Poster |
Message |
mrtn |
PT Cruiser
see oli siingi pikalt teemaks, oli Amservis müügis. |
18.01.2004 at 13:59 |
|
rrrr |
PT Cruiser
Võru Autoaias müügil
ja eile veel ka üks Muugal ootas Võrru vedamist.
ja doonorid |
18.03.2004 at 23:45 |
|
Kaido |
PT Cruiser
Kumb?
Vabandan teema solkimise eest, ei suutnud kiusatusele vastu panna. PT on tegija, ainult katlad (v.a. turbo) võiksid olla väärikamad ja sõitjateruum kvaliteetsem. Muidu OK. |
19.03.2004 at 00:12 |
|
gretzky Moderator |
PT Cruiser
cruiseri mõte oli ka mul , naine kvalifitseeris ta väikseks, ja imelikuks. Stiili on autol kamaluga ..
19.03.2004 at 01:48 |
|
kalev35 |
PT Cruiser
quote: Thunder: Uuel Cruiseril on tehtud väike upgrade:
Kogu auto tehnika on pärit Dodge Viper sportautolt, nagu ka sillad, kus on keerdvedrud õhkpatjade vastu vahetatud....NOT BAD!!!
http://auto.delfi.ee/news/autondus/tulevikuautod/article.php?id=3034449
jutt sellest custom PT -st, mitte tehasest välja veerenust
seest väiksem, kui väljast, ruumi inimese jaoks ei olnud! vaadata on seda autot nii seest kui väljast alati meeldiv. Aga ainult vaadata
19.03.2004 at 16:57 |
|
Kentzz |
PT Cruiser
17.03.04. Puudutas esimest korda Eestimma pinda pt cruiser cabrio.Üteleme nii et ükski pilt mis ma sellest autost näinud olen ei ole võrreldav tegelikkusega.
Kennu sattus siis kohale kui Motorexi jaoks kohale toodud kirsipunast iludust maha aeti rekka kongist.
Hmm te rääkisite et veermik on kehv??Mina olen ainukese asjana mis selle auto puhul positiivsena mõjub just juhitavust kuulnud.Positiivne on ka see turbo mootor,aga kas see sellisele "retro" kulgurile sobib?Pigem ei. |
20.03.2004 at 08:07 |
|
Astro SS |
PT Cruiser
Tõstame vana teema uuesti ülesse !!
Noh, jägage kogemusi ja avaldage arvamusi
Kas 4 inimest mahub ikka sisse? (või peab jalad kaela taha väänama)
16.09.2005 at 17:35 |
|
spark |
PT Cruiser
neli mahub lõdvalt sisse ~185 cm
tuttaval on see pooleldi veoka eest
nuriseb ainult, et diisliliga ei saanud automaat kasti
bensiin ja automaat oli mõtetu kombinatsioon
Pointingu teenindus jätab kah soovida
mõned piduri kettad on kah vahetatud ...
|
16.09.2005 at 19:57 |
|
Astro SS |
PT Cruiser
quote: spark: neli mahub lõdvalt sisse ~185 cm
tuttaval on see pooleldi veoka eest
nuriseb ainult, et diisliliga ei saanud automaat kasti
bensiin ja automaat oli mõtetu kombinatsioon
Pointingu teenindus jätab kah soovida
mõned piduri kettad on kah vahetatud ...
vot-vot mind huvitabki see diisli versioon, MB konega.
Palju kütet läheb ja kas maanteel teistest mööda ka saab või on veokast mööda saamiseks vaja 2 sõidurida sama suunas ?
16.09.2005 at 20:00 |
|
PTC |
PT Cruiser
Diisel peaks olema 2,2 l .. diisel..maantee ja möödasõit..see vist on koht, milles diisli eelised bensumootori ees kõige paremini avalduvad? |
16.09.2005 at 21:21 |
|
rai |
PT Cruiser
Astro on kindlasti on vähem probleemsemaid autosid kui kasutatud Pt, kindlasti mida autol kontrollida tasub on roolilati seisukord(see on mingilmääral uuemate Chryslerite pudelikael), läbisõit ei ole seisukorra puhul määrav ja mina ise eelistaks diislile bensiini mootorit võtab küll rohkem seda va nektarit, aga auto ise on lihtsama tehnikaga. Minekut on diislil küllalt see on väikseim asi mida selle auto puhul karta tuleks. |
16.09.2005 at 22:51 |
|
Taavi |
PT Cruiser
Olen sellise kõrvalistmel veidi kulgenud (2.0 manuaal). Mina igatahes sain shoki osaliseks - nii inetu odava sisuga vankri moodi liikuvat autot pole ammu kohanud. Väljast on retro ja suht huvitav, sees on ruumi ka, aga kõik muu on ikka väga nigel, eriti nii kõrge hinna eest. Peab olema tõsine usa auto fänn või täielik autovõhik, et sellise ostaks. |
17.09.2005 at 11:02 |
|
PTC |
PT Cruiser
seda minagi... korolla või õbeall passat on ikka õige eesti mehe õige auto. |
17.09.2005 at 21:40 |
|
spark |
PT Cruiser
kütet pidi võtma ~7...8 liitrit keskmiselt (vähemalt pool sõitudest toimub linnas)
möödasõiduks on jõudu küll, paar nädalat tagasi sai proovitud. Teepeal tundus erksam kui automaadiga bmw 318d |
18.09.2005 at 19:04 |
|