Poster |
Message |
otipoiss |
2004´GTO?
Ma mäletan kui nägin seda autot mingi pool aastat tagasi maanteel. Sõitis Taevaskotta vist. Imestasin ka, kuid siis panin tähele leedu numbrit ja mõtlesin, et ähh jama Aga võta näpust. |
15.10.2006 at 12:19 |
|
askeldaja |
2004´GTO?
Ja ongi 2004.a Pontiac GTO (tundub vähemasti vähemasti mudeliaasta 2004) saadaval..
Esiosale on paigaldatud tehase "sportpaketi" (mis hõlmas originaalist erinevaid esi- ja tagaosa paneele, tagasummuteid, tagaspoilerit) esipaneel. Kui ma ei eksi, siis kõnealune "sportpakett" tuli vist 2005 pakkumisele (vaja üle täpsustada). Küllap müüja oskab pikemalt autost rääkida.
Väidetavalt eestis arvel ka (!), see on juba hea "+" asjajuures.
|
19.10.2006 at 07:51 |
2 edits. Last edited 19.10.2006 at 07:53 by askeldaja
|
askeldaja |
2004´GTO?
GTO 05´ on meie kohalikku (?) autopopulatsiooni lisandunud? Huvitav kas keegi siitsamas foorumist või kus piirkonnas? |
25.11.2006 at 20:22 |
|
TCOFF |
2004´GTO?
quote: askeldaja: GTO 05´ on meie kohalikku (?) autopopulatsiooni lisandunud? Huvitav kas keegi siitsamas foorumist või kus piirkonnas?
Tundub jah nii ja müüja oli sama, kelle käest ma enda 2004 GTO ostsin. Varsti võib hakata nii juhtuma, et tuleb lihtsalt teine GTO tänaval vastu
|
26.11.2006 at 10:49 |
|
Märt |
2004´GTO?
Siis pole muud, kui tuleb hakata Lumina SS-e araabiast importima, 4 gen launch oli just asja. Peaks olema sama 6 liitrine vette mootor ja tehtud ainult araabiasse.
Vast ei tule teine selline nii tihti vastu
26.11.2006 at 11:54 |
|
TCOFF |
2004´GTO?
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=20913
5-6 GTO-d juba Eestis :O |
30.11.2006 at 15:57 |
|
uscars |
2004´GTO?
5-6 GTO-d juba Eestishttp://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/644/auto_php-id=295644-www_auto24_ee.html |
02.12.2006 at 16:14 |
|
askeldaja |
2004´GTO?
04´GTO oma sileda kapotiga ja ühes nurgas asuva väljalaskeotstega ei lase eriti aimata auto tegelikku võimekust (tegelikult uus GTO on üldse tagasihoidlik). LS1 on madalama surveastmega kui LS2, üsna muretult kannatab madalamat rõhku peale pressida (ülelaadimine). Kuskilt on meelde jäänud et 99.a teisest poolsest on LS1 üsna tugeva valuga ka (mõni koht valati paksemaks vms).
Paistab et eestis on juba hulk LSx mootoritega autosid (Vetted, Camarod, Fired, GTOd jne).
IMO 2-3 aastat vana auto (kui just nimelt uhiuut ei soovi) sellises hinnaklassis on päris bro ost, ka sõidumugavus on üllatavalt hea. |
02.12.2006 at 17:48 |
|
autodusa |
2004´GTO?
ja selline info,et lisaks üks 2006a peaaegu olematu läbisõiduga must GTO on liikumas konteineris siiapoole
MB C43 AMG |
03.12.2006 at 22:17 |
2 edits. Last edited 03.12.2006 at 22:18 by autodusa
|
pontu76 |
2004´GTO?
Kas GTO-le stabiilsuskontrolli on ka peale pandud? Vaatan, et see Võru autoaias olev must GTO kirjelduse järgi omab stabiilsuskontrolli aga äkki on see viga.
ebays ei paistnud küll et mõnel autol see küljes oleks, ma küll eriti ei uurinud
TC on küll peal
ja äkki GTO omanikud oskavad öelda, kumb on "mehisema" häälega, kas vanem või uuem mudel (see millel kaks toru taga ja 6 l mootor)? |
04.12.2006 at 09:21 |
|
askeldaja |
2004´GTO?
TC on jah peal, stabiilsuskontrolli kui sellist pole. TC käitub minu kogemustele tuginedes sarnaselt kui BMW stabiilsuskontroll (mis nt. minu E39 puhul kontrollib nii rataste libisemist kohaltvõtul/suurema hoo pealt kui ka muu laperdamise peale), kui vibab siis kipub hinge kinni pooma ja otseks korrigeerima).
Tõsist testimist sellel teemal polegi jõudnud veel teha, seega las kommenteerib keegi teine kes rohkem autot proovile pannud.
