register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : chrysler 300 m   1 2 3  
Poster Message
Madman

chrysler 300 m
Sellele võid gaasi ka peale panna. Nüüd need komplektid suht odavad juba. Mina lasin paagi panna tagavararatta asemele. Mahutas 40L, päris paras. Vähemalt oli pagasiruumis samapalju ruumi, istmed käivad ka maha ja suuremat paaki sinna ette panna on ka mõttetu.

Sõites on teel väga kindel auto (muidugi sõltub jälle millega võrrelda), mingit ujumist igatahes ei ole, 300M on suht euroopalik ses suhtes. Veermiku detailid on ka odavad. Ainuke asi mis natuke häiris oli käiguvahetused, võiks olla sujuvamad, samas mul pole teistega võrdlusmomenti kuna ei ole muude autom. kastidega eriti liigelnud. Helisüsteem (oli vist 12 elementi) on täitsa ok, friigile aga jääb kindlalt lahjaks nii kvaliteedi kui võimsuse poolest.

Kui katuseluugiga auto ostad siis kontrolli pesulast läbi käies tihendi pidavust. Jube jama on seda otsida kuskohast läbi tuleb, nagu kõik ok aga ikka immitseb lage märjaks.

Kui sealt on vett läbi tulnud siis on ilmselt ka päikesesirmi valgustus ära roostetanud.

Veel seda et akut ja esitule pirne on jube tüütu vahetada, neid muidugi iga päev uusi ei pane ka. Korralike rehvidega on talvel väga kindel tee peal. Alla -30 kraadi ei käivitu, pole mõtet üritadagi. Kuni -27 kõik süsteemid toimivad.

Sharniirid on määritavad ehk kestavad kaua kui vahel üle käia.
Nagu enne kirjutasin siis maanteel väga ökonoomne. Cruisiga 100 km/h sõites kõigub näit 7.5-8.5 vahel.

Selle hinnaklassi autodest olen sõitnud näiteks Audi A6, BMW 5 seeria ja nende vahel valides võtaks ikkagi 300M-i.
Kogu see jutt siin omast kogemusest.

13.11.2007 at 15:24
gretzky

Moderator
chrysler 300 m
Fleetfood, mis seal meeldida või mitte, võta kätte, tee proovi sõidud BMW, MB , Chrysler 300 (3,5) -ga

PS
DevilDeville, kui Sa hirmsasti kukud BMW või MB haipima, ja seda hinna pärast , siis julgeks arvata
et sa pole 300 -l meetritki sõitnud.
Ja samas , MIS asi ei kannata võrdlust omaklassi MB , BMW ja 300 m vahel ära.
Järsku "hiina" kvaliteedi suhe paigast ära , varosad hirmkallid , pidev lagunemine , hooldus kallis , taburetiga sõit ? :D

13.11.2007 at 15:56
mrtn
chrysler 300 m
quote:
mambr:Aknad paakuvad kinni!? Pole veel näinud. On isendeid, millel aken ei tööta, aga el. viga üldiselt.

akende tigumehhanismid kruvivad ennast kinni ja enam oma jõududega lahti ei tule, selle kohta on TSB ka. 2000 mudelitel on viga parandatud. sama ka logiseva juhiistme kohta.
13.11.2007 at 16:25
viplala
chrysler 300 m
quote:
ervin:
quote:
viplala: Vahe on ka oktaani arvus. BMW ja Mers kasutavad 98-at.

ma ei ole oma mersul mitte kunagi 98-t kasutanud ja ka bensuluugi peal on ilusti kirjas, et kasutada 95-te :D

