastatel OMC osalenud kollasel Porchel olevatki selline kleebitav numbrimärk. Ei jäänud mul muud kui õlgu kehitada ning konstateerida, et kodune töö tegemata...

03.07.2006 at 00:06
tfr

numbrimärk
quote:
mr.zeed: Konstaabel M.Tarkpea väitis, et eelmistel aastatel OMC osalenud kollasel Porchel olevatki selline kleebitav numbrimärk. Ei jäänud mul muud kui õlgu kehitada ning konstateerida, et kodune töö tegemata...

See kleebitav numbrimärk on sama vähe numbrimärk kui üldse mitte numbrimärki.
03.07.2006 at 07:58
tqhq.ee foorum : Vaba teema : numbrimärk   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.