Hea küsimus, kumb käib teravama (valjema) häälega, pole juhtunud oma kõrvaga nii LS1 kui LS2 versiooni võrdlema.
EDIT: võibolla õhtupoole uurin user manuali, kas seal on midagi kuskil rohkemat kirjas.
Ahjaa, istmed on paganama mugavad, minu selg jääb bemmiga sõites kiiresti haigeks, ei aita mingid x seaded ega õhu pumpamine, GTO iste on ilma suurema sättimisega täiesti ok ka pikematel otstel (ma ei saanud ikka jätta lisamata ). |
04.12.2006 at 09:46 |
1 edit. Last edited 04.12.2006 at 09:54 by askeldaja
|
pontu76 |
2004´GTO?
lihtsalt mõtlesin, et sageli on uuemad mootorid/mudelid rohkem summutatud häälega erinevatel (sageli küll ühel:-) põhjusel
siin ka mainiti et esimesel mudelil on väljalase kuidagi erilise ehitusega?
kuidas see kuuekäiguline GTO-l ka toimib? sidur käib normaalselt ehk mitte liiga raskelt ja käigud konkreetselt? teise käiguga saab vist kohalt päris kergelt liikuma:-)
kuidas vedrustus on, meie teedele kohane või liiga jäik?
ma niisama ei küsi, on endal tulevase omaniku mõtted liikumas...aga ei midagi konkreetset veel, uurin pakkumisi
|
04.12.2006 at 10:05 |
|
askeldaja |
2004´GTO?
Ma ei tea, aga arvatavasti on LS1 versioon (04´mudeliaasta) veidi teravama häälega, selle väljalasketorustik projekteeriti päris mitmetes versioonides ja otsustati parima - ehedama - V8 hääletämbri kasuks. Ühe poole väljalasketoru on natuke pikem ja sedasi satub hääl kuidagi resonantsi mis peaks kuidagi mahlakalt kostma.
LS2 torud on tavapärase ehitusega, kohapeal käib vaikselt, tuuri andes lõriseb päris tuntavalt. Stock väljalakse kohta on ta kindlasti üle keskmise lärmakas. Aftermarket pakub igale maitsele midagi, ka peaaegu sirgeid torusid.
Sidur käib täiesti normaalselt, võibolla karvavõrra tugevamalt kui mõnel lihtsal pereautol, aga piisavalt kergesti et igapäevaselt linnas liigelda. Käigukast on muidugi mingis mõttes veidike rohmakam kui mõnel luksusbrändil, aga see kast on mõeldud tõsise jõu vahendamiseks, ülelombi entusiastid modivad autod mõnikord ligemale 600hj ja k.kast jääb puutumata, sidur saab vahetust (vahel ka hooratas).
Ei midagi hullu. Tee proovisõit mõne müügis oleva autoga, proovi, siis saad ise tunda mis ja kuidas.
Vedrustus raputab natuke ikka, aga täiesti talutav on meie teedel liigelda, maanteel on hoopis hea (ringrajale oleks vaja võibolla tsipa jäigemat). Tegemist on sisuliselt sportlikus seades sõiduautoga mitte hambaid plagisema ajava ülijäiga spordikaga.
Niipalju ka sellest et 04´mudelil on natuke nõrgemad pidurid kui 05´- 06´mudelitel, aga tavasõiduks on neid piisavalt. |
04.12.2006 at 10:29 |
|
pontu76 |
2004´GTO?
tänud info eest!
kui ma ükspäev sellisega sõidan siis kindlasti mitte ringrajal nii et pidurid pole ehk kõige olulisem
tahaks lihtsalt head tagaveolist V8 mootoriga igapäevast (pühapäeva:-)) liikurit ja GTO puhul tundub hinna/omaduste suhe rohkem kui paigas olevat
välimus tundub küll paljudele vist igav aga minu meelest on päris kena, ilma eriliste vidinateta
prooviks heameelega aga hetkel on neid ainult Võrus olemas ja sinna just igapäev ei satu
aga tundub et ka Tallinna kanti on üks GTO saabumas varsti, 2006 aasta oma
|
04.12.2006 at 11:21 |
|
askeldaja |
2004´GTO?
quote: pontu76: Kas GTO-le stabiilsuskontrolli on ka peale pandud? Vaatan, et see Võru autoaias olev must GTO kirjelduse järgi omab stabiilsuskontrolli aga äkki on see viga.
http://www.pontiac.com/gto/contextualpages/ride_popup.jsp?pageSection=1
TC kohta: using a combination of throttle, spark, fuel control and brakes, the Bosch traction control systems ensures all that power is transformed into smooth, powerful acceleration.
Ehk pmt ongi samalaadne nagu mõne saksa pereauto stabiilsuskontroll, mis majandab nii võimaliku rataste kaapimise kui külje vibamise annulleerimisega.
Lisatud: üks link niisama pilgu pealeviskamiseks ka. LINK
|
18.12.2006 at 00:33 |
1 edit. Last edited 18.12.2006 at 00:38 by askeldaja
|
tfr |
2004´GTO?