Pidasin silmas eelpool toodud saitide peal olevaid autosid. Seal on BMW ja Mersule märgitud Fuel Type premium ning 300m regular.
Arvasin, et Premium on 98 ja regular 95.
13.11.2007 at 17:21
DevilDeVille

chrysler 300 m
quote:
gretzky:
DevilDeville, kui Sa hirmsasti kukud BMW või MB haipima, ja seda hinna pärast , siis julgeks arvata et sa pole 300 -l meetritki sõitnud. Ja samas , MIS asi ei kannata võrdlust omaklassi MB , BMW ja 300 m vahel ära. Järsku "hiina" kvaliteedi suhe paigast ära , varosad hirmkallid , pidev lagunemine , hooldus kallis , taburetiga sõit ? :D

ei haibi ma midagi, autod täiesti erinevad ja seda nii hinnalt, kui kontseptsioonilt. pidanud pole ise neist ühtegi, samas sõbrad-tuttavad on pidanud kõiki ja olen ka ise kõigiga kulgenud. kui kellelegi rüüsler meeldib, pole vaja veel sellepärast mind maa sisse tampida, et ma e65 bemarit oluliselt paremaks autoks pean (hundionu ehk oskab siin ka miskit kaasa rääkida). peace

13.11.2007 at 17:24
Taurus_93
chrysler 300 m
Talvel väga hea sõita, tänu raskele esiotsale... ei jää kinni, võrrelnud olen siis mb e-klass 2000a ja tagumikutäis japse, keda välja on tömmatud... Käivitus alati, kiiresti läheb soojaks. Kässariga ei saa ainult ringi keerata, abs hakkab kohe ragistama. Aga see rohkem fun-i valdkonnast... Maantee kulu oli 8, linn 12-14. Esisilla reaktiivvarraste puksid, stabikavarraste puksid ja roolilati puksid läksid maksma alla 1000.- Muide varuosi ostsin alati Silberautost, kuna nende hinnad orig juppidele olid soodsamad, kui partsudest.

Ex: Chrysler 300M 00´
Yamaha YZF-R6
13.11.2007 at 17:28 1 edit. Last edited 13.11.2007 at 17:29 by Taurus_93
Tank1
chrysler 300 m
To teema algatajale.Soovitus lihtsalt omast kogemusest.Pole vahet kas on tegemist mb,bmw või usakaga võiks meeles pidada mõnda asja,mis PEAB sõiduautol olema.1 Tagasillavedu.2 Automaatkäigukast.3 Mootor siis euroopakatel kas R6 või V8 ja usakatel ainult V8.Ja kütuseks vähemalt eesti tingimustes bensiin.
Kütusekulust niipalju, et kui soov mugava ja suure auto järele siis alla 15l sajale linnavahel loota/sõita POLE MÕTET.Kui on soov ökotada siis tuleb osta pilukas.
13.11.2007 at 20:06
Taurus_93
chrysler 300 m
Miks peab tagavedu olema? Hobiautol küll, aga igapäevaautol, millega ka talv tuleb mööda saata...???

Yamaha YZF-R6
13.11.2007 at 20:49
heiki003
chrysler 300 m
Eelistan samuti tagaveolist. Auto tunnetus ja juhitavus igati parem esiveolisest.
Esiveolise ainus eelis on jah see, et läbivus poris ja lumes parem, kuid ülejäänud juhtimisvõtted jäävad igati alla tagaveolisele.
See muidugi minu arvamus ja kogemus.
13.11.2007 at 21:21
ervin
chrysler 300 m
quote:
Tank1: To teema algatajale.Soovitus lihtsalt omast kogemusest.Pole vahet kas on tegemist mb,bmw või usakaga võiks meeles pidada mõnda asja,mis PEAB sõiduautol olema.1 Tagasillavedu.2 Automaatkäigukast.3 Mootor siis euroopakatel kas R6 või V8 ja usakatel ainult V8.Ja kütuseks vähemalt eesti tingimustes bensiin.
Kütusekulust niipalju, et kui soov mugava ja suure auto järele siis alla 15l sajale linnavahel loota/sõita POLE MÕTET.Kui on soov ökotada siis tuleb osta pilukas.

