Poster |
Message |
Erkki |
Ameerika rauda jälle juures...El Camino
Auto on enam-vähem koos ja juba on esimesed ringid Mustamäe mändide all tehtud. Bigblock on bigblock. See on 100% sõidumõnu: tühikäigul tuksub vaikselt 600 pöörde peal ja pisut gaasi andes hakkab kohe korralikult vedama - ei puterda, ei köhi, ei viivita. Kuigi turbiini stallspeed on 2200 RPM, haagib juba 1300 pealt taha ja kuna mootoril on väänet piisavalt ja jääb veel ülegi, siis on kiirendamine sujuv ja istmesse tõmbab selle pea 2 tonnise kolakaga ikka korralikult. Kuna auto on otstarbelt mõeldud nädalalõpu tänavakruiseriks, siis tuli vaeva näha mootori häälega. 12 tundi summuti ehitust tasus end ära. Tühikäigul käib mootor vaikselt nagu sussi sahinal. Ka summutist tulev hääl on vaevu kuuldav. Pisut gaasi andes ärkab mootor justkui talveunest, andes summutit tuleva madala ja mahlaka bassiga märku, et mootori töömahu pealt pole kokku hoitud. Ka pööretel on hääl madal ja bassine, pigem vaikne kui lärmakas. Väljalase on keeruka kujuga ja meenutab välimuselt tualet-torustikku. See kõverik on kõigest tagumine osa väljalaskest. Siin pildil on näha väljalaske esimene ots, kus parempoolne toru on juba paigas. Viimasel pildil on näha ka H-pipe'i. See on kohustuslik element, kui eesmärgiks on madal sound ning ilus ja stiilipuhas V8 hääl.
El Camino '68
F150, 2011
Life begins at 1000 Hp... |
19.09.2007 at 17:10 |
|
Erkki |
Tiba üle aasta kulus aega, et auto seest ja väljast korda teha. Täpset arvestust ei pidanud, aga oma 400 tundi tuleb ära.
Auto on hetkel müügis.
El Camino '68
F150, 2011
06.10.2007 at 17:34 |
|
kristohd |
Auto müüdud. Kas jäi Eesitsse? |
08.10.2007 at 11:12 |
|
Erkki |
Auto läks headesse kätesse ja jääb Eestisse. Inimene, kellele see läks, on tõsine USA raua huviline ja hakkab seda kasutama sihipäraselt
El Camino '68
F150, 2011
08.10.2007 at 12:46 |
|
Toothfairy |
Solgin ka teemat, aga kelle punane El Camino täna Muuga sadamast treileri peal välja sai?
Mul isegi pilt ka sellest isendist ja pilti saab näha siit.
05.09.2008 at 20:00 |
|
Ri-Q. |
quote: Toothfairy: Solgin ka teemat, aga kelle punane El Camino täna Muuga sadamast treileri peal välja sai?
BB-Camino. Olen kindel, et siia tuleb sellest varsti eraldi teema.
07.09.2008 at 12:28 |
|
AndreesZ |
Kena masin ....... |
07.09.2008 at 17:45 |
1 edit. Last edited 08.09.2008 at 10:31 by AndreesZ
|
keevitaja |
quote: Ri-Q.: quote: Toothfairy: Solgin ka teemat, aga kelle punane El Camino täna Muuga sadamast treileri peal välja sai?
BB-Camino. Olen kindel, et siia tuleb sellest varsti eraldi teema.
Siiski on see aastast 69 ja buicki 430 mootoriga. Ja SS´ist olen suutnud tuvastada ainult kapoti. Mis siin ikka risustada võõrast teemat eks kirjutan lähipäevil uues teemas |
07.09.2008 at 20:40 |
|