Poster |
Message |
savisaar |
Pärnu usaraua omanikud!
pean ka siia üle pika aja kirjutama,omal küll autot pole aga ma olen nö suur usaraua huviline et kui üritus toimuks siis oleks kindlasti kohal(oleneb millal üritus toimub ja kui üldse toimub) |
29.08.2008 at 09:39 |
2 edits. Last edited 29.08.2008 at 09:40 by savisaar
|
mustus |
Pärnu usaraua omanikud!
quote: savisaar: pean ka siia üle pika aja kirjutama,omal küll autot pole aga ma olen nö suur usaraua huviline et kui üritus toimuks siis oleks kindlasti kohal(oleneb millal üritus toimub ja kui üldse toimub)
Suhtumine õige! Usaraud on sellele boonuspunkt, aga kui mõtled koosoleku aega ja algust, siis kiika minu eelmisesse postitusse ja kohale tule kindlasti. Kui pead silmas kevadüritust, siis täpne kuupäev veel lahtine, kuid ilmselt läheb sinna samasse auku, kuis möödunud kevadel. |
29.08.2008 at 17:55 |
|
savisaar |
Pärnu usaraua omanikud!
quote: mustus: quote: savisaar: pean ka siia üle pika aja kirjutama,omal küll autot pole aga ma olen nö suur usaraua huviline et kui üritus toimuks siis oleks kindlasti kohal(oleneb millal üritus toimub ja kui üldse toimub)
Suhtumine õige! Usaraud on sellele boonuspunkt, aga kui mõtled koosoleku aega ja algust, siis kiika minu eelmisesse postitusse ja kohale tule kindlasti. Kui pead silmas kevadüritust, siis täpne kuupäev veel lahtine, kuid ilmselt läheb sinna samasse auku, kuis möödunud kevadel.
koosolekut ei mõelnu aga kus see kevadürituse nö auk on sest ma alles paar kuud siin kasutaja olnud...
|
01.09.2008 at 14:20 |
|
savisaar |
Pärnu usaraua omanikud!
täna 02.09 nägin ma pärnus lincolni ilmselt on aastakäik tal 1990-1994 üks pilt on ka aaa ma ei viitsi üles toppida praegu kunagi hiljem panen neid teisi lincusid on siin ka aga neid mis mind kronkreetselt huvitavad ei olegi v.a see üks kuid see pole ka päris see (mind huvitab konkreetselt aastakäik 1995-1997) |
02.09.2008 at 15:39 |
|
yoya |
Pärnu usaraua omanikud!
Mul siin talvepoole oli selline, küll limusiin.
Hetkel sõidan camaroga, et oleks ka klubistumisest huvitatud, kuna usa pisik on sees ja ega seda enam välja ei saa |
06.09.2008 at 07:36 |
|
savisaar |
Pärnu usaraua omanikud!
quote: yoya: Mul siin talvepoole oli selline, küll limusiin.
Hetkel sõidan camaroga, et oleks ka klubistumisest huvitatud, kuna usa pisik on sees ja ega seda enam välja ei saa[
Missuguse camaroga sõidad kui küsida tohib
|
06.09.2008 at 18:30 |
|
yoya |
Pärnu usaraua omanikud!
98 aasta tumesinise targaga. |
07.09.2008 at 19:28 |
|
soonetasuja |
Pärnu usaraua omanikud!
Lp. P.A.A.K. klubilised ja huvilised
Pühapäeval, 28.09.2008, kohtume kell 14.00 klubi ruumes (Lai tn), et vastu võtta
liitumisavaldusi ning kohtuda uute huvilistega.
www.paak.ee
|
26.09.2008 at 09:51 |
|
savisaar |
Pärnu usaraua omanikud!
eks ma siis jälle kohal |
26.09.2008 at 20:00 |
|