väga ilusti kokkuvõetud. ainult selle bensiini osas julgen vastu vaielda. erk disla võib väga mõnus olla ja bensukale mitmest kohast silmad ette teha. :) sellest esiveolise fenomenist ei ole mina kunagi aru saanud. see läbivuse jutt on ka bullsh*t. väga palju oleneb rehvidest ja kui need korralikud on siis pole ka mingit virisemist. kui läbivust tahta, siis tasuks juba neliveo poole vaadata ja ongi kogu kunst :)
13.11.2007 at 21:27
Taurus_93
chrysler 300 m
Ei saa mina aru, mis juhtimisvõte see on, mille pärast peaks pereautol eelistama tagavedu... Aga see selleks.
Kui soov on usakas, siis 300M asemel ei ole võtta ühtegi teist usakat, mis pakuks selle raha eest sama palju. Jupid odavad, mugav, ei lagune.
Muide seepärast ostsingi talveks ja võibolla ka järgmiseks paariks aastaks Subaru Outbacki, et lihtsalt ei tahtnud 300M üle 4 aasta pidada ja usakatest ei olnud küll midagi asemele osta. Kuigi eelmine nädal kaalusin teise auto ostu ja selleks oli ikka 300M :)
300M 2002 ja edasi on 2.7 mootorit parandatud ja ka heliisolatsiooni natuke rohkem.

Yamaha YZF-R6
13.11.2007 at 21:51
Tank1
chrysler 300 m
Selle bensiiniasja mainisin selle pärast ära,et meie diiselküte ei ole kvaliteetne ja lihtsalt "sööb pumba ära".Olen sõitnud sama autoga läbi euroopa ja lõpuks eesti diisliga sõites on vahe kohe tunda-nii minekus kui ka kõrv kuulis koheselt mootoris lärmakamaid toone.Saksas ja Inglismaal käivad dislad väga vaikselt ja "pehmelt",meil siin täitsa kolisevad.Sama käib ka bensiini kohta-isegi soomes ostetud paagitäis peab vähe kauem vastu ja minek on ka tsipa parem.
Iseenesest diiselmootori vastu pole midagi-igapäevaökoks oleks vana hea 6,2 chevy V8 täitsa hea.Uuematel disladel on pumba-pihusti probleemid suht sagedased ja ka elektroonikat on disla kohta veitsa palju.Pumba- pihustite remont ei ole ka just odav.Mis neelavad koheselt ära väiksema kütusekulu vahe ja dislamoto pidamise mõtte üldse.
Ja see esisillavedu on hea läbivusega-Põhimõtteliselt ütles ervin kogu tõe täpselt ära.
13.11.2007 at 22:04
margus61
chrysler 300 m
quote:
Tank1:... PEAB sõiduautol olema.1 Tagasillavedu.
Tänud ka minu poolt. Ma olen viimased 6 aastat pimeduses kobanud ja quattroga aega raisanud.

Teemasse: kas 300 m neliveolisena ka saadaval on ja kui on, mis tal seal kahe silla vahel toimetab?
14.11.2007 at 09:09
Sebastien
chrysler 300 m
Nelikveo sai alles 300C. Niipaljukest on mul meelde jäänud.
Midagi nagu kusakilt kajab, et C veermik kuulub E klassile ja samuti nelikvedu.
Eks targemad jälle parandavad...
Siin üks kobe müügis
14.11.2007 at 11:51
DevilDeVille

chrysler 300 m
quote:
Sebastien: Nelikveo sai alles 300C. Niipaljukest on mul meelde jäänud.
Midagi nagu kusakilt kajab, et C veermik kuulub E klassile ja samuti nelikvedu.
Eks targemad jälle parandavad...
Siin üks kobe müügis

nii ta on jah, E-klassi 4matic

14.11.2007 at 12:05
ervin
chrysler 300 m
quote:
DevilDeVille:
nii ta on jah, E-klassi 4matic

seoses sellega... ega C-le õhkvedrustust ei pakuta?
14.11.2007 at 12:22
DevilDeVille

chrysler 300 m
automaatne nivooregulaator on peal nii sedaanil, kui universaalil. paraku pole aimu, mis on asja tehniline lahendus. aftermarket süsteeme peaks olema seinast-seina, üks näide

14.11.2007 at 12:34 1 edit. Last edited 14.11.2007 at 12:37 by DevilDeVille
Occassion

chrysler 300 m
quote:
Tank1: 1 Tagasillavedu.3 Mootor usakatel ainult V8.

