register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kellel oleks lähiajal USA-st konteiner tulemas?   1 2  
Poster Message
altraditional
Kellel oleks lähiajal USA-st konteiner tulemas?
Soovitage mõnd soodsat ja asjalikku maaklerit.
27.08.2007 at 09:33
Lembit
quote:
Peeter82: EDIT: näedsa, selleks on e-maksuamet :)

e-maksuametis ma küll oma eelmist tollideklaratsiooni ei näe.
Äkki see on ainult eraisikule seal olemas?
27.08.2007 at 09:37
crossfire
Soendan vana teema uuesti ülesse, kas kellegil on lähiajal konteiner tulemas, kuhu saaks mahutada 4 velge ?
03.04.2008 at 21:53
madis240sx
Olen hetkel USA pinnal ning otsin konteinerit või firmat, kes seda teenust võimaldaks. Kui keegi teab kedagi usaldusväärset või tahab midagi konteinerisse lisada siis madis@ribiinia.ee

Olen tänulik igasuguse abi eest.
Madis.
08.04.2008 at 20:18
JmKorraldaja

tegelikult ega pole väga loogiline et keegi usa ettevõte sellist teenust ei osutaks.

st, et ostetakse/müüakse ikkagi ainult konteinereid terves tükkis.
et ega keegi lambist eesti poole suvalist kaupa ei kogu et seda teele panna konteineris. peab olema ikka keegi, kes selle konteineri siit/sealtpoolt tellib/vastu võtab.
keegi isik ostab meretranspordi kompaniilt konteinerveo, paneb tavaari sisse ja saadab kuhu tahab, ühte sihtpunkti avamata kujul.

või variant b) - kui on vaja eraldi ilma väiksemat kaupa saata - siis selleks on pakiposti teenus (ups, fedex, usps) jne.

08.04.2008 at 20:52
madis240sx
ok tegelikult oleks ma pidanud ennast vähe selgemalt väljendama. Mul on 1 auto ning hulk velgi ja rehve. Võimalik et tuleb ka teine auto aga see pole hetkel veel kindel. Konteineritäie kola saab kokku küll.
09.04.2008 at 01:23
Sören
quote:
madis240sx: ok tegelikult oleks ma pidanud ennast vähe selgemalt väljendama. Mul on 1 auto ning hulk velgi ja rehve. Võimalik et tuleb ka teine auto aga see pole hetkel veel kindel. Konteineritäie kola saab kokku küll.

räägitakse, et usa on päris suur ja lai. ma arvan, et potentsiaalsed kondipakkujad võtaks ühendust, kui sa ütleks millise ranniku millises otsas sa oled. logistika riigi ühest servast teise võib asja üsna mõtetuks teha. võrreldav oleks see, kui keegi räägiks, et ta on praegu euroopas ja otsib konteinerit usasse saatmiseks. vahet pole, kas tallinn või barcelona, üks euroopa kõik.

09.04.2008 at 14:34
Riho
quote:
labor: tegelikult ega pole väga loogiline et keegi usa ettevõte sellist teenust ei osutaks.

st, et ostetakse/müüakse ikkagi ainult konteinereid terves tükkis.
et ega keegi lambist eesti poole suvalist kaupa ei kogu et seda teele panna konteineris. peab olema ikka keegi, kes selle konteineri siit/sealtpoolt tellib/vastu võtab.
keegi isik ostab meretranspordi kompaniilt konteinerveo, paneb tavaari sisse ja saadab kuhu tahab, ühte sihtpunkti avamata kujul.

või variant b) - kui on vaja eraldi ilma väiksemat kaupa saata - siis selleks on pakiposti teenus (ups, fedex, usps) jne.

Osakonteinerid on täiesti toimiv äri. Shipco sellel alal ilmselt kõige tegijam praegusel hetkel. ostad kuupmeetri või pool, toimetad-lased toimetada kauba nende terminali ning pannakse teele.
09.04.2008 at 18:28
Astro SS
Alustega toimetab ka DHL meretransport (topib sinu aluse ühisesse konteinerisse) , transa hind Meerikast eelmine aasta oli ca $ 300 per kuupmeeter ja võtab aega ca 3 kuud

09.04.2008 at 19:53
Tootsindus

mul oleks vaja ka 4 velge kellelegi peale sokutada..
krt ma ei leia seda teemat enam ülesse kus olid kõikide inimeste kontaktid ja asjad kes toovad siia
Üks jäi meelde et keegi L-Eesti kandist (Margus Sass) vist ...teab keegi midagi?
ja kaua tavaliselt transaga läheb?
10.04.2008 at 11:33
DevilDeVille

quote:
Tootsindus: mul oleks vaja ka 4 velge kellelegi peale sokutada..
krt ma ei leia seda teemat enam ülesse kus olid kõikide inimeste kontaktid ja asjad kes toovad siia
Üks jäi meelde et keegi L-Eesti kandist (Margus Sass) vist ...teab keegi midagi?
ja kaua tavaliselt transaga läheb?

sry for ot: Margus Sass nagu Margus Sass legendaarne Viljandi narkopolitseinik?

10.04.2008 at 20:20
ROKIPEER

Ootaks ka infi kes saaks konti natuke kola paigutada, kas kuskil pagassis äkki mõnel ruumi?
10.04.2008 at 20:29
madis240sx
Ma olen Idapoolel. Kuna konteineri ma tahaks teele saata alles Juuni alguses siis jõub asjad toimetada sinna, kuhu vaja. Parem oleks kui Ida poolelt liiguks. Osatransport mind niiväga ei huvitagi kuna autot ma aluste peale ei pane.
13.04.2008 at 05:26 1 edit. Last edited 14.04.2008 at 22:55 by madis240sx
apuracing

Kes saaks aidata Miamist asjade saatmisega eestisse?
Oleks siis konteinerisse vaja mõned asjad ära paigutada ja eesti poole teele saata.
Ise olen siin ja saaks asjad transada ka sadamasse. Vajan abi sealt edasi.

Kui kellelgi miskit pakkuda andke teada :)

03.02.2009 at 20:05
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kellel oleks lähiajal USA-st konteiner tulemas?   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.