register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : NSVL ajastu replica.   1 2  
Poster Message
vvt

NSVL ajastu replica.
Seda punast autot vaadates meenus mulle kuidagi ammu Norma poolt valmistatud selline suurem plastist sportauto moodi mänguauto, millele sai lapsepõlves rublaajal igast elektrimootoreid ja stuffi peale aretatud. Teab keegi, millelt see inspireeritud oli?

14.03.2007 at 14:41
wax

NSVL ajastu replica.
quote:
vvt: Seda punast autot vaadates meenus mulle kuidagi ammu Norma poolt valmistatud selline suurem plastist sportauto moodi mänguauto, millele sai lapsepõlves rublaajal igast elektrimootoreid ja stuffi peale aretatud. Teab keegi, millelt see inspireeritud oli?
Kollane, siniste tuledega? See on Lamborghini Miura. Pilti kahjuks kiiruga ei leidnud.
14.03.2007 at 14:56
Indrek_S

NSVL ajastu replica.
Mul oli dekaade tagasi kodus DeTomaso Pantera, juhtme ja puldiga. uksed/luugid käisid lahti ja puha...a ma ei ole kindel, kas just Norma oma oli..

Edit: õige Vince, oli jah Mangusta, oranz ja musta kapotiga - kiireim puldiauto terve küla peale :-)

14.03.2007 at 15:09 2 edits. Last edited 14.03.2007 at 16:48 by Indrek_S
Vince
NSVL ajastu replica.
quote:
Charly: Mul oli dekaade tagasi kodus DeTomaso Pantera, juhtme ja puldiga. uksed/luugid käisid lahti ja puha...a ma ei ole kindel, kas just Norma oma oli..
Leludest rääkides mõtled ehk DeTomaso Mangustat? Oranži värvi ja kapott must? Selline oli miski DDR'i (Ida Saksa) firma toode.
14.03.2007 at 16:44
msso
NSVL ajastu replica.
Mina nägin seda gt 40 t kunagi aastaid tagasi Tartus motopoe taga seismas seal hinnasilt oli ka aknal vist 42000 või tsipa vähem enam ei mäleta peal oli sellel vw mootor.
18.03.2007 at 21:33
hents99

NSVL ajastu replica.
Kunagi seisis jah Tartus karlova kandis siin-seal. Sai isegi mingid spy-fotod tehtud kui autonduse ilmaimest(varem polnd midagi säärast näinud), aga need kadunud. Ja siis järsku kadus Tartust.

19.03.2007 at 12:16
tqhq.ee foorum : Vaba teema : NSVL ajastu replica.   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.