Mida juttu - chill out man.

Pole see tagasild nüüd küll miski maailma parim. Ei saa öelda, et see oleks etem kui esiveoline. Olen sõitnud mõlemaga päris pikka aega ja pole nii, et üks on parem kui teine. Sa õpi sõitma ja siis tule alles rääkima mis on mis.

Mootori kohapealt jälle tõsine möödapanek. Milleks peaks olema V8 kui ka V6 on igati tubli tükk. Liigutab autot edasi niiet vähe pole ja ei jää ta suurt alla võimsamale masinale. Ma saaks aru kui sul on päevast päeva vaja vedada miskit suvilat või jahti sabas siis saan aru V8 vajadusest. Aga 300m seal esiteks ei sobigi taha konksu panna ja siis pole ka vajadust suurema mootori järele (pealegi V8't sellel mudelil ju polegi). Sõidumõnu on niigi olemas ilma V8'ta.

Pealegi pole nagu mõtet teemast mööda kalduda. Kui teema algataja tahtis teada konkreetse masina kohta inffi mitte siin kõigi eelistusi autode osas kuulda.
14.11.2007 at 19:13
Tank1
chrysler 300 m
quote:
Occassion:
quote:
Tank1: 1 Tagasillavedu.3 Mootor usakatel ainult V8.

Mida juttu - chill out man.

Pole see tagasild nüüd küll miski maailma parim. Ei saa öelda, et see oleks etem kui esiveoline. Olen sõitnud mõlemaga päris pikka aega ja pole nii, et üks on parem kui teine. Sa õpi sõitma ja siis tule alles rääkima mis on mis.

Mootori kohapealt jälle tõsine möödapanek. Milleks peaks olema V8 kui ka V6 on igati tubli tükk. Liigutab autot edasi niiet vähe pole ja ei jää ta suurt alla võimsamale masinale. Ma saaks aru kui sul on päevast päeva vaja vedada miskit suvilat või jahti sabas siis saan aru V8 vajadusest. Aga 300m seal esiteks ei sobigi taha konksu panna ja siis pole ka vajadust suurema mootori järele (pealegi V8't sellel mudelil ju polegi). Sõidumõnu on niigi olemas ilma V8'ta.

Pealegi pole nagu mõtet teemast mööda kalduda. Kui teema algataja tahtis teada konkreetse masina kohta inffi mitte siin kõigi eelistusi autode osas kuulda.

Vabandan teema algataja ees risustamise pärast,aga occassion kui sulle ei meeldi V8 ja nimetad seda "tõsiseks möödapanekuks"siis äkki seletad seda ka teistele lugejatele.Jätkaks hea meelega seda vestlust vabas teemas.Ja vahepeal mine õpi ise sõitma.riisikaga.Mitte V8 -ga.Jutul lõpp.
14.11.2007 at 21:52
taaniel
chrysler 300 m
Tank1.....mida mees....5 postitust juba teinud ja ainult üks neist teemasse. Ja see oli ka enda ostuteema.
Eriti mustvalged hinnangud....ei ole hullu, küll see ahviarmastus üle läheb.
Kas vaidlused esivedu vs tagavedu, bens vs disla ei kõla väga aasta 99 juba?
14.11.2007 at 22:03
Occassion

chrysler 300 m
quote:
Tank1: Vabandan teema algataja ees risustamise pärast,aga occassion kui sulle ei meeldi V8 ja nimetad seda "tõsiseks möödapanekuks"siis äkki seletad seda ka teistele lugejatele.Jätkaks hea meelega seda vestlust vabas teemas.Ja vahepeal mine õpi ise sõitma.riisikaga.Mitte V8 -ga.Jutul lõpp.