04-05 GTOde omanikele:
http://www.autoblog.com/2007/02/15/gto-a-real-tire-shredder/ |
15.02.2007 at 18:44 |
|
askeldaja |
2004´GTO?
Lasin kiiruga pilgu üle, ma pole kuigi hea keeleoskaja, aga kas tegu on kohati (ühel autol on, teisel pole) esinevate probleemidega, mis väljenduvad esirehvide ja esiamortide kokkuhöörumises, tagajärjeks juba rehvi tõsine kulumine (pinnamuster enamasti alles igati ok)?
Ise olen sellest teadlik, olen lugenud nimetatud margi omanike arvamusi ja muresid netist, mulje on jäänud siiski ebamäärane - kohati mõni auto pidavat "sööma" rehvi ja mõni mitte.
Ise roomasin peale Sauga tiire (TM artikliks mõned kiiremad ringid) koju saabudes huviga kohe uurima, õnneks polnud jälgegi, aga mine tea, need mõned ringid ei pruukinud midagi teha ja mul pole auto tõsisemat koormust saanudki. Samas pidavat selline asi olema natuke rohkem levinud kui "juhus" lubaks.
Mingi periood, kui ma ei eksi, oli massiliselt lekkivate amortide probleemid, see vist oli veebruar -2006 toodetud autodel... mul on 2005 sept tehasest tulnud mudeliaasta 2006).
Olen näinud päris karme fotosid GTO esirehvidest, aga kasvõi üks selline mis ka on halb, jälg esiamordilt:
Edit: täpsustus. |
15.02.2007 at 19:04 |
5 edits. Last edited 15.02.2007 at 19:32 by askeldaja
|
TCOFF |
2004´GTO?
245 rehvid on ette natukene liiga laiad küll.
nt. parklas manööverdades käivad esirattad koobastesse.
2005/2006 GTO-l 18" velgedega peaksid kitsamad rehvid olema?
Ma usun, et hea sõita oleks(parem juhitavus ja pidamine), siis
peaks olema ees 225/45 ja taga 275/40(vajab natuke tiivaäärte venitust).
18" puhul siis ees 225/40 ja taga 275/35. Praeguse 245 rehviga jäävad
isegi rahulikult parklas tagurdades mustad jutid maha(ilma pedaali vajutamata).
Originaalrehvid on muidugi mingid m+s rehvid ja kuluvad ka seetõttu kiiremini. |
16.02.2007 at 09:11 |
|
TCOFF |
2004´GTO?
Tundub, et kellel praegu on Pontiac GTO vastu huvi , siis peaks kiirustama!
200k on ju tühine summa sellise auto eest :O :
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/650/auto_php-id=372650-www_auto24_ee.html |
29.08.2007 at 14:55 |
|
topline |
2004´GTO?
Avariist taastatud |
29.08.2007 at 15:25 |
|
TCOFF |
2004´GTO?
Seda nagunii nagu enamus müügiks toodud uuemaid USAkaid, aga hind siiski alla "eesti keskmise", kui nii saab üldse õelda Eesti turu tingimustes.
quote: topline: Avariist taastatud
|
29.08.2007 at 16:19 |
|
wax |
2004´GTO?
quote: TCOFF: Tundub, et kellel praegu on Pontiac GTO vastu huvi , siis peaks kiirustama!
200k on ju tühine summa sellise auto eest :O :
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/650/auto_php-id=372650-www_auto24_ee.html
Näen seda masinat iga päev. Judinad jooksevad üle selja, kui mööda müdiseb. Ja ukseklaaside läbipaistvus väljastpoolt on null
|
29.08.2007 at 19:10 |
|
askeldaja |
2004´GTO?
Kui auto kõver pole või muid olulisi jamasid, siis 200k pole enam kallis jah. Sellisele on paras kompressor peale kruvida ja lendab juba piisavalt hästi, need viimased LS1 mootorid olid päris asjalikud ka juba. Kas mitte need viimased polnud suures osas LS6 mootoritega analoogsed (alumine osa), midagi sellist on korduvalt siin-seal mainitud.
Küljeklaas on päris tonttume, seda küll.
Ei tea, mis kiire omanikul on, ei viitsi ülevaatusele sõita või mis? |
29.08.2007 at 19:54 |
|
TCOFF |
2004´GTO?
Ülevaatusega ei tohiks probleeme olla, Leedus antakse see lausa 3-x aastaks (h)
Usun, et kõige kergem oleks omanikule helistada ja küsida
btw. mats ei olnud väga hull..
|
29.08.2007 at 21:44 |
|
topline |
2004´GTO?
Ei ole sama auto . Need pildid on Eestis mÜÜgis olnud gto-st mis mille keegi gto foorumis Ülesse otsis |
29.08.2007 at 23:23 |
|