Ma hea meelega ei risustaks seda teemat aga pean mr. Tank1'le ütlema et see Tõsine möödapanek polnud mõeldud mitte kui halb valik vaid kui pointless kui sul on masin mis on suht igapäeva liikur ja sa tahad rahakotile sõbralikku autot. Mida siinne teema alagataja arvatavasti otsib arvestades tema valikut just uurida seda konkreetset isendit. Mul aga ei ole V8 vastu midagi - tore kui selline isend õuepeal seisab aga igapäeva autona kui palju sõitmist siis ei tuleks see ju kõne alla.

Mis aga puudtab Mr. Tank1'i arvamist sõiduoskustest riisikatega siis ka see on täitsa olemas. Ma pigem ei arutleks sinuga siin erinevate autode sõitmisest sest sa lihtsalt jääksid alla selles igas asendis. Samas aga Mr. Tank'i profiilist ei loe ma küll välja et tal oleks miski etem masin - seal nimelt pole üldse midagi märgitud - seega pole ka sinuga midagi arutleda kui isegi oma sõiduriista varju jätad. Rääkimata V8'st.

Bonanza jutt ka õige. Ära tule mölisema niisama - räägi rohkem asjast kui tead - kui ei tea, ole vait.
14.11.2007 at 22:27 1 edit. Last edited 14.11.2007 at 22:28 by Occassion
kkerem
chrysler 300 m

Selle topicuga 2 teemat kripeldamas. Olen ise ka kiibitsenud neid 300m'isid. Mind huvitab see, kas 2.7-sel variandil on mingi võimalus aru ka saada, et ta kohe-kohe minemas. Ca pool aastat tagasi käisin paari isendit vaatamas, tundusid kõik tip-top olevat, aga kas on midagi selle mootori juures sellist, mis viitab sellele kohe-kohe minekule.

Teine teema on täiesti OT, selle foorumi kontekstis mitte liiga pädev ning samas on ka arvamust juba avaldatud... Aga tank, mind on alati ärritanud need mehed, kes räägivad kui mõtetu on see või teine ilma asja olemusse süvenemata. V8, tagasilla vedu ja bensiin on toredad asjad küll, aga vaata pointless on sellist komplekti pakkuda pereautoks ja teisitimõtlejaid idikateks sõimata. On olemas terve rida palju ökonoomsemaid lahendusi, mis majanduslikult mõtlevale inimesele on paremad :). Sõiduoskus on selline teema, millega ei tasu väga kellelgi ärbelda, milles su hea sõiduoskus seisneb? Sõidad kiiresti või libistad hästi külge? Sõiduoskuse kohta kunagi ütles üks vana rallisõitja nii, et pärast sajandat korda seda kurvi läbides sain ma aru, et õppida on veel palju. Diisliga on sul ka lood segased... Ma olen omanud elus kahjuks ainult ühte diislit, kuid sellest on mul suurpärased mälestused, diisli ainsaks miinuseks võis pidada kahte asja, esmalt pärast tankimist haised ja kui kütus sai otsa, siis selle aparaadi käivitamine oli pain in tha...

OT off

-------------------
Ford Maveric/Escape (gone), Subaru Forester (gone), Jeep GC '03 (gone), xj Limited '91 (gone), xj Pioneer '89 (gone)
14.11.2007 at 23:19
Occassion

chrysler 300 m
quote:
kkerem:
Selle topicuga 2 teemat kripeldamas. Olen ise ka kiibitsenud neid 300m'isid. Mind huvitab see, kas 2.7-sel variandil on mingi võimalus aru ka saada, et ta kohe-kohe minemas. Ca pool aastat tagasi käisin paari isendit vaatamas, tundusid kõik tip-top olevat, aga kas on midagi selle mootori juures sellist, mis viitab sellele kohe-kohe minekule.

Teine teema on täiesti OT, selle foorumi kontekstis mitte liiga pädev ning samas on ka arvamust juba avaldatud... Aga tank, mind on alati ärritanud need mehed, kes räägivad kui mõtetu on see või teine ilma asja olemusse süvenemata. V8, tagasilla vedu ja bensiin on toredad asjad küll, aga vaata pointless on sellist komplekti pakkuda pereautoks ja teisitimõtlejaid idikateks sõimata. On olemas terve rida palju ökonoomsemaid lahendusi, mis majanduslikult mõtlevale inimesele on paremad :). Sõiduoskus on selline teema, millega ei tasu väga kellelgi ärbelda, milles su hea sõiduoskus seisneb? Sõidad kiiresti või libistad hästi külge? Sõiduoskuse kohta kunagi ütles üks vana rallisõitja nii, et pärast sajandat korda seda kurvi läbides sain ma aru, et õppida on veel palju. Diisliga on sul ka lood segased... Ma olen omanud elus kahjuks ainult ühte diislit, kuid sellest on mul suurpärased mälestused, diisli ainsaks miinuseks võis pidada kahte asja, esmalt pärast tankimist haised ja kui kütus sai otsa, siis selle aparaadi käivitamine oli pain in tha...

OT off

Ma kohe küsiks miks sa üldse tahad omale 2.7't vaadata - sealt sa nt. bensiini pealt suurt kokku ei hoia ja kulud on ka suuremad kuna pead tihedamini õli vahetama. Ma nt. ise olen küll selle 3.5'ga rahul ei võta eriti palju bensiini ja jõudu on ka edasi astuda.

Samas aga ega vast millegi järgi ju aru ei saa kas on minemas või mitte sest mootorisse sisse sa ju ei näe. See on rohkem tunnetuse küsimus. Samas võid ju alati küsida eelmise omaniku käest mis ta teinud on hiljuti (mida vahetanud jne) ja ehk satud ka normaalse tüübi peale kes jama kaela ei tõmba ja räägib ausalt ära mis ja kuidas. Samas saad ju ka ehk miski garantii küsida. Mina isiklikult aga ei võtaks 2.7 mootoriga isendit - ma ei lihtsalt ei usu et see parem oleks kui 3.5. Pole siiani ühtegi põhjendust kuulnud mis paneks mind ümber mõtlema - pigem ikka alati räägitakse igasugu mootori jamadest jne. Kuid on ka neid kes ütlevad, et pole sellel häda midagi kui õigel ajal õlivahetust teha.
15.11.2007 at 00:00
Taurus_93
chrysler 300 m
usa foorumitest lugenud, et 2.7 mootoril veaks liiga madal õlirõhk ja liiga kitsad kanalid vändas. Rõhku tõsteti ja vända kanaleid suurendati üle 2002 masinatel. Sain aru, et kui kasutada kehva õli, mis kuumaga kuidagi ladestub vända kanalitesse ja laiali lendab viimane saale. Kui kasutada õlivahetusel puhastusainet ja kvaliteetset õli (mina kasutasin usa foorumite kohaselt Mobil1 täissünt), et siis on kõik ok. Teine prob võib olla selline, et viskab kiirendamisel sinist tagnat pahvaka. Selle kõrvaldamiseks panin fel-pro korralikud klapisääretihendid väljalaskeklappidele ja kõik ok. Need saavad kõvasti kuuma ja töötamise ajal on need õli all, lähevad kõvaks ja lasevad läbi. St orig. tihendid ei pela väljalaskeklappidel. 3.5 moto kohta infi saad usa 300m foorumist aga 2.7 kohta saad concorde foorumist.
300M
http://p209.ezboard.com/b300menthusiastsclub
Intreprid
www.dodgeintrpid.net

Yamaha YZF-R6
15.11.2007 at 01:33
kkerem
chrysler 300 m
See 2.7 ei ole "the must" lihtsalt on olemas mõlemad variandid, seda ma täitsa usun, et kütuselt olulist kokkuhoidu ei tule. Kuna turul on mõlemad variandid, siis sellest tekkis küsimus.

-------------------
Ford Maveric/Escape (gone), Subaru Forester (gone), Jeep GC '03 (gone), xj Limited '91 (gone), xj Pioneer '89 (gone)
15.11.2007 at 11:21
tqhq.ee foorum : Autod : chrysler 300 m   1 2 